Hallo kindertjes. Hier is jullie MinPres

Screenshot_29

Boe! Ha-ha-ha. Ge-fopt. Niet schrik-ken hoor. Jul-lie o-ver-komt he-le-maal niets. Wel-nee, jul-lie zijn hart-stik-ke vei-lig en hoe-ven heus niet mee in de zak van Sin-ter-Greet en Zwar-te Fleur om bij Gi-bral-tar naar de o-ver-kant g-gooid te wor-den. Luis-ter.

(lees vooral de comments onder het artikel!)

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Hallo kindertjes. Hier is jullie MinPres

 1. bobzelf zegt:

  En dat wordt dan gezegd , door een homo ,die de deur van de kast niet kan vinden , een Landverrader die dag en nacht tegen 16.000.000 burgers staat te liegen !
  EN OVERAL voor tekent , zonder te kijken !!
  misschien ook wel zijn eigen doodvonnis ??????????????
  ( er gaat een gerucht , dat zijn ouwe “”HOLMAAT ” DE JAGER aids heeft !!!)
  EN !!!!
  Ik verdenk hem er zelfs van, aan “”KINDER” POSTZEGELS TE LIKKEN , ALS ZIJNDE

  PEDO=FILATELIST !!!

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Dit had rutte ook kunnen zeggen de lafaard.

  Beste Henkie, er wonen zo’n 364.000 Marokkanen in Nederland, waarvan een aanzienlijk deel niet echt met de beste bedoelingen. Dit willen namelijk alle Nederlandse mensen inclusief jij, je papa en je mama inlijven bij een cultuur die de sharia wetgeving hanteerd en als dat niet gebeurd hebben ze beloofd dat met geweld af te dwingen. Wat sharia precies inhoud kan je vinden via google en dat is helaas niet zo prettig Henkie.

  Dat zijn er ook nog een groot aantal jongeren die “alleen maar” hun geld willen verdienen met drugs & wapenhandel, prostitutie, moord, mishandelingen en overvallen omdat ze de grote “bling bling baasjes” in jouw buurt willen zijn.

  Zij alle Marokkanen dan fout? Nee hoor, er zijn ook een hoop Marokkanen die hier wel gewoon hard willen werken en een normaal bestaan hebben. Die mensen hebben namelijk ook een hekel aan hun landgenoten die er een zooitje van maken, net als Geert Wilders en een heleboel Nederlanders. Geert Wilders is helemaal niet van plan om alle Marokkanen het land uit te schoppen, maar de criminelen met een dubbel paspoort die hier alleen maar komen met criminele bedoelingen.

  Meneer Geert wil gewoon dat er niet nog meer van dat soort Marokkanen bijkomen, maar dat heeft je juf je vast nog niet verteld, omdat ook jouw juf waarschijnlijk liever luisterd met één oor, net als een heleboel politici, die eigenlijk net zo denken als Meneer Geert maar heel erg bang zijn voor dit soort Marokkanen, omdat er in het verleden iemand is vermoord en heel veel mensen met de dood zijn bedreigd en dagelijks in elkaar geslagen worden omdat ze net als meneer Geert hun mond open durfden en durven doen.

  Eigenlijk zijn politici een stel lafaards die jou alleen iets anders willen laten geloven zodat je papa en mama op hun partij stemmen. Daarom geven ze je dus het idee dat meneer Geert alle Marokkanen het land uit wil trappen. Dat is dus niet waar, meneer Geert wil gewoon dat het weer veilig wordt op straat voor jouw en al je vriendjes, ongeacht hun kleur en afkomst !!

  Dit is gemaakt door mijn vriend de naam noem ik niet.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Pakistaanse christen ter dood veroordeeld…………………
  ISLAMABAD –
  Een Pakistaanse christen is ter dood veroordeeld omdat hij de profeet Mohammed heeft beledigd. Dat meldde de BBC vrijdag. De 26-jarige Sawan Masih beschimpte de profeet tijdens een ruzie met een islamitische ‘vriend’, die hem vervolgens aangaf. Nadat Masih was opgepakt, veroorzaakten moslims hevige rellen in de wijk van de stad Lahore waar Masih woonde.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22441695/__Christen_ter_dood_veroordeeld__.html
  PROTESTEN IN NEDERLAND? ? ? waar ?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @delamontagne: 12.17. uur. Maar daar hoor je gloeiende nakende, geen enkel woord van kritiek over bij; de RODE PERS, het HOERNAAL, de politici van Demonen 66,CDA,VVD,PvdA,CU,SP! Neen, wel als een ZANDPILOOT meent dat hij gediscrimineerd wordt, dan schieten de protesten van de hele politieke huichelkliek en de kerken uit de grond! Bah!

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Dat de doodstraf juridisch echter nog nooit werd UITGEVOERD wegens blasfemie stelt menigeen gerust.

   “Toch vonden veel mensen die van belediging van de islam waren beschuldigd de dood, omdat ze na hun vrijlating werden gelyncht.”

   De beesten hun werk laten doen…………

   Like

 4. Sjaak zegt:

  Het beste was de laatste uiting !
  Het is zelfwoede. Woede op jezelf. Kenmerk hiervan
  is de stribbeling tegen serieus genomen te worden.
  En je liever te wentelen in een bevoorrecht slachtofferschap.
  Het brokaat van geveinsde armoede.
  Willen jullie erover praten?
  ——————————————————————————-
  WACHTERES !
  HET PROBLEEM IS DAT ER EEN OP DE HONDERTDUIZEND
  VAN DE MARROKANEN BEGRIJPT WAT HIER GESCHREVEN
  STAAT ! EN DE REST IS NA WIE VOOR IN DE OFFERROL WIE
  HET HIER HAARSCHERP BESCHREVEN STAAT !
  MOOI ARTIKEL ! MIJN DANK AAN U !

  Like

 5. Harry zegt:

  Als die vuile flikker zoveel met de kindertjes op heeft waarom zorgt ie dan niet dat onze eigen echt Nederlandse kindertjes van dat kankergezwel van de islam verschoond blijven ?
  Zodat de kindertjes niet van hun mobieltje beroofd worden .
  Zodat de meisjes en jonge vrouwen niet voor hoer uitgemaakt worden .
  Zodat de jeugd niet van hun scootertjes beroofd worden .
  Zodat ouders niet hun auto en huisraad aan dat tuig af hoeven te staan .
  Zodat winkeliers niet hun hele dagopbrengst moeten overhandigen .
  Zodat ouderen normaal even naar de winkel kunnen voor een pak koffie zonder met hun rollator een soort homerun te hoeven maken .
  Zodat wij de keus hebben wanneer we willen sterven en niet onverwachts door islamitische euthanasie .

  Rutte , als ik even persoonlijk mag worden , je bent een laffe hond , een leugenaar en een faciliteerder van het islamitische tuig .
  Je hebt niets , maar ook niets in je van een liberaal , je weet wel , dat begrip waar we voorheen zo trots op waren .
  Heb 40 jaar VVD gestemd , je zou je haast gaan schamen .
  Ach , wat kan het je ook schelen , als jij maar kunt blijven zitten he ?
  En vertel nou eens eerlijk , wat hebben ze die smerige pechtold en jou ingefluisterd bij de bilderbergconferentie ?
  Wees eens EEN keer een beetje eerlijk , dan kunnen wij ook een beetje snappen welke kant we uitgedreven worden .

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Wanneer gaan wij er toe over om de islam overal op elk publiciteitsmiddel te benoemen als criminele organisatie. Egypte heeft de Moslim Broederschap als zodanig aangemerkt. Dat gaat niet ver genoeg.
  Iedereen die aangeeft te willen leven naar koran (en eventueel sharia) is naar onze wettelijke maatstaven een CRIMINEEL. Dat moeten we niet langer tolereren.
  Elders op de wereld tolereren aanhangers van de islam geen andere leefwijze dan naar de regels van de islam. Laten we ze met gelijke munt betalen.
  Alle moskeeën dicht. Imams terug naar hun zandbak.
  Er hoeft geen wet voor gewijzigd te worden want de leer van de islam is op talloze punten in strijd met onze grondwet en verdere wetgeving.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Hallo Nederlandse Marokkaanse jongens en meisjes. Hier is jullie Minister Presdent. Wees maar niet bang voor de blonde boze man Wilders, die zet jullie echt niet uit Nederland. Mijn partij de VVD en ik als Minister President zorgen er persoonlijk voor dat jullie hier kunnen opgroeien tot model burgers en zelfs enkele van jullie jongens en meisjes kunnen later verder studeren en hoogopgeleid worden. Maar het is wel jammer dat de meeste van jullie jongens ongeschoold het pad van de misdaad in slaan, en Homo’s, Joden en bejaarden autochtone Nederlanders tot jullie doel groepen gaan maken. Je kunt zij met een groepje gemakkelijk in elkaar rossen, zij spartelen niet veel tegen wanneer jullie hen van hun kostbaarheden beroven. Jullie kunnen ook meestal ongestraft hier mee weg komen Minister Opstelten en crimefighter Meneer Teeven zien daar persoonlijk op toe, dat jullie slachtoffers geen aangifte durven doen. Tsja de Minister President van ‘alle’ Nederlanders loopt al een beetje warm en vindt dit een prachtige charme offensief om Wilders verder de stront in te trappen en de hetze tegen hem levendig te houden, want in zijn achterhoofd weet ‘onze’ MP ook wel dat zijn partij een gevoelige nederlaag gaat lijden met de Europese Parlementsverkiezingen. Maar ondertussen bereidt de VVD tussen neus en lippen een wet voor minder Antillianen voor, de reguliere politiek op zijn best wanneer ik Rutte zie op TV schakel ik gelijk over en wil niet eens horen wat hij nu weer achterbaks aan het bekokstoven is.

  Was er niet eerder aanleiding om zo verontwaardigd te zijn over Wilders?, vraagt Meindert Fennema zich af. ‘En mag nieuwe wetgeving uitdrukkelijk gericht op ‘minder Antillianen’ dan wél, zolang het voorstel maar afkomstig is van de VVD en niet van de PVV?
  Het lijkt nu echt begonnen. Ik bedoel: de eindstrijd. NRC kopte zaterdag over de hele breedte: ‘Wilders zwijgt terwijl de PVV uit elkaar valt.’ De Volkskrant zette zijn meest conservatieve redacteur en Vonkcolumnist Jonathan van het Reve in en maakte twee hele pagina’s op: ‘Geen zin meer om hem te verdedigen’ (Jonathan van het Reve) en ‘Zo zondigt hij tegen de waarden van de westerse cultuur’ (Chris Rutenfrans). De ondertekst van de dubbele pagina luidde: ‘Willen jullie meer of minder Marokkanen?’ ‘Minder, minder, minder!’ ‘Dan gaan we dat regelen.’ Lees verder >>>>

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3624086/2014/03/28/Ondertussen-regelt-de-VVD-een-wet-voor-minder-Antillianen.dhtml

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Halve zool !!!

  Like

 9. Jan Van zegt:

  Hmmmm, het is er dan toch nóg van gekomen.
  Eerst wél verwacht…, later niet meer!
  Ben van DDS geschopt. Niet echt ‘n idee van het waarom…….
  Heb het team altijd geprezen voor hun open platform, maar waarschijnlijk was mijn duidelijke afkeer, én boosheid van de scheldkanonnades van vd Galien / Bart / Frank etc. over “racistische PVV, PVV gepeupel” de regenbui die de emmer liet overlopen.
  Hadden een aantal mensen van E.J. Bron dus tóch gelijk. Het zij zo.
  Zit net te overdenken dat mijn kritiek op de gespeelde boosheid van M. vd Galien over de ter dood veroordeelde christen in Paki misschien de spreekwoordelijke druppel is geweest… en het youtube filmpje, natuurlijk. Ik schreef het volgende:

  Bespottelijk?
  “1. Het is bespottelijk dat hij de doodstraf krijgt omdat hij iets negatiefs over Mohammed zegt.”
  Wat is daar bespottelijk aan? Gewoon normale procedure voor moslimgemeenschappen, wereldwijd.
  Alleen “onze ” gematigde moslims in het Westen kunnen/mogen dat, nog, bespottelijk vinden.
  Of denk jij echt dat de “gematigden” straks nog “gematigd” mogen zijn…? Je weet wel beter, Michael. Kijk maar…:

  “Radicale moslims zeggen ook weleens vervelende dingen over historische figuren die belangrijk zijn voor christenen”
  Ook wel eens….?

  Mvg. Jan

  Like

 10. Ja, mooioe comments.
  Deze bijvoorbeeld:

  “Je hoeft niet bang te zijn dat je het land wordt uitgezet. Maar je moet wel bang zijn dat je door gewelddadige groepen jongeren wordt geïntimideerd, mishandeld en beroofd omdat je van een ander ras, geloof, geslacht of sexuele voorkeur bent.

  Zo rolt Nederland tegenwoordig.
  Professor Superhirn | 27-03-14 | 18:44 | + 293 -“

  Like

 11. Jade zegt:

  “Laten we met elkaar een mooi land bouwen,
  want we hebben een fantastisch land…03:33”
  Hier wat live beelden…
  youtube.com/watch?v=zBWo0JRr6qI&list=UUn7LaQUL02cB_T4T2mmueVA

  Like

 12. s breget zegt:

  Wat een afgrijselijke man is dit ,kinderen misleiden walgelijk maar wat kan je vaan de VVD anders verwachten .

  Like

 13. Nemesis zegt:

  De “lijder” (geen tikfout) van Nederland heeft gesproken, uch. En overigens via Gibraltar eruit gooien gaat niet stommerd, hoogstens vanaf Algeciras, als je het tenminste netjes wilt doen en ze niet de zee in wilt smijten zodat ze moeten zwemmen naar de overkant. Maar het is ook al vanaf Marseille mogelijk en zelfs met het vliegtuig vanaf A’dam, Eindhoven, Eelde van Maastricht weet ik het niet.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  En dit alles werd mogelijk gemaakt, beste mede-reageerders, met hulp en medeweten van voornamelijk de Partij van de Allahtonen, de Vereniging Van Dieven, Christenen Dienen Allah, en uiteraard de club, van het miezerige mannetje: Demonen 66! Waarvan akte!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s