Decoratievarken in de etalage: moslims intimideren slagers

Screenshot_11

Decoratievarken

Jonge moslims hebben in Keulen meerdere slagers geïntimideerd, die ter decoratie plastic varkens in hun etalages hadden staan. “Ze kwamen altijd met een grotere groep. Ze hebben gevloekt en zeiden dat ze zich als moslims door het varken geprovoceerd voelden”, zei een van de gedupeerden tegenover de Keulse krant “Express”. Daarbij zou hij ook zwaar beledigd zijn. De varkens zijn inmiddels uit de etalages verwijderd.

Een andere slager zei: “De laatste keer was er een oudere man in de zaak, die niets wilde kopen, maar alleen zijn ergernis wilde uiten over het decoratievarken in de etalage. Hij vond onze decoratie belasterend, provocerend en godslasterlijk.” Een varken hoort echter gewoon bij een slagerij. “We dwingen immers niemand om inkopen bij ons te doen of onze etalage te bekijken.” Uit angst voor nog meer narigheid wilden de winkeleigenaren anoniem blijven.
De Turkse islamitische unie in Duitsland, DITIB, toonde zich geërgerd (vert. Taqiyya!!!) over de aanvallen. “Deze jongeren hebben blijkbaar niet geleerd dat men andere mensen niet fysiek beledigen mag”, zei bestuurslid Murat Kayman. “Als jongeren denken een onschuldige afbeelding als aanleiding te moeten nemen om te beledigen, dan hebben ze fundamentele dingen van de religie en van het met elkaar leven niet begrepen.” Varkensvlees geldt in de islam als onrein (“haram”).

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Rotzakken, Turken. Bookmark de permalink .

34 reacties op Decoratievarken in de etalage: moslims intimideren slagers

 1. janwouda zegt:

  Moet niet gekker worden. Zet maar echte zwijnen in de etalage

  Like

 2. BertG. zegt:

  De nieuwe opdrachten zijn dus weer binnen om nog een schakeltje bij te zetten.
  Ze zijn weer helemaal bij geschoold vrijdag middag.
  De gebruikelijke methode bij een aantal percentage moslims.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Zoooooo erg tijd om die lui een ultimatum te stellen:stikken of slikken!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Vuile RODEN, vuile LIBERALEN, en CHRISTEN-DEMOCRATEN! Jullie zijn hier SCHULD aan, jullie hebben ons laten overlopen, door horden moslims. Huichelaars en hypocrieten! Jullie krijgen jullie vet nog wel! Reken daar maar op!

  Like

  • Driek zegt:

   “De één is er van overtuigd dat hij alles mag eten, terwijl de ander zich angstvallig beperkt tot plantaardig voedsel. Laat hem die gewoon eet de ander niet geringschatten, en laat hem die niet eet de ander niet veroordelen”.
   Romeinen 14: 1-3

   Ik ben vegetariër, eigenlijk zouden alle slagerijen verboden moeten worden. Ik vind dit weer een toepasselijke, meneer Hendrix, waaruit blijkt dat de Joods christelijke samenleving toch te verkiezen is boven een islamitische samenleving.

   Like

 5. Sjaak zegt:

  DU MUST EIN SCHWEIN SEIN AUF DIESER WELT,
  SCHWEIN SEIN !
  DAN KOMT KEIN MOSLIM MEHR REIN ! NEIN; NEIN !
  NEIN,NEIN ! (DIE PRINSEN)

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  Vast pure baldadigheid van wat toevallig wat moslims waren, misschien zelfs wel marokkaanse moslims, maar had vàst ook door ieder andere baldadige groep gedaan kunnen zijn… tuurlijk!

  Like

 7. Jan zegt:

  Het moet ook niet gekker worden dat Duitsers menen dat Duitsland van hen is.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Dat ze die slagerij binnen kwamen waar lekkere ham verkocht wordt is erg Haram hoor, sukkels. die slager moet aangifte doen van bedreiging.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat varkensvlees bij hullie “haram”is, dat weten wij hier intussen óók. Maar ik zou wel eens willen weten wat die jongeren niet begrepen zouden hebben. Als dat bestuurslid zou bedoelen dat ze niet begrepen hebben, dat ze als (gast)ingezetenen in een niet-islamitisch land geen islamitische normen af te dwingen hebben, hoe dan ook, dan zou hij 100% gelijk hebben. Maar zie, dàt komt hem nou weer niet letterlijk over de lippen……
  Intussen is het weer eens een totaal verkeerde tendens om die plastic varkens, als gevolg van de intimidatie, metterdaad te verwijderen. Begrijpelijk, maar verkeerd. Zó ervaren moslims nu, dat ze alles kunnen afdwingen en wordt de islamisering een feit. Die dàders zouden aangepakt moeten worden en de plastic varkens ongemoeid gelaten als overduidelijk signaal dat hún normen hier in het westen NIET gelden.
  Maar zeker Duitsland is bang. Doodsbang……
  Vreselijk jammer: Juist dàt land heeft aan cultuur zo veel te verliezen!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   En als we nu eens massaal ,naast onze hond en kat,een zwijntje als huisdier namen;die kun je namelijk ook uitlaten!Blijven ze in ieder geval uit je buurt!

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Hup, op naar de HAATHUTTEN met wat varkenskoppen. Deze moslims hebben bij mij bereikt, dat ik helemaal klaar ben met deze bevolkingsgroep. Kots ende braak! Het gaat niet over, beste mensen!

  Like

 11. Tienus Plotseling zegt:

  De echte zwijnen stonden voor het Neurenberg tribunaal in de kijkert en wisten van niets. Dus waar maken die jinge haatbaardjes zich eigenlijk druk om. Inderdaad, zoals de slagers zeggen: ze hoeven niets te kopen of in de etalage te kijken. maar uit voorzorg de plastic zwijntjes weghalen, getuigt weer van bakzeil halen omwille van de vrede. En die willen we niet, want zij willen dat ook niet.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   En hier zijn ze net zo achterlijk;probeer maar eens een spaarvarkentje te kopen,of varkensstickertjes:lukt niet,mag niet meer!

   Like

 12. Jean zegt:

  Zouden we niet beter al die moslims verwijderen i.p.v. de varkens, varkens leveren voeding moslims leveren ellende. Geef mij maar varkens liefst in elke etalage.

  Like

 13. baksteen zegt:

  Een mooi roze betonnen varken, vastgeschroefd met chemische ankers in de vloer, personeel met pij en rozenkrans om de nek en de bijbel op het wachttafeltje.
  Een kruis op de voordeur, mariabeeld met kaarsjes in de hoek, collectepot voor onderdrukte christenen in islamitische gebieden en stemmige Gregoriaanse muziek.
  camara’s 24/7 met directe beelden op het internet ter bescherming.
  Het is net als het inrichten van een ruimte tegen Vampiers….
  Van heinde en ver zouden mijn klanten komen, gegarandeerd.

  Like

 14. Rick zegt:

  Misschien moeten de geïntimideerde slagers een nieuw setje messen aanschaffen!? En wel de hiernavolgende, eventueel schedel doorklievende exemplaren:
  http://www.skoften.net/video/het_mes_voor_echte_mannen_de_apocalypse_knife
  Hoe te gebruiken wordt duidelijk uitgelegd in het filmpje.

  Like

 15. bigljohn zegt:

  Zoals de stelling in een vorig artikel; Als men voor tirannen zwicht……En de volgende stap zal zijn dat de slagers alleen nog maar halal vlees mogen verkopen, en verplicht hun inkopen moeten doen bij islamitische slagerijen. Beetje bij beetje veranderd Duitsland in een Sharia staat. Iran is dan geen ver van mijn bed show, maar ligt dan aan onze oostgrens. En als men alles zo op zijn beloop gaat, volgen alle andere Europese staten ook !

  Like

 16. lucky9 zegt:

  Voor de culinair geïnteresseerden onder jullie kan ik de patanegra lomo van harte aanbevelen. Geen saus nodig. Smelt zo op de tong. Niet allemaal tegelijk want ik wens ook nog een ribbetje.
  Fuck the Arabs! Gooi ze buiten. Al-Andalus الأندلس is van ons. Scheer U weg moslims!
  You aint seen nothing yet! Be very, very afraid!

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Hoezo ????? Het waren toch moslimvarkens !!

  Like

 18. s breget zegt:

  En de Europeanen voelen zich geprovoceerd door de Islamieten dus verwijderen maar .

  Like

 19. alidas1 zegt:

  Wie stuurt dit naar elke pastoor en dominee of kerk
  ik ben dat sturen niet zo machtig ander deed ik het wel

  Like

 20. Nemesis zegt:

  Zoveel als ik gelezen heb, staan de varkens gewoon weer in de etalages. De opperhoofden hadden gesproken dit keer. Stomme verwondering alom overigens.

  Iedereen, tenminste hier op het blog, weet ondertussen wel, dat de islam niet alleen een religie is. Het is. als we het redelijk uitdrukken, een wetboek met dwingend voorgeschreven regels.
  Het staan hoofdstukken in die de manier van het dagelijkse leven beschrijven. (Eigenlijk doet de EU ook niks anders, voorschrijven wat we eten mogen bijv.)

  Varkens werden en worden onrein genoemd, omdat varkens toentertijd en eigenlijk nog bijna tot in onze tijd vergeven waren van bacillen, parasieten en verder alle mogelijke en mogelijke enge wormpjes en beestjes. Van varkensvlees kon je doodziek worden en overlijden. Eerder heel vaak dan maar af en toe. Toentertijd was het dus een verstandige regel die zei, varkensvlees is onrein, wordt je ziek van en dat eet je niet. Bij de Joden was en is dat idem. Het probleem echter is, dat zowel de huidige generaties moslims alsook onze generaties in het avondland (newspeak: het westen ) niets meer weten van deze redenen en ze compleet verkeerd interpreteren. Natuurlijk past het ook heel erg goed in hun straatje. Gezien de uitwassen van deze interpretaties.

  Zie de idioterie vanwege foto’s en plaatjes van varkens, spaarvarkentjes, speelgoedvarkentjes. En hypocriet is het tenslotte ook, want in Turkije en Egypte zijn grote varkensfokbedrijven die het vlees exporteren. Ik wed dat het als kiloknaller bij de AH en de Lidl ligt. Maar daarover wordt wel stil gezwegen van beide kanten.

  De echte zwijnen stonden in Neurenberg? Nee hoor, die hebben ze laten lopen. Heel veel zijn er naar de VS omdat ze daar goed gebruikt konden worden, andere zijn hartelijk ontvangen in geheel Zuid Amerika. Een aantal verzorgde de opleidingen van de moslimlegers. Dus ook goed terecht gekomen. En de rest, die zat uiteindelijk weer in de top van het bedrijfsleven, de MSM, het leger en de overheid. En als ze nog niet gestorven zijn, zitten ze er nog of hebben hun nakomelingen op die postjes geïntroduceerd. Er is helemaal niets veranderd.

  En juist deze oude en nieuwe zwijnen die de dans zijn ontsprongen of de boel hebben geërfd, die heulen ook weer met de moslims, die maken de dienst uit . Onder het vriendelijke toeziende oog van de VS met als nu geheel in het plaatje passende Obama en die zorgen er allemaal samen voor dat de Duitse bevolking of helemaal opgaat in het Gutmenschen zijn en de rest is doodsbang en terecht. Je wilt niet weten wat hier iedere dag allemaal gebeurd. En er komen iedere dag ladingen nieuwe binnen, steeds meer.

  Betreffende de Bondsstaat Nordrhein-Westfalen, waar ook de stad Köln deel van uit maakt o.a. is zo vergeven van de moslims, goedvolk en extreem linkse bestuurders, dat men het praktisch als opgegeven beschouwd. Men noemt het dan ook het Kalifaat NRW.

  En ja, ondertussen gaat de hele Duitse cultuur, de wetenschap en de intelligentie naar de bliksem. Duitse cultuur geldt tegenwoordig als verfoeilijk en not done. Merkel heeft het al gewaagd te proberen, werken van beroemde schrijvers, dichters en componisten etc. op de verbodslijst te zetten. Het was nu net nog een stap te ver. Echter het zal niet lang meer duren. Het volk zal niet in opstand komen, nu nog niet. Ze moeten eerst helemaal aan de grond, aan de geeuwhonger buiten zonder dak boven hun hoofd in de kou en zonder inkomen zitten. Misschien dat er dan iets van opstand komt. Maar dan zullen ze te zwak en te uitgeput zijn.

  Ik heb gewoon het idee, als er iets van opstand moet komen hier in het Noorden, dat het van ons kleine pestlandje uit moet gaan. Want wij, wij zijn de geuzen van de tegenwoordige tijd. Wij hebben al bewezen dat we het kunnen, ondanks de vele, die ik gemakshalve maar de oude en nu de nieuwe NSB’ers zal noemen.

  Kies PVV !!!

  Like

 21. Azraël zegt:

  Als ik alleen al naar Nederland kijk dan houden wij hier +/- 13 miljoen varkens.
  Tel daar nog eens 16 miljoen kafirs bij op en je kunt wel stellen dat dit kleine landje aan de zee behoorlijk ‘haram’ is.
  Wat doen al die moslims hier?
  Ik bedoel; Mogen zij wel in zo’n land leven en van bepaalde vruchten plukken?

  Like

  • Nemesis zegt:

   Om het te veroveren is de moslim alles veroorloofd, ook wonen in een haram land. En over de vruchten plukken dat is een plicht. Ongelovigen moeten de moslims betalen.

   Like

 22. oud-marinier zegt:

  Eerlijk gezegd , voel ik mij ook aardig geprovoceerd door al die “bedreigende Moccro’s , hun opdringerige wijze van doen en laten omtrent geloof , en alles wat wel en niet haram is….. Hun eeuwige zielige gezeur over “discriminatie”…enz enz…. Moet ik of moeten wij dan ook maar aangifte gaan doen iedere keer wanneer WIJ ons bedreigd voelen of wanneer WIJ iets van de Moslim cultuur zien wat ons NIET aanstaat ? enz enz….? Deze lui zijn echt ZIEK in het KOPJE.
  En ik in ieder geval VERREK het om aan die gasten toe te geven. NL is en blijft NL , iedereen die daar woont en werkt of wil wonen en werken heeft zich aan te passen aan de in NL geldende wetten en regelgeving…wij zijn tolerant genoeg jegens iedereen…wij verwachten dat OOK van iedere immigrant naar NL of welk ander land dan ook. Is toch niet zo moeilijk dacht ik zo…indien deze mensen het verrekken , neem hen hun dubbele nationaliteit af (de NL-se) en zet hen uit naar land van herkomst / voorouders. Probleem opgelost….Wordt echt tijd dat men in NL in gaat zien dat deze mensen (Moslims) de overgrote meerderheid althans, NIET zijn wat men voorspiegelt. Mijn ervaringen hier in Indonesie , zie je dagelijks hoe 1 bepaalde fanatieke groepering , FPI, andere Moslims en “kafirs” het leven zuur maken. Uiteindelijk ben ik naar Bali verhuisd , waar de bevolking 99,95 Hindu is. Zeer vredelievend en vriendelijk mensen, ….en na de 2e bomaanslag 1005 ANTI ISLAM. Van deze groepering FPI , zie je hier dus ook NIETS…ze zouden onmiddelijk (letterlijk) worden afgemaakt door de Balinezen. Ook in andere streken in Indonesie waar de hoofdmoot Christelijk is, ziet men een ware antipathie tegen de FPI . Zo zou het ook moeten in NL…. Islam en Moslims ….laat ze lekker in die grote zandbak elkaar afmaken…Zou geweldig zijn overigens…. VN cordon er omheen , niemand er in of er uit tenzij men de Islam afzweert en in VREDE wil leven met de rest van de mensheid….

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @ oud-marinier: 09.02. uur. Dat ben ik geheel met U eens! Prima reactie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s