EBRU UMAR – MEER! MEER! MEER!

Screenshot_22

2003 – Theo van Gogh leefde nog – en op het Amsterdamse Mercatorplein haalt een of andere nono het in zijn hoofd om met een mes te gaan zwaaien in een snackbar. Die nono was van Marokkaanse komaf, de toegesnelde politie loste een schot en zo was er een Marokkaan minder. Gelukkig waren er nog zat lotgenoten om een demonstratie op touw te zetten voor die arme dode die de dood niet verdiende. Het was zo’n lieve jongen.

2005 – Theo van Gogh was inmiddels vermoord door Mohammed Bouyeri, een NederMarokkaan uit 020-West in een jurk, en tijdens een amateuristische tasjesroofactie wordt Ali el Bejjati doodgereden door de vrouw die hij beroofde. Weer een Marokkaan minder, maar nog zat lotgenoten over om een demonstratie op touw te zetten voor die arme dode die de dood niet verdiende. Het was zo’n lieve jongen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op EBRU UMAR – MEER! MEER! MEER!

 1. lucky bee zegt:

  Dit staat in hun a Hadith geschreven.
  8. Straffen volgens de Hadith.
  38.4339 Het bloed van een moslim man die getuigt dat er geen God is behalve Allah mag wettelijk niet worden vergoten tenzij om een van drie redenen. Een man die na het huwelijk overspel pleegt moet worden gestenigd tot de dood; Een man die optrekt om te vechten tegen Allah en zijn apostel moet worden gedood, gekruisigd of verbannen; Een man die een moord pleegt op een moslim moet daarvoor gedood worden.
  Wij zijn bereidt julie op je sodamieter te geven als julie moslims in je hoofd haalt dit uit te proberen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En zou onze onvolprezen MARX RUTTE, nog gebeld hebben met het juweliersechtpaar? Gaat deze -PINOKKIO- nu ook op het Jeugdjournaal vertellen tegen de Marokkaanse en andere kinderen, dat overvallen, stelen en liegen niet mag?

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Chapeau, EBRU UMAR . Maar Markje zal de Nedermarokjes wel gaan troosten omdat een boze juwelier zomaar hun grote voorbeelden doodschoot, hij zal ze wel beloven de wapenwet aan te scherpen en juweliers te controleren op verboden wapenbezit !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als-ie dat, Godverdomme, doet en het mocht bekend worden, dan wordt het hoog tijd voor ofwel een volksopstand, ofwel minstens een motie van wantrouwen, c.q. aangifte tegen hem wegens volksverraad!

   Like

 4. Paul Zwueste zegt:

  Aardige, zelfs lieve Ebru. Ik ben het natuurlijk helemaal eens met je artikel in Geen Stijl. Maar waarom heb je toch in die ll. TV-uitzending zo vaak geroepen dat al die marokkanen echte NL-ers zijn en liet je ter illustratie van die idiote foto’s zien van zwaar gesluierd islamitisch fokvee en kopdoekwijven op te zien waren die provocerend op hun paspoortje wezen.
  Stelt niks voor natuurlijk want we sturen ze dadelijk, als dit zo doorgaat…, enkele reis terug naar hun thuisland d.m.v en mèt hun andere paspoortje. Die achterlijke apen begrijpen niet dat twee paspoorten hebben in hun geval erg gevaarlijk is. Maar ja waar hebben we het over? Ter zake! Je weet toch dat die kopdoek symbool is van onderdrukking van de vrouw? En dat zwaar gesluierd gaan kan hier al helemaal niet omdat WIJ het namelijk niet willen! Ik zou daar graag een reactie op van je ontvangen want ik ben tamelijk teleurgesteld door bovenstaande in je. Ik hoop dat je het niet zo bedoelde natuurlijk, overigens. Dan is het weer goed natuurlijk. Vanzelf. Paul.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Prima, dat U het aankaart, want daar zit ik ook al enige tijd mee: Ebru heeft regelmatig goede opinies/uitspraken, maar ze lijkt wel op twee gedachten te hinken. Ze ‘fladdert’ zogezegd. Waarschijnlijk wil ze zich nergens op vastleggen, maar soms is dat met dergelijke principiële kwesties toch wel noodzakelijk: Als je tegen iets bent, moeten je medestanders op je kunnen bouwen, zo simpel ligt het.
   Overigens hoeft U bijvoorbeeld ook niet te denken, dat ze op 2 November jl. bij de herdenking van haar oude vriend Theo van Gogh aanwezig was: Ik was daar namelijk aanwezig en ik kan U verzekeren, dat ZIJ er zeker NIET was.

   Like

   • Paul Zwueste zegt:

    Mevrouw Geissler. Hartelijk dank voor uw reactie. Ja, ik ben het natuurlijk helemaal met u eens. Het is totaal verkeerd wat zij dus doet. Ik vind dit een “dubieuze” houding.
    Ik was echt stomverbaasd. Heb haar boeken en collums gelezen, en had een totaal andere indruk van haar. Ik denk dat zij daar op de Bos en Lommertweg vaak ligt te woelen in haar bed, en elk moment een paar gemaskerde Jihadisten en ex-Syriëstrijders verwacht aan haar bed te zien. Dan woont Leon de Winter intelligenter, vliegt heen en weer, pakt het schorum waar hij het pakken kan en geniet van een gezonde nachtrust.

    Like

 5. Ebru heeft beduidend meer hersens dan onze landbestuurders en hun muticulti fans bij elkaar! Het woord “realist(e)” wordt hier steeds zeldzamer!

  Like

 6. Theresa, heb je er wel aan gedacht dat zij, evenals Wilders, net zo bedreigd wordt (echter zonder die ultieme beveiliging)! Zo’n herdenking bijwonen is namelijk de goden verzoeken!

  Like

 7. Dr.Kwast zegt:

  Zij verheerlijken de dood. Maar als ze dood zijn, zijn de verliefden van de dood ineens tegen de man met de zeis en komen in actie om de dood te veroordelen. Vreemd volk. Hitler is hun favoriet. Toch benoemen ze iemand die ze dood wensen Hitler. De 72 maagden voor de dood gewenste Hitler. Ook daar komen ze tegen in actie, vreemd volk.

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Ebru Umar je spreekt met twee tongen
  Je hebt ook gezegd ik zou een Nederlander niet eens mijn huis laten schoonmaken.
  Dus heb je net zo een hekel aan de Nederlanders als de rest .
  Alleen je eet er zo lekker van
  ,Van al die Nederlanders allemaal stroopsmeren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s