De staat van ontbinding?

Screenshot_29

(Door: trias politica)

Vandaag was het plenaire debat over de Staat van de Unie. Tegelijkertijd kwam Ipsos met de uitkomsten van een onderzoek dat ruim twee derde van de Nederlanders geen vertrouwen heeft in diezelfde EU.

Verbazen doet dit laatste natuurlijk helegaar niet, ook al wil VNO-NCW topman Wientjes ons doen geloven dat we een maandsalaris verdienen aan ons lidmaatschap van deze Schuldenunie. Volgens Wientjes verdienen we 120 miljard euro extra door ons lidmaatschap. Over factfree politics gesproken. Dit is welhaast nog erger kiezersbedrog dan de VVD, die in haar verkiezingsprogramma zet dat Turkije nooit bij de EU mag zolang het land (een deel van) Cyprus bezet, maar tijdens het plenaire debat vandaag glashard het tegendeel beweert. Zou de heer Wientjes ook van de VVD zijn of is hij recent overgestapt naar D’66? Niet dat het veel uitmaakt als je VVD Europarlementariër Van Baalen mag geloven, die zei dat zijn fractie toch vrijwel altijd meestemt met het eurofiele D’66, maar vlak voor de verkiezingen gauw iets anders zegt.
Het zijn dus geen harde feiten maar Fabeltjeskrant-verhalen, die door de voorman van de grote werkgevers naar voren worden gebracht. Er zijn wel enkele andere feiten te noemen, zoals de volgende. Ook vóór de invoering van de euro dreven we internationale handel; de bij de introductie van de euro beloofde volledige werkgelegenheid is uitgebleven, sterker, overal in Europa neemt de werkloosheid toe; er heeft sinds de invoering van de euro geen noemenswaardige netto groei plaatsgevonden, ondanks het feit dat er meer mensen zijn gekomen in de unie. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Eurofielen, EUSSR, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op De staat van ontbinding?

 1. Jade zegt:

  “De staat van ontbinding”- Een prima gekozen titel.
  Als Turkije bij die vermaledijde EU komt, dan is het hek
  voor ons van de dam. Dan kan de genocide op ongelovigen
  beginnen, die daarna gewoon ontkent wordt net zoals de
  genocide op de Armeniërs.

  Like

 2. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Trias ik heb ak gereageerd bij DDS maar wil hier ook nog wel even vertellen dat volgens Rutte in de Televaag denkt dat 80 % van de nederlanders in de EU wil blijven.
  Ik ken de vraagstelling niet maar ben ervan overtuigd dat dat gelogen is.

  Like

 3. Jan zegt:

  Rutte: ‘Volkskrant-onderzoek wijst uit: 80 procent wil in EU blijven’
  ‘In de kern is 80 procent van de Nederlanders het ermee eens dat wij lid moeten blijven van de EU, maar dat er wel hervormd moet worden.’ Op die manier duidde premier Mark Rutte het Volkskrant-onderzoek naar de (im)populariteit van de Europese Unie. Uit het onderzoek blijkt dat tweederde van de bevolking de macht van de EU wil inperken, 21 procent zegt helemaal uit de EU te willen stappen. De premier gaf daar vandaag in de Tweede Kamer een positieve draai aan.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11698/Kabinet-Rutte-II/article/detail/3625632/2014/03/31/Rutte-Volkskrant-onderzoek-wijst-uit-80-procent-wil-in-EU-blijven.dhtml

  Ik ken nog een: Uit de Völkischer Beobachter kwam naar voren dat 100% achter Hitler stond

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jan: 06.31. uur. Ach de Azijnbode-Volkskrant- is met afstand het meest socialistische blaadje van Nederland. En Rutte, die noem ik niet voor niets, PINOKKIO. Die liegt al als hij; goede morgen, zegt. Want dan is het al avond.

   Like

 4. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat alle grote firmen mee eens waren om de Moslims binnen te halen als Goedkope arbeidskrachten . Hoe goedkoop dat merk je nu eerst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s