Radicale islamieten uit de Syrië-oorlog planden aanslag in vakantieregio

Screenshot_1

Jihadisten van het Al-Nusra Front

Waarvoor partijen zoals de FPÖ of het Front National al maandenlang waarschuwen, is nu aan de zuidkust van Frankrijk, aan de Côte d´Azur, realiteit geworden. Uit de Syrische burgeroorlog teruggekeerde en uitstekend opgeleide radicale islamieten planden een terreuraanslag, zoals het persbureau AFP bericht. Bij een 23-jarige jihadist werden bij een razzia 900 gr. explosieven gevonden.

Angst voor andere aanslagen neemt toe

De Jihadist behoorde tot een terreurcel, die actief was vanuit de toeristen- en havenstad Mandelieu-La-Napoule. De regering in Parijs vreest nu, met het oog op de vele terugkerende radicale islamieten uit Syrië, nieuwe aanslagen op Frans territorium. Het gevaar van terreuraanslagen in Frankrijk is door militaire acties in Mali en Afghanistan sowieso erg groot. Terreurgroepen hadden in het verleden meermaals gedreigd met vergelding van de Franse militaire acties.

Vermoedelijke Weense radicale islamiet: “Op vakantie” in Syrië

Hoogst actueel is ook het feit dat Oostenrijk in Europa op de derde plaats staat wat betreft het aantal uit Syrië terugkerende radicale islamieten, na Duitsland en Frankrijk. Deze week nog werd er tegen een 20-jarige Turk en vermoedelijke radicale islamiet in Wenen een proces aangespannen, omdat hij zich in een Syrisch terreurkamp van het Al-Nusra Front liet opleiden in het maken van bommen en het gebruik van vuurwapens. Terwijl hij al meer dan acht jaar met zijn familie in Oostenrijk woont en als “geïntegreerd” geldt. De aangeklaagde zei echter dat hij alleen maar “op vakantie” zou zijn geweest in Syrië.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Radicale islamieten uit de Syrië-oorlog planden aanslag in vakantieregio

 1. baksteen zegt:

  He, jongens, deze foto neem je toch niet serieus! dit ziet er toch niet uit, carnaval is al lang geweest. Hierdoor zou ik me dus als jihadist echt heel erg beledigd voelen, dit tast je eer aan als voorvechter van de enige echte religie.
  Goede foto….

  Like

 2. Sjaak zegt:

  En in Australien waar ze zonder pardon vluchtelingsboten
  afvangen en terug sturen, komen al met de eerste dreigingen
  en reklamaties ! Met antwoorden zoals ; You remember 11/9 ?

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Ik ben benieuwd wat er gebeurd als er een bom ontploft ,in Saint Tropez , Antibes of een andere franse dure badplaats, tussen die “vuile kapitalisten”.

  Like

 4. s breget zegt:

  Dat geteisem heeft zelf doeken om hun kop nodig om indruk te maken ,of ze schrikken zich zelf kapot als ze hun eigen smoel zien maar ziekelijk zijn ze voor 100 %

  Like

 5. Pingback: HOLLANDISTAN 2014! | eunmask

 6. leo zegt:

  Kan binnenkort in Almere ook nog “leuk” worden als een bewoner van aldaar ook terug komt van “vakantie “.

  Like

 7. Thorgard zegt:

  En dan kijken de regeringen nog verrast op?? Een simpel boertje weet dat je de kat niet op het spek moet binden en een aap een aap blijft ook al trek je hem een pakje aan…….
  De radicalen die hier terugkomen worden binnen hun groep als helden binnengehaald en zullen als voorbeeld voor hen dienen….met alle gevolgen van dien….

  Like

 8. Rick zegt:

  OFF-TOPIC:
  Toch nog mensen die durven op te komen voor hun eigendommen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22443207/__Juwelier_doodt_overvallers__.html
  Helaas zal deze dappere dame door justitie wel aan de hoogste boom “opgeknoopt” gaan worden.
  De nabestaanden van de overvallers zal waarschijnlijk een riante schadevergoeding toegekend gaan worden.

  Like

 9. Syrier zegt:

  Wat men zaait zal men oogsten.
  Ik hoop dat de Eu- leiders zolas Rutte,Cameron en de rest van de terroristen zelf de slachtoffers worden van de zogenaamde vrijheidstrijders.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Als wij een beetje wachten , dan roeien ze elkaar uit.Wie weet?

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Beste mensen, dat is nu een gevolg van het Schengen Verdrag, de hele maffia EUSSR, met de vuile RODE BARONES ASHTON, de LEIPDOOS MALMSTRÖM, en die andere achterlijke trut en Eucalypta REDING. Ik ben klaar met dat hele gore zooitje politici, van zgn. liberlalen,socialisten,sociaal-democraten, en christen-democraten. In Mei zullen we moeten afrekenen met deze KLOOTHOMMELS!

  Like

 12. de 13de imam zegt:

  Een beetje off topic, maar ook uit Frankrijk.
  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5432-parijs-joodse-docent-afgetuigd-en-gemarkeerd-met-hakenkruis-door-drie-noord-afrikanen

  Weer zo’n bericht dat nooit door de filter komt van de linkse propaganda machines van de NOS, Volkskrant, NRC etc. Zum kotsen!,

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  En ook hier mag al dat schuim ongehinderd weer naar binnen,verder genieten van hun uitkering.En als er al iets aan gedaan wordt is het dat ze een legertje psychologen krijgen om hen te steunen!En,inderdaad,zoals al door iemand geopperd:als er aanslagen plaats gaan vinden hoop ook ik dat zij de grootste landverraders treffen ,en niet de gewone welwillende burger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s