Over vrijheid van meningsuiting en moord met voorbedachte rade!

Screenshot_19

(Door: Martha N.)

 Volkert van der G. komt binnenkort vrij, jaren eerder dan waartoe hij was veroordeeld. Als beloning voor zijn goede gedrag in de gevangenis zeker? Volkert van der G. mogelijk naar Duitsland. Met een enkelband om naar Duitsland? Nemen de Duitsers de moordenaar van een politicus op..? Justitie houdt er serieus rekening mee dat Volkert van der G. na zijn vervroegde vrijlating op 2 mei naar Duitsland emigreert. Dat schrijft De Telegraaf op basis van ingewijden. De milieuactivist gaat volgens hen mogelijk richting het oosten vanwege zijn veiligheid. Hij gaat niet naar zijn voormalige woonplaats Harderwijk, omdat hij daar TE bekend is.

Sinds de moord op Pim Fortuyn in 2002 zijn er doodsbedreigingen aan zijn adres geweest. Pim Fortuyn´s oudste broer Marten weet zeker dat er nog steeds mensen zijn die de moord op de politicus willen wreken. Reclassering Nederland stelt dat er vooralsnog geen voorbereidingen voor emigratie worden getroffen en dat daar ook geen aanleiding toe is. WAAROM brengen de kranten dit dan naar voren? Is er dan niet over gesproken..?

1 MEI, 5 MEI, PIM VERMOORD op 6 MEI..!

1 mei, de “Dag van de Arbeid”. Op deze speciale dag durfde men het niet aan om Volkert vrij te laten, maar toch kunnen we dit zien als een “gebaar”. Volkert heeft ZIJN “Arbeid” verricht! 5 Mei, dag van de ”Bevrijding”. Eveneens niet. Nee laten hem op 2 mei vrij! Pim Fortuyn werd op 6 mei vermoord! Hierin zie ik een gebaar met de vinger omhoog tegen ons, de Nederlanders. Een gebaar tegen mensen, die achter de gedachten van Fortuyn stonden/staan, zoals nu achter de ideeën van Geert Wilders

Lees het hele verhaal:  www.ad.nl

Och arme Volkert, bang voor doodsbedreigingen? Pim was niet bang, werd op advies van de grote machtige Wim Kok niet beschermd, en Pim is dood! Wie staan er achter en zijn schuldig aan de dood van Pim Fortuyn? In theorie zou V. van der G. ook in het buitenland aan de reclasseringsvoorwaarden kunnen voldoen, stelt men. Wat moeten de Duitsers met een moordenaar..?

Waarom werd Pim vermoord? Werd Fortuyn vermoord door de geheime dienst, met als katvanger Volkert van der Graaf..? Zo vroeg men zich af en velen denken nog steeds zo. Pim Fortuyn vormde een te grote bedreiging voor de gevestigde orde, omdat hij volledig zijn eigen koers voer, dit waren de berichten. Geert Wilders vaart OOK volledig zijn eigen koers!

Nederlanders mogen geen eigen mening hebben, politici mogen geen andere mening dan die van hun partij verkondigen. Het draait allemaal om het grote geld en de macht, niet om ons..! Is er met al deze berichten en beschuldigingen iets gedaan? Is er onderzoek door justitie gedaan? Er klopten veel zaken niet bij de moord op Pim Fortuyn.  Een getuige zag nog een schutter… Is dit misschien vergeten?  Geert Wilders wordt wel beschermd, maar in hoeverre? Er hoeft maar 1 Volkert tussen te zitten…

www.nieuws.be

Het eerste deel van voorgaand artikel kan ik achter staan, de tweede helft niet. Aan de lezer het oordeel.

Dan komen we op een interessante volgende gedachte, eveneens te lezen in de berichten. Er is nog een andere reden te bedenken waarom Pim Fortuyn een bedreiging vormde voor de gevestigde orde. Hij was een ingewijde in de wereld van de darkrooms en jonge jongetjes. Echter leek hij iets te hebben ontdekt waardoor hij die wereld de rug toe had gekeerd. Wist Pim Fortuyn meer over het bestaan van kindermisbruiknetwerken? Wist hij meer over Joris Demmink? Was Pim Fortuyn een gevaar voor Joris Demmink en andere hoogwaardigheidsbekleders..? Hebben we enkele weken geleden ook niet iets in die richting gelezen over de dood van Els Borst?

De elite van de PvdA (Wim Kok , Klaas de Vries en Ad Melkert) begin 2002 had iets in petto voor Pim Fortuyn en zijn aanhangers. Zij hebben o.a. de racistische kaart getrokken en wat voor krachten zijn er wel niet aangewend om Pim Fortuyn in enkele weken tijd wereldwijd als een gevaarlijke racist weg te zetten.

Met Wilders doen zij hetzelfde, alleen proberen ze het nu wat minder opvallend te doen! Lees: www.sdnl.nl

De kogel kwam van links. Peter Langendam, na de aanslag benoemd tot voorzitter van de Lijst Pim Fortuyn, bracht dat verwijt op 13 mei 2002 onder woorden in het Parool:” De kogel kwam van links”,  zei hij: “Rosenmöller heeft hem voor racist uitgemaakt. Melkert kwam met de vergelijking met Le Pen. Kok zei dat Fortuyn tweedracht zaaide.”

Wat destijds met Fortuyn gebeurde, gebeurt nu opnieuw met Wilders. Hij wordt gedemoniseerd en tot paria gemaakt, omdat men bang is het echte onderliggende probleem aan te pakken. De voedingsbodem voor politieke moorden is er nog steeds en links Nederland is hier nog steeds schuldig aan!

www.nrc.nl

De Oostenrijker Jörg Haider werd ook vermoord, maar dat bleek niet uit het onderzoek. Ook vanuit het buitenland werd met ontzetting gereageerd. De VS noemde het “een zinloze daad van geweld”, Denemarken sprak over “een harde slag tegen de democratie”. België toonde zich “geschokt en verbijsterd”. Toch klonken ook van over de grens verwijten richting de Nederlandse politiek. De FPÖ, destijds de partij onder leiding van de extreemrechtse Jörg Haider, duidde de aanslag als “een zinloze daad, die begon met verbaal geweld”. Filip de Winter van het Vlaams Blok noemde Fortuyn´s dood “voor een deel het gevolg van de bijna hysterische manier” waarop volgens hem door linkse media en politici op “rechts-nationale” partijen wordt gereageerd.

We gaan hiermee voorlopig besluiten. Deze moorden worden niet vergeten, ook niet de mensen die hier achter stonden en opgeroepen hebben tot moord, omdat zij het niet eens waren met de stem van het volk!

Theo van Gogh werd op een vreselijke manier vermoord wegens zijn overtuiging. Pim Fortuyn werd vermoord omwille van zijn overtuiging, die door veel Nederlanders werd gedeeld. Maar… die mening was tegen de zin van de gevestigde orde. Wat hebben wij gedaan om de mensen, die voor ons opkwamen, te helpen? Wat doen wij nu, 12 jaar later..?

DOODSBEDREIGINGEN AAN HET ADRES VAN GEERT WILDERS. HOEVEEL HEEFT HIJ  ER WEL GEKREGEN?

Thijs Römer laat in een tweet duidelijk blijken dat hij het niet eens is met de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders. Hij schrijft: Volkert, waar ben je als Nederland je nodig heeft..?  Gaan we dit accepteren omdat het een Römer is, een toneelspeler..? WAT een verstand die man! Ach, zelfs de gezamenlijke Kerken werken mee, de IKON zou beter moeten weten! Is dit alles geen oproepen tot moord, tot haat en niet alleen tegen Geert Wilders, maar ook tegen een niet te verwaarlozen deel van de Nederlandse bevolking? En zo kunnen we nog lang doorgaan.

Mensen van Nederland, gaan we al dit bedrog belonen tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement? Gaan we onze regeringsleiders belonen voor het vrijlaten van Volkert..? Voor de dood van Fortuyn? Voor de dood van Theo..? Voor het ophitsen van bevolking..? Politici die eigen land niet waarderen..? Die het volstoppen met anderen zonder aan eigen mensen te denken..?

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pim Fortuyn, politici, PVV, Rotzakken, Socialisten, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

48 reacties op Over vrijheid van meningsuiting en moord met voorbedachte rade!

 1. Jean zegt:

  Ik denk dat hij naar België komt wetende dat België alle criminelen van de wereld opneemt en ze daarbij ook nog vorstelijk onderhoud. Voorbeelden zat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Moet-ie doen! Als ik me niet heel sterk vergis zijn er ook vast wel Vlàmingen, die zo iemand met plezier zouden omleggen.
   Als díe hem op het spoor zouden komen……!

   Like

 2. Republikein zegt:

  Vroeg vlaggen kan ook halfstok.

  Like

  • exter39 zegt:

   Dit is een goed idee , laten we massaal de vlag half stok hangen om de woede voor de vrijlating van zijn moordenaar en het respect te tonen voor Pim Fortuyn, het liefst ook de orginele vlag van Pim ,

   Like

 3. Sjaak zegt:

  Wat hebben wij gedaan om de mensen,
  die voor ons opkwamen, te helpen?
  Wat doen wij nu, 12 jaar later..?
  Het is inderdaad schrikbarend !

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Als er echt iemand rondloopt die volkert wil raken vindt hij hem in Duitsland ook wel denk ik.

  Like

 5. Daiyu-ninja zegt:

  Ik vind het verdacht dat er word gezegd dat volkert naar Duitsland zal gaan. Juist omdat men weet dat er mensen zijn die volkert willen zien hangen.
  Dan ga je zijn nieuwe verblijf plaats niet verraden, lijkt mij.
  Volgens mij is dit een afleidingsmanoeuvre om die kl**tzak te beschermen.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Allemaal een beetje TE toevallig, want Volkert van de Graaf word op 2 mei vrijgelaten. VLAK voor de E.U. verkiezingen……En die zijn op 22 en 25 mei. Geert Wilders mag wel oppassen. Met Janmaat werd het niets, die werd door Den Haag ondergesneeuwd. En Pim Fortuijn werd uit de weg geruimd, op een John F. Kennedy manier. Nog steeds weten wij het fijne er niet van. In het rijtje van; Lee Harvey Oswald, Jack Ruby, past ook Volkert……Laat dit a.u.b. Geert Wilders niet overkomen. Ik krijg er zo’n raar voorgevoel van. Al een behoorlijk tijdje trouwens.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  De haatdragende sfeer die systematisch door alles wat links en ”fatsoenlijk” is, rond Wilders wordt opgeroepen lijkt op de hetze die Volkert van der G. een soort morele carte blanche voor moord gaf.

  Er zijn echter verschillen Tussen Pim en Geert die van invloed kunnen zijn op de vraag hoe links denkt af te komen van Wilders.
  Pim Fortuyn was een nieuwkomer die zijn tegenstanders voortdurend verraste, omdat hij hen onbekommerd met zijn flamboyant gedrag en totaal onparlementaire wijze van politiek bedrijven volstrekt overtroefde.
  Zijn doen en laten was ”onbespeelbaar” voor beroeps politici. Hij stelde diagnoses die door veel burgers als juist werden gezien en juist de frisse manier waarin hij zijn opvattingen in begrijpelijke taal uitdroeg, gaf de man en vrouw in de straat het gevoel dat er zich eindelijk een politicus aandiende die hun problemen begreep en de wil uitstraalde daar echt iets aan te doen.
  Zonder twijfel was Fortuyn bij de komende verkiezingen regeringsleider geworden. Het idee dat de gevestigde orde hem daarvan uit alle macht en met alle nodige middelen wilden werhouden is beslist gegrond.
  Persoonlijk geloof ik daarom dan ook niet, dat de moord op Fortuyn een éénmans aangelegenheid was.De aanslag is mogelijk vooraf in een groep doorgesproken en wanneer deze optie bewust niet is betrokken en grondig is nagegaan tijdens het officiële onderzoek dat op de aanslag volgde,, dan is werkelijk enige reden om aan een complot te gaan denken,dat ergens ”hogerop” is doorgesproken.

  En mocht dat werkelijk het geval zijn, dan is hier helaas een belangrijk opstakel aanwezig: de hele gevestigde orde wilde graag van Fortuyn af en waar vind je dan nog -vanuit die gelederen!- onafhankelijke speurders met open ogen , een scherpe blik, een analytische en een doortastende geest?
  De officiële verklaring dat het echt om een éénmans actie ging ,ontmoedigde totdusver alle verdere speurwerk op een nette afdoende manier, want heropening van zo’n onderzoek zal niet bijzonder worden gewaardeerd in dit Wilders tijdperk en de bereidheid tot medewerking daaraan zal in zo’n geval nihil zijn. Politiek correct heeft al genoeg aan het verhitte hoofd.

  De moord op Fortuyn was heel urgent, gezien de verwachte verkiezingsuitslag.

  Qua opvattingen spreken Wilders en Fortuyn zeker dezelfde politieke taal , maar de weg die GW aflegde naar zijn hedendaagse bekendheid is vanuit de Tweede Kamer begonnen!
  Hij is de meest ervaren politicus in de Tweede Kamer en gewoonlijk worden lieden die zo’n status benaderen met werkelijk nogal wat egards behandeld!!
  Dat men Geert het liefs als paria in de hoek zou willen plaatsen geeft al aan hoe bedreigend hij feitelijk voor de gevestigde orde is.

  En dit brengt in overduidelijk de enorme ”Haagse” afkeer van Wilders in beeld, en in een groot conflict tussen twee opvattingen die lijnrecht tegenover elkaar staan, zijn er gewoonlijk maar twee opties:
  Of Wilders spreekt volstrekt de waarheid en hij geeft de zaken weer zoals ze zijn, wat impliceert dat politiek correct de plank volledig misslaat, zowel ideologisch als in de bestuurlijke praktijk(!!),

  OF

  Politiek correct heeft gelijk en Wilders kletst op een levensgevaarlijke, alles verwoestende manier uit zijn nek.

  Deze inval maakt mij ronduit opgewekt, want wij kennen na jaren van intensief onderzoek vanuit een grote betrokkenheid bij alles wat zich in de (Westerse) wereld (inclusief Israël) , het antwoord op die probleemstelling wel!
  Wij gaan dus gewoon door met waar wij bezig zijn, ook al gaat de politiek correcte club op zijn hoofd staan en schreeuwt een door links gemanipuleerde ”ondrukte en bedreigde” bevolkingsgroep haar frustraties uit.

  Maar zou links er bezwaar tegen maken ”indien de geschiedenis zich herhaalde?”
  Nee, natuurlijk! ” Woordvoordertje P.de Leeuw zong al eens een liedje waarin hij het volk vertelde dat hij vrolijk bij de gedachte dat Wilders dood was..
  De wens bestaat dus wel degelijk. Zo mag ik het toch ongeveer wel stellen, Joop van Riessen?!!!
  Dus, wat in het vat van plannenmakerij zit zal niet verzuren.
  Een ongeval zou uitkomst bieden ,of een tragische ziekte die plotseling uitbreekt, of een slepende en geestelijk slopende rechtzaak…. Links staat voor niets. …
  Ach ja, wat kan men voor goeds verwachten uit het riool?
  Wat zou de wereld toch een stuk gezonder en mooier zijn zonder politiek correct.

  Like

  • Monalisa zegt:

   chapeau voor je stuk..

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk V: 22.15. uur. Helemaal met je eens Henk. Geert mag wel heel goed uitkijken, en als de kogel komt, komt hij in opdracht der progressieven en de politiek-correcten. En iedereen hier weet welke partijen ik hiermee bedoel!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eén kleine kanttekening bij deze overigens zeer diepzinnige overpeinzingen, Henk: Als er in het geval van de moord op Fortuyn werkelijk sprake was van een complot (wat tot nu toe dus niet bewezen is) en daar zelfs politici bij betrokken waren of iets in die hoek, dan zie ik toch niet zo goed, hoe uitgerekend een figuur als Volkert van der Graaf zich voor dat karretje kon laten spannen.
   Een solo-actie paste wèl bij hem: In weerwil van het feit dat hij bepaalde milieu-acties wel in groepsverband uitvoerde, bleef hij volgens de biografie “Wat bezielde Volkert van der G.” toch de ultieme anarchist, de eenling op wie zelfs zijn geestverwanten geen vat kregen. Als zo iemand zich al laat inzetten voor een opdracht, dan toch niet één waarbij zekere overheidsorganen betrokken zijn; normaal zou hem dat, dunkt me, eerder afgestoten hebben. Dat echter dit initiatief bij zo’n uitgesproken solist rijst, die het dan ook nog opbrengt om er bij niemand met één woord over te reppen, dat vind ik eerlijk gezegd héél goed voor te stellen.
   Nou ja, het zal wel aan mij liggen: Ik bracht al eens eerder naar voren dat ik gevoelsmatig iets tegen complottheorieën heb, zolang elke snipper concreet bewijs ontbreekt. Komt dat concrete bewijs gaandeweg wel boven tafel, dan wordt het wat anders.
   Maar ik kan ons burgerlijke landje, om eerlijk te zijn, niet erg best associëren met grootscheepse, geraffineerde complotten. Mocht Wilders iets dergelijks overkomen, dàn zou er een aanleiding bestaan om de mogelijk misschien nader te bekijken, maar zolang het niet zover is…..
   Ik weet het niet, hoor:Voor mijn gevoel is dat niet erg zinvol…..(Maar wie ben ik?)

   Like

   • Henk.V zegt:

    Ik begrijp je reactie, Theresa, maar het is in de eerste plaats heel opmerkelijk dat in zo korte tijd de man al de de kraag werd gegrepen en dat terwijl iedereen die het ruim opgezette Mediapark een beetje kent, je kan vertellen dat de mogelijkheid tot succesvol ontsnappen werkelijk nogal groot zijn .
    Er kwamen bovendien hardnekkige beweringen naar buiten ,dat er -direct na het horen van de aanslag ,telefonisch opdracht aan sympathisanten van van der G. werd doorgegeven om bestanden te wissen op hun computers en zon’n verhaal trekt de aandacht.Het lek van deze belangrijke informatie is uiteraard niet meer te vinden 🙂

    En . om nog maar iets te noemen- Hoe kan iemand die niet woonachtig is in Hilversum precies weten op welk tijdstip en bij welke uitgang hij moet staan om Fortuyn, na zijn radio optreden te kunnen opwachten en neerschieten?
    Het mediapark is een immens complex met veel gebouwen die alle hun uit- en ingangen hebben. Er moet dus iemand zijn geweest die hem al deze informatie heeft verstrekt.
    Zo verbaast het mij ook, en dat gaf ik impliciet al aan, dat de moordenaar van Theo van Gogh levenslang krijgt en aan de moord op Fortuyn in termen van strafrecht veel minder gewicht werd toegekend. De man stond immers op het punt om een cruciale rol in de politiek te gaan spelen en wanneer er ergens sprake was van het begrip landsbelang, dan was het wel in dit geval..

    Er zitten beslist onduidelijke aspecten aan deze zaak die mij bezig houden.

    Like

   • exter39 zegt:

    Ja en om dat te weten te komen zou ik graag naar methoden van de middeleeuwen terug gaan .

    Like

  • Henk.V zegt:

   woord vergeten!

   ”een grote betrokkenheid bij alles wat zich in de (Westerse) wereld (inclusief Israël) AFSPEELT, het antwoord op die probleemstelling wel!”

   Like

   • Henk.V zegt:

    correctie :

    ”En dit brengt in overduidelijk de enorme ”Haagse” afkeer van Wilders in beeld”
    moet zijn:

    ”En dit brengt overduidelijk de enorme ”Haagse” afkeer van Wilders in beeld”

    Like

  • weethetwel zegt:

   geweldig

   Like

  • Q zegt:

   Ik geloof ook dat er meer achter zat Henk. V

   Het heeft mij altijd bevreemd dat er na de arrestatie van Volkert niet direkt huiszoeking is gedaan. Normaal zijn bij zoiets de heren binnen in of 2 uur met een huiszoekingsbevel ter plaatse maar bij Volkert vond de huiszoeking pas de volgende dag plaats.

   Dat gaf GroenLinks wethouder (ik geloof dat hij Bogers heette) de tijd om een belronde te doen zodat de handlangers de tijd hadden om de computer van Volkert volledig te wissen. Volgens mij is hij ook grondig van de ledenlijst verwijderd, en zo voorts.

   Die wethouder heeft daar een boete voor gehad terwijl op het wegmaken van bewijs in dergelijke zaken forse gevangenisstraffen staan.

   Like

 8. Pilgrim zegt:

  Jörg Haider kwam toch om door reen auto-ongeluk? Hij is bij mijn weten helemaal niet vermoord.

  Like

  • BertG. zegt:

   Volgens mij ook.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Is hij ook niet! Ik blijf er voor waarschuwen: Verlies je niet in complottheorieën zonder dat je het fijne ervan weet en voordat zich concrete bewijzen hebben aangediend!
   Voor je het weet word je totaal in beslag genomen door iets, wat later gebakken lucht blijkt te zijn.
   Het LIJKT dan allemaal erg interessant, maar ach……

   Like

  • Nemesis zegt:

   Dat is iets wat helemaal niet vaststaat. Dat wat men beweerde over het ongeluk bleek achteraf helemaal niet waar te zijn. De waarheid zal wel nooit boven water komen. Doofpot met een grote deksel erop en begraven. Men kan het nu dus scharen onder het rijtje mysterieuze auto ongevallen met dodelijke afloop. Daar zijn er nog ettelijke van.

   Like

  • Martha N zegt:

   Pilgrim, Theresa, Bert.
   Nee officieel was het geen moord!
   Dat het een moordaanslag was met dodelijke afloop, heb ik niet verzonnen.
   Een mooi woord trouwens complot theorieën, Je komt deze uitdrukking te pas en te onpas tegen.
   Dat Pim Fortuyn vermoord is, daar kon men niet onderuit. Kon je wel zien dat hij neergeschoten was.
   Wie goed naar de foto kijkt, waarin hij op de grond ligt, kan zien dat hij o.a. boven in het hoofd werd geschoten en dit door een mannetje dat een stuk kleiner was. Deze opmerking heeft ook niets met een complot theorie te maken.
   Bij Haider is men er mee weggekomen, waarschijnlijk een bedreiging hier en eentje daar…
   In ieder geval doe ik hier niet aan mee, anders denkt men maar dat ik complot theorieën zit door te geven.
   Alles is gelezen, alles gecontroleerd, niets uit de dikke duim. Zoekt en gij zult vinden.
   Allemaal een fijn weekend, het gaat een prachtige dag worden, zondag de mooiste.

   .

   Like

   • exter39 zegt:

    Dyana stierf ook door een auto ongeluk ,daar zijn ze het ook nog steeds niet over eens.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, mooi woord hè, complottheorie.
    En daarom zal ik het ook net zo vaak gebruiken als IK toepasselijk vind.
    Prettig weekend!

    Like

  • Monalisa zegt:

   Pilgrim, heb jij wel eens gereden op de Loiblpass Straße, met 160 km per uur als jij dat lukt krijg jij van mij een taart (meer kan ik je niet geven) daarom word er ook zo geheimzinnig over gedaan.

   Like

  • Harry zegt:

   Ben ook niet zo van de complotten , maar een auto ongeluk kun je ook veroorzaken .
   En het blijft altijd schimmig .
   Zie het ongeluk van Diane , de ex van prins Charles .
   Het is soms te toevallig .

   Like

   • Martha N zegt:

    Juist Harry…

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Beste Harry, ALLES kan. En als je nu toevallig in een situatie verkeert waarin je er heel dicht op gezeten hebt en met eigen ogen/oren een paar concrete dingen hebt opgevangen, ja, dàn kan ik me nog voorstellen, dat je gaat proberen om de onderste steen boven te krijgen. Maar in die situatie hebben we geen van allen gezeten, en hoewel je de mogelijkheid best mag aanstippen, af en toe, blijf ik het voor volwassen mensen -wat we hopelijk toch allemaal zijn- een vrij zinloze bezigheid vinden om de ‘waarheid’ te achterhalen door middel van de theorie. Dat lukt toch nooit en als je er te lang mee bezig blijft, loop je ook nog de kans, je er totaal in te verliezen. Met geen enkel aanwijsbaar doel.. Uiteindelijk kunnen we ons het beste op de FEITEN richten en kijken, wat we kunnen bijdragen dit soort gebeurtenissen in de toekomst te voorkomen. (Wij niet veel, trouwens.) Feit is bijvoorbeeld wel, dat Fortuyn niet werd beveiligd, ook al omdat hij het zelf niet wou, geloof ik, en Wilders wèl. ALS de overheid dus al een aanslag beramen zou op Wilders, dan zouden ze toch al de intentie hebben, dat op een héél andere manier te laten plaatsvinden en wèlke manier dan en……hou op. Ik zeg het nog eens: Laten we ons bij de feiten houden en zien, wat de toekomst brengt, dat is naar mijn bescheiden mening een stuk realistischer. Vooralsnog ís Wilders er nog en wat er verder ook aangedragen wordt, ik blijf sceptisch betreffende zaken, die ik niet in de hand heb en die door niemand bewezen kunnen worden, anders dan door middel van theorie.

    Like

 9. Nemesis zegt:

  En alle islam aanhangers in Rotterdam ga na het vrijdag gebed gesloten naar het politiebureau om, je raadt het bijna niet, aangifte tegen G.W, te doen. De enigen die ik het wel gun is de politie, die er hard aan meegewerkt heeft dit zo mogelijk te maken in samenwerking met justitie, door de aangiftes alvast maar voor te drukken. Nu worden ze er hoorndol van. Pech gehad, die geesten die je riep, die komen eraan hoor.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ook hier op de plaatselijke omroep.
   Een hele berg ingepakte mensen vol in beeld met hun aangifte tegen Geert.
   Die mensen hebben in hun hele leven nog nooit zoveel aandacht gekregen.
   Mogen misschien nu voor het eerst naar buiten hierom.
   Gelukkig weigerde de burgemeester hier om er aan mee te doen.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Een stelletje hysterische idioten. Valt me nog mee, dat die autochtone Nederlanders zich niet in hun oranje voetbalpakje hebben gehesen en rare mutsen hebben opgezet.

    Heb net het filmpje van R’dam op GS gezien. Mooi, ze laten precies zien waar wij nu o.a. zo de pest aan hebben. Overigens, iedere echte Nederlander weet dat je op de openbare weg gewoon mag filmen. En je kunt gewoon ook iemand om z’n mening vragen. Maar zij vinden de weg ook behorend tot hun religieuze gebied. Opzouten met die handel.

    Like

 10. Avidia zegt:

  Martha N. als ik een pet op had nam ik hem voor je af, je schrijft exact hoe het is, het is om te janken. Het gekke is, ik had altijd linkse vrienden, hoe dat komt weet ik ook niet, maar ik zit altijd met ze in de clins. Ik heb het opgegeven, kan er niet meer tegen, altijd “ja maar”‘, niks ja maar, altijd excuses overal voor zoeken. Het is altijd de schuld van de ander. Ook veel jaloezie, ja, dat kan jij wel doen, ja, jij hebt zoveel geluk, enz. enz. Nooit zelf iets doen, alles moet gedaan en gefinancierd worden voor ze. Zucht!!!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Avidia dat zijn misschien mensen die het nog beter hebben dan u wand je schrijft het zelf al Nooit zelf iets doen, alles moet gedaan en gefinancierd worden voor ze, dat gefinancierd moet wel betaald worden als onze regering dat nou eens aan zal pakken dan praten deze mensen anders, dat is ook zo met die hand ophouder in de maatschappij die niet werken WILLEN ik zeg het nog maals niet werken willen anders komt dit verkeerd over.

   Like

 11. Martha N zegt:

  Avidia, leuk opgemerkt als ik een pet had, dank je.
  Verstandig dat je het opgegeven hebt om tegen links in te babbelen. Heeft geen zin.
  Zelf hou ik mijn mond tegen vrienden die een andere politieke mening hebben. Ieder het zijne, het heeft geen zin, je raakt alleen je vrienden kwijt. Er zijn twee dingen waar ik niet over praat wanneer ik weet dat ze een andere mening hebben: het geloof en de politiek..!
  Ook jij een fijn weekend.

  Like

 12. Martha N zegt:

  Nog even algemeen over J. Haider:
  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/21394/jrg-haider-vermoord.html

  Jörg Haider vermoord?
  Door Henk Steenhuis zaterdag 4 juli 2009, 00:0 in categorie: Politiek
  In Oostenrijk is een boek verschenen dat de vraag opwerpt of Jörg Haider die vorig jaar op 58-jarige leeftijd bij een auto-ongeluk om het leven kwam, soms is vermoord.
  Haider was gouverneur van Karinthie en bovendien een mondain levende populist die bij uiterst rechtse Oostenrijkers de harten sneller deed kloppen.
  Volgens de auteur is het ‘zeer waarschijnlijk dat Haider het slachtoffer is geworden van een politiek gemotiveerde aanslag.’ Er zijn allerlei onopgehelderde vragen, zegt Gerhard Wisnewski, en menigeen vindt dat het onderzoek naar de dood van de playboy moet worden overgedaan.
  Haider kwam op 10 oktober 2008 om het leven bij een auto-ongeluk en ook zijn vrouw (sic!) bevindt zich inmiddels in het kamp van degenen die de officiele versie der gebeurtenissen niet langer geloven.
  De politie zei eerder dat Haider die bewuste avond wat bars in Klagenfurt had bezocht, waaronder ook een homobar, ongeveer een hele fles wodka had leeggedronken en er daarna met zijn limo (een Phaeton) vandoor was gegaan met een snelheid van 142 kilometer per uur.
  Mevrouw Haider heeft altijd ontkend dat Jörg gay zou zijn geweest en is ook de moeder van zijn twee dochters. Op het bewuste traject kun je helemaal geen 142 kilometer rijden, zei ze eerder, en vertel me alsjeblieft hoe hij in een uur tijd zoveel alcohol naar binnen heeft kunnen slagen.
  Enkele dagen eerder had hij twee rechtse politieke partijen met elkaar verzoend en er stond dus een comeback op het programma.
  Verder was het wrak van de auto waarin hij stierf (de wagen woog 2.500 kilo) op een eigenaardige manier verpulverd. Ook zaten vreemde gaten in de carosserie.
  De Oostenrijkse overheid reageert niet enthousiast op een nieuw onderzoek naar de dood van Haider. Er zijn geen nieuwe feiten, beweert ze.

  Like

 13. Tempelier. zegt:

  Weet je wat ik zo raar vind aan Volkert, hij is een milieu activist dit zijn in mijn ogen dan ook zeer gedreven mensen. Om Pim te vermoorden moet hij toch ook gedreven zijn geweest met zijn eigen idealistische voorstelling. Hij moet op zijn minst toch gedacht hebben dat hij de mensheid ( Nederlands volk) een dienst bewezen heeft. Hij moet toch erg trots op zichzelf zijn geweest met het resultaat, gezien zijn gedrevenheid. Hoe heeft hij dan 12 jaar lang zijn mond kunnen houden over de motivatie ????

  Like

 14. ieznogoud zegt:

  Hij komt nu vrij want zo langzamerhand heeft de gevestigde orde hem hard nodig.
  De krokodillentranen zijn al gekocht.

  Like

 15. Jan zegt:

  Extra balie en agenten voor PVV-aangifte

  De politie in Utrecht opent morgenmiddag op het hoofdbureau aan het Paardenveld een extra balie voor de naar verwachting honderden mensen die aangifte wegens discriminatie willen doen tegen PVV-leider Geert Wilders. De actie is een gevolg van een oproep tot gezamenlijke aangifte op Facebook, waarop vanmiddag al 339 mensen hadden gereageerd.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3624267/2014/03/28/Extra-balie-en-agenten-voor-PVV-aangifte.dhtml

  Like

 16. Republikein zegt:

  Goed stuk Martha, de complimenten.

  Like

  • Martha N zegt:

   Republikein, bedankt. Mocht altijd graag naar Pierre Jansen kijken en luisteren, deze film was me onbekend. Ik pretendeer ook niet alles te weten, maar nooit te oud om te leren.

   Like

 17. MrEsceha zegt:

  “Waar zijn die bijna 25.000 mensen die het toen zo erg vonden dat Pim was vermoord en als ik het jaarlijks afnemende handje vol bezoekers zie tijdens de herdenkingen op 6 mei acht ik dat zeer triest”. Waar bent u op dat jaarlijkse moment? Ik ben er elk jaar WEL…..”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s