Erdoğan´s liefde voor de radicale islam krijgt goedkeuring van het electoraat

Screenshot_28

(Door: Lori Lowenthal Marcus)

Bij de landelijke verkiezingen afgelopen zondag in Turkije heeft de steeds verder islamiserende en imperialistische “Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling”, AKP, een overweldigende meerderheid van de uitgebrachte stemmen behaald.

Het ging eigenlijk om gemeenteraadsverkiezingen, maar de partijsamenstelling van de kandidaten wordt gezien als een referendum voor de toekomst van Turkije. Dit is de eerste nationale verkiezing sinds de rellen tegen het regime van vorig jaar, waarbij duizenden mensen gewond raakten en bijna een dozijn omkwamen. De verkiezingen vonden bovendien plaats tijdens de directe nasleep van het overheidsbesluit Twitter en Youtube te verbannen en dreigingen om dat ook te doen met Facebook.

De twee andere partijen, de centraal-linkse Republikeinse Atatürk Partij (CHP) en de rechtse Partij van Nationale Beweging (MHP), werden door heel Turkije ruim vertegenwoordigd. Het Turkse journaal, NTV, berichtte, met 46% van de stemmen geteld, dat Erdoğan’s radicaalislamitische AKP 44,9% van de stemmen had binnengesleept, dat de CHP 26,53% van de stemmen zou krijgen en de MHP 15,53%.
“De Turken hebben gekozen voor de radicale islam, de Turken kozen voor sharia. Dit was niets anders dan een referendum voor het regime. Radicaalislamitisch beleid zal meer dan ooit tevoren toenemen”, was de boodschap die The Jewish Press ontving van een Turk die zijn thuisland is ontvlucht om in Europa asiel aan te vragen tegen het toenemend paranoïde en regressieve regime van Turkije.
“Er was geen sprake van stemfraude, er was geen corruptie, er waren inspecteurs van zowel CHP en MHP in de stemlokalen”, schreef de ontaarde Turkse ex-patriot.
Een limiet aan het aantal termijnen voorkomt dat Erdoğan opnieuw premier zal worden, maar het gonst van de geruchten dat hij aanstaande zomer een gooi zal doen naar het presidentschap. Anderen speculeren dat de limiet van het aantal termijnen dat een premier kan zitten, geschrapt zal worden.

Volgens een rapport van de “Voice of America” verliep de stembusgang door heel Turkije vredig, maar braken er vechtpartijen en rellen uit in twee dorpen in het zuidoosten van Turkije, dichtbij de grens met Syrië. Daarbij kwamen acht mensen om het leven en raakten er meer dan tien mensen gewond.

Bron:
www.jewishpress.com
Auteur: Lori Lowenthal Marcus

Vertaald uit het Engels door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Turkije. Bookmark de permalink .

24 reacties op Erdoğan´s liefde voor de radicale islam krijgt goedkeuring van het electoraat

 1. koddebeier zegt:

  De Turkse kiezer blijkt net zo stom te zijn als de meeste Nederlandse kiezers, die straks braaf weer VVD CDA PvdA D66 en de kleine christelijke partijen gaan stemmen !!
  Mensen ontwaakt ook D66 belazerd je waar je bijstaat .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ koddebeier: 18.51. uur. Precies, Demonen 66, de ontkenners van de Armeense Genocide!

   Like

   • Syrier zegt:

    Niet alleen de Armenen,maar ook 1.5 miljoen Assyriers en Grieken en ook later koerden en alavieten.
    Van mijn dorp zijn op een dag meer dan 40 mannen gedood.
    De onthoofdingen in syrie door de terroristen zijn herhalingen ,vorige week zijn uit turkije duizenden terroristen armeense dorpen in syrie Binnengedrongen en hebben tot doden en terreur geleidt.

    Like

  • Maria02 zegt:

   Turken zijn niet stom. Ze weten goed wat ze doen. Ze houden van Islam, Sharia ,en willen Europa veroveren.

   Like

  • Jelle R zegt:

   De Turken zijn niet dom, ze hebben alleen laten zien wat ze wille en dat is meer Islam

   Like

  • Wans Horst zegt:

   Islamieten kunnen nooit vriend zijn van een niet-islamiet, dat verbiedt de koran. Op het moment dat een islamiet wel echt een vriend is van een kafir, een ongelovige, is hij in feite ook een kafir en dus geen moslim meer. Je hebt in Afrikaanse landen hele Takfir-milities die afvalligen opjagen en de doodstaf bij hen ten uitvoer brengen.

   Ik zeg dit om aan te geven dat er nooit gelijkheid kan zijn tussen moslims en niet-moslims, hoe zeer de linkse wensdenkers ons ook hun levensvisie wensen op te leggen.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Goed van jouw Wans Horst om dit nog eens onder de aandacht te brengen, kan niet genoeg geponeerd worden mijns inziens. Alleen een relatief kleine groep burgers weet hoe het werkelijk in elkaar steekt, en hoe er mee om te gaan met deze aanhangers der veroverings-ideologie de islam genaamd.

    Like

   • ABCDEF zegt:

    Lol, mijn reactie is verwijderd 😛

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Hoezo….”mijn reactie is verwijderd”?????

    Webmaster

    Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het Turkse volk is een Oosters volk en oosterse volkeren hebben kennelijk iets met de Islam. Of, preciezer gezegd, ze hebben iets met cultureel-bepaalde verschijnselen als Patriarchaat, groepsdenken, sekse-scheiding en machtsverhoudingen en dat zijn allemaal dingen, waar de Islam -nog altijd later ontstaan dan de cultuur- nu eenmaal uitmuntend op inspeelt. Ik begin toch te geloven, dat er op die manier in die streken geen redden aan is en dat geldt helaas ook voor een land als Turkije.
  Het is ronduit beroerd voor de Kemalisten, maar het feit lijkt er te liggen: Atatürk had de zaken bij leven en welzijn goed in de hand, maar na zijn dood blijken er gaandeweg genoeg Turken te zijn, die tóch weer naar de oude verhoudingen c.q. islamitische ideologie trekken. Dat moeten ze dan maar doen, maar wat óns, op ónze beurt te doen staat is: Alle zeilen bijzetten om zoveel mogelijk van alle oosterse -lees: islamitische- invloeden verschoond te blijven.
  Nu ís dat vooralsnog al niet gelukt, maar daarom moeten we dan ook als eerste zien, dat we uit de EU geraken, die dat binnenhalen van islamitische invloeden juist hoog in haar vaandel heeft. Let op: Binnen afzienbare tijd laat ze Turkije tóch toe als lid!
  Ons met hand en tand verzetten tegen deze ontwikkelingen is het devies, te beginnen met het uitbrengen van onze stem op 22 Mei!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Zo lopen verkiezingen wanneer je een
  pakt met de duivel persoonlijk afsluit!

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Turkije MOET nooit toegelaten worden tot de EU!
  Dat vindt u toch nu ook wel, Pechtold?

  In alle ernst: deze uitslag verbaast mij kolossaal.
  Als er niet op de een of andere manier met de uitslagen is geknoeid, dan wil dat toch nog niet zeggen, dat de geestdrijverij van Erdogan de Turken het meeste aanspreekt.
  De man hamert namelijk al tijden op iets wat bijna elke rechtgeaarde Turk aanspreekt: herstel van het grote Ottomaanse rijk, waarbij men verloren gegane gebieden graag weer onder Turks bestuur ziet.
  Daarom willen de Turkse parallel samenlevingen in de EU ook niet integreren.
  Dat zou immers een misdrijf tegen de menselijkheid zijn, volgens Erdogan..
  Pechtold, mocht u dit artikel onder ogen krijgen, reageer hier dan eens op en verklaar ons waarom juist dit land zo nodig bij de EU zou moeten, volgens u!!!

  Like

 5. Jade zegt:

  Geen goede ontwikkelingen daar in Turkije.
  De boel wordt er steeds radicaler.
  Nog even, en ze komen deze kant op,
  en dit keer worden ze niet gestopt bij Wenen.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Hoezo gestopt bij Wenen ? In heel Europa barst het van de Turken !
   Of ben ik blind ? Een troyanisch paard, noem ik dit ! Maar nu niet
   verstopt in een houten paard, maar openlijk ! Voor de houten koppen
   in Europa ! Wohaaaaa !

   Like

 6. janfreak zegt:

  Erdogan begint voor mij steeds meer op de man te lijken die ik niet met name zal noemen.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Ik heb altijd geweten dat de Turken halve Garen zijn; hier mee kiezen ze voor de Dood.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Mensen die gebukt gaan onder de meest voorkomende geestelijke aandoening, socialisme, geloven echt dat de haatbaarden met aanhang (wel op een paar meter afstand natuurlijk om de superioriteit aan te geven) hulp nodig hebben. Dat hadden ze ook toen ze in de minderheid waren om aan hun plan te werken het kalifaat te stichten.

   Geen tanks, geen mortieren, dat is allemaal geen oorlog, tegenwoordig is dat afleiding. Het wapen van voorkeur is misleiding, uit Hadith 4:269:

   Jabir ibn ‘Abdullah zei:
   De profeet heeft gezegd: “Oorlog is misleiding.”

   De Hadith is onderdeel van de islam, zoals velen zullen begrijpen.

   Like

 8. realistische zegt:

  Weer en land minder voor op vakantie te gaan,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s