Ahmed Marcouch, een politieke biografie

Screenshot_32

Hoofdstuk 1: De mocro’s van de Mondriaanbuurt (deel 1 van 2)

‘De Marokkaanse jongens hier waren zelfs elkaars moeders aan het beroven. Zo erg was het in deze buurt, voordat Marcouch in 2006 naar Slotervaart kwam,’ vertelde Mohamed Mallaouch. Hij vertrok geen spier op zijn aimabele grijze krullenkop na deze verpletterende observatie. Het was september 2010. De zomer liep ten einde en de zon was waterig. Ik stond met Mo Mallaouch, die toen 50 was, te praten op de tochtige hoek van de beruchte Hart Nibbrigstraat en de Mondriaanstraat. Dat is het hart van de Mondriaanbuurt in Overtoomse Veld-Noord in het voormalige stadsdeel Slotervaart in Amsterdam Nieuw-West.

Uit politie-onderzoek, in opdracht van de Dienst Openbare Orde & Veiligheid, bleek al in 2000 dat alle Marokkaanse jongens tussen 12 en de 24 jaar in deze buurt met één of meer processen-verbaal in de politiebestanden voorkwamen. De resultaten van dat onderzoek werden nooit naar buiten gebracht door de gemeente. Hierover later meer.

Screenshot_33

Lees verder>>>
(h/t Ron V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, praatjesmakers, PvdA. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ahmed Marcouch, een politieke biografie

  1. Pingback: Ahmed Marcouch, een politieke biografie | E.J. Bron

  2. felix zegt:

    Ronselsocialist Suna nu officieel in de raad.

    Like

  3. s breget zegt:

    Op welk soort scholen hebben de PVDA in GODS NAAM gezeten ,niet in Nederland hoop ik of toch wel

    Like

    • ferry bookelman zegt:

      S. Breget hoeveel partijen denk je dat er in de A’damse gemeenteraad zitten?? Alleen de PvdA. Houd op met dat gezeik op de PvdA. Alle partijen zijn hieraan debet dus voornoem die ook als je enigszins serieus genomen wil worden.

      Like

  4. ferry bookelman zegt:

    Ik ben geen Wilders fan maar wat moet ik nu nadat ik dit gelezen heb. Hier wordt de Nederlandse rechtstaat in al zijn facetten totaal vernietigd

    Like

Plaats een reactie