De Waarheid over de Kruistochten en de Islamitische Jihad

Screenshot_44

(Door: Vincent Carroll, Thomas F. Madden en Crethi Plethi)

Sinds de aanslagen van 11 september 2001 op het World Trade Center en het Pentagon in de Verenigde Staten horen we regelmatig zogenaamde “deskundigen” uitleggen dat met name de middeleeuwse Kruistochten en het Westerse imperialisme de oorzaak zijn voor de diepgewortelde haat van islamisten en jihadisten tegenover het vrije Westen.

Gezien de historische expansiedrift en de gewelddadige geschiedenis van de islam sinds de oorsprong in de 7e eeuw (571-632 n. Chr.), is deze stelling met enig gezond verstand nauwelijks te verdedigen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, Geschiedvervalsing, Historie, Islam. Bookmark de permalink .

5 reacties op De Waarheid over de Kruistochten en de Islamitische Jihad

 1. bigljohn zegt:

  De Islam is in de geschiedenis continu met veroveren bezig geweest. Vandaag de dag hoeven de muzelmannen nergens meer moeite voor te doen. Geen veroveringsoorlogen meer. Het volstaat simpel om met zijn allen naar Europa te trekken, op zijn luie krent te gaan zitten en af te wachten. In de tussentijd de bevolking terroriseren, en daarvoor beloond worden door de bestuurders van zo’n land. Het hoeft geen betoog dat de Islamisering van Europa aldus in een sneltreinvaart gepiept zal zijn, en het zomaar eens DUIZEND jaar kan duren eer de geschiedenis vatbaar zal zijn voor veranderingen. Een volledig geislamiseerd Europa zal niet vlug zich aan de Islam kunnen ontworstelen. Zie maar eens hoe lang de Islam al in Noord Afrika zetelt. Landen cq naties met hun regeringen werken gewillig met de Moslims mee, en komen hun in alles tegemoet, daarbij onderdrukkend hun eigen bevolkingen, om de islamisering van Europa snel te kunnen realiseren. En natuurlijk (dat hoort bij de show), Geert Wilders en de PVV hebben het gedaan als hij ons waarschuwt voor het naderende gevaar. Wat dat betreft is hij net de Joden, die hebben het ook altijd gedaan door de geschiedenis heen.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Na de dood van Moh., in 632, begonnen de mohamedanen als gekken de hele toen bekende wereld te bezetten en vooral te beroven want dat hadden ze geleerd van Moh.
  In 711 staken ze al over van noord Afrika naar Spanje.
  Gelukkig kon Karel Martel ze, in 732 bij Poitiers, een flinke mep teruggeven naar Spanje.
  Daar werden ze in 1492, idd het jaar van Columbus wegegejaagd na meer dan 700 jaar uitbuiting van dat land.
  Een groot gedeelte van de slaven die door europrse landen naar Amerika werden vervoerd kochten ze van arabische slavenhandelaren.
  Overigens het grootste deel van de gevangen zwarten werden door die arabieren zelf als slaven gebruikt zoals ze nog altijd proberen.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Groot Brittannie en Duitsland zijn al naar de knoppen,en wij denderen er in sneltreinvaart achteraan,gezien de massahysterie van de laatste paar dagen,gevoed door politici van allerlei pluimage!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  De Kruistochten waren begonnen toen de Islamistische legers door Karel Martel was bedwongen in de slag om Tours.en hun leider De Omayaden Khalief Abd El Rachman al Ghafiqi, in deze slagt gedood wordt.
  http://www.isgeschiedenis.nl/militaire-confrontaties/slag-bij-poitiers-confrontatie-tussen-het-christendom-en-de-islam/

  Like

 5. Oud Marinier zegt:

  Voor zover ik me kan herinneren , zijn die kruistochten begonnen omdat de Muzelmannen in de 2 eeuwen ervoor steeds weer , keer op keer , Jeruzalem en andere gebieden aanvielen , mensen de slavernij in hielpen , vermoordden , verkrachtten enz enz. Zij zijn dus met de geweldadigheden begonnen, zoals de leer van Moh. het voorschrijft . De kruistochten waren niets anders dan een reactie op de acties van de Muzelmannen….om hen te verdrijven uit het HEILIGE LAND (Israel) . Als de Islamieten dit dus zien als een rechtvaardiging om het Christendom cq het Westen aan te vallen en hun ISLAM op te dringen als vergelding….lijkt het me een zeer GOED idee , om die KRUISTOCHTEN dan maar weer te organiseren en de strijd aan te gaan met deze klootzakken , ze terug te slaan naar de zandbakken waar ze thuishoren. Alleen deze keer dan WEL met een gigantisch HEKWERK er omheen , zodat ze er niet meer uit kunnen. Kan ook dmv een cordon rondom te leggen…Niemand erin , niemand er uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s