Economisch herstel gaat aan Nederland voorbij

Screenshot_6

Al eerder hebben waarschuwden wij voor de leugenachtige propaganda van het huidige kabinet. Het  financiële herstel dat wereldwijd merkbaar is gaat grotendeels aan Nederland voorbij. Zowel in de Verenigde Staten als elders in Europa is er sprake van een aanzienlijke stijging van het aantal bedrijven dat naar de beurs gaat en ook is er een duidelijke stijging van het aantal fusies en overnames zichtbaar, maar in Nederland is dat geenszins het geval.
De effectenbeurzen van New York en London zijn de afgelopen tijden behoorlijk gestegen en staan al ver boven het niveau van het jaar 2000 terwijl de Nederlandse AEX index zwaar achter blijft. De Prijzen van vastgoed in de Verenigde Staten en Groot Brittannië zijn fors gestegen. Zelfs in Duitsland dat binnen de eurozone valt zien we een sterk herstel van de prijzen van bijvoorbeeld appartementen, die zijn de afgelopen vijf jaar met 30% gestegen. In Nederland wordt gemeld dat de onroerend goed prijzen niet meer zo sterk dalen, we lopen dus ver achter.

Lees verder>>>
(h/t Scarlatti Bombatti)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Economisch herstel gaat aan Nederland voorbij

 1. antie eu zegt:

  Propaganda voeren geleerd van brussel met rutte als dictator liegen bedriegen daar is deze man een meester in geworden zamen met dijsselbloem vormen zij een stel boeven

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat mag dit FAALKABINET Rutte II zich aanrekenen. De LEUGENAAR, noemt LASTENVERZWARINGEN, BEZUINIGINGEN, die klootzak liegt al als hij zijn mond open doet. Gaat goed zo PINOKKIO, ga nog maar wat door met liegen en bedriegen, MARX RUTTE!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Hi Tom als je deze foto bekijkt van Obama en Rutte zie je een minachtende blik van Obama in de trant van: wat ben je toch een zielige hielenlikker in richting van Rutte.

   http://www.trouw.nl/tr/nl/4484/Foto/photoalbum/detail/3622361/509623/1/Rutte-dik-tevreden-over-nucleaire-top.dhtml

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Daarvoor hebben ze dan ook de nodige klappen geïncasseerd, Tom!
   Het is, dat dat volledig ondergesneeuwd werd door het Wilders-rumoer…….

   Like

   • Monalisa zegt:

    Ach dat hebben we toch al vorig jaar hier meegedeeld maar die heren hebben zonnebrillen op.

    Like

  • bigljohn zegt:

   Volkomen met je eens Tom. We zouden volgens het Centraal Planburo er dit jaar 0,5 % op vooruit gaan en volgend jaar mogelijk 2 a 3 %. Het meest erge is dat het CP ook al in die linkse kliek zit. Het CP is een onderdeel van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken. En dan weet je het wel he ! Net als die vuile Hond met zijn kiezers prognoses. Steeds meer van die linkse klieksoorten komen erbij. Alsof we aan die MSM media, de politiek en de justitie al niet genoeg hadden ! Het wordt hoog tijd dat die linkse kliek in de kli(e)ko verdwijnt ! We gaan ons best doen met de E.U. verkiezingen in mei !

   Like

 3. Sjaak zegt:

  Hier nog een dumpertje voor Adolfo Merkel !
  Achter haar rug gaat het ook !
  Siemensbaas bij Poetin !
  ERGO ! WANNEER HET OM DE ECONOMIE GAAT
  SODEMIETEREN ZE DE HELE POLITIKER DWAZEN
  OVERBOORD EN NEMEN VOORDAT DE EU TITANIC
  TEN ONDER GAAT HET ZELF IN DE HAND !
  EN NEDERLAND ? GELOOF MAAR NIET DAT
  DAAR DE ECONOOM TOEKIJKT HOE DE LINKSE
  KONTLIKKERS ALLES NAAR DE KLOTEN HELPEN !
  MAY-DAY = PAY-DAY ! FUCK THE EU !

  ———————————————————-
  Siemens-Chef verteidigt Treffen mit Putin

  26.03.2014 · Krim-Krise hin oder her –
  Siemens hat Russland langfristige
  Investitionen versprochen.
  Ein Treffen mit Präsident Putin rechtfertigt
  Konzernchef Kaeser mit dem Hinweis darauf,
  es sei schon lange geplant gewesen !

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  Vaag artikeltje. Gaat helemaal aan QE voorbij en de effecten ervan op de beurs,(is niet de economie) . Nederland is zich aan het kapot bezuinigen en dat heeft zijn weerlank op de huizenmarkt. De huizenmarkt in Duitsland is zich aan het overerhitten door het feit dat de immigranteninstroom zo groot is, naast een oostblokinstroom. De kapitale villa´s stijgen niet, wel de apartementjes en kleine huizen. Immers, van de 400 euro banen, die er in miljoenen zijn, kun je geen groot huis veroorloven. Dit laatste is ook de kracht van de Duitse economie. Hongerloontjes. De zgn. ´hervormingen´ van dit kabinet streeft daarnaar. De AEX bestaat uit internationaal werkende bedrijven, die ongelooflijk veel last hebben van de wereldwijde koersdalingen van valuta´s van de opkomende landen, Australie en Japan.

  Zo is er nog wel wat te noemen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ergo et ego, de hele verdomde eussr, dit “rode spook”, zal ons op termijn compleet naar de afgrond voeren! Maar dat, waarde mede-scribenten schijnt de bedoeling te zijn. En volop met medewerking van Marx Rutte, en Samzwam met zijn veertig rovers!

  Like

 6. Jan zegt:

  Maar, maar eh, ons was ‘roaring years’ beloofd. Hoe kan dat toch? Liegt men in Den Haag? Je zou het haast denken.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Wouter Bos had een vooruitziende blik.Het gaat niet beter worden, tenzij…
  Slapers, wakker worden, op naar de volgende verkiezingen!

  Like

 8. Jan zegt:

  Subsidiegeld op aan feestjes’

  De stichting Lezen & Schrijven geeft exorbitante bedragen uit aan feestjes en kan vrijwel zonder controle belastinggeld uitgeven, zeggen oud-medewerkers. De stichting zelf en het ministerie van Onderwijs ontkennen het stellig en zeggen dat vriendjespolitiek echt niet leidde tot de vele subsidies.

  „Er wordt daar geklierd met geld”, valt een oud-medewerker van de stichting met de deur in huis. Deze voormalig medewerker verliet gedesillusioneerd de organisatie tegen laaggeletterdheid, die opgericht werd door prinses Laurentien. Zo zong René Froger op een van de vele feesten van de stichting een paar nummers voor het bedrag van 12.000 euro, weet deze vertrokken medewerker. De stichting ontkent dat laatste niet, maar wil niet ingaan op dat soort afspraken met derden.

  „De hoeveelheid feesten en partijen is echt buitensporig”, zegt een andere oud-medewerker. „Ze zijn meer bezig met netwerken en mensen bewust maken, in plaats van mensen echt leren lezen.” Een ander herinnert hoe er zes ton subsidie over was die op moest, omdat ze dat volgend jaar anders niet meer zouden krijgen. De controle vanuit het ministerie was nihil, zeggen ze. „Ik vond het gênant dat wij zo veel geld kregen omdat we ’sexy’ waren en een prinses hebben.”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23165392/___Subsidiegeld_op_aan_feestjes___.html

  Like

 9. Jan zegt:

  2,5 miljoen Nederlanders onder armoedegrens

  In Nederland leven 2,5 miljoen mensen onder de armoedegrens. Dat betekent een toename van 1 procent in 5 jaar tijd, zo staat in een onderzoek naar de ontwikkeling en aanpak van armoede in Europa, dat vrijdag op de internationale dag tegen de armoede is gepubliceerd.

  Het rapport is een uitgave van Platform31 uit Den Haag, een kenniscentrum voor stedelijke en regionale ontwikkeling, en het European Urban Knowledge Network (EUKN). Het risico van armoede en sociale uitsluiting onder kinderen nam afgelopen 5 jaar toe met 1,5 procent tot 17 procent. In totaal leven 604.000 Nederlandse kinderen onder de armoedegrens.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3770718/2014/10/17/2-5-miljoen-Nederlanders-onder-armoedegrens.dhtml

  Like

  • Monalisa zegt:

   Jan het wort nog erger als je gisteravond het nieuwe belasting stelsel heeft gehoort iedereen de is de dupe daar van, behalve de rijke yuppen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s