Reactie ChristenUnie onnodig, vals, onchristelijk en vooral gedaan voor eigen gewin!

Screenshot_5

(Door: Peter Frans Koops)

Een groep van ChristenUnie politici meende noodzakelijk te reageren op de ontstane ophef over een intern feestje van de PVV op de verkiezingsavond in den Haag. Partijleider Geert Wilders stelde een drietal vragen waaronder de vraag of de bezoekers van dit feestje meer of minder Marokkanen wilde. De reactie van de CU is lezen via deze link en is ook in het Nederlands Dagblad van zaterdag 22 maart gepubliceerd. De CU had ook kunnen kiezen om niet te reageren op het interne partijfeestje en gewoon over te gaan tot de orde van de dag. Spreken is zilver zwijgen is goud. Zij koos er voor om zich in het kamp te manoeuvreren waar de lofzangen gezongen worden op de slechtheid van Wilders’ uitspraken, blijkbaar uitgaande van het feit dat afgeven op anderen ook goed is voor de eigen strategie van politiek bedrijven. De Bijbel roept ons op om niet te snel en te veel te praten. Denk aan de zonden van onze tong. De snelle en felle reactie komt dan ook wat geforceerd en onnodig over en de CU huilt in deze mee met alle wolven in het bos.

Als we de reactie van de CU inhoudelijk bekijken dan blijkt dat er gebruik gemaakt wordt van smerige valse technieken om hun verhaal kracht bij te zetten. Een aantal voorbeelden om deze bewering te bekrachtigen zullen zo worden gegeven. Er worden door de CU drogredenen en zogenaamde Godwins ingezet.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, ChristenUnie, Geert Wilders, Hypocrisie, Linkse Kerk, PVV. Bookmark de permalink .

15 reacties op Reactie ChristenUnie onnodig, vals, onchristelijk en vooral gedaan voor eigen gewin!

 1. Tom Hendrix zegt:

  De CU is lid geworden van”de rode marxistische kerk”. Deze partij is ver, zeer ver verwijdert geraakt van alle christelijke principes. Op deze partij en haar leden is van toepassing wat Jezus zegt in; Matteüs 15, de verzen 8 en 9. Daarin zegt Jezus: “Dit volk eert mij met de lippen, maar hun hart is ver van mij; tevergeefs vereren ze mij, want ze ONDERWIJZEN HUN EIGEN LEER”. Let op de zinsnede: WANT ZE ONDERWIJZEN HUN EIGEN LEER!

  Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Hoeveel kinderen in Nederland zijn gedeporteerd door de Christenunie, dat zijn Duizenden kinderen die door hun de Ouders en Familie’s zijn kwijtgeraakt.

  Wat nog het meest kromme daarvan is dat de Christenunie maar een paar zeteltje had met een ongelooflijke macht gefaliciteert door de CDA geloofsbroeders, dus de grootse fascisten willen nu mij ook nog een keer gaan wegzetten als Racist want ik ben PVV stemmer? KOTS !!!

  Wat zal ik graag Andre Rouvoet voor de rechter zien samen met al die andere Landverraders en Volksverlakkers.

  Like

 3. dgneree zegt:

  Aan de CU:
  Oordeel niet, opdat er niet over jullie geoordeeld wordt. Want op grond van het oordeel dat je velt, zal er over je geoordeeld worden, en met de maat waarmee je meet, zul jij zelf gemeten worden. Waarom kijk je naar de splinter in het oog van je broeder of zuster, terwijl je de balk in je eigen oog niet opmerkt? Hoe kun je tegen hen zeggen: “Laat mij de splinter uit je oog verwijderen,” zolang je nog een balk in je eigen oog hebt? Huichelaar, verwijder eerst de balk uit je eigen oog, pas dan zul je scherp genoeg zien om de splinter uit het oog van je broeder of zuster te verwijderen.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Laten ze maar zo,n stennis maken als Christenen als slachtvee worden afgemaakt;dan hoor je ze niet!Stelletje hypocriete huichelaars!Een van de redenen waarom ik al jaren de kerk mijn rug heb toegedraaid!

  Like

 5. s breget zegt:

  En de Islam zegt al jaren MINDER CHRISTENEN en de CU laat het gebeuren ,dus CU stop met je schijnheilig gedrag .

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Bij de Christen Unie zijn Christus en de Duivel Allah een en dezelfde persoon. Zij steunen het uitmoorden van tienduizenden Christenen in Afrika. En door er over te zwijgen geven ze er blijk van er in toe te stemmen. Samenwerking tussen de Christelijke kerk en de Islam. Zag men ooit God met de Duivel samenwerken ? Christen Unie, verdwijn uit mijn ogen en sterf een gruwel dood !

  Like

 7. johannes zegt:

  nou tom hendrix ,dat ben ik helemaal met je eens ,de schijnheiligheid is op hun botten gegrift kots misselijk ben ik van dat vieze rot volk,ik heb het aan de lijve ondervonden! liegen en bedriegen,ten koste van anderen ,in hun voordeel, of in dat van anderen die hen promoten, om dat ze in hun vieze zaakjes ook de steun vande cu er graag bij hebben.naast die van het cda,die net zo verrot en schijnheilig is,en idd,ze onderwijzen hun eigen leer.net als de sgp trouwens.

  en dan nog lulpraatjes verkopen alswilders de waarheid eens zegt,en het dan ook eens durven tebesteken om van af de preekstoel de totaal verrotte leer van de islam te onder steunen.
  nu dan, toen het varken rouvoet ook de lengte en kleur ,van het schaamhaar van mijn dochters,vastgelegt wilde hebben kon het hele vieze rotzooitje in denhaag wat mij betreft de pleures al krijgen,en het is er sinsdien niet beter op geworden

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Johannes: 19.59. uur, op 27/3. Zo is dat Johannes! Ik ben wel christen, maar heb een hekel gekregen aan de INSTITUTEN der KERKEN, die gemene zaak maken met de Islam. Daar ben ik volkomen klaar mee! En dan bedoel ik in Nederland de RK, de PKN, en in groter verband de Wereldraad van Kerken. Ze zijn allemaal overgelopen naar de RODEN, volkomen. Derhalve sta ik volledig achter uw reactie, en de reacties der anderen over dit onderwerp, op deze site. Ik schaam mij af en toe kapot!

   Like

 8. harrynl007 zegt:

  Hier een veelzeggende reactie van G-J Segers op mijn e-mail aan hem:

  Waarom deze toonzetting? U kunt uw vraag toch ook gewoon stellen?

  Waar het ons om te doen is de vrijheid van ouderen en jongeren verdedigen en daar heb je een krijgsmacht voor nodig Overigens staan de uitgaven voor defensie in geen verhouding tot die voor de zorg. Het hele budget voor de JSF is gelijk aan twee weken zorg. En dat budget voor zorg groeit ieder jaar met twee a drie miljard, terwijl dat voor Defensie alleen maar is afgenomen.

  Nogmaals, de ChristenUnie maakt zich sterk voor goede zorg. Maar onze vrijheid heeft ook een prijs.

  Met vriendelijke groet,

  Gert-Jan Segers
  Lid Tweede Kamer ChristenUnie
  Woordvoerder: Defensie, Veiligheid & Justitie, Europese Zaken
  Binnenlandse Zaken, Koninkrijksrelaties en Integratie, Grondrechten

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Op 27 mrt. 2014 om 22:25 heeft XXX het volgende geschreven:
  Geachte heer Segers,

  Sodemieter op met meer geld voor defensie. De JSF komt er. Dit alles gaat ten koste van de ouderen!!!!!

  Jullie noemen zich Christenen, maar laten de ouderen, die dit land hebben opgebouwd wel in de kou staan.

  De ouderen die ons land na de tweede Wereldoorlog hebben opgebouwd!!!

  En nu opnieuw meer geld voor defensie na een oproep van Obama??????

  Bah Bah Bah….

  Van zo’n antwoord krijg je toch een vieze smaak in de mond????

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @harrynl007: 07.44. uur. Precies Harry, dat klopt helemaal. Ik ben zelf getuige ervan, daar ik voorzitter ben- nog tot 1 juli- van een Cliëntenraad in een WZC, in het zuiden des lands. Iedere vergadering moet ik meer slikken, over de afbraak en de kaalslag in de Zorg. Het is een complete ramp, veroorzaakt door dat zooitje in Den Haag! En het wordt per 1 januari 2015, alleen nog maar erger, met overheveling van taken, van het RIJK, naar de gemeenten in Nederland. Alles onder het mom van de participatiesamenleving. Deze term, en de WMO, is gewoon een zware en ordinaire lastenverzwaring, voor de meest kwetsbare burgers in onze samenleving, de OUDEREN en de MENSEN MET EEN HANDICAP. Maar dat boeit RUTTE voor geen meter, maar SAMSOM ook niet! Snotverdomme “onze oudjes”, zo schofterig te behandelen! En dan dat huichelen in verkiezingstijd: “MEER HANDEN AAN HET BED”, dat hebben ze gelogen dat het barst. Ik zie steeds minder personeel rondlopen, in het Zorgcentrum. En nu moeten door deze roof van onze ROVERHEID-VVD en PvdA, de zgn. mensen met de indicatie ZZP 1 t/m3, in de thuissituatie geholpen worden, terwijl nota bene de THUISZORG ook UITGEKLEED is geworden. De politiek is de schaamte ver, ver voorbij!

   Like

 9. Harry zegt:

  H007 ,
  Ze zijn niet alleen christelijk , ook links , gevaarlijke combinatie .
  In onze ouderwetse onnozelheid zouden we misschien kunnen denken dat er door de christelijke kant nog enige redelijkheid en fatsoen aanwezig zou moeten zijn : mis !
  Ze zijn vals en verschuilen zich achter hun nog nooit gespotte fenomeen .
  Eigenlijk zijn ze niet veel anders dan moslims .
  Alleen minder moordzuchtig .

  Ook bij de pvda zitten er nog veel die in een god geloven , geeft te denken , toch ?
  Laat je niet op het verkeerde been zetten doordat ze rustiger praten dan die opgefokte moslims .

  En op zich lijkt het me stom dat we ons leger uitgekleed hebben , maar als je je zonder scrupules aan het tuig in Brussel uitlevert , waar heb je dan nog een leger voor nodig ?
  Ze hebben het herstel van het leger vast niet bedoeld om ons tegen de islam te beschermen .
  Of zouden ze plannen hebben om Oekraine te gaan verdedigen tegen de Russen ?
  Of de turken gaan helpen in de strijd tegen Syrie ?
  Je weet het maar nooit met die lui , onberekenbaarheid troef !

  Like

 10. Peter Hart zegt:

  Niet te snel ? dat gaat al jaren en heeft miljoenen gekost ,, eens is het genoeg eens houd het op ,dat pikken wij niet meer

  Like

 11. De CU maakt zich sterk voor goede zorg? Kost miljarden voor ziektes die niet eens bestaan. Kijk maar naar de geestelijke gezondheidszorg, bijvoorbeeld naar schizofrenie. Schizofrenie is een ziekte die bedacht is door vooraanstaande Amerikaanse psychologen. Maar die ziekte is nog nooit medisch bewezen. Hoe wil je medisch bewijzen dat iemand schizofreen is? Kletskoek! Waarom moeten mensen medicijnen gebruiken en betalen voor ziektes die niet bestaan maar bedacht zijn door vooraanstaande Amerikaanse psychologen? Door die medicijnen (legale drugs) wordt je constant lichamelijk duf, moe of heel druk. Dat zijn de enige uitwerkingen. En van psychische ziektes kun je nooit genezen zeggen al die ‘geleerden’ en je moet daarom je leven lang medicijnen slikken of medicatie spuiten. Daar klopt toch iets niet! En de CU wil er extra geld inpompen. Dan worden psychologen en psychiaters nog rijker en nog meer medicijnen op de markt voor ziektes die niet bestaan. Ben ik nou zo slim of zijn jullie nou zo dom?

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @ BertG: 20.22. uur, op 28/3. Ik heb het gelezen, Bert. Het is om te janken, en deze mensen worden achtergesteld door ons FAALPARLEMENT, waar de “rode kerk”, aan de touwtjes trekt. Voor iedere muzelman, of gelukzoeker (ster), die hier binnen komen wandelen- grenzen zijn gatenkazen- wordt ALLES gedaan: gratis huis, gratis uitkering, gratis inrichting van het huis etc.
  Zum kotzen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s