FOTOSHOPPER

Screenshot_9
Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t felix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op FOTOSHOPPER

 1. roger catrysse zegt:

  Dit is een waarheid als een koe

  Like

 2. Cathja zegt:

  Zo, die is raak! Helemaal waar!!

  Like

 3. jans zegt:

  Zo is het wel, want het recht is krom, de overheid is sociaal voor de asocialen, om de rijkste van deze wereld een mooi leventje te bezorgen. De eerlijke hard werkende mens is niets waard voor de leiders van deze wereld.

  Like

 4. Rick zegt:

  Deze graad van organisatie zorgt ervoor, dat wij als “anders denkenden” nóóit en te nimmer ook maar één poot aan de grond zullen krijgen.
  Om de ondergang van het Nederlandse cultuurgoed versneld te bewerkstelligen wordt ALLES uit de kast gehaald.
  Politiek, Justitie en moslims slaan gebroederlijk de handen ineen om de islam te faciliteren!!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/03/aangifte_bonanza_op_august_all.html
  “Aangifte-Terrasjes” waar halen ze godgeklaagde brutaliteit vandaan om de doorsnee Autochtoon dermate in den bek te schijten. Wij als “normale” Nederlanders kunnen zo goed als geen aangifte doen. Beperkte openingstijden, personele onderbezetting, geen tijd c.q. zin etc. enz. 😦
  Kom volgende week maar terug.

  Like

  • jans zegt:

   Knettergek! De islamitische haatbaarden in een rijtje om aangifte te doen. Toen ik nog een sharia wijk van Nederland woonde werd ik ook gediscrimineerd door islamieten (marokkanen en turken), bespuigd, uitgescholden en beroofd. We moeten autochtonen oproepen om ook aangifte te laten doen tegen de discriminatie door islamieten.

   Like

   • Rick zegt:

    Sorry Jans. Je maakt geen schijn van kans 😦
    En dat je “bespuigd, uitgescholden en beroofd” bent; dát zal je zélf wel “uitgelokt” hebben. Die dingen gebeuren heus niet zomaar!! 🙂 ROFLOL

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik heb ’t gezien bij GeenStijl. Echt alles is uit de kast getrokken en aan geld en personeel geen gebrek. Het lijkt wel een braderie compleet met een terrasje.
   En nou jij die voor een gestolen fiets of een inbraak naar het politie bureau gaat.
   Een nauwelijks geïnteresseerde reactie hoor je dan en dat ze wel wat anders te doen hebben en dit dus geen prioriteit is om zich daar mee bezig te houden.
   Nee, ik begrijp ‘m helemaal. Er zijn zelfs bureau die in het weekend dicht zijn in NL.
   Maar hiervoor kan werkelijk alles. En ze zitten ook nog eens naast een moskee.
   Wat moeten ze zich daar toch goed voelen dat er voor ze gekropen wordt.

   Like

   • Rick zegt:

    Veel oprechte dienders zullen hiervan balen. Zij hebben ieder respect al lang geleden verloren en zijn in principe niet meer dan de vuilnisman van de maatschappij (sorry vuilnisman). Politie is verworden tot een, door de politiek aangestuurd, instrument dat uiterst selectief te werk gaat. De éérste prioriteit is nu, ter meerdere glorie van de staatskas, het bonnen schrijven. Op de tweede plaats komt het beschermen van moslims en overige allochtonen tegen die kwaadaardige autochtone bevolking.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Dit is wel de mosquee en politie bureau ernaast, waar die agente een M doodschoot die haar met een mes aanviel.
   Ook het filmen van biddende moslims op de openbare weg naast de
   M, werd door woedende marocs verhinderd.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Rick: 17.30. uur. Rick dat hebben we te danken aan: PvdA,CDA,VVD,D66,GL,CU,SP. allemaal dikke vriendjes met de volgers van MO de pedo profeet. En waarom, zult U zeggen, nou heel eenvoudig: MACHT, het kontlikken van het zgn. Koninklijk Huis, de BILDERBERGBENDE, de OLIEMAATSCHAPPIJEN en de banken, en uiteraard de NWO!

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Zo werkt dat in ABSURDISTAN=NEDERLAND tegenwoordig. Je mag sodeju, wel 1 miljoen PVV kiezers deporteren- de rode ploert Riessen zei dat- maar je mag NIET opkomen voor de eigen bevolking, want dan is het RACISME! Vuile huichelbende in Den Haag!

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  geweld door marokkanen is de schuld van Wilders met zijn ‘uitspraken’

  Like

  • Jade zegt:

   En de kruistochten, niet te vergeten…

   Like

  • Rick zegt:

   Vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines……..
   Is óók de schuld van Geert 😉
   Uitsterven van Dinosauriërs en de Mammoet…….
   Is óók de schuld van Geert 😉
   ALLES is de schuld van Geert; Word er helemaal gek van!!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze nemen iedereen te grazen, die autochtoon is -en die ze àànkunnen, natuurlijk. Allemaal vanwege Wilders! Het is dat je het die kinderen niet toewenst, anders zou je bijna willen, dat de 15-jarige dochter van uitgesproken “Goedmensen” zo te grazen genomen werd. Eens kijken wat ze dàn zouden zeggen!
   Zelfs kopieën van die twee idioten uit Noorwegen moeten toch normaal gesproken aan het wankelen slaan als het hun KIND betreft, zou je zeggen.
   Zo niet, dan is echt al het menselijke ze vreemd en zijn het ècht niet meer dan “hedonistische narcisten.”

   Like

   • Rick zegt:

    Nou Theresa; Denk dat je je “schuldig” maakt aan misplaatste piëteit.
    Het boeit de (S)linkse “Goedmensen” écht voor geen meter wat het lot is van onze autochtone kinderen. Zij gaan letterlijk over lijken om hun doelstellingen te bereiken.
    Hun “roots” liggen bij onmensen zoals Stalin, Mao, Pol Pot en Castro om er zomaar eens een paar te noemen. Met open ogen leiden zij NL richting Kalifaat met de daarbij behorende Sharia. Willens en wetens brengen zij ons naar de slachtbank.
    Die Rode Randdebielen realiseren zich schijnbaar niet; dat zij óók door die fantastische islam geknecht en/of onthoofd zullen worden 😉

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Goed lezen, Rick: Ik had het niet over kinderen in het algemeen; ik bedoelde echt: Hun eígen kind(eren) die te grazen genomen zouden worden.
    Het is zoiets als een biologisch gegeven, dat bij ouders het óerinstinct dient te ontwaken zodra het hun eígen kind betreft. Bij àlle ouders.
    Mocht dat dus niet gebeuren en vinden ze integendeel nóg vergoelijkende woorden voor de marokkaanse molesteerders, dan is het bewijs geleverd, dat er geen sprake meer is van normaal functionerende mensen, maar van hedonistische narcisten, heel eenvoudig.

    Like

   • Rick zegt:

    De door mij bedoelde piëteit betrof ook het “ontzien” van hún kinderen.
    M.a.w.: het zal mij absoluut worst zijn wat de kinderen van de (S)linkse “Goedmens” overkomt. Net zomin als dat het de (S)linkse “Goedmens” ene moer kan schelen wat Autochtone kinderen te wachten staat met de steeds verdere islamisering van Nederland. Wérden hun kinderen maar eens goed te grazen genomen; kijken of zij dan nog zo blij zijn met al die moslims. Helaas wonen de grootste Pro islam fanaten nú precies in die wijken alwaar geen moslims wonen 😉

    Like

 7. lucky bee zegt:

  Niet vergeten wie ze binnen hebben gehaald, waren het niet de absolventen van de Hoogste Jesuiten seminaris in Katholiek Nederland de Heren Lubbers en van Agt geweest?Die menen de vader is de Vader aller Romeinse Goden Jupiter die heel tollerant was geweest? Ik geloof dat was de oude man boven in de Sixtijnse Kapelle door Michel Angelo geschilderd.Maar vergeet je iets meneer Buma dat onze God de God van Abraham Izaak Josef en Mozes was, met de 10 geboden?Dat zamen werken van Gereformeerden met de Katholieken was een plan van Satan geweest, en van niemand anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s