Vaarwel mijn dierbaar vaderland!

Screenshot_26

(Door: Lenie Meiman)

Wij hebben nog nooit zo’n slecht kabinet gehad als dit kabinet (die uit de oorlog tel ik niet mee). Verschillende leden van het kabinet zijn geschokt over de uitspraak van Wilders aangaande de Marokkanen. Maar huichelen en liegen is hen en hun partijgenoten niet vreemd (ik denk aan Opstelten en het gezegde van Oudkerk over kut-Marokkanen). In hun hart vinden ze dat Wilders gelijk heeft. Dat geven ze nooit toe, omdat hun baan te belangrijk is. De verliezers van de gemeenteraadsverkiezingen kregen hun kans om hun frustratie te uiten door Wilders aan te vallen en haat te zaaien. Een deel van het klootjesvolk trapt erin. Als Wilders iets overkomt (wat we niet hopen) staat bij voorbaat al vast wie de daders zijn.

Ik heb ook eens geschreven dat er te veel buitenlanders zijn in Nederland. Maar er wordt wel met twee maten gemeten. Een imam mag zeggen: ‘Homo’s en Joden moeten van een hoog gebouw ondersteboven naar beneden gegooid worden.’ En dan wordt hij niet het land uitgezet, maar mag hij gewoon weer in de moskee zijn haat prediken. Een paar onbelangrijke advocaten zien er brood in en komen in de publiciteit om Wilders aan te klagen. En als er één schaap over de dam is volgen er meer. Schapen genoeg.

Aan een stel Marokkaanse schooljongens werd gevraagd: ‘Zijn jullie Nederlanders of Marokkaans?’ Ze antwoordden: ‘We zijn geboren in Nederland maar we voelen ons Marokkaans.’ Koningin Maxima (toen nog prinses) heeft eens gezegd: ‘De echte Nederlander bestaat niet.’ Dat gezegde zal nog een keer waarheid worden. Het koningshuis is ook niet Nederlands, meer Duits dan Nederlands. Hoeveel Nederlanders kunnen het Wilhelmus zingen? Ik denk dat het er onder allochtonen nog bedroevender voorstaat. Op de zwarte scholen worden vast en zeker geen volksliedjes geleerd, want ze zullen wel discriminerend zijn. Bij één volkslied kon ik wel huilen: ‘Vaarwel, mijn dierbaar vaderland. Lief vaderland vaarwel!’ In gedachten stond ik op een boot en bij het wegvaren zag ik mijn vaderland verdwijnen. Nu verdwijnt mijn vaderland naar de buitenlanders.

Mensen die de islam aanhangen, vermeerderen  zich snel (net als onkruid). Beschaafde mensen doen daar niet aan mee. Een getinte vrouw vertelde op de televisie dat ze 13 kinderen had om de vergrijzing tegen te gaan. Als die kinderen volwassen zijn, wordt de vergrijzing 13 keer groter, maar nu heeft ze er een leefbaar inkomen aan.

Nederland is verkwanseld aan de EU in Brussel, die Nederland naar de kloten helpt.

Door:
Lenie Meiman (86 jr.)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op Vaarwel mijn dierbaar vaderland!

 1. Monalisa zegt:

  En dit zegt iemand van 86 jaar waar de politiek nog iets van kan leren.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  nou dat is duidelijk, en ook helemaal niks aan toe te voegen !

  Like

 3. Cathja zegt:

  Helemaal mee eens, Lenie! Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Dit moet er bij onze overheid worden ingeslepen. Het moet verleden tijd zijn dat de autochtone Nederlander niet meer het recht heeft om zijn ongenoegen te uiten. Moslims zijn de brutaalsten ter wereld, en zij nemen nooit en te nimmer een blad voor de mond. Zélden of nooit worden ze om hun uitspraken vervolgd, veroordeeld of beboet. Wilders zegt een keer één ongelukkig gekozen zin, en heel ons land is in rep en roer.
  Bedroevend, en het roept bij onze vaderlandslievende burgers steeds meer afkeer op van diegenen die voorgetrokken worden.
  Onze overheid is de motor achter de onrust in de samenleving. Wilders legt alleen de vinger op de zere plek.

  Like

 4. jans zegt:

  De politiek geeft ook een verdacht signaal af door de moordenaar van Pim Fortuin, Volkert van de Graaf, vrij te laten. Dus het plegen van een politike moord met voorbedachte rade en volle verstand krijgt men 8 jaar.

  Als Pim nog had terug geslagen voordat die dood neer viel, had Volkert maar 2 jaar gekregen en had de familie van Fortuin een schade vergoeding moeten betalen.

  Waar zijn ze in den haag nu helemaal mee bezig dan?

  Like

 5. jans zegt:

  Het wilhelmus zing ik al jaren niet meer mee, plurt op met dat hypocriet lied. Het geeft mensen een gevoel over een Nederland dat niet bestaat. Van mij mogen ze het afschaffen.

  Like

 6. Driek zegt:

  Geachte mevrouw Meiman, met veel belangstelling uw artikel gelezen, en ik onderschrijf het volledig, Nederland is verkwanseld, aan een stel onontwikkelde lieden, die hier de baas gaan worden. Het Nederland zoals wij dat nog kennen uit vroeger jaren, is voorgoed voorbij, en daar heeft die Maxima ook aan bijgedragen, met haar kreet dat de Nederlander niet bestaat. Nee, nog eventjes, dan bestaan we niet meer, dank zij dit soort figuren..

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Als je zegt dat de Nederlander niet bestaat, dan ontken je dus een grote groep mensen met hun eigen cultuur dat deze bestaat. Een grove belediging. Hoeveel aangiftes zijn gedaan? Het gaat er blijkbaar om wie het zegt, niet wat er gezegd wordt.

   Like

 7. Jade zegt:

  Hartelijk dank voor uw haarscherpe artikel op deze site.
  Van oudere mensen kan men wat leren, is mij altijd verteld.
  En wat u schrijft zie ik met m`n eigen ogen.
  Helaas zien velen het nu nog niet…

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  En DAAROM moeten we uit de EU!Dan krijgen we weer zelfbeschikkingsrecht en kunnen de grenzen dicht,en veroordeelde criminelen alsmede illegalen uitgezet worden,stopt de aanwas ,komen er eindelijk weer huizen vrij voor de eigen bevolking,scheelt heel veel uitkeringen en kan er een stop op de bouw van haathutten komen!Het is maar een begin,maar in mijn oren klinkt het goed!Oh ja,scheelt ook nog een heel veel criminaliteit,en stageplaatsen zijn er dan ook weer voor de scholieren!En zwarte Piet die mag ook blijven!Ach,de voordelen zijn onuitputtelijk!

  Like

 9. Avidia zegt:

  Lenie Meiman, mooi stuk, om van te janken, het komt nooit meer goed.

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  Pakkend verhaal Mevrouw Meiman,

  Om de vergrijzing tegen te gaan… ja het zàl wel… ze bedoelt vast en zeker de kinderbijslag en allerlei toeslagen die ze toucheert…. erg erg erg… Vaarwel lief Vaderland ben ik ook idd bang voor dat dat er van komt op deze manier…
  Scarlatti (64 jr en een beetje 😉 )

  Like

 11. Jan zegt:

  Huppakee, reclame,betaald met ons belastinggeld.

  Nou de rest nog en vervolgens het socialistisch uitschot

  (Lees vooral het commentaar op youtube)

  Like

  • Limburgse vlaai zegt:

   Mijn dag is door dit filmpje helemaal verpest! Ziek doodziek wordt ik ervan. En maar herhalen ze mogen hem doodschieten …. Nou mij heeft niemand gevraagd of hij mag blijven of niet. Waarom pakken ze niet een bontkraagje voor dit filmpje op een scooter ,die net terug is van strooptocht? Ze hebben warempel een aangepaste nette jonge Marokkaan gevonden( waar zijn die ??ik ken ze niet!)

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Dit filmpje geeft de waarheid aan. Namelijk de totale INDOCTRINATIE door 42 jaar RODE AGITPROP! En niet alleen door “de rode kerk”, maar door medewerking van VVD,CDA,D66,GL,CU,SP. Willens en wetens heeft men vele Nederlanders, totaal gehersenspoeld. En het ergste is nog, dat velen in Nederland, de leugens en propaganda geslikt hebben. Wat is dit een rot land geworden. Het is inderdaad om te janken!

   Like

  • delamontagne zegt:

   Had het filmpje al ergens anders gezien, maar moet toch aannemen dat ,t allemaal “fake” is. Zo niet, ja……… wat dan. Heel vroeger dacht ik altijd dat ,t volkeren waren in “verweggistan”, die zich zo gemakkelijk konden laten indoctrineren. Maar NL-ers laten zich toch ook wel erg goed te beinvloeden. Gisteren (op de achtergrond..) P & W gezien/gehoord.
   Zat eigenlijk met verbijstering,half oor te luisteren. GEEN TEGENGELUID TE HOREN BIJ AL DIE ONZIN.

   Like

 12. Jan zegt:

  Haags raadslid mag niet zweren op Allah

  ‘Zo waarlijk helpe mij Allah.’ Dat was de tekst waarmee het Haagse gemeenteraadslid Hasan Kücük (Islam-Democraten) donderdag zijn eed wilde afleggen bij de eerste vergadering na de verkiezingen.
  Burgemeester Jozias van Aartsen stak daar echter een stokje voor. ‘U weet dat de tekst anders luidt’, was de koele reactie van de burgemeester. Kücük zwoer daarop alsnog: ‘Zo waarlijk helpe mij God almachtig.’
  http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/3623716/2014/03/27/Haags-raadslid-mag-niet-zweren-op-Allah.dhtml

  5…..4……3….2…1..RACIST!!!!

  Like

 13. donder2014 zegt:

  Ben het 1000% met je eens Lenie. Die cultuurverrijkers hebben over het algemeen veel kinderen. Ik mag zelf 65 uur gemiddeld in de week werken om rond te komen met mijn gezin van 2 kinderen. Naast ons wonen moslims uit de Hoorn van Afrika met 6 kinderen!! Werken doen ze niet want ja …wij zijn tenslotte hun ” slaven” , wat doe ik in godsnaam verkeerd!! Als je als nederlander in de bijstand komt met 2 kinderen kun je elk dubbeltje omdraaien, auto rijden zit er ook niet meer in. Maar de ” zieligheidsindustrie” vaart er wel bij….En het erge is, je mag er ook niets van zeggen want dan ben je een racist.

  Like

 14. Jan zegt:

  Alle mensen, wat een angstaanjagend dom en arrogant teringwijf:

  Melanie Schultz van Haegen- Maas Geesteranus, van het huidige cabaret, weer in opspraak
  “De regels moeten veranderd worden, dan is er niets aan de hand”
  http://www.waarinholland.nl/melanie-schultz-van-haegen-al-die-ophef-is-maar-vervelend/

  Like

 15. Jan zegt:

  Meer klachten over de journalistiek

  Het aantal klachten over journalistieke producties is vorig jaar toegenomen. Bij de Raad voor de Journalistiek kwamen 120 klachten binnen, 13 procent meer dan een jaar eerder. Dat blijkt uit het donderdag gepubliceerde jaarverslag van de RvdJ.
  De meeste bezwaren hadden betrekking op onjuiste of tendentieuze berichtgeving, het niet (goed) toepassen van wederhoor en het schenden van privacy. Ook klaagden mensen veel over onjuist gebruik van bronnen
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22436511/__Meer_klachten_over_journalistiek__.html

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Chapeau mevrouw Meiman een mooi stuk de ‘dames en heren’ politici zouden er wat van kunnen leren (als ze tenminste hersen zouden bezitten).
  Het land waar ik geboren ben en gelukkig was bestaat niet meer, ik voel me een vreemdeling in eigen land !!

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Wijze woorden van u, mevrouw Meiman. Maar het is in onze cultuur helaas zo gelopen dat er naar (wijze) ouderen niet meer geluisterd word. Ze zouden alleen maar onzin uitkramen en in de weg lopen. Ze worden weggestopt in een verzorgingstehuis om aldaar totaal aan hun lot overgelaten te worden tot de dood er op volgt. Onze regering houdt zich het liefste bezig met het koesteren van allochtonen, en heeft een speciale voorliefde voor Moslims. Al ben ik nog niet zo oud als u (bijna 66), met mij word ook de draak gestoken. Het is mij eindelijk gelukt in het Brabants Dagblad (in de rubriek lezersbrieven) weer een opinie achter te laten. Ik schreef over de hypocriete houding van de kerk die voor de Marokkanen een dienst gehouden had vanwege die zgn. discriminatie. Terwijl in het midden Oosten en Afrika tienduizenden Christenen sterven door het kromzwaard van Islamieten, en hun kerken in brand worden gestoken. Belangrijke passages werden door de krant er uit gefilterd (vrouwen mishandeling door de Islam en moord), politie die niet meer in (Sharia) achterstandswijken durft te komen, terwijl er steeds meer van dat soort wijken erbij komen alsmede de populatie Islamieten. Vandaag (Vrijdag 28-3-2014) heb ik de eerste tegenreactie gezien van iemand die mijn verhaal als onzin bestempeld enz. enz. Ik ben benieuwd of ik de komende dagen een lawine van protesten ga zien in de rubriek lezersbrieven ! Er lopen nog massa’s (door de MSM media) ge-hersenspoelden rond in Nederland !

  Like

 18. Rick zegt:

  En ook aan deze poot wordt achter de schermen stevig door gezaagd:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22440623/__Geheim_overleg_Zwarte_Piet__.html
  Want “we” moeten natuurlijk niet denken dat “onze” allochtone medemens het er zomaar bij zou laten zitten. Welnee,,,doorgaan tot het gaatje. Je geeft ze een pink en ze grijpen je tot onder de oksels.

  Like

 19. Bob Fleumer zegt:

  Er is verdorie niemand op deze wereld die ons hun god kan verklaren en toch worden we dagelijks om de oren geslagen met kreten die zeggen te weten wat god wil, ik word er misselijk van en ik vind dat religie uit het openbare leven moet verdwijnen is is genoeg ellende aangericht!
  Onze koning heeft gezworen op de grondwet dat hij ons land zal handhaven en beschermen, intussen wordt ons land uitverkocht aan Brussel en daar moeten we ook nog miljarden voor betalen het is pure waanzin!

  Like

 20. Wachteres zegt:

  Indrukwekkend verslag, Lenie, van de situatie waarin wij ons bevinden. Dank daarvoor!

  Hadden onze regeringsleiders maar half de intelligentie en het inzicht waarover u beschikt.

  Like

 21. BertG. zegt:

  Wat wil nu het geval in Nederland…. Wanneer je dus terminaal verklaard bent en de nodige attributen thuis krijgt (verpleeghuis is vele malen duurder), dan moet je dus ook echt binnen 3 maanden komen te overlijden….

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/03/terminaal-verklaard-sterven-binnen-3-maanden-anders-zijn-de-kosten-voor-uzelf/

  Like

 22. Jean zegt:

  Via dit blog worden veel mensen in kennis gesteld van het oprukkend gevaar komende van de politiek en de moslims, helaas worden nog niet voldoende mensen bereikt daarom dat ik steeds meer mensen in kennis stel van dit blog, dat zouden er nog meer moeten doen want het is reeds 5 over 12 met het corrupt misdadig politiek gespuis dat met plezier ons Europa aan ’t vernietigen is met medewerking van die massa moslims.

  Like

 23. Theodoor zegt:

  Mevrouw, moge uw schrijven door 10 miljoen mensen gelezen worden, u slaat de spijker op de kop.
  Sinds enige tijd loop ik met gedachten rond wat kunnen we allemaal doen om de foute partijen, VVD, CDA , PvdA , D66, Ch uni het vuur aan de schenen te leggen. Welnu elke keer dat je belaagd wordt door de geïmporteerde mensen of hun nazaten zou je aangifte kunnen doen om het bestuur van voornoemde partijen voor de rechter te dagen vanwege jarenlang slecht landsbestuur. Deze politieke partijen zijn schuldig aan het feit dat het oorspronkelijke volk zo te lijden heeft van onzorgvuldig besturen in het verleden en nu ook nog.

  Like

 24. Denis zegt:

  Blijkbaar maken weinig mensen zich echt zorgen van de bedoelingen van dit kabinet!
  Het is de uiteindelijke invoering van de sharia.
  De conferentie in Den Haag met obama ging zeker niet over terrorisme en de nucleaire dreiging
  want dat was in december allemaal nog optimaal!!!
  De olie uit het midden oosten kan alleen blijven vloeien als het westen de sharia aanneemt en het Christendom om zeep helpt!
  Dit kabinet aan genocide schuldig is door terroristen in Syrië te financieren en via Turkije van wapens te voorzien, ook al worden er op grote schaal massa moorden gepleegd op Christenen!!!
  Vrouwen worden verkracht meisjes vanaf 5 jong worden verkocht aan rijke sjeiks die na hen verkracht te hebben laten slachten om het Christelijke bloed te drinken.
  Dus vertel eens welke internationale wetgeving er voor kan zorgen dat RUTTE en KORNUITEN zoals TIMMERMANS voor het oorlogstribunaal verschijnen en veroordeeld worden tot aanzetten en steunen van de schending van mensen rechten en oorlogswetten?!!!
  NEDERLAND? PFFF …. STRO POPPEN VAN OBAMA JA!!!
  NEDERLAND IS NIET MEER SOUVEREIN!!!!
  WIJ VALLEN ONDER DE DICTATUUR VAN OBAMA!!!

  Like

 25. Rick zegt:

  Inderdaad Jean. Op dit en soortgelijke blogs zij “we” in principe louter bezig met het , wederkerig, bevestigen van ons “gelijk”. Het zijn iedere keer opnieuw dezelfde namen die bij de artikelen en reacties opduiken. Echte groei zit er niet in 😦
  Ook ik probeer telkens opnieuw familie, vrienden en bekenden aan te sporen om óók eens een kritisch blog te bezoeken. Meestal word ik dan aangekeken met een zekere blik van meelij en krijg dan iets te horen zoals: “Man…dat je je tijd verdoet met het lezen van dat soort onzin; wij hebben wel iets beters te doen” of “Jezelf druk maken heeft geen enkele zin; je kunt er toch niets aan veranderen”.
  De meeste mensen willen helemaal niet met hun neus op de feiten gedrukt worden; zij blijven liever leven in hun idealistische bubbel…Huisje, Boompje, Beestje. Voordat je het weet zou je zelfstandig moeten denken en beslissingen moeten nemen. Het gros der natie heeft zich in de afgelopen 60 jaar echter “lekker” in slaap laten sussen door de almachtige en alwetende (R)overheid. Zij verkeren nog steeds in de veronderstelling dat de (R)overheid het beste met hen voor heeft en er tevens voor zal waken, dat ons niets zal overkomen of tekort zullen komen.
  Keep on dreaming 😉
  Het is geen “5 over12”, maar inmiddels 10 voor half 1 . Geen mens die het interesseert 😦

  Like

 26. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  28 maart 2014 om 08:32

  Een aantal jaren terug flikte slinks een filmpje op youtube te zetten met daarin een gezwachtelde sharmuta die boodschappen liet vallen. Helaas, pindakaas, zij werd door geholpen, door Nederlanders, die de boodschappen opraapten, sinaasappelen die over het trottoir rolden. Dat vond slinkse propagandist niet fijne en dus werd er fiks geknipt zodat het leek alsof iedereen haar voorbij liep, totdat bekend werd dat in het filmpje was gesneden om Nederlanders als ‘racisten’ (ja, islam blijft een ras) weg te zetten.

  Like

 27. Jan zegt:

  Niet alle nieuws is slecht nieuws, goed nieuws uit Braband.
  In Deurne zijn de twee overvallers van een juwelierszaak door de vrouw van de juwelier doodgeschoten.

  Vrouw juwelier Goldies in Deurne schiet overvallers dood
  Bij een overval op juwelierszaak Goldies aan de Milhezerweg in Deurne zijn vrijdagavond omstreeks 17.45 uur de 2 overvallers gedood door de vrouw van de eigenaar van de zaak. De juwelier zelf raakte zwaargewond, maar is inmiddels buiten levensgevaar.
  http://destentor.nl/algemeen/binnenland/vrouw-juwelier-goldies-in-deurne-schiet-overvallers-dood-1.4290431

  Like

 28. Jan zegt:

  Jammerende en mekkerende beroepsmoslims Benzakour: de verpleeghuizen dienen geïslamiseerd te worden

  ‘Mijn moeder was de enige Marokkaan in het verpleeghuis’
  Er was niet eens Marokkaans eten en ook al geen Marokkaanse tv, de verplegers snapten mijn moeder niet omdat zij nauwelijks Nederlands spreekt en Nederlanders zij te lui om zich aan Marokkanen aan te passen en om zelfs maar een gebedsruimte te maken in bijv. het verpleeghuis waarin zij was. Toen ik tot jullie God bad luisterde hij niet eens naar mij.
  Wat een tyfuszooi is het in Nederland en wat een kudtvolk.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/3624051/2014/03/28/Mijn-moeder-was-de-enige-Marokkaan-in-het-verpleeghuis.dhtml

  Like

 29. Lenie Meiman zegt:

  @ allemaal
  Bedankt voor alle fijne reacties. Waren alle Nederlanders maar zoals jullie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s