Beschuldigingen van vriendjespolitiek tegen Martin Schulz

Screenshot_8

Martin Schulz

De voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz wordt verdacht van vriendjespolitiek. De topkandidaat van de socialisten bij de verkiezingen voor het Europees Parlement zou “hoge functies in het parlementsbestuur partijpolitiek met gunstelingen hebben bezet”, zei de Europarlementariër Inge Gräßle (CDU) tegenover “Der Spiegel”.

De begrotingscommissie van het Europees Parlement verweten Schulz dat vijf van zijn medewerkers genomineerd zouden zijn voor functies van directeuren-generaal en directeuren in het bestuur van het Europees Parlement. Een directeur-generaal in het bestuur van de Europese Unie verdient op dit moment meer dan € 15.500,- in de maand netto. Hun bijdrages aan de sociale verzekering en aan de belastingen bedragen slechts 15,5%.
Schulz zelf wees deze beschuldigingen van de hand. “Mijn ambtsuitoefening is strikt en duidelijk gescheiden van mijn andere activiteiten en zal iedere toetsing doorstaan.” De beschuldigingen zouden een verkiezingstactische manoeuvre van de christendemocraten in verband met de Europese verkiezingen zijn.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Europees Parlement, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

28 reacties op Beschuldigingen van vriendjespolitiek tegen Martin Schulz

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Ik denk dat deze nominaties vrij simpel terug te vinden zijn.

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Schulz zelf wees deze beschuldigingen van de hand.”

  Gôh, daar sta ik toch wel van te kijken. Ik had verwacht dat een integere democraat als Schulz de waarheid ogenblikkelijk op zou biechten.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 3. Jan zegt:

  Hij maakt een bekend gebaar.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Is dat niet de normale gang van zaken bij Socialisten?

  Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Trouwens je zou het niet verwachten van een integere socialist. LOL
  De banencarrousel moet blijven draaien toch.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Dat geloof ik direct. Ook Baroso ging op precies dezelfde wijze te werk..
  Op de laatstgehouden partijdag van de SPG werd Schulz -onder stormachtig applaus – bij de congresleden geïntroduceerd als de volgende voorzitter van de Europese Commissie..

  Ik denk wel eens dat de Duiisers -waarschijnlijk zeer tegen hun bedoeling – in het middelpunt van een groot conflict rond het voortbestaan van de EU zullen belanden, omdat zij onverdroten voortgaan op de Europese weg, hoewel de Duitse bevolking zich helemaal niet goed kan vinden in de gevoerde politiek waarmee de Brusselse moloch ook hen zo nadrukkelijk zegent.
  De grote Duitse partijen verkondigen allemaal zonder uitzondering dat na deze moeilijke tijd het land het steeds weer beter gaat krijgen, DANK ZIJ de EU en dus blijven de Duisers -in dat geloof- massaal op juist die partijen stemmen die geen millimeter van de Europese koers willen afwijken.

  Angela Merkel heeft zich absoluut volstrekt op de EU koers ingesteld en aan de Brise premier Cameron duidelijk gemaakt, dat er aan de structuur van de EU niet zal worden gesleuteld, dus : grenzen weg, bevolkingen vermengd, voortgaande instroom van niet-westerse culturen, ALLE macht in Brussel , VOLLEDIGE controle over alle landen( die inmiddels tot provincies zijn geworden), volledige controle op de meningsvorming in de superstaat en in de dan ontstane situatie, zal worden geëist dat men de Europese gedacht kritiekloos aanvaardt!
  Vergeet daarbij ook niet dat de Duitsers in het bezit zijn van de een machtig orgaan, de Europese Centrale Bank, HET financiële centrum van de EU, waar bij mijn weten het goud van de Nederlandse Staat ook ligt opgeslagen…!

  En, zoals al is gezegd,gaan zeker de socialistische Duitse politici er ook vanuit dat de belangrijke post van voorzitter van de commisie door een Duitsers zal worden bekleed.

  Veel macht in één land verenigd, dat star zal vasthouden aan het Europese project.
  Ik houd het voor mogelijk, dat landen die de EU willen verlaten Duitsland niet als een grote vriend meer zullen meemaken, waarbij het gevaar kan ontstaan dat er weer Duitsvijandig beeld ontstaat.

  Like

 7. Jan zegt:

  Europees gerechtshof voert officieel censuur op het internet in. Wat illegaal is bepaald Brussel, de staten zelf, maar ook degene die zich beledigd voelt. Kortom, wat Turkije kan, kan Brussel ook.

  Mit einem richtungweisenden Urteil hat der EuGH die Telekoms und Kabelbetreiber in Europa zu obersten Zensoren im Internet ernannt. Sie müssen illegale Inhalte sperren. Was illegal ist, bestimmen die Staaten per Gesetz oder die EU per Richtlinie. Außerdem kann jeder Denunziant die Sperrung einer Seite erzwingen. Damit ist das freie Internet in Europa Geschichte.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/03/27/eugh-fuehrt-offiziell-die-zensur-im-europaeischen-internet-ein/

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ik hecht de meeste waarde aan de woorden van mevrouw Inge Grässle. De leugenaar Schulz zie ik er wel voor aan om zijn vriendjes op hoge posten te plaatsen.
  Schandalig, dat salaris, en net zo schandalig het lage belastingtarief van 15,5%! Kunnen alle Europeanen van hetzelfde lage tarief profiteren Schulz? Discriminatie is toch verboden door de ongekozenen in Brussel?

  Like

 9. Jade zegt:

  Ik dacht dat de Hitlergroet niet meer mocht…
  Wat doet hij daar dan nou op de foto???

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Oordeel zelf maar Jade of Martin Schulz een Hitlergroet uitbracht.

   De Hitlergroet of nazigroet, wordt uitgevoerd door de rechterarm uit te strekken in de lucht met een gestrekte hand. Wanneer de Hitlergroet aan Adolf Hitler zelf werd gebracht, met name bij massademonstraties, hield Hitler zelf zijn rechterarm gebogen omhoog met de hand vlak naar achteren. Dit was een teken dat hij de groet en heilwens ontving en accepteerde.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Hitlergroet

   Like

   • Monalisa zegt:

    Peter ik heb het hier boven al gezegd tot zo hoog de stront. hier kan je alle kanten mee uit, stel jij bent wat aan het doen en je strekt je arm omhoog en als je buurman kwaad wil doet hij aangifte tegen jou wegens een groet maar je arm was zo hoog om iets aftentekenen!

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Ik geloof dat we dit ‘spijkers op laag water zoeken’ noemen…

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Ik denk Monalisa dat er altijd wel een bepaalde groep mensen zijn die een ander bewust willen shockeren met deze Hitlergroet. Als zij mij de Hitlergroet brengen dan lach ik er om.

    Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop dat de communistische eussr, door dit gedoe met de KAPO der SS Martin Schulz, naar de kloten mag gaan! Nog liever vandaag, als morgen!

  Like

 11. delamontagne zegt:

  `Was het in de 30-er jaren de linker- of de rechterhand ? ? en iets hoger. ! !

  Like

 12. Wans Horst zegt:

  Dit bedenk je toch niet 😐

  Like

 13. BertG. zegt:

  Hoelang nog waant hij zich onaantastbaar.
  Het wordt elke dag duidelijker wat een zooitje het daar is. Corrupt als de pest.
  http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2014/4/Voorzitter-europarlement-Martin-Schulz-beschuldigd-van-censuur-1495654W/

  Like

 14. Pingback: Ondanks verkiezingsstrijd: Voorzitter van het Europees Parlement inde presentiegeld | E.J. Bron

 15. Pingback: Ondanks verkiezingsstrijd: Voorzitter van het Europees Parlement in de presentiegeld - Infomag.nl

 16. Pingback: Voorzitter van het Europees Parlement en zijn presentiegeld - Infomag.nl

 17. Pingback: Voorzitter van het Europees Parlement en zijn presentiegeld | Infomag

 18. Pingback: Voorzitter van het Europees Parlement en zijn presentiegeld - JDreport.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s