NIET HATEN, MAAR VERAFSCHUWEN

Screenshot_3

(Door: Bert Brussen)

Goed om te horen dat Nederlanders niet haten, maar slechts verafschuwen. Nooit heb ik anders durven denken van Nederlanders. Alle mensen haten, het zit in hun aard, maar Nederlanders zijn, zo hebben we ook de afgelopen dagen weer mogen ondervinden, beter dan hun innerlijke aard zelf. Fatsoenlijker dan hun intrinsieke fatsoen. Ze walgen, vinden dingen verwerpelijk en Wilders is Hitler, maar haten? Nee, dat doet alleen Hitler Wilders. Gisteren heb ik mijn avond besteed aan het bekijken van de totale 155 minuten aan Pim Fortuyn-demonisering. Chips en bier erbij, languit op de bank. Heerlijk avondje. Conclusie na 155 minuten: sinds 2002 is er niets veranderd. Noppes. Nada.

Hitler

De demonisering is exact hetzelfde, de scheldwoorden zijn exact hetzelfde, de verdraaiingen van woorden zijn hetzelfde, het uitsluiten is hetzelfde, het toedichten van dingen die nooit zijn gezegd is hetzelfde, ja, zelfs de protestborden en protestanten zijn exact hetzelfde. Als je in de hedendaagse democratie boodschapper bent van een mening die vanaf 1 miljoen mensen wordt gedeeld, ben je automatisch Hitler. Zo was dat in 2002, zo is dat in 2014.

In 12 jaar tijd nog geen zak opgeschoten. Noem dat maar ‘progressief’.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op NIET HATEN, MAAR VERAFSCHUWEN

 1. Vrijheid van meningsuiting is een mooi ding.
  Dar weet Bert Brussen als geen ander.
  Daarom heb ik waarschijnlijk een ban op zijn site.
  Ik heb dan ook iets heel ergs gedaan, namelijk zijn huisfilosoof Bas Paternotte – (“mijn favoriete opdrachtgever ThePostOnline”: http://bit.ly/1k3zoqe ) – tegengesproken: http://bit.ly/1k3zoqe :

  @ Bas Paternotte.
  Ja, ik heb wel eens een impuls richting bloedpap, vlammenwerpers, mitrailleurs, over het asfalt uitgesmeerde hersens, met blote handen operatief ingrijpen en wurgen.
  Dat komt doordat ik evolutionair nog niet zover gevorderd ben als jij, Betere Bas.
  Jij bent gewoon een edeler mens.
  Maar ik ben op een ander punt wél weer verder: ik laster en ik lieg niet, zoals jij.
  Iemand heeft me indertijd op je dom-deftige commentaar gewezen naar aanleiding van mijn stukkie contra vier linkse boerka-liefhebsters, onder wie Halsema: hierzo: http://bit.ly/12xTPoC
  Je had de strekking gewoon niet begrepen, sukkel.
  Voor de neutrale lezer: hier is mijn tekst die kleinburgertje Paternotte niet begreep http://bit.ly/wsNo8x en dat de titel droeg: “Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . .”
  Het esseetje rond de vier boerkabevorderaarsters, die ik een lot toewenste dat vele boerkadraagsters in islamitische landen treft, namelijk als een vulliszak afgeschoten worden, bracht grote beroering in het kamp der progressieve alles-moet-kunnen-leipenisten.
  Er brak een twitter-orkaan onder hen los, waarover ik schreef in een vervolgopstelletje met de titel: “Twitter-kwetter-tsjilp: paniek in de volière”: http://bit.ly/19MzKAo.
  Ik denk vermoed dat mijn polemiekje daardoor ongeveer 30. 000 keer gelezen werd.
  Een voor mij all-time-high.
  Enfin, neutrale lezer, als u een van bovengelinkte pareltjes aanklikt, vindt u automatisch onderaan linkjes naar de andere diamantjes die ik in dit kader in de kontjes van vogeltjes als Paternotte heb gestopt.
  Wat is overigens je gezeik over meiboom en mijn leeftijd weer machteloos, Paternotte.
  Net zo lullig als je stukkie indertijd op de site van HP.

  Het was een antwoord op dit comment van Paternotte:

  Of je sodemietert gewoon eens op, Pennings.
  Samen met je progressieve vriendje Terstall dansen om de meiboom totdat je wakker wordt:
  We don’t buy your shit anymore.
  We never bought it.
  Succes met je bloedpap en Femke Halsema onthoofden.
  Dag, oude man.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, dat is erg treffend, Martien. Een zeer treffend geval.
   Zelf heb ik -uiteraard veel onbeduidender- iets dergelijks meegemaakt op Geen Nieuws waar ik het een tijdje probeerde vóór ik E. J. Bron ontdekte.
   Op Geen Nieuws blijft de redactie feitelijk onzichtbaar -ik zou niet weten, wie de webmaster daar is- maar in de korte periode, dat ik er zat, werd de site gedomineerd door een mede-reageerder, ene Cathy, type queen-bee, die verwoede pogingen deed, de discussies in één hand te houden, te weten: Inde hare.
   Met één of twee jaknikkers in haar kielzog zat ze letterlijk iedereen keihard af te zeiken, die bij wijze van spreken één woord anders formuleerde, dan zij gedaan zou hebben en opmerkingen daartegen van jouw kant werden -veelal door de jaknikker(s) afgedaan met de dooddoener “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. “Hetgeen impliceerde dat Madame Cathy dus als de ‘heelmeester’ gezien diende te worden. Nou, dat pikte ik dus al niet.
   Nadat zij zich tegenover de ‘jaknikker ‘zuchtend’ had uitgelaten over mij (” k ben bang, dat we hier een heel vervelende, eigenwijze en domme mede-reageerder erbij hebben gekregen. En we hadden het hier zo goed”) was de maat voor mij vol en vertelde ik haar eens ongezouten hoe ík over haar dacht. En nu komt het: Op dat ogenblik greep de zwijgende, onzichtbare redactie in en verwijderde mijn comment. ZIJ mocht constant alles uitbraken over en tegen iedereen, maar een weerwoord werd verwijderd!
   Je begrijpt, dat ik het toen meteen voor gezien gehouden heb, daar.
   Tot op heden weet ik nog niet,wat die queen bee voor Geen Nieuws voor speciale betekenis had. Ze was geen scibente of zo, hooguit een óudgediende.’In jouw geval is Bas Paternotte natuurlijk een vaste medewerker aan de site van Brussen, wat het geval niet rechtvaardiger maakt, dat zeker niet, maar wel verklaarbaarder.
   In elk geval zou Brussen dan toch zijn kijk op vrijheid van meningsuiting minsten iets nadrukkelijker op eigen doen en laten kunnen betrekken.
   Maar ik denk, eerlijk gezegd, dat dat een zwakke plek is, die bij iedereen wel waarneembaar is, nu en dan.

   Like

   • José zegt:

    Bij Geen Nieuws krijg ik soms het idee dat een van de makers van de site zélf die Cathy is!!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @José 12.50u: Kan ook nog. Alles is mogelijk. Nou, dat is dan een ongeleid projectiel, die op den duur zijn/haar eigen graf graaft.
    Onmogelijk, dat je op die manier een groot aantal reageerders aantrekt, laat staan houdt.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dat is op de telegraaf ook zo kijk maar als je wuz open trekt de bekende namen moge daar alles schrijven er zit zelf een die van de krant zelf is AT.

    Like

 2. Monalisa zegt:

  In al die jaren niets geleerd. Niets veranderd. Nog altijd stekeblind.als je dit tegen die politieke parteien zegt wuiven ze het gewoonweg,maar iets anders in Deurne zijn er twee dood geschoten het is nu wachten wat voor keur ze hebben ik hoop dat ze niet getint zijn!!!!!

  Like

 3. Jan zegt:

  Wilders’ status verhoogd in de Volkskrant: Wilders en Putin zijn aan elkaar verwand
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11744/Lidy-Nicolasen/article/detail/3624287/2014/03/29/Wat-Wilders-en-Poetin-vooral-gemeen-hebben-is-dat-ze-bijna-niet-te-stoppen-zijn.dhtml

  Wij zijn opgeschoven van extreem rechts naar extreem links, maar hoe valt dit te rijmen met Hitler als wij de normering van socialisten toepassen?

  Like

  • Monalisa zegt:

   jan een citaat uit dat stuk,
   Elke keer dat we denken ‘het zal niet waar zijn’, overbluffen ze hun tegenstander en slaan die terug in de touwen.’ . Nee, niet GW slaat de tegenstander in de touwen maar de tegenstanders zelf doen dat! Dat de PVV tegen de islam is, is bekend. Zolang de islam roept dat homo’s dood moeten en overal ter wereld ‘ongelovigen’ worden aangevallen, helpen ze GW juist. De film Fitna bestond geheel uit werkelijke beelden! Nog veel ergere beelden staan op YouTube. Geen wonder dat hij niet te stoppen is!

   Like

  • meneertje zegt:

   Wilders is niet alleen Hitler en Putin (en doe Stalin, Mao en Pol Pot er ook maar bij), maar tevens Dzjenghis Khan (andere spellingen zijn ook mogelijk), Atilla en Jack the Ripper.

   Daartegenover staat dan weer dat hij niet Rutte, Pechtold, Samsom, Asscher is.
   En dat vind ik nu juist zo geruststellend.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Precies, meneertje, dat ís geruststellend.
    In een ander artikel, dat hier ooit verscheen (Was het nou van de hand van Joost Niemöller? Ik weet het niet meer) werd gesteld, dat Wilders in de Tweede Kamer in politiek opzicht de enige màn was. Vrijwel alle andere politici bedreven politiek van het ‘vrouwelijke’ type, in die zin, dat zij zich schuw toonden om de jachtbijl op te nemen en ‘het veld in te gaan. Zéér heimelijk waren zij dan maar ook al te blij, dat Wilders dat voor hen deed.
    Ah, gelooft U me, als het ze -het noodlot verhoede het- mocht lukken om hem van het toneel te laten verdwijnen, en er komt niets duidelijks voor in de plaats, dan trekken ze zich binnen de kortste keren de haren uit hun hoofd van spijt; ja, óók het miezerige mannetje Pechtold!

    Like

 4. Jan zegt:

  ‘Ondertussen regelt de VVD een wet voor minder Antillianen’

  De week voordat Wilders zijn uitspraak deed over minder Marokkanen, debatteerde de Tweede Kamer over het initiatiefwetsvoorstel van VVD-er Bosman. Het is gericht op hetzelfde als wat Wilders wil, maar dan voor Antillianen. Bosman wil minder Antillianen en hij ‘gaat dat regelen’. Ik heb er in de Nederlandse kranten maar weinig over gelezen. Dat komt misschien ook omdat ik toen op Curaçao zat. Daar was wel grote verontwaardiging over het wetsvoorstel, maar ja, die dringt niet tot Nederland door.

  Antillianenwet
  Natuurlijk: er was verzet in de Tweede Kamer tegen de Antillianenwet. De linkse partijen zagen in zijn voorstel discriminatie op grond van etnische afkomst. Als mensen met een Nederlands paspoort zich niet meer in Nederland mogen vestigen omdat hun ouders op de Antillen zijn geboren, dan is dat strijdig met artikel 1 van de Grondwet. De Bosmanwet wordt nu gerepareerd. In die zin dat alleen nog de vestigingsplaats geldt als reden om Nederlandse onderdanen de toegang tot Nederland te ontzeggen. Bovendien worden niet alle mensen die op de Antillen wonen geweerd: alleen de mensen met een strafblad en met weinig kansen op de arbeidsmarkt. Daarmee is de PvdA tevreden.

  Wij krijgen dus wetgeving uitdrukkelijk gericht op ‘minder Antillianen’. Dat mag kennelijk zolang Bosman dat maar niet op een politieke vergadering roept: ‘Willen we meer of minder Antillianen?’ En zolang het voorstel maar afkomstig is van de VVD en niet van de PVV.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3624086/2014/03/28/Ondertussen-regelt-de-VVD-een-wet-voor-minder-Antillianen.dhtml

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Welbeschouwd is schizofrenie bij de D66′er werkelijkheid die zich een weg naar buiten vreet. Pechtolthologisch. ‘t Zal ze leegvreten.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we de politiek-correcten en “de roden”, wel weer. Alles, zullen de huichelaars doen, om de massa van de bevolking op te hitsen tegen Geert Wilders en de PVV. Zelfs godwinnen, door te
  vergelijkingen te maken met Jozef Goebbels, de PROPAGANDA NAZI MINISTER, en zelfs met HITLER! Je moet het maar durven! Weg met ons, dat is de boodschap van Demonen 66,CDA,PvdA, en de nep-liberalen van de VVD! Maar als een juwelier wordt vermoord, of ernstig letsel oploopt, bij een overval van criminele Marokkanen, dan zijn deze LAFAARDS der politiek MUISSTIL!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Oei, het woord te voor vergelijkingen had ik moeten weglaten.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Lees net nog eens op http://www.geenstijl. nl ” Matten bij de aangiftemoskee”. Toen ik het filmpje bekeken had, wist ik voor 100% dat de MOSLIMS nooit zullen MATCHEN met DEMOCRATIE! Nooit en nergens!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Leve de Elsevier!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s