WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR!!!

Screenshot_3

 

Screenshot_5

Screenshot_6

Door:
José
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europees Parlement, EUSSR, PVV. Bookmark de permalink .

26 reacties op WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR!!!

 1. s breget zegt:

  Ik Kies voor de PVV dus voor Nederland.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  THE ONE AND ONLY !
  DANK VOOR JE TOMELOZE INZET VOOR NEDERLAND
  THE ONE AND ONLY
  DANK JE WEL BOB

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik kies voor Nederland!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Wij zijn er klaar voor…? Ja, ik wel! Al maanden!

  Like

 5. BertG. zegt:

  22 mei ben ik er bij.
  Nu of nooit. Laatste kans.

  Like

 6. Jean zegt:

  Hopelijk kiezen de Vlamingen voor de Republiek Vlaanderen in één klap een massa parasitisme van onze schouders, decadent parasitisme. We kunnen de TV niet opzetten of die narren uit Laeken lopen er rond niets te doen en maar mee-eten.

  Like

  • Jelle R zegt:

   Niet op hopen Jean, wij zijn deels de genetische afstammelingen van de ‘zwakkere Vlamingen’ die tijdens de brain drain naar Nederland in de Gouden Eeuw achterbleven in Vlaanderen. Zo blijven wij als makke lammetjes al bijna 200 jaar lang de pesterijen en vernederingen slikken van de Franstaligen. Daarstraks keek ik naar Gent-Wevelgem, een van die Vlaamse klassiekers die al sinds begin vorige eeuw worden verreden, en vol verbazing keek ik naar de aankomst zonder 1 Vlaamse vlag, maar wel een heleboel Belgische vlaggen. Voor de meeste klinkt dit banaal maar de Vlaamse klassiekers zijn een belangrijk deel van ons historisch patrimonium en al meer dan honderd jaar worden die koersen gekenmerkt door duizenden Vlaamse vlaggen en Vlaamse folklore. Nog nooit waren daar Belgische vlaggen te zien, NOOIT! Maar sinds vorig jaar riepen Belgicisten op om te gaan zwaaien met Belgische vlaggen en tegen Vlaanderen in te gaan, kan je het geloven??!! En wat doen wij? NIKS, helemaal niks! Het aantal Vlaamse vlaggen gaat zienderogen achteruit en vandaag was een absoluut dieptepunt met geen enkele aan de aankomst en geen enkele ziel die daar tegen ingaat. We laten ons weeral naar de slachtbank leiden. Dat doet mij echt veel pijn om te zien dat zelfs de Vlaamse cultuur moet wijken om België overeind te houden en de Vlaming stond erbij en keek ernaar.

   Dus Jean ik zeg je, er komt van Vlaamse onafhankelijkheid helemaal niks terecht de komende jaren, misschien wel komende 10-20 jaar niet en dan nog is dit volgens mij te optimistisch

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Het kan bij wijze van spreken volgende week al geregeld zijn. Niet zo verslagen reageren, dan heeft men je… Maak gebruik van je recht tot vereniging en zet alle neuzen één kant op. Dát is het enige dat nodig is, niets meer en niets minder. Ik zou niet wachten totdat Wilders hier de touwtjes in handen heeft, omdat je jezelf dan afhankelijk stelt en dat kan niet goed zijn voor het Vlaamse gevoel van eigenwaarde.

    Referendum onder Vlamingen met de vraag of zij onafhankelijk willen zijn van Brussel en Wallonië moet het begin zijn, de voor’s èn tegen’s kent iedere Vlaming op z’n duimpje dus een informatiecampagne hoeft niet meer van de grond te komen. Waarschijnlijk stemt een meerderheid vóór en zijn jullie verlost van de Brusselse en Waalse bloedzuigers! Ook van de EU kunnen jullie dan voor het grootste deel verlost zijn!

    Like

   • Jelle R zegt:

    @Wans Horst: Ik reageer misschien wat verslagen maar toch denk ik niet dat ik ver van de waarheid afzit. Met alle respect hoor en ik wil je niet aanvallen, maar ik denk dat je de situatie onderschat en ook wat onwetend bent over de mentaliteit en kennis in Vlaanderen over ‘de onafhankelijkheid’. Veel mensen weten niet wat de voor – en nadelen zijn en zien dergelijke dingen als het gene ik hierboven aanhaal, als kleine futiliteiten die op zichzelf staan en dus niet interessant. Ze hebben het gewoon niet door dat al deze futiliteiten met elkaar in verband staan en zo zijn er dagelijks van die kleine subtiele dingen waar niemand aandacht aan schenkt. Als je achteraf eens een optelsom maakt dan zie je het pas wat we allemaal al kwijt zijn gespeeld maar dan moet je er mee bezig zijn en dat zijn er bitter weinig. Het Vlaamse denken leeft ook helemaal niet, je ziet veel te weinig Vlaamse symbolen en de koers die ik aanhaal past daar volledig in. De mentaliteit moet echt nog stevig veranderen en dat is een proces van een heel lange adem.

    Like

   • wouteenhoorn zegt:

    Ja wielervedetten hebben het in Vlaanderen voor het zeggen. Eén zekere Gilbert (ex-wereldkampioen)maakte zich kwaad over de Leeuwenvlag en geloof me of niet het was meteen gedaan. Je zou denken dat de Vlamingen zouden hebben gereageerd met nog meer vlaggen maar het gebeurde niet. Angsthazen en volksverlakkers. Moet je maar eens naar het commentaar op de TV luisteren als er belangrijke wielerwedstrijd is.

    Like

  • BertG. zegt:

   Wie was dat ook alweer die het altijd over franskiljons had met dit soort onderwerpen.
   Dat kom ik nergens meer tegen.

   Like

 7. isidor zegt:

  de eu maakt Meer kapot dan je lief is.

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Natuurlijk krijgt Wilders mijn stem de enigste die voor ons opkomt .
  PVVers ga de stemmen mee tellen in de lokalen Want ik zie ze voor aan om fraude te plegen

  Like

 9. Wans Horst zegt:

  Ik denk dat ik voor Brussel ga… Geintje!

  Like

 10. Sjaak zegt:

  FUCK THE EU !
  MAY-DAY=PAY-DAY !
  DE EU TITANIC GAAT TEN ONDER !
  MAY-DAY MAY-DAY !
  MAY:DAY MAY-DAY !

  Like

 11. Edwin Lauxen zegt:

  Ik kies voor Ton van Kesteren, wie doet mee ? 🙂

  Like

 12. ezra70 zegt:

  Ik kies voor Hans Jansen.

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  22mei;Natuuuuuuurlijk Pvv;what else?

  Like

 14. Avidia zegt:

  Ik kies voor de PVV, geen twijfel mogelijk, weg met al die parasieten, genoeg is genoeg, terug naar onze eigen vrijheid in Nederland, ik maak zelf wel uit wat ik wel of niet doe, ik haat het wat ik wel of niet MAG. Ieder normaal mens kent intuïtief de grenzen, zoniet, moeten ze erop gewezen worden, daar hebben wij het eigenwijze vingertje van Brussel niet voor nodig. Weg met deze zichzelf verrijkende zelfingenomen club niet voor nodig. Opheffen!!!!!

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Ik ook en ik hoop dat God (van Abraham Izaak en Mozes) met ons is.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Ik ben er klaar voor en stem PVV en ik ben er ook klaar mee……….met de dictators van de EU !!!

  Like

 17. friki zegt:

  Natuurlijk, tegen de EU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s