Misdadige linkse hypocrisie

Screenshot_20

(Door: Wachteres)

“Het vervult mij met de grootst mogelijke walging als er Marokkaanse kinderen getoond worden die in tranen uitbarsten, omdat Wilders hen wil uitzetten”.

Links is zelfs boosaardig genoeg om kindertjes te exploiteren voor hun doel: “Weg met ons” en daarvoor in de plaats een ‘fijne’ multiculti samenleving. Alles en iedereen moet voor hun duivelse plan worden ingezet, niets is te verdorven. En iedereen die het niet met hun plan eens is, moet op alle mogelijke manieren, het maakt niet uit hoe smerig, worden aangepakt! Het is mij, in deze waanzinnige periode, waarin één uitspraak van Wilders een heksenketel losmaakt, tot in mijn diepste vezels duidelijk geworden hoe intens slecht links is en al diegenen die met links heulen.

Hebben de linkse huilebalken ooit, als een statement, autochtone kinderen op internet gezet die gepest, bedreigd of in elkaar gemept werden door Marokkaantjes? Of vrouwen die nagefloten werden en uitgescholden voor ‘hoer’ en erger.

Hebben zij het verdriet en de angst van oude mensen als een ‘lichtend’ voorbeeld laten zien, als zij om wat geld en/of spulletjes in elkaar werden geslagen, vaak in hun eigen huis?

Hebben ze bewust Joodse kindertjes op internet getoond, die waarschijnlijk slecht slapen, omdat hun ouders en zijzelf [soms zelfs met de dood] worden bedreigd?

Hebben ze, als voorbeeld van hoe slecht Marokkaantjes kunnen zijn, laten zien dat gezinnen uit o.m. Amsterdam moesten vluchten, omdat hun leven in hun woonwijk onmogelijk werd gemaakt door datzelfde tuig?

Heeft iemand ooit een artikel van een linkse journalist of een liberaal/linkse burger gelezen, waarin zij zich zorgen maken over wat er in Europa met de islam aan de hand is? Het moslimgeweld in steden in Duitsland, Frankrijk en GB bijvoorbeeld. Of het gruwelijk seksueel geweld in Noorwegen, Zweden en in Engeland?

Hebben zij zich openlijk zorgen gemaakt over de meer dan 750 stedelijke gebieden in Frankrijk, [en de gebieden in andere Europese landen] die in handen zijn van de islam? Noch de politie noch de autochtonen durven daar te komen.

Het antwoord is natuurlijk: “NEE”, want: “WAT NIET WEET, WAT NIET DEERT” en links WIL NIET weten wat er met de islam aan de hand is.

En dat ‘niet willen weten’ is hun eigen verantwoording.

Maar mensen die wél willen weten, omdat hun land, hun cultuur en hun vrijheid hen lief is en veel, zo niet alles, voor hen betekent en die daarvoor willen vechten, in het belang van henzelf, hun kinderen en kleinkinderen, als criminelen afschilderen, is zó laag bij de grond, dat het woord MISDADIG nog een understatement is.

Voor zoiets slechts zijn geen woorden te vinden.

Screenshot_20Door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, demoniseren, Dhimmitude, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, PVV, Rotzakken, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

45 reacties op Misdadige linkse hypocrisie

  • Wachteres zegt:

   @ Jan Wandelaar

   En als zij op Allah zweren, dan mogen ze ‘ongelovigen’ voorliegen en bedriegen vanwege de taqiyya.

   Dat moet dus nooit mogelijk zijn, maar ik ben bang dat het slechts een kwestie van tijd is, dat de moslims op allah mogen zweren.

   Like

 1. Republikein zegt:

  Kinderen vormen in gebieden een schild, hier ook.

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  We zijn een klootjesvolk we laten ons doen er worden moskeeën gebouwd bij ons maar bij hun worden de weinige kerken die er staan in brand gestoken met de gelovigen erin en wij laten dat gespuis maar toe die ons op de hoop toe nog miljarden kost niet te geloven

  Like

 3. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  Na de oorlog werd zulk volk of kaal geschoren of ge-executeerd.
  De landverraders bedoel ik dan.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Idd. Wachteres.Het lijkt een beetje op de indoctrinatie van palestijnse kinderen in Gaza en Judea- Samaria.
  Daar is dat linkse spul dan ook flink verwant mee.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Geloof het of niet, maar in de straat waarin Wachteres woont klinkt op dit moment applaus op.:-)
  Wij moeten het absurde, vertoon van selectieve verontwaardiging van ons laten afglijden en alles wat links is en ons land en volk te gronde richt, bestrijden en dat doen wij door de waarheid te verkondigen, door aan te geven hoe de ontwikkelingen in ons land in elkaar grijpen EN waartoe zij leiden.
  Als de opgeklopte heisa van links het enige antwoord is dat men daartegen kan inbrengen, dan hoeven wij ons niet af te vragen wie hier aan het langst eind trekt..
  Voor links heb ik een boodschap: of jullie nu vijf of honderd keer halve waarheden en hele leugens verkondigen zal niet uitmaken: ze zullen nooit tot waarheden worden.

  Wij zullen ons dan ook niet verontschuldigen. We zullen niet wegkruipen voor kritiek en jullie mening, maar wij zullen openlijk in vrijheid blijven spreken, zoals wij steeds hebben gedaan.

  Like

 6. Daiyu-ninja zegt:

  Helemaal mee eens. Het zijn walgelijke misdadigers.
  Een paar jaar geleden was er een spotje op teevee wat over de klimaatsverandering ging.
  In dat spotje lieten de klimaatleugenaars kinderen ontploffen, het bloed spatte alle kanten op.
  Ze maken kinderen doodsbang. Die smeerlappen gebruiken de angst van kinderen om hun doel te bereiken.

  Het verbaast mij niks als zo’n linkse rode rat tegen dat kind heeft gezegd: die lelijke meneer Wilders haat jullie moslims zo erg dat hij jullie het land uit wil zetten.

  Ik kijk nergens meer van op.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Nou, Wachteres, er staat me iets van bij, dat je een tijdje geleden in het een of andere comment bescheiden verklaarde: “Zelf schrijf ik geen artikelen; ik vertaal alleen maar,” of iets van die strekking. Dit is je tweede artikel binnen een paar dagen en je schrijft als een speer!
  Zó woedend geworden over alle toestanden, dat daardoor alle talent en inspiratie tegelijk er uit komt, dat waarschijnlijk al jaren latent in je gesluimerd heeft?
  Men zou het haast gaan denken. Gefeliciteerd hoor!
  Ja, dat grienstukkie van dat Marokkaanse joch heb ik óók gelezen. Maar die ouders, even zo goed als de onderwijzers, draaien de zaak ook weer om, hé: In plaats van te erkennen, dat de oorzaak van alle irritatie/haat/weet ik veel wel heel vaak bij hun mede-Marokkanen ligt (en als je jezelf tot de “Goede” soort rekent, kun je dat toch best erkennen?) gaan ze Wilders en de PVV beschuldigen van haatzaaien en ze aanwijzen als de veroorzakers van de angst en het verdriet bij hun kinderen. Naar buiten uit geen wóórd over het aandeel van de criminele Marokkanen. Maar ik denk wel te weten,waar hem dat in zit: Die mensen zijn eenvoudig doordesemd van het groepsdenken. Cultureel bepaald. Al leven ze zelf inderdaad als oppassende burgers, ze zullen nooit ofte nimmer hun criminele ‘stamgenoten’ openlijk afvallen, zeker niet in de media. Hooguit desgevraagd meet een paar woorden, maar specificeren zullen ze noot iets. Hetzelfde patroon dat je ziet bij de zogeheten ‘gematigde’ moslims ten opzichte van de radicalen -en inderdaad gaat het dan dan ook vaak over dezelfde mensen in beide groepen. Maakt gewoon deel uit van de Oosterse saamhorigheid of wat daarvoor doorgaat. Ze hóeven niet eens de schuld bij zichzelf te zoeken, dat vraagt niemand van ze. Maar voor hun gevoel is dat wel zo, als men van ze vraagt, de verkeerde mentaliteit van de criminele Marokkanen te erkennen. Dat zullen ze nooit doen, dus vandaar dat beschuldigende vingertje naar “Wilders.”
  En voor de goedmensen, inclusief de media is dat natuurlijk alleen maar koren op hun molen. Het hele zootje is uitermate hypocriet en wegkijkerig bezig en het wordt hoog tijd voor een zicht- en hoorbaar tegengeluid!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Eerlijk gezegd was dit een comment, @Theresa

   E.J.Bron heeft die naar voren gehaald en er een artikeltje van gemaakt.

   Maar je hebt gelijk, ik schijf het beste als ik boos ben. ;-).

   Like

   • Wachteres zegt:

    sorry, ik schrijf

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, dan schrijf je in je woede van nu af aan toch lekker vaker een artikel!
    Gaat in één moeite door!

    Like

   • Wachteres zegt:

    Werkte het bij mij maar zo simpel, Theresa!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Wachteres, 22.38u. Oké, ik begrijp het wel, geloof ik: Comments schrijf je impulsief en een artikel vereist toch ook nog het gerichte voornemen óm iets te gaan schrijven.
    (Mede) daarom schrijf ik er zelf ook nog relatief weinig: Je moet maar net de juiste inspiratie krijgen.
    Maar jij weet nu tenminste, dat je die krijgt als je maar flink kwaad wordt; dat is al wàt.

    Like

  • Harry zegt:

   Wat zijn vrouwen toch lekker gecompliceerd, he ?

   Like

   • Wachteres zegt:

    Harry, wat heb jij toch tegen vrouwen ? Heeft er één een keer lelijk tegen je gedaan? 😆

    Like

 8. Theodoor zegt:

  De linkse politiek in Nederland is zo enom diep gezonken dat er eigenlijk geen woorden voor te vinden zijn. Walchelijk diep, vies diep, roept u maar, altijd prijs.
  En net zo erg is het gesteld met de zogenaamde journalisten van het kwaad, ook links en dus ook gevaarlijk.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Theodoor: 21.27. uur. Helemaal met U eens! En alles met volledige instemming van: PvdA,D66,VVD,CDA,GL,CU,SP, om de voornaamste maar te noemen. Alles op bevel van “das Vierte Reich”, EUSSR, de BILDERBERG-MAFFIA en de leiders van de NWO! Daar zit een plan achter Theodoor. Even pro memorie, de zak RUTTE was met “miezerig ventje”, PEGGOLD uitgenodigd bij de BILDERBERG BENDE, en zijn er ook heen gegaan! Deze mensen hebben een “dubbele agenda”.

   Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/tv/opmerkelijk/22436421/___Marokkaan_mag_geen_afscheid_nemen___.html

  Een WALGELIJK voorbeeld van het de linkse opjutten tot haat met alle middelen:

  Volgens mij gaat die Marokkaan niet weg, maar blijft hij hier lekker

  Like

  • delamontagne zegt:

   Is natuurlijk allemaal gefingeerd, een geintje zo-ge-zegd.
   Als ,t wel waar is, vrees ik ,t ergste voor veel NL-ers. Psychiatrische hulp is dan nog een oplossing.
   Wat die rutte stond te zwijmelen op TV-journal, wij vinden het hier “tenenkrommend” AL DAT GEHUICHEL…….. Om even bij-te-komen, een MOPJE::
   /./././././././
   THUIS ZIJ WEL KUNNE LUISTERE……………….  
   Een Marokkaanse moeder zegt haar drie zoontjes van 9, 15 en 16 jaar:
   “As ullie alle trie nie werke…ikke nie meer make  ete…”.
   De drie gaan morrend op pad.
   Om vijf uur komt de oudste thuis met 50 euro.
    “da’ goet..”, zegt de moeder, oe ebbe jij verdien…?”
    “Ikke leeg flessen verzjamele…hier stationsgeld…”
   Hij krijgt zijn eten.
   Een uur later komt de tweede thuis. Hij heeft 40 euro.
    “Oe ebbe verdien…?”, vraagt de moeder.
    ” Folders en krantjes in deur gesteek…”
   Ook hij krijgt zijn eten.
   De jongste komt pas om negen uur thuis met een grote zak op zijn rug.
    De moeder vraagt: “wa dadde …?”
    De jongen schudt de zak op tafel uit. Honderden briefjes van 20 en 5 euro.
   De hele familie kijkt met open mond toe.
    “Oe ebbe verdien…?”, vraagt moeder.
    Het jongetje:
   “Ikke naar vliegmachine-veld Sjipol gewees en tegen iedereen gezeg:
    
   “Ikke komen vijfentwintig euro tekort voor tieket teroek naar Marokko !

      

    

   Like

 10. Jean zegt:

  Met een moslimvrij Europa is het doel bereikt waar wij Europeanen naar hunkeren én eisen. Dan is 95% van de angst én het geweld verdreven.

  Like

  • Sjaak zegt:

   100 % is me liever ! Waarom ? Daarom !
   En als zij op Allah zweren, dan mogen ze ‘ongelovigen’ voorliegen en bedriegen vanwege de taqiyya.

   Like

 11. Wachteres zegt:

  En dan heb ik nog niet eens de jacht op homo’s genoemd, waarvan ook liever wordt verzwegen dat dit door moslims gebeurt.

  Laat staan de gruwelijke afslachting van christenen en andersdenkenden in het Midden-Oosten waar, om moslims niet te kwetsen [of omdat men bang is voor moslims], geen of heel weinig actie tegen wordt ondernomen, niet door de linkse kerken en niet door de ‘linkse kerk’..

  Like

 12. meneertje zegt:

  @Wachteres,
  U hebt helder geformuleerd wat ik ook had willen zeggen. Ik weet niet of het even kort en krachtig had gekund als u. Bravo dus.
  Een burgemeester van Amsterdam die deel uitmaakt van een betoging waarin propaganda wordt gemaakt voor de heilige oorlog van de islam.
  Een M.P. die zich op het jeugdjournaal tot de jeugd richt op een manier waarvan u nauwkeurig uitlegt hoe walgelijk die is.

  Kan het nog partijdiger, krankzinniger, meer tegen het eigen volk gericht?

  Ik moet zeggen dat ik me begin af te vragen of er nog redding voor ons land mogelijk is, nu we met zulke topfiguren zitten opgescheept.

  Like

  • Wachteres zegt:

   @ meneertje, redding is, naar mijn mening, alleen mogelijk als het volk wakker wordt en zich gaat realiseren hoe zij worden opgejut en voor de gek gehouden.

   Wat dat betreft kunnen we blij zijn met deze topfiguren, zoals u hen cynisch noemt, want voor iemand die niet stekeblind is moet het toch wel duidlijk zijn waar we mee te maken hebben:

   Opportunisten van de ergste soort en smerige leugenaars.

   Dank u voor het compliment.

   Like

 13. Cathja zegt:

  Woord voor woord waar, voor de volle 100%. Ik heb er niets aan toe te voegen.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Wachteres, prima gedaan. Alleen is niet de PvdA -alleen- debet aan deze gang van zaken, maar ook de politiek correcte partijen: VVD,CDA,D66,GL,SP,CU. Verder geen aanvulling nodig!

  Like

  • Wachteres zegt:

   …. hoe intens slecht links is en al diegenen die met links heulen.

   Je hebt gelijk, Tom. Dit hele stelletje dat jij noemt had ik gestopt in ‘die met links heulen’.

   Maar jij maakt het, voor een toevallige voorbijganger nog duidelijker.

   Like

 15. Recht uit het hart, Wachteres. Helemaal top!

  Like

 16. Avidia zegt:

  Ik ben blij dat ik dat niet gezien heb, ik kijk toch al weinig tv omdat ik me teveel kan opwinden. Al die rotkoppen zie ik liever niet.

  Like

 17. Syrier zegt:

  Meneer Rutte is een viese huichelaar van de ergste soort.
  Hij lult uit zijn bek en geeft niks om kinderen,misschien dat hij bij de club van Demmink hoort of hij zelf is misbruikt.Waarom heeft hij anders geen vrouw,vriendin of vriend?

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Als er bij de Marokkaanse jeugd het besef aanwezig zou zijn, dat wanneer ze later crimineel zijn het land uit moeten. Dan is er toch veel gewonnen? Kunnen ze straks zelf kiezen wat ze gaan doen met hun leven en aan welk land ze gaan bijdragen aan de maatschappij. Niks mis mee. Misschien eindelijk de stimulans gevonden om niet allemaal te gaan stelen.
  Je kunt dit natuurlijk discriminerend vinden omdat kaaskopkinderen niet kunnen worden uitgezet, maar ieder normaal land had al lang uitzetting gebruikt om van de importcriminelen af te komen.
  Wat ook niet eerlijk is dat je als bejaarde hier gezien wordt als pinautomaat door Marokkanen.
  Dat is puur racisme; ooit gehoord van Marokkaanse bejaarden die werden beroofd, hier op straat? Nee de racismeroepers kiezen hun slachtoffers op grond van afkomst en geloof.
  Vraag aan de allochtone schooljeugd: ” je oma wordt beroofd en het ziekenhuis in geslagen, wat moet er met de dader gebeuren”? Wedden dat er heel veel draagvlak is voor uitzetting en harde straffen?

  Like

 19. John Wolf zegt:

  Aanstaande Zondag is er in Brussel een grote betoging van Vlamingen ,Catalanen, Schotten, voor Het eigen beschikkingsrecht der volkeren ,ik heb zo een vermoeden dat net zoals in het verleden de burgemeester dit zal verhinderen door massaal in te zetten met WAALSE politie die de vrije hand krijgen om ons in mekaar te slaan ,zelfs Euro parlementariërs werden opgepakt ,wat verboden is ,er is extreem geweld gebruikt tegen ouderen met pepperspray ,wat ik hiermee bedoel is dat de linkse dictatuur die zich gesteund voelt door de EU NOOIT zal toelaten dat een volk zich roert , zeker niet in zaken zoals het in vraag stellen van de massale import van bruin en zwart kiesvee om de linkse verraders aan de macht te houden ,zij zijn tenslotte de vazallen van de nieuwe wereldorde , enkel massale protesten met landen samen kan het tij nog keren.Vlaanderen en de Nederlanden één

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ John Wolf: 08.30. uur. U heeft volkomen gelijk! Want op 2 zaken, mogen WIJ Nederlanders en Vlamingen, geen KRITIEK GEVEN: 1. DE COMMUNISTISCHE EUSSR, en de waanzinnige: 2. IDEOLOGIE ISLAM!

   Like

 20. Harry zegt:

  Goed verhaal !
  Ben het er gloeiend mee eens dat er weinig verschil zit tussen de linksen en de islam , er zit nauwelijks licht tussen .
  Het meest valse tuig dat onze aarde herbergt .
  Kinderen gebruiken of misbruiken als het ze goed uitkomt .
  Herinner me nog dat de iraniers kinderen het slagveld opstuurden om te zorgen dat als er landmijnen lagen dat zij het slachtoffer zouden worden en zodoende ” de mijnen opruimden ” in plaats van de dappere krijgers in dienst van allah . Het zijn maar kinderen tenslotte . en dan ook nog meestal van een ander .
  Sam,som met z’n kinderen met een medisch mankementje op het podium .
  Kijk ik eens een goede ouder zijn !
  Zijn vinger-vinger rook misschien nog naar z’n assistente .
  En onze rutte ; hij vindt dit natuurlijk schande , zou daar nooit in mee gaan .
  Kinderen ergens voor gebruiken , stel je voor !
  ” Nee , dat gaat niet gebeuren ” .
  Als ze hem morgen vanuit de eu een papier onder zijn neus duwen om dit te legaliseren , tekent ie meteen .
  Ongeveer ALLES wat ie gezegd en beloofd heeft is inmiddels door de werkelijkheid achterhaald .

  De lafaard .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Harry: 09.19. uur, op 28/3. Harry weet U wie kinderen ook graag over het bolletje aaide? Dat was ene ADOLF HITLER, die ook democratisch gekozen was, en zich ontpopte tot een van de grootste massamoordenaars van de vorige eeuw.

   Like

 21. Tempelier. zegt:

  Dit is een typische Hamas actie van Rutte het menselijk schild. Och en wie interesseert zich nog voor takiyya Rutte.

  Like

 22. Yvonne van Cleef zegt:

  Er worden toch altijd kinderen in gezet door de linkse landverraders;ik ben die Mauro nog niet vergeten,en de rest ook niet!Op deelname aan de Bilderbergkliek zou de doodstraf moeten staan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s