Arme mevrouw Sanders

Screenshot_18

Deurne

(Door: Joost Niemöller)

Arme mevrouw Sanders. Dat is wat ik vooral vind van die zaak in Deurne. De vrouw van de juwelier. Er was al eerder een overval geweest. Je weet dat je weinig doet als bewapende jongens tegenover je staan. Je kunt dan alleen nog hopen dat ze je niet doodschieten, maar het gaat hier niet om professionele overvallers (voor zover die al bestaan) die weten hoe te handelen. Het gaat hier om oververhitte gasten, die in paniek of in woede, of omdat het om psychopaten gaat, gewoon doen wat hen op het moment invalt.

De een zal met zijn scooter iemand doodrijden. De ander steekt iemand overhoop. Weer een ander pakt zijn gun en schiet. Waarom? Daarom.

In dit soort situaties is het hij of ik. Mevrouw Sanders koos, en besliste snel. Een andere keuze had ze niet. Maar nu kan zij op haar beurt haar leven lang vrezen. Als Marokkanen iemand vermoorden, lastig vallen, beroven of wat dan ook, is hun identiteit veilig. Hun individuele identiteit en hun etnische identiteit. In de media wordt hun naam niet genoemd, en als het even kan wordt er ook niet gesproken over het feit dat het om Marokkanen gaat. Alleen als blanke Nederlanders een criminele daad plegen, wordt dit met nadruk vermeld.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Criminaliteit, Dhimmitude, Justitie, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Arme mevrouw Sanders

 1. Jean zegt:

  Eenvoudig oplossen: voor 1 blanke 10 van het tuig en dat tot ze allemaal teruggekeerd zijn naar die grote zandbak in noord Afrika.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel van Joost Niemöller. En dat dit maar blijft doorgaan- crimineel gedrag van Marokkaanse jeugd, moslim gerelateerd- mogen achtereenvolgens de PvdA,D66,GL,CDA en de VVD zich aantrekken. Zij, deze partijen, zijn schuldig aan dit gedrag door constant te blijven wegkijken, en nooit eisen te hebben gesteld aan de binnen gekomen MOSLIMS waaronder vele Marokkanen. En Rutte, ga je nu ook de Nederlanders gerust stellen…..Oorverdovende stilte!
  Ik ben er helemaal klaar mee!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Arme mevrouw Sanders. Hoe lang zal ze nog onder ons zijn. Die Marokkanen zouden zomaar kunnen beslissen, nog voordat justitie in actie komt, om mevrouw Sanders om te gaan leggen.
  Ik kan me voorstellen dat het juweliers echtpaar nu flink in de zenuwen zit. En als het noodlot de familie Sanders nogmaals mocht treffen, hoe zal dan de reactie zijn van de MSM media alsmede van de Marokkanen….Den Haag, maak maar steeds meer haast met het volpompen van NL met Islam tuig. De tijd die ons rest richting Sharia kalifaat wordt alzo in een versneld tempo steeds korter.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Dit verhaal gaat voor elke bevolkingsgroep op. Hier werkt het niet anders.
  Als je zo opgevoed wordt, dan weet je toch niet beter, dus vind je het normaal.
  Of je bent een buitenbeentje in de familie. Net als met mensen die geslagen zijn of misbruikt zijn.
  Vallen ook erg vaak in een herhaling hiervan.
  https://ejbron.wordpress.com/2014/03/31/handvol-families-pleegt-50-misdaden/

  Like

 5. s breget zegt:

  Schandalig ,maar dat is niet anders in Nederland en nog worden we als klagers door onze M/P benoemt.Daarom hoop ik dat de PVV wind en er een beter beleid komt die er is voor de Nederlanders die al 65 jaar in de verdomd hoek zijn gezet door (onze) regeringen beginnend bij den UIL die handje had geklapt met het MO waar de NL burgers in de loop der jaren alles zouden kwijtraken met inbegrip hun identiteit aan een bevolking s groep die hier de regels hanteert en de overheid maar doen of zijzelf de regels opstellen en blijven denken dat de burgers blind blijven ,Hij had geld problemen (wie niet met deze EU aanhangers in de regering )dus haal je het gewapend maar bij een ander .Dus vrijheid voor het echte slachtoffer die voor haar leven moest gebruikmaken van een wapen .

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Half Nederland moet naar die begrafenis gaan on hun sympathie te betuigen zullen we maar zeggen .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, dan weet ik wel een criterium: Iedereen, door het hele land, die zich nú verplicht voelt om mee te doen met die aangifte-gekte tegen Wilders moet zich dan ook automatisch verplicht voelen om die begrafenis bij te wonen -of tenminste een condoleance-betuiging te sturen.
   Alles lekker afgebakend en iedereen weet meteen, waar-ie stààt.

   Like

 7. lucky bee zegt:

  Zwicht het OM van de druk van de Islam en van Marxisten?Ik hoop van niet.Van eigendommen van anderen moeten mensen met hun poten van af blijven; dat heeft ook God gezegd Exodus 20 vers 1-26 vers 17.

  Like

 8. nieuwenhuis zegt:

  Bij MOSLIMS kookt het bloed al bij de geboorte…………

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Beste Nieuwenhuis, ik word hier zo sarcastisch van , komt ie, bij moslims gooien ze de baby met het badwater weg , wat er over blijft is de nageboorte. ( het is ook een door denkertje)

   Like

 9. Sjaak zegt:

  HET ENIGE POSITIVE IS WANNEER ER BIJ DE NEDERLANDER
  HET MARROKAAN IN HET SPEL KOMT DE ALARMKLOKKEN GAAN !
  ZE HEBBEN MET HUN AKTIE HET TEGENDEEL BEWERKT !
  HET NADEEL DOOR HET NEGEREN VAN DEZE ZANDBAKPRUTSERS
  GAAT ZE DE RADIKALE KANT UIT EN WANNEER WE NIET METEEN
  DE KOP INDRUKKEN , MAKEN ZE ER WERKELIJK EEN POTJE VAN
  EN WE MOETEN ONS BEWAPENEN VOOR EEN BURGEROORLOG !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Sjaak: 18.33. uur. Die burgeroorlog komt er Sjaak! En voor mij zijn daar SCHULD aan, de vuile klootzakken van PvdA,SP,CDA,VVD,D66,GL,CU. En maar wegkijken, dat kunnen deze LANDVERRADERS het beste!

   Like

 10. Paul Zwueste zegt:

  Heel goed geschreven door Joost Niemöller. Ik zou hem dit graag nog even persoonlijk willen schrijven maar ik raak niet ingelogd. Graag unlocken please! Dank bij voorbaat. .

  Like

 11. Republikein zegt:

  Koekje er bij?
  http://crime-bron.nl/

  Like

 12. D.Day zegt:

  Joost, mijn dank voor dit weer zeer goed geschreven stuk. Mijn gedachten gingen ook direct uit naar deze familie: de komende tijd moeten zij vrezen voor hun leven, omdat dit tuig alleen denkt in termen van wraak en groepseer. Dit islamitisch tuig kent geen enkel inlevingsgevoel noch empathie, behalve voor hun grote voorbeeld Mohammed, waaraan hun hele denken mee vergiftigd is. Dit is het drama dat zich in het westen afspeelt en niet meer te stoppen is.

  Like

 13. fleckie zegt:

  HET is toch al te gek, dat dat tuig ‘ ‘ALTIJD’ denkt, er ‘ongeschoren’ vanaf te kunnen komen, hoe dikwijls is er op dezelfde manier ‘GEWERKT’. WAAROM wordt dat NIET eens IN KAART GEBRACHT, inclusief de ‘RAMKRAKEN’, (of mag dat OOK AL NIET?)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s