Hamas: “We moeten de Joden afslachten” (+ video)

Screenshot_38

Een lid van Hamas in het Palestijnse parlement heeft onlangs in een televisietoespraak verklaard dat Palestijnse moslims de Joden óf moeten onderwerpen óf moeten afslachten. Een serieus bedoelde, langdurige vrede met de “ongelovigen” zou niet haalbaar zijn.

In zijn toespraak op de televisiezender “Al Aqsa” van Hamas zei Yunis Al-Astal dat er in de koran zou staan dat Allah de moslims geleerd zou hebben dat de Joden “diegenen zouden zijn met wie een bondgenootschap gesloten werd, maar dat zij dit bondgenootschap steeds opnieuw breken.”

Op zoek naar een oplossing voor dit probleem las Al-Astal uit de islamitische geschriften voor dat Allah zijn opvolgers geboden zou hebben om “met behulp van een oorlog de heerschappij over hen (de Joden) te verkrijgen.”

Al-Astal concludeerde: “Dat betekent dat wij hen moeten afslachten om ze te overwinnen en ze eraan te hinderen corruptie in de wereld te zaaien.” Met “ongelovigen” worden hoogstwaarschijnlijk ook de christenen in de regio bedoeld.

Onderstaande video toont de relevante passages in de haatrede van Al-Astal:


Bron:
Israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Hamas, hersenspoeling, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hamas: “We moeten de Joden afslachten” (+ video)

 1. Monalisa zegt:

  Ik word er misselijk van.

  Like

 2. Harry zegt:

  Slechts zo’n overmaatse champignon kan die lui tot bedaren brengen .
  Heb diep respect voor de Joodjes dat ze nog steeds niet zo’n ding westwaards gestuurd hebben om het moslim geteisem tot enige zelfreflectie te brengen .
  Ik zal de dag niet betreuren dat ze dat wél doen .
  Ze vrágen er om .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Uiteraard, Harry, maar te vrezen valt, dat als ze dàt zouden doen, de hele wereld prompt over Israël heen zou vallen en de aanmatigende houding van dat Hamas volledig zouden veronachtzamen.
   Vraag me niet welk drogerend middel die lui over de hele wereld in de admosfeer hebben losgelaten, maar íets in die richting moeten ze klaargespeeld hebben. (Je ziet, voor de verandering ga ík maar eens aan de complottheorie. Zullen we ook nog proberen uit te zoeken, wat ervan waar is?)
   Alle gekheid op een stokje: De westerse wereld is krankzinnig. Stapelkrankzinnig!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Theresa Geissler: 21.22. uur, op 28/3. Inderdaad, deze wereld, is een open inrichting geworden, beste Theresa. Dit had Franz Kafka zelfs niet kunnen voorzien! Naar mijn mening is momenteel schijnbaar Putin nog een van diegenen, die ze wel nog “op een rij”, heeft!

    Like

 3. s breget zegt:

  De regeringen in samen werking met VS zijn bezig met de stille oorlog ,dat heeft Poetin vlug begrepen en zijn eigen lijn getrokken ,dat kan misschien de redding s lijn voor EUROPA zijn tegen de islamisering en de EU.

  Like

 4. Azraël zegt:

  Wat bij mij opvalt is “diegenen zouden zijn met wie een bondgenootschap gesloten werd, maar dat zij (Joden) dit bondgenootschap steeds opnieuw breken.” en wat er in de Bijbel staat.
  Velen weten wel dat de Bijbel en de koran totaal het tegenovergestelde van elkaar zijn.
  De Bijbel heeft het over een zeven jarig ‘vredesverdrag’ wat Israël zal sluiten (in de laatste dagen) wat na 3,5 jaar wordt verbroken door de anti-christ(ussen/ de moslims/arabieren?) waarna de ‘hel op aarde’ los zal barsten.
  Zonder dat die moslims het beseffen, liggen hun uitspraken (hun ‘heilige boeken’) precies in lijn met wat de Bijbel zegt. Maar dan vanuit het andere kamp gezien en honderden jaren eerder opgeschreven.

  Like

 5. wouteenhoorn zegt:

  Dit mailen naar die enge man van de SP die meeliep in een demonstratie waar ongeveer hetzelfde is gezegd en zich naar mijn weten daar nooit voor heeft verontschuldigd.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Moslims en Palestijnen willen geen vrede! De HAATJURKEN wensen ieder Jood en Christen te vermoorden!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Mijn vermoeden is nadat Arafat voor een paar millioentjes van Katar
   de Hamas Israel binnen hat gelaten , ze hem uit de weg hebben geruimt
   om de Palestijnen snel op de radicale weg te brengen !

   Like

 7. alidas1 zegt:

  Hier hoor je Rutte niet over Dat mag je niet doen moslimpjes
  Dat is mensen afslachten .

  Like

 8. Avidia zegt:

  In EEN woord AFSCHUWELIJK!

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Gek dat zulke berichten als dit Nooit Job Cohen en cornuiten berijkt heeft?

  Like

 10. Cathja zegt:

  Elk normaal mens gaat toch over zijn nek van deze afschuwelijke woorden? En waar is de VN met een veroordeling? Waar is onze Timmerfrans met een boze reactie?
  Die komt niet, want ach, Israël zal zelf wel schuld hebben aan deze hatelijkheden.
  Onbegrijpelijk dat er niemand keihard protesteert!
  Heer Rutte, kunt u ook even uw zegje doen? Als het Marokkaanse kindertjes betreft weet u wel wat u moet zeggen. Nu ook graag openlijk een reactie, en ook graag op TV.
  Misschien krijg ik dan een beetje respect voor u.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s