STRATEEG WILDERS DEED MEESTERZET

Screenshot_16

(Door: Weethetwel)

Notulen van de onlangs opgerichte Democratische Vereniging Partij voor de Vrijheid (DVPVV).

Aanwezige leden: Geert Wilders, Ebru Umar, Rob Hoogland, Laurence Stassen, Ronald Sørensen, Joost Niemöller, E.J. Bron, Afshin Ellian, Paul Cliteur,  Lilian Helder, Roland van Vliet.

Geert: Beste mensen, ik ben van plan op de verkiezingsavond de aanwezigen te vragen of ze meer of minder EU, PvdA en Marokkanen willen en dan weet ik zeker dat ze “minder, minder, minder” zullen roepen. Vooral dat laatste is een beetje tricky. Iedereen weet dat ik criminele Marokkanen bedoel, maar de media zullen net doen alsof ik ze allemaal bedoel.

Rob Hoogland: Jazeker zullen wij dat zo opvatten. Je weet hoe kwaad we altijd op je zijn, dus als je dat zegt pak ik je. En ik kan wel spreken namens al mijn collega’s van alle kranten en tv dat die dat ook zullen doen.

Ronald Sörensen: Ik ben het wel helemaal met je eens, Geert. Alleen de inhoud, de plaats en de tijd vind ik wat ongelukkig gekozen. Kunnen we het niet opnemen in onze meerjarenplanning voor 2015/2016 en het wat verder uitwerken in een werkgroep.

Laurence Stassen: Ik ben tegen. Je geeft Mark Rutte dan alle wapens in handen om onze kindjes bang te maken en dat wil ik niet op mijn geweten hebben.

Paul Cliteur: Als je mij er maar buiten laat. Ik heb nu al jaren geen mening meer en dat wil ik graag zo houden.

Joost Niemöller: Als ze maar geen link leggen met de religie van de vrede, want dat zou niet terecht zijn want…….alles over één kam……….respect……..goede bedoelingen…….

Afshin Ellian: Als je dat doet, schrijf ik een stuk dat ik Pimmetje terug wil.

Roland van Vliet: Je wordt te links de laatste tijd Geert, ik ben van de rechtse vleugel. Ik wil alleen méér, méér, méér.

Ebru Umar: Ik vind het prima. Wordt het eindelijk weer eens hardop gezegd. Is Theo van Gogh niet voor niets afgeslacht.

Lilian Helder: Ik heb nog wat bedenkingen. Als het haathoofd van Pechtold uit elkaar spat geeft dat zo’n vieze boel.

E.J. Bron: Goed idee, ten aanval, het zijn woorden; alle macht aan het gesproken en geschreven woord!

Rob Hoogland: Kun je niet gewoon een duidelijke verklaring afgeven dat je tégen meer criminaliteit bent en vóór grotere veiligheid. Dat bespaart je de maatschappelijke discussie en de onrust en dan hoeven we morgen tenminste niets te schrijven.

Geert: Oké, ik weet genoeg. Bij het staken der stemmen beslist de partijleider.


Door:
Weethetwel
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Marokkanen, PVV, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

19 reacties op STRATEEG WILDERS DEED MEESTERZET

 1. Theresa Geissler zegt:

  HILARISCH!!!!

  Like

 2. s breget zegt:

  Geweldig .heb het gelijk maar even naar een fabriek gemaild met ±2500 personen blijft altijd wel iets hangen dat ze weten op welke site ze moeten kijken.

  Like

 3. Onze Geert had cabaretier moeten worden!!!

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Geweldig !

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Jammer dat bij al die Video’s ik geen Toon krijgt dus weet ik meestal niet wat er besproken wordt.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Dan is er iets mis met je computer, @ lucky bee!

   Like

  • Jade zegt:

   Beste lucky bee,
   Eventueel kan je dan de Nederlandse ondertiteling aanzetten,
   (2e symbooltje in de rij met o.a. “YouTube” ,rechts onder in de film hierboven)
   maar beter is dat iemand je even helpt met de computer…

   Like

  • BertG. zegt:

   Ok, zomaar wat suggesties om te zoeken.

   Wat is je besturing, PC of laptop, zijn je drivers aanwezig, is je driver/instelling terug te vinden in je configuratie scherm bij geluid, zit ’t stekkertje er in, geen vreemde tekens in je hardware/apparaat beheer, vraagt ie om een codec.

   Like

 6. Wachteres zegt:

  E.J.Bron: Even denken, is dat niet die louche figuur van dat nog engere ultra-rechtse Sjors van de Rebellenclub blaadje op internet?

  Geen wonder dat die man ‘voor’ is; die is altijd ‘ín’ voor iets wat onze fijne ‘multiculti’ maatschappij aantast. En dan dat oproepen tot haat en als wij daarop verontwaardigd reageren, presteert hij het ons de schuld geven als er, behalve veel meer haat, ook nog geweld naar boven borrelt.

  Enfin, als de boel explodeert kunnen we dat hele enge groepje voor de rechter dagen; het staat nu toch zwart op wit waar zij mee bezig zijn? En alles met voorbedachten rade, dat blijkt wel!

  De figuren waar die Wilders zich mee omringt; hoe krijgt-ie ze bij elkaar …

  Het verbaast me hogelijk dat die enge Martien Pennings, met zijn pen die bijna uit elkaar spat van haat, nijd en geweld, er niet bij is. Hij moest zeker uitrusten van zijn dagelijkse inferieure aanvallen op het internet, waarbij hij het vooral voorzien heeft op lieve, goedwillende, onschuldige linkse vrouwtjes, zoals Femke Halsema. Als er en public beslissingen moeten worden genomen dan laat hij verstek gaan, dat blijkt wel.

  De lafaard!

  Like

 7. Jade zegt:

  Kon je die Hoogland niet even de oren wassen, E.J.???

  Like

 8. rinus zegt:

  Die Hoogland was in 2001/02 samen met Kees Lunshof ook lekker “bezig” tegen Fortuijn. Nadat Pim werd doodgeschoten schreef Hoogland een dag daarna ineens dat hij hem (Pim) heel erg zal missen met woorden in de trend als “Rust zacht aardige lieve Pim (of man)”. Overigens zijn er meer mensen die een pesthekel aan Wilders hebben, enkel en alleen omdat hij na de moord op Fortuijn (2002) en het verdwijnen van de LPF in het tk (2006) die “open plek” heeft ingenomen. Ebru Umar is zo iemand. Groep Wilders (de PVV bestond nog niet) “profiteerde” al enorm in de virtuele peiling na de moord op Ebru’s vriend Theo v.Gogh.

  Like

 9. Klukkluk zegt:

  Was Pritstift verhinderd?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s