“Groep Marokkanen tikkende tijdbom”

Screenshot_35

EINDHOVEN – De groep Marokkanen die afgelopen weekend demonstreerde tegen de juweliersvrouw die twee overvallers zou hebben doodgeschoten is een ‘tikkende tijdbom,’ zegt oud-PvdA-raadslid in Eindhoven Mustapha Abbou.

Abbou is één van de oprichters van het comité buurtvaders in Eindhoven. Volgens hem heeft de groep demonstranten geen perspectief, geen opleiding en worden ze nauwelijks begeleid, zo zegt hij op Radio 1.Het gaat volgens hem om een groep van enkele tientallen tot honderd Marokkanen. De meesten zijn schoolverlaters, maar er zitten ook jongens bij die de universiteit hebben gedaan.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen. Bookmark de permalink .

50 reacties op “Groep Marokkanen tikkende tijdbom”

 1. E.J. Bron zegt:

  “De groep is een tikkende tijdbom”. In Eindhoven. Hoeveel van zulke “groepen tikkende tijdbommen” zullen er zijn in de Nederlandse middelgrote en grote steden…….? 😦

  Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   Inderdaad, waarschijnlijk is Eindhoven een topje van de grote ijsberg !
   Uitzending is na te beluisteren via

   http://nos.nl/l/630295

   Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   zaterdag 25 september 2010

   22 grote gemeenten in Nederland met een Marokkaans-Nederlandse gemeenschap willen dat het aantal probleemjongeren over twee jaar flink is teruggebracht.

   Door een strenge aanpak, maar ook door het bieden van kansen.

   Voor het eerst hebben die gemeenten cijfers gepubliceerd over schooluitval, werkloosheid en criminaliteit onder Marokkaans-Nederlandse jongeren.

   Daaruit blijkt dat bijna 40 procent van die groep in aanraking komt met de politie, dat is twee keer zoveel als gemiddeld.

   Ruim 3 procent van de Marokkaans-Nederlandse jongeren is werkloos, ook twee keer zoveel als gemiddeld.

   Bijna 6 procent verlaat voortijdig school; bij leeftijdsgenoten is dat 4,6 procent.

   Eindhoven gelooft in een harde aanpak, maar ook in het belonen van particuliere initiatieven.

   http://nos.nl/video/187245-gemeenten-willen-aanpak-marokkaansnederlandse-probleemjongeren.html

   Like

  • Sjaak zegt:

   E.J.Bron !
   Nog meer zou me intereseren hoeveel
   Nederlandse tikkende tijdbommen er zijn !
   Want zelfs in de linkse huiskrant ,, De Telegraaf ”
   stonden bij een reaktieblok van over 1400 reakties
   99,99 % achter deze dappere juweliersvrouw !
   Zij heeft nu een Trauma ervan overgehouden !
   En wij hebben een marrokanentrauma ervan overgehouden !

   Like

  • Driek zegt:

   Ik lees: “Thuis zijn ze heel streng voor die kinderen, zo van opstaan, ga werk zoeken, ga naar school, waarom doe je niks. Ja, zo worden ze helemaal gek. Thuis worden ze streng behandeld, maar als ze naar het uitzendbureau gaan, worden ze niet eens ingeschreven.”
   “Dan denken ze: als ik ergens mijn slag kan slaan, dan zal ik dat doen. Bij een juwelier of wat dan ook.”

   Maar de Nederlandse kinderen moeten, als het goed is, toch ook hun bed uitkomen, werk zoeken, naar school gaan, dat is toch niet meer dan normaal? En die kinderen gaan toch ook niet, omdat het niet lukt werk te vinden, een juwelier beroven? De meest normale dingen, waarmee wij vroeger ook te maken hadden, zoals school, huiswerk maken en een baan zoeken, worden nu ineens als onoverkomelijk problemen gezien, wel ja, dan ga je maar ergens wat jatten! Zijn ze nou helemaal gek geworden? Hieruit blijkt toch wel dat het allemaal inteelt is.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Abdels zus Saïda (22) zegt in een exclusief gesprek met
   De Telegraaf dat binnen de Marokkaanse gemeenschap
   in Eindhoven bekend is wie die derde overvaller is.
   Toch durft niemand wat te zeggen !

   Like

  • bigljohn zegt:

   Volgens de politiek is dit slechts een incident. Al komen deze verschrikkingen dagelijks in grote getale voor, de politiek blijft maar voortkwijlen en etteren met zijn incidenten verhaal. De politiek heeft een dikke ebbenhouten plank voor zijn kop waar zelfs het antitankgeschut van de PVV niet doorheen komt. En laten nu veel kiezers ook deze plank voor hun kop hebben. Zij blijven tot in den treure stemmen op die politieke partijen die de E.U. en de Islam ophemelen. Daarom zullen er steeds meer en meer van dat soort onderhavige tikkende tijdbommen erbij komen.

   Like

 2. Lis zegt:

  Universiteit gedaan, maar toch geen perspectief? Wat een onzin. Er zijn genoeg mensen, met alleen lagere school of met een universiteitsdiploma die perspectief gecreëerd hebben. Door hard te werken, door onderdeel te zijn van de maatschappij, noem maar op. Dit soort randdebielen WILLEN niet meedraaien, alleen maar rotzooi trappen. Schei toch uit met dat achterlijke gezeik over achterstelling en gebrek aan perspectief.

  Like

  • Harry zegt:

   Ik zou als ondernemer NOOIT en dan ook NOOIT zo’n marrokkaan of turk in dienst nemen .
   In die zin hebben ze wel een punt .
   Maar daar hebben ze het zelf wél naar gemaakt .
   Welke ondernemer heeft behoefte om nóg meer ellende op z’n dak te halen dan er dagelijks al over hem heen komt , zelfs met normaal personeel ?
   Je zal iedere nieuwe werkdag toch moeten beginnen met naar die rotkoppen van die geitenbeffers te kijken .
   Vooropgesteld dat ze niet al zitten te bidden met hun kont naar je toe .
   Laten ze allemaal oprotten , ze gaan een gouden toekomst tegemoet in hun vaderland , ze hebben hier tenminste nog íets geleerd .
   Zijn ze daar allemaal ingenieur .

   Like

 3. donder2014 zegt:

  Een tikkende tijdbom kan ook stil gezet worden, mits je natuurlijk de juiste mensen en materieel inzet. Ongetwijfeld zullen er een hoop van dit soort ” tikkende jihad bommen ” rond lopen…kwestie van het juiste draadje doorknippen.

  Like

 4. Jade zegt:

  Deze verrijker schreef op Twitter dat de vrouw door
  het hoofd geschoten moest worden.
  https://twitter.com/CemmGogcay_

  Like

 5. Paul Zwueste zegt:

  Er zitten jongens bij die universiteit hebben gedaan…!!!! Wat een ongelofelijke onzin. Hoe lang hebben ze die zogenaamde universiteit gedaan?! Jazeker de zg. : “islamitische universiteit in Rotterdam zeker?! Ja, dat was te denken! het onderwijs in NL is de laatste decennia drastisch verlaagd naar het niveau van de onderontwikkelde immigranten die hier nog steeds dagelijks binnenstromen.

  Like

  • Driek zegt:

   Mensen met een universitaire opleiding gaan niet op straat staan schooieren, die doen heel andere dingen, die gaan boeken lezen, verder studeren, cursussen volgen, die leiden een heel ander leven en hebben veel meer niveau. Het zal wel een islamitische universiteit geweest zijn, met veel Koranles en veel met de kont omhoog naar het westen. Wat een gezwets allemaal.

   Like

 6. felix zegt:

  Welja het gepamper en geknuffel is alweer begonnen. en wat is de achterliggende boodschap? Het is uw/onze schuld! Rot-uitzendbureaus toch ook die ze niet willen inschrijven hé ! We moeten ze baantjes geven, En intensieve begeleiding. En als de bom barst?? Onze eigen schuld.

  Like

  • Bart zegt:

   zo is het zeker De Regering blijft het verzachten met de moto komt wel goed !!!! nou dit zal lieverlee langzaam verergeren ,want die marokaanse flikkers zijn nog niet klaar met ons hier lange niet

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En, gezien hoe onze MOSLIMPOLITIE omgaat met ONS NEDERLANDERS? Ik walg ervan, steeds weer het in bescherming nemen, van deze onaangepasten. Bedankt hoor PvdA en CDA, maar niet echt hoor!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  En WIE worden er door de politie weer het eerste aan de kant gedirigeerd, c.q. afgevoerd?
  Juist: de autochtone tegendemonstranten. (Minste risico, natuurlijk.)

  Like

 9. Sjaak zegt:

  KIJK IN HET FILMPJE EENS NAAR DEZE
  VIEZE VUILE FLIKKER MARROKAAN !
  HUN SOORT LOOPT MET EEN ILLIGALE
  MEDEPLICHTIGE BEWAPEND IN DEZE
  JUWELIERSWINKEL EN NU HET MIS
  GELOPEN IS ZULLEN WIJ ONS
  ONTSCHULDIGEN ? DAN UIT DE
  OPNAME OOK NOG DE DOOD
  WENSEN AAN DEZE VROUW ?
  MET DE IMAM PRATEN ?
  ZIJN JULLIE VAN DE POT GERUKT ?
  WIJ PRATEN NIET MET EEN ONBESCHOFT
  VOLK !
  ALLEEN MAAR OVER EEN ENKELTJE
  TERUGREIS IN JULLIE ZANDBAK MARROKKO !
  OVERSPAN DE BOOG NIET KUTMARROKANEN !
  WIJ STAAN OOK OP SCHERP !

  Like

  • Driek zegt:

   Sjaak, het is werkelijk te hopen dat de Nederlandse bevolking een keertje tegengas geeft, en met dit onbeschofte volk valt niet te praten. ZE MOETEN WEG, ZE MOETEN WEG.

   Like

 10. Jean zegt:

  Geert Wilders heeft 1 foutje gemaakt nl. “minder” had “geen” moeten zijn.

  Like

 11. Rick zegt:

  Goh…”Water is Nat” 🙂
  Maar vooralsnog lijkt “ons” rechtssysteem te gaan zwichten voor de maatschappelijke onrust. Onrust die veroorzaakt wordt door….U raad het al; nóg meer criminele Marokkanen.
  Zij roepen inmiddels, via de social media, op tot het “door de kop schieten” van Mw. Sanders en het “platbranden” van Juwelierszaak Goldies.
  Is uiteraard een logische reactie op de stilzwijgende steun en bescherming die zij krijgen van de politieke partijen. Met als grootste Judassen uiteraard weer het CDA en D66. Onthoudt die namen.

  Snap overig niet waarom de moeder van een overvaller een gerenommeerde advocaat nodig zou hebben….Oh wacht; voor het claimen van een torenhoge schadevergoeding natuurlijk. Het moet namelijk niet gekker worden: Zomaar een vuige Autochtoon die haar “Prins” / “Pareltje der samenleving” neerschiet….Het was zo’n lieve jongen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22451042/__Plasman_staat_moeder_rover_bij__.html

  P.s. Heeft u overig de misselijkmakende resultaten van de peiling van Maurice de Hond al gezien? Als er nú tweede kamer verkiezingen gehouden zouden worden; zou D66 maar liefst 25 zetels scoren 😦 Denk dat mannetje Pechthold deze dagen zijn broek niet dicht zal krijgen 🙂

  Like

 12. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  En dan raar vinden dat er “minder minder minder” wordt gescandeerd door PVV aanhangers.
  En tikkende tijdbom mag wel?

  Like

 13. tjonge zegt:

  en natuurlijk doet de laffe politie de room blanke hollander aanpakken als er tegengas word gegeven.

  die kutmarrokanen durven ze natuurlijk niet aan te pakken, wat een laf politievolk !

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Sorry, hier moet ik ff op reageren ik heb zelf wat dienstkloppers in de familie en weet je wat die zeggen : we willen wel ingrijpen maar mogen dat van overheidswegen (regering) NIET !! En ja natuurlijk zitten er ook linkse lutsers bij de politie, toch een groot deel zit aan de andere kant van die lijn !

   Like

   • tjonge zegt:

    dan is het alsnog laf volk omdat ze die laffe maatregelen van de overheid uitvoeren !

    ik zie nergens politie protesteren tegen deze schandalige overheidsmaatregel ?

    Like

   • tjonge zegt:

    aanvulling,

    politie zijn m.i. allemaal nsbers, dat zie je maar weer met de aangiftes tegen wilders hoe graag ze daar allemaal aan mee werken !

    maar je vooral verschuilen achter de overheid hoor, want het moest van hun……

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Tempelier: 22.05. uur. Dat heb ik ook al vermoed. Het zal wel de PvdA, met behulp van D66,CDA,VVD,GL en CU zijn, die onze Politie tegenwerkt, waar het deze “kansenparels”, Marokkanen betreft.

    Like

 14. jans zegt:

  Dit is het kenteken waarin de marokkaanse demonstranten weg reden:

  43-ST-RS
  VOLKSWAGEN
  TOURAN

  Like

 15. peterselie1 zegt:

  Groepen van tikkende Marokkaanse tijdbommen, tsja mijns inziens zijn het meer dan één groep elke stad en zeker de grote steden zijn er verschillende groepen zogenaamde tikkende bommen aanwezig. Laat deze groepen maar hun gang gaan en op een grote schaal rellen, en de samenleving flink ontwrichten. Dan openbaart zich een redelijke kans dat de met de handen in het haar zittende über politiek correcte elite wel maatregelen gaan nemen. Het zal eens tijd worden dat er afgerekend wordt met de speciale status die deze niet tot een redelijke integratie te bewegen moslimtuig een flink op de vingers getikt wordt. Maar ben bang dat dit laatste niet snel zou gebeuren de EU heeft een dikke vinger im de migratie pap.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Ik heb ,t ook gehoord. Wat meteen DUIDELIJK werd: er moet nodig weer een grote koffer met geld worden geopend voor dat doel.
  quote:”………….Thuis worden ze streng behandeld, maar als ze naar het UITZENDBUREAU gaan, worden ze niet eens ingeschreven.”
  “Dan denken ze: als ik ergens mijn slag kan slaan, dan zal ik dat doen. Bij een juwelier of wat dan ook………….”
  DAN deze:
  Een Marokkaan komt bij een uitzendbureau en zegt: “Kan ik een baan krijgen? Ik wil graag werken.” “Tuurlijk,” zegt de medewerker van het bureau, “ik heb wel iets voor u hoor; een prachtige baan, je begint gelijk aan de top, auto van de zaak, GSM en een uitstekend salaris!” “Ahum, u maakt zeker een grapje?” zegt de Marokkaan vertwijfelt, waarop de medewerker antwoordt: “Zeg, wie begon er nou eigenlijk!?”

  Like

 17. Andy zegt:

  Moeten we er even voor zorgen dat ze in marokko ontploffen.
  Win-Win situatie heet dat

  Like

 18. JooJootje zegt:

  In Nederland zijn er al jaren voorbereidingen bezig op de komende burgeroorlog die radicaal een einde gaat maken aan de wereld van vandaag.
  Het gaat hier om duizenden goed gemotiveerde Nederlanders, Surinamers en vele andere die Nederland zien als hun land en toekomst en die al jaren in staat van oorlog zijn met de islam en hun aanhangers.
  Het kan niet lang meer duren.
  Ps. De mensen die echt een probleem gaan krijgen zijn niet de Marokkanen of Turken maar de Blanke Nederlanders die hand en span diensten hebben verleend hun namen zijn bekend en bijltjes dag komt.

  Like

 19. Senior zegt:

  Europa is helemaal naar de kloten geholpen – in gewoon Nederlands. Ir. Kees Pieters legt het in zijn boek ‘Het Westen 5x failliet’ het heel goed uit. Europa noemt hij een Belgie in het GROOT. Er loopt een scheidslijn tussen het Germaans talige noorden en het Romaans talige zuiden, zowel economisch als cultureel. De euro zou de lijmpot moeten zijn maar het blijkt een splijtzwam. Heeft Noord en Zuid al grote moeite mekaar te verstaan – en samen te werken, daar komt dan nog eens de allochtonen bij, die ook geen samenhangende groep zijn ; zet maar geen Koerd en een Turk bij mekaar. Een ander konijn uit de hoed van onze beste politici is het om zeep helpen van de democratie. Ir. Kees ; ‘Onze politici dragen bevoegdheden over aan niet-democratische Europese instellingen alsof hun leven ervan af hangt. (“) Bevoegdheden, die eenmaal zijn weggegeven aan niet democratische instellingen kunnen op democratische wijze niet meer worden teruggehaald! Het gaat hier om een gevaarlijk eenrichtingsverkeer van democratie naar dictatuur.’ Ander scenario is – m.i. – het ongecontroleerd uiteenvallen van de hele Unie – balkanisering, met islamitische krijgsheren, gefinancieerd door sjeiks. Het wordt dolletjes – de komende vijftig jaar en vast nog langer.

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Héél helder geschreven @ Senior! Helaas is het zo als u schrijft: “onze politici dragen democratisch gekozen bevoegdheden over aan niet-democratische Europese instellingen alsof hun leven er van af hangt.” En: “Eenrichtingsverkeer van democratie naar dictatuur.” Geweldig samengevat! Dit laatste zou op spandoeken, T-shirts, enz. het geweldig doen. Maar ook op bepaalde onderdelen van het menselijk lichaam getatoeëerd werkt het enorm. Ik zal het u uitleggen.
   Stel ZIJ zegt op een gegeven moment dus: “Ha, ik wist niet dat je ‘ED’ heette.”
   HIJ: “Nee schat kijk!” ZIJ: “Geweldig! Eenrichtingsverkeer van democratie naar dictatuur!”
   Nou dan kun je niet meer stuk natuurlijk!
   Ja, dit laatste was om te lachen. Ik hoop maar dat u er de humor van kunt inzien want het is een zeer gevaarlijke toestand.

   Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Trap er niet in mensen. Deze succesallochtoon wil alleen maar meer subsidie. Als buurtvader en raadslid van de PvdA en geloofsgenoot van het tuig heeft hij compleet gefaald, want de Marokkanen zijn een tikkende tijdbom. Maar hij wordt wel prettig onderhouden dankzij het probleem.
  Had hij wel succes gehad, dan was het haatelectoraat gewoon naar hun werk gegaan en hadden wij nooit geweten dat er in Deurne een juwelier zit.

  Like

  • bigljohn zegt:

   BertG. De Islam is net de Mafia. Zware misdaden plegen, de bevolking intimideren, handel in verdovende middelen, vrouwenhandel en gedwongen prostitutie, en de zwijgplicht, bij de Mafia omerta geheten. Wat er nog aan ontbreekt zijn afpersingspraktijken, oftewel beschermingsgeld. Terwijl de politiek justitie en de E.U. (geen PVV) de beschermheren zijn van dat tuig !

   Like

 21. Stel dat er twee blanke roofovervallers waren doodgeschoten door een Marokkaanse vrouw van een Marokkaanse juwelier. Dat had ik dat ook prachtig gevonden! Zelfverdediging en die vrouw hoefde van mij niet vervolgd te worden. Ik zou dan zeggen; Gerechtigheid! Van mij mogen alle juweliers een pistool op zak hebben. Al is het alleen maar om de dood te wreken van die kansloze juweliers die afgemaakt zijn wegens hun juwelen!!! Maar nou is er zoveel heisa om Deurne omdat het Marokkanen zijn. Marokkanen worden weer gediscrimineerd en vermoord… pappen en nathouden!!!

  Like

 22. peterselie1 zegt:

  In de Al Fourkaan-moskee in Eindhoven is een herdenkingsdienst gweest voor Abdelhak H., die omkwam bij de juweliersoverval in Deurne.

  Tientallen jongemannen zijn op de dienst in Eindhoven afgekomen, meldt verslaggever Pepijn Crone. Eén van de aanwezigen zegt: “Iedere moslim die begraven wordt, daar moet voor gebeden worden. Ongeacht wat hij heeft gedaan.”

  De kist van de 20-jarige man was ook in de moskee. Vandaag wordt de kist overgevlogen naar Marokko voor de begrafenis.

  RTL Nieuws

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/fatale-overval-deurne#node_777171

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s