VS en Oekraïne bereiden zich voor op oorlog

Screenshot_24

Troepenconcentraties Oekraïense grens

De plaatsvervangend veiligheidsadviseur van president Obama, Tony Blinken, zei zondag dat Russische troepen zich massaal concentreren rond de Oekraïense grens om een voorsprong op te bouwen bij een eventuele inval in Oekraïne. Blinken maakte zijn opmerkingen terwijl Obama zich voorbereidt om naar Europa te vertrekken om te overleggen met de G8 over verdere sancties tegen Rusland, nadat de bevolking van de Krim gekozen had voor afscheiding van Oekraïne.
Zowel het Amerikaans Congres als de regering Obama en de mainstream media karakteriseren de keuze van de bevolking van de Krim als een regelrechte annexatie door Rusland. “Het is uiterst zorgwekkend om de opbouw van de Russische troepen langs de grens te zien”, zei CNN verslaggeefster Candy Crowly, “het schept mogelijkheden voor incidenten en instabiliteit. Het is waarschijnlijk dat ze de Oekraïners proberen te intimideren en dat ze zich voorbereiden om Oekraïne binnen te vallen”.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama, Oekraïne, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

23 reacties op VS en Oekraïne bereiden zich voor op oorlog

 1. Monalisa zegt:

  Herhaling van 1917 , alleen willen de zionisten nu geen vuile handen maken. Dat hoeft niet meer daar zijn Amerikaanse en Europese jongens goed voor.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Kunt u deze uitspraak nader duiden Monalisa?? Ik krijg er een beetje een vieze smaak van in de mond….

   Like

  • Monalisa zegt:

   ja ik vond deze uitspraak onder het artikel als je verder druk en ik vond dat dit ook de mens mag lezen wad die ander persoon schreef ik had misschien de naam er bij moeten zetten ik bedoel er niks mee maar als op de link doorklikt staat dit er onder en zo zijn de mensen,het ging er om dat er mensen zijn die zo denken misschien verkeerd geformuleerd. maar her bron u mag het ook weghalen.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Het citaat dat u aanhaalt, Monalisa, wordt geproduceerd door een kennelijk heel erg fout iemand, om precies te zijn: door iemand met een kolossale Jodenhaat , een kleine Julius Strasser, zeg maar.
    Wat heeft zo’n rotopmerking over Joden nu met het artikel te maken, vraag je je af..

    Like

   • Monalisa zegt:

    henk v klopt daarom had ik het geplaatst er zijn ook nog mensen die er anders over denken, ik niet maar, ik heb her bron een mail geschreven dat ik het zo zelf niet bedoeld, dat gezegde staat onder dat artikel en als u zijn hooft ziet op zijn avatar dan weet u genoeg. Driek ik heb het hier boven uitgelegd het Gebrabbel is niet van mij dus u drukt niet verder bij lees verder dan had u deze tekst ook gezien, ik heb die tekst alleen neer gezet dat er ook mensen zijn die anders denken helaas jammer dat ik het verkeerd geformuleerd heeft, ik had er wat bij moeten schrijven ik heb de naam van die persoon niet gemeld her bron weet waarom.

    Like

  • Driek zegt:

   Monalisa, u schrijft: Herhaling van 1917 , alleen willen de zionisten nu geen vuile handen maken.

   En wat bedoelt u daar mee? Ik begrijp eigenlijk niets van uw onsamenhangend gebrabbel, maar het staat er wel duidelijk, dat zionisten geen vuile handen willen maken. U moet maar eens een boek gaan lezen over het Jodendom en het Zionisme, ze staan hier in mijn boekenkast, dus als u wat titels wil hebben, dan geef ik ze wel op deze site.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Driek u plaats U stuk om 23,17, heeft u mijn uitleg niet gelezen? om 22,10 wand het stond er om 22,15 meteen. Driek ik weet een heleboel van het Jodendom en het Zionisme, daar heb ik u boeken linken niet voor nodig, ik heb dat er neer gezet omdat er ook andere rotte appels zijn die er anders over denken, ik heb de heer bron in een korte mail uitgelegd waarom in de naam van de man niet wil plaatsen en als u dat wil weten mag u dat aan hem vragen ik geef daar geen antwoord op.

    Like

 2. Jan zegt:

  Intussen worden in Polen 7000 reservisten in staat van paratheid gebracht, want dar komt het wel op neer. Polen vertrouwd de noordgrens met de Russische provincie Kaliningrad* niet.
  http://www.theweek.co.uk/europe/ukraine/57830/why-are-polish-men-london-getting-military-call-papers
  * http://www.schoolvoorjournalistiek.com/buitenland/wp-content/uploads/2011/09/map-kaliningrad.jpg

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De problemen van de communistische EUSSR, zijn dermate groot, dat deze PLOERTEN, von Rompuy,Barosso, Schulz en Verhofstad, een OORLOG proberen te forceren tegen Rusland. Dit is heel luguber, de Openbaring van Johannes, komt uit!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Het seizoen is geopend, schieten maar, daar is de VS erg goed in, wel vaak mis trouwens.

  Like

 5. John Wolf zegt:

  Wat betreft de opmerking van Monalisa over de zionisten het ware wel Serviërs die de Oostenrijkse prins hebben vermoord en daarmee het startsein hebben gegeven voor W.O. 1,de Zionisten en Joden worden heden ten dagen maar al te graag op de korrel genomen door de linkse “wereldverbeteraars” die zich klakkeloos laten misleiden door de Palestijnse propaganda machine

  Like

 6. Vederso zegt:

  Met verbazing lees ik en zie op filmpjes hoe gretig de Amerikanen zijn over dit conflict. En Europa had ons toch voor elke oorlog behoed? Ze blijven maar spreken over Chamberlain en Munchen.
  Zelfs de grote Krauthammer gaat mee in dit gepraat. Ook Greenfield doet er aan mee. Onbegrijpelijk, oorlog is geen spelletje. Begin nu maar een eerst de Keystone-pipeline aan te leggen. Wie wil er sterven voor die boeven in Kiev? Ik niet.

  Like

 7. Nemesis zegt:

  Nou begrijp ik dus eindelijk wat er bedoeld wordt met de Nobelprijs voor de Vrede. Gewoon oorlog voeren overal waar het kan.

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Polen mobiliseert reservisten, premier waarschuwt voor wereldconflict.
  Poolse militairen.

  Minstens 7000 Poolse werknemers in Europa zijn de afgelopen weken als reservisten voor het leger opgeroepen. Volgens de Poolse autoriteiten is de oproep slechts ‘routine’, maar de werknemers zeggen dat zoiets nog nooit eerder is gebeurd. De Poolse premier Donald Tusk waarschuwde 3 weken geleden al dat ‘de wereld op de rand van een conflict staat waarvan de gevolgen niet te overzien zijn… niet iedereen in Europa is zich hiervan bewust.’ Lees verder >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Polen-mobiliseert-reservisten-premier-waarschuwt-voor-wereldconflict

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Oorlog zou Obama goed uit komen, de Amerikaanse toko is failliet, ze hebben schulden die nooit meer kunnen betalen en waarschijnlijk is al het Europese goud uit Fort Knox verdwenen.
  Dat hij ander landen daarin meesleept interesseert hem geen donder.

  Like

 10. Jan zegt:

  Alle voorgaande artikelen over Oekraiense schutters kunnen nu in de vuilnisbak

  Photographs Expose Russian-Trained Killers in Kiev

  The slaughter of 53 protesters in the Maidan on February 20 changed history. Now, exclusive photographs show what really happened.
  Many of the 53 people slain died from clean shots to the head or neck—telltale wounds inflicted by expert marksmen; while others were gunned down at closer quarters by less expert assassins armed with AK-47 assault rifles.
  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/03/30/exclusive-photographs-expose-russian-trained-killers-in-kiev.html

  Like

 11. fleckie zegt:

  waarom ziet men nu? ‘ONGEMARKEERDE’ ? GROTE ! VLIEGTUIGEN ‘OPSTIJGEN’ vanaf vliegveld EINDHOVEN ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s