Baden-Württemberg: grafkistplicht afgeschaft

Screenshot_40

In zeldzame eensgezindheid heeft het parlement in Stuttgart van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg zowel met de stemmen van de regeringsfracties van de Groenen en de SPD als die van de oppositionele CDU en FDP woensdag de begrafeniswetgeving voor Baden-Württemberg veranderd. Concreet betekent dat: de ongeveer 600.000 moslims kunnen zich nu in een lijkendoek i.p.v. in een grafkist laten begraven.

Het zou juist geweest zijn de wet aan de realiteit aan te passen, zei minister van Sociale Zaken Katrin Altpeter (SPD). Zeer verheugd was ook minister van Integratie Bilkay Öney over de onderwerpende geste van de dhimmi´s wetswijziging: “Met deze wetswijziging brengen we het begrafenisrecht nog beter met de religieuze behoeften van anders gelovigen in overeenstemming. Integratie moet betrekking hebben op een volledige levensduur – van de geboorte tot aan de dood van de mens.” Ze zou dankbaar zijn dat niet alleen de grafkistplicht werd afgeschaft, maar dat er in de wetswijziging ook nog een aanwijzing aan de begrafenisondernemers werd opgenomen om te zorgen voor mogelijkheden tot islamitische begrafenisrituelen, bijvoorbeeld voor het wassen van de overledene. “Eveneens begroet ik de aanwijzing naar de mogelijkheid van graven naar eigen keuze … naar eeuwige rust…”, aldus Öney tevreden. Uiteraard mogen moslims i.p.v. na 48 uur hun doden nu al na 24 uur begraven.

Van de kant van de Groenen werden geen milieubezwaren met betrekking tot de mogelijke vervuiling van de bodem en het grondwater naar voren gebracht.

En opnieuw is er een stuk Europese cultuur opgeofferd aan de regels en normen van de islam. Natuurlijk allemaal onder de kop en de nieuwe interpretatie van “integratie”.

Mocht nu echter een niet-moslim op het idee komen net zo goedkoop van de impopulaire oom of de stiefmoeder “af te kunnen komen”, dan moeten we hem helaas mededelen dat uitsluitend moslims van de nieuwe regelingen gebruik kunnen maken.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: PI-Stuttgart

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

16 reacties op Baden-Württemberg: grafkistplicht afgeschaft

 1. s breget zegt:

  En er word nergens massaal tegen geprotesteerd en zo gaan er stukjes van onze westerse identiteit verloren en maken we ruimte voor het vergroten van het M/O met een hele kleine inspanning van onze autochtonen islam aanbidders .wand wat daar gebeurt word hier ook geëist .

  Like

 2. BertG. zegt:

  Ik heb het 3 x zitten lezen, maar ik snap ’t probleem niet.
  Dood is dood. En of je (of je familie/kennissen) je toch wil laten begraven/ cremeren in een kist of in een laken/doek verpakt wil worden. Wat is het probleem?

  Like

 3. Harry zegt:

  Ach , een kist is ook wel zonde van het hout .
  Blijft het probleem van de bodemverontreiniging .
  We zouden ze moeten verplichten hun doden af te voeren naar het land van oorsprong .
  Waarom zouden we ze nog toestaan om ons grondwater te verzieken ?

  In wijken waar biogas wordt gebruikt om elektriciteit op te wekken blijkt dat de gasmotoren in gebieden met veel turken veel meer problemen vertonen dan in autochtone wijken . De kleppen en klepzittingen vertonen daar een veel grotere slijtage . Dus veel meer slijtage en hoge kosten .
  Ergo ; zelfs hun stront deugt nog niet !

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Wéér hun zin gekregen, hè…….Die grafkistplicht -die ook in Nederland geldt- is er uiteraard niet voor niets: Hygiënische overwegingen of iets dergelijks, maar van dat laatste hebben moslims immers toch al geen kaas gegeten, dus mag het geen verwondering wekken, dat ze hieraan weer zijn gaan morrelen. EN met succes natuurlijk; ik zou wel eens willen weten, waar die lui tenslotte nog eens NIET hun zin in krijgen……
  Ze moesten dan maar meteen de publieke rouwoefening invoeren, net zoals het in hun landen gedaan wordt: Khomeini lag bij zijn begrafenis op een gegeven moment praktisch in z’n nakie op de baar doordat hordes hysterische wijven zich er op stortten en allemaal probeerden, een stuk van het lijkkleed te pakken te krijgen! Over eerbied voor de overledene gesproken…..!
  Wat is het toch een walgelijk slag mensen: beesten zijn het! Die moet je nodig in alles tegemoet komen…..
  Daniel Greenfield, where are You ?!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Mooie kans voor iedereen naar de rechtbank
  te stappen en een klacht in te reiken !

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Dat ze hun eigen begrafenisrituelen willen hebben is geen probleem. Het wordt juist wel een probleem als ze er ons toe gaan verplichten. En dat zijn we van Moslims gewend. Zo zijn ze al veel langer bezig ons eigen consumtievlees in scholen en kantines te vervangen door Halal vlees. En zo verder totdat er bij alle slagers alleen maar Halal vlees te verkrijgen is. En zo zijn er talloze voorbeelden. Stapje voor stapje naar de Sharia toe !

  Like

  • BertG. zegt:

   Nog even ze verbieden heren fietsen. Want daar kan je niet op fietsen met je jurk aan.
   Dus discriminerend om steeds maar heren fietsen in het straatbeeld te zien.

   Kom op, wie bedenkt er nog 1.

   Like

 7. Jade zegt:

  Toe maar, Europa is inmiddels toch al naar de kloten.
  Dan maken die paar pandemieën ook niet meer uit.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Doe net als de chinezen.
  Flikker ze in een container en stuur ze naar het land van orgine.

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  Zelf ga ik ook liever niet in een kist, maar ooit zal het moeten. Ik wil begraven worden op de Olijfberg, en dan is het verplicht om in een kist vervoerd te worden, anders mag het lijk het vliegtuig niet in. Maar als ik zou mogen kiezen dan wordt het absoluut geen kist! Never nooit geen kist, van ze lang-zullen-ze-levensdagen geen kist. Het maakt verder ook helemaal niet uit of men zo in de grond gaat of in een kist, die kist verrot toch en dan vreten de wormen uiteindelijk alles en iedereen op, wel kist of geen kist.

  Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Nou,ik vind het maar smerig!Laten ze hun lijken dan verbranden.Zelfs na hun dood zitten ze ons nog dwars,de etterbakken!

  Like

 11. Avidia zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  28 maart 2014 om 20:25

  Theresa, ik heb meer respect voor beesten, heb ze graag om me heen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, ik ook! Ik kan zelfs wel beweren, dat ik meer van dieren dan van mensen houd!
   Slip of the PC. Bij het woord beesten denk ik automatisch ook eerder aan science fiction-achtige monsters dan aan mijn lieve kattenfamilie of mijn koerende tortels.

   Like

 12. Cathja zegt:

  Het gaat hier niet om in ‘welke verpakking’ we in het graf gelegd worden, maar het gaat er om dat moslims gewoon hun zin krijgen. En dan wordt er ook nog eens gediscrimineerd, want niet-moslims mogen dus niet op deze wijze begraven worden, als ze dit al zouden willen.
  Altijd maar buigen voor de islam-regels, altijd die moslims ter wille zijn, en niet of nauwelijks worden er protesten gehoord. Snappen ze nu niet dat de westerse cultuur en gewoontes door hun toedoen met voeten worden getreden? Worden westerlingen die in een moslimland wonen ook met zoveel respect behandeld in gelijke gevallen? Het antwoord is NEE.
  Hier boven is al opgemerkt dat moslims beter in hun eigen (‘heilige’) grond begraven kunnen worden. Dan doen we recht aan iedereen die zich door deze nieuwe regels gediscrimineerd zouden kunnen voelen.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Hadden ze die jezus ook niet in een lap gewikkeld?
  Daar hebben ze niet eens de moeite voor genomen om een gat te graven. Die hebben ze gewoon in een grot gestopt. Oh wacht, anders had ie er natuurlijk nooit meer uit kunnen komen, of ze hadden ‘m een schep mee moeten geven.

  Like

 14. johannes zegt:

  maakt mij geen flikker uit
  als het er maar veel zijn en snel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s