EU plant versoepeling van de visumregels

Screenshot_39

De Europese Unie heeft een versoepeling van de visumregels voor het Schengen-gebied aangekondigd. “Het is in het belang van de EU open te zijn voor haar bezoekers, omdat reizigers bijdragen aan de economische groei”, staat er in een mededeling van de Europese Commissie.

Het belangrijkste doel van de visumpolitiek moet daarom de vereenvoudiging van de binnenkomst in het Schengen-gebied zijn. Op deze manier kunnen de “contacten tussen volkeren en culturen” verbeterd evenals de “interculturele dialoog” versterkt worden. Concreet dienen vooral de mogelijkheden tot het verkrijgen van een kort verblijf visum verbeterd te worden.

Screenshot_40

Meer dan twee miljoen aanvragen

Tot nu toe was dit visum beperkt tot 90 dagen. “De Europese Commissie stelt voor om nieuwe juridische mogelijkheden te creëren om langer dan 90 dagen in het Schengen-gebied te kunnen verblijven”, staat er verder in de mededeling. Er werd echter geen exact getal genoemd. De afgifte van een kort verblijf visum dient ook nog na de grensoverschrijding mogelijk te zijn.

In 2013 werden er volgens informatie van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken bijna 1,9 miljoen kort verblijf visa afgegeven door Duitse autoriteiten. Daarbij kwamen 177.000 visa voor langduriger verblijf. Er werden ongeveer 194.000 aanvragen afgewezen.

Screenshot_38

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Europese Commissie, EUSSR. Bookmark de permalink .

20 reacties op EU plant versoepeling van de visumregels

 1. lucky9 zegt:

  KILL deze EU en haar nomenclatuur!
  Nee, niet figuurlijk maar letterlijk. Ze brengen onheil en ontzaglijk veel leed over ons allen zonder de geringste democratische legitimatie. Wég met deze dictatuur!
  Als de troepen van eurofor morgen voor mijn deur zouden staan wacht hen een heuse verassing!
  Weg met deze fascisten! Weg met de dictators! BOEM!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @lucky9: 22.40. uur, op 31/3. Geheel met U eens Lucky! Het GEDROCHT EUSSR, deze “HOER VAN BABYLON”, wenst ons, de oorspronkelijke bevolkingen van Vlaanderen en Nederland- en de rest van Europa- te vervangen door de HORDEN MOSLIMS te blijven pamperen!

   Like

 2. Monalisa zegt:

  we gaan al op weg, naar het jaar 2050 om al die miljoen mensen nog toe te laten. dan is europa een tweede Afrika.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Ver(soep)eling !

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Begin van het einde;er zal en moet meer import dan origineel overblijven.Als er nu nog iemand in de goede bedoelingen van Brussels gajes gelooft,dan weet ik het niet meer!Er is al veel te veel schuim binnen gehaald en -gelaten!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Republikein: 23.35. uur, op 31/3. Kijk, beste Republikein, dat is nu de verrijking, die de LAPZWANSEN van de PvdA,CDA,VVD,D66,GL,CU,SP, ons hebben opgedrongen! Niet alleen de HAATJURKEN maar dus ook de ROMA en de SINTI! Fijn, die “open grenzen”.
   Vuile verraders in Den Haag. En dan de PLOERTEN van de EUSSR, die dwingen ons, met hun marionetten in onze politiek, NOG meer van deze VERRIJKING toe te staan. Mijn HAAT tegen de POLITIEK wordt met de dag groter!

   Like

 5. Jade zegt:

  Ok, de Lampedusa moslim-negers krijgen dus nog meer kans/tijd om
  rechtstreeks naar het land van hun mobilisatiebestemming te reizen…

  Like

 6. Jan zegt:

  Mijn ‘interculturele dialoog’ met een Bosniër komt uit de loop van een geweer.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Is dat dan mogelijk, nog soepeler regels?

  Like

  • fleckie zegt:

   MOGEN er OOK ”VERBLIJFSTENTEN’ VOOR DE ‘INSTROMERS’ ‘ geplaatst worden, (ruimte genoeg in DE BUURT van HET EU (PALEIS) GEBOUW, ZO TE ZIEN OP EEN FOTO, (opdat men zodoende kan kennismaken met DE MENTALITEIT, van de ‘GENODE! GASTEN’!.)

   Like

 8. Jean zegt:

  Nog ongeveer 55 dagen en dan stemmen we die EU misdaadorganisatie richting schandpaal want het wordt dramatisch met die zwaar dementerende achterlijke verraders én vernietigers van eigen volk.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  De EU wil het einde van de vrije wereld zo te zien.Duuuuuuuuus weg er mee.

  Like

 10. Peter Buitelaar zegt:

  Rondhangen en onterecht geld vangen daar is de gemiddelde buitenlander goed in.
  Het is in feite de eigen schuld van DIE Nederlanders die op de verkeerde partijen gestemd hebben. (maar ja, wat was er nou te kiezen. Degene die er werkelijk wat aan wilde doen is op 6 mei 2002 door zijn opponenten vermoord)

  Het lijken hopeloze toestanden maar dat zijn het niet.
  Ik ken inmiddels een flink aantal reageerder op deze site die VEEL beter in staat zullen zijn om Nederland te regeren dan de kliek die er nu zit.

  Like

 11. realist zegt:

  mooi,zo gaan er nog meer mensen een afkeer krijgen van de EU(SSR).laat ze maar doen zo maken ze zichzelf overbodig zonder het zelf te beseffen

  Like

 12. Jean zegt:

  Het roer moet 180° gedraaid worden w.w.z. Grenzen dicht voor vreemdelingen en die EU misdaadorganisatie incl. illegalen, niets bijdragende vreemdelingen en vreemdelingen met een strafblad (dus één pot nat) buiten.

  Like

 13. Paul Zwueste zegt:

  Wij hebben nooit democratisch mogen kiezen voor een ongebreidelde immigratie-instroom van enorme massa’s armoedzaaiers, die bovendien niets presteren, bovenmatig vertegenwoordigt zijn in de criminaliteit en ook nog 100% vijandig staan tegenover onze samenleving en haar cultuur!
  ALS wij al hadden mogen kiezen voor een uitbreiding van onze bevolking dan zouden wij,
  (in het geval dat men daarvóór zou zijn, want wij hadden decennia geleden al bezwaar tegenover uitbreiding ten gevolge van de toenmalig reeds als bezwaarlijk gevoelde “OVERBEVOLKING!!!) zeker hebben gekozen voor A: hoog-opgeleide, B: brave, C: sociaal-voelende immigranten die deel uit zouden willen maken van onze prestatie-economie!
  Neen! Wij zijn op een misdadige wijze verraden door onze eigen politici en de fascistische EU! die handjeklap gespeeld hebben met de islam-machthebbers in Ryad en elders.
  En dat alles voor de olie! In ruil daarvoor kon men in Ryad en elders het laagste getriefel deporteren dat tegelijkertijd zou zorgen voor een islam-voet aan de grond, in de Westerse wereld!!!
  Hoogste tijd om op Europees niveau gezamenlijk actie te voeren tegen onze nakende ondergang!!!

  Like

 14. Pingback: EU plant versoepeling van de visumregels | A WordPress Site

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s