VIDEO (2013) – Imam met zoveel woorden: “Geert Wilders heeft gelijk”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Henk V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op VIDEO (2013) – Imam met zoveel woorden: “Geert Wilders heeft gelijk”

 1. lucky9 zegt:

  Deze Maroc heeft gelijk! Dehab van de madrassa en de moskee! Zo eenvoudig is het! Verbiedt de islam en elke moskee inclusief de dito madrassa en het probleem is opgelost!
  Maar net dat wou Femke Halsema voorkomen.
  Ik kots boezem en de tronie van dat wijf!

  Like

 2. Tempelier. zegt:

  Een moslim die de waarheid spreekt ??? unicum. Dit was wel in 2013 hij is nu 2014 al bedreigd door zijn geliefde broeders, enigszins iets radicaler dan hij is , overkomt. Maar goed we hebben dus een Marokkanen probleem. Nee , we hebben een Islam probleem !!!!!!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Net op TV dat “nieuw-zuur” na ,t NOS-journaal gezien. 15/20 minuten lang doorzeuren of ,t nu wel/of niet terecht was dat deze mevr. het leven van haar man en haar eigen leven redde, door te schieten.
  Wat kenne die doorz..ke of-te-wel “Ow-h-en”
  “had die juwelier al een strafblad ? , werd er met ,t wapen van de overvaller geschoten ?, had die mevr. niet eerst moeten……….. , had ze niet beter………..,
  wat als ze nu ……….., etc,etc, doorzagen/zeuren.
  Dat die mensen hun leven daar nu niet meer zeker zijn ! Ze kunnen hun zaak wel opdoeken.
  Ik denk dat die “hote-me-kloot”van ,t OM, ( om dat gesprek kort te houden …), beter tegen die interview-mevrouoiw had kunnen zeggen:” ZE HADDEN ZICH BETER EERST DOOD MOETEN LATEN SCHIETEN, dan hadden we deze zaak vanuit een beter/ander oogpunt kunnen bekijken.
  Wat een onmogelijk land is NL aan het worden.
  TOCH ZIJN ER NOG WEL OPSTANDIGE MENSEN:
  ’BIJ DE VOLGENDE INBRAAK OVERLEEFT DE DIEF HET NIET ’

  Wessel de Wit
  SMILDE –
  Ton Schutter weet precies hoe het voelt om beroofd te worden door bewapende criminelen. In de periode dat de 67-jarige Drent een eigen juwelierszaak had, werd hij maar liefst achttien keer overvallen. Na de laatste keer, waarbij hij door de overvaller werd neergeschoten, stopte hij noodgedwongen met werken. ./././././ de Telegraaf:
  http://www.telegraaf.nl/premium/reportage/22451343/___Volgende_dief_overleeft_niet___.html
  ….etc,etc…………..

  Na achttien ramkraken is Schutter nog altijd niet bang aangelegd. „Ik heb een politieachtergrond, dus angstig zal ik nooit worden. Wanneer er nu bij mij thuis ingebroken zou worden, overleeft de dief het niet. En ik heb mijn achternaam gelukkig mee”, lacht hij.

  Like

 4. Wow! An imam with brains!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Realpredictor, alle respect voor je artikelen èn voor je comments, maar je benadert die mensen af en toe wel èrg snel zonder enige reserve. (Daarbij denk ik dus ook aan Ebru, die af en toe heus wel tegenstrijdige uitspraken doet.)
   Ook deze Elforkani kan een dubbele agenda hebben: Terughoudendheid bij de beoordeling van zijn bedoelingen is wel op zijn plaats, dacht ik eigenlijk.

   Like

   • Vederso zegt:

    Bij Carel Brendel is deze Eforkani geen onbekende. Even lezen, is een aanrader;

    http://hoeiboei.blogspot.nl/2011/10/felix-rottenberg-in-de-voetsporen-van.html

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Vederso, 18.18u. Tja, gelezen. En dat deze jongeman vooralsnog qua doelstellingen in nevelen gehuld blijft verbaast mij niets, om U de waarheid te zeggen.
    Ook al omdat ik mij vrij scherp een artikel herinnerde van Roelf-Jan Wentholt, dd.15 Juni jl., getiteld: “Imam El-Forkani helpt Amnesty bij het liegen over de Islam.” Een boeiend, vermakelijk verslag, waar ik zelf toen ook nog op gereageerd heb. Had U het al gelezen? Mocht dat niet het geval zijn en mocht het U interesseren, dan spijt het mij dat ik helaas het linkjes plaatsen niet beheers -en mijn zoon is even niet thuis- maar U komt er ook terecht door bv. “Imam El-Forkani” in de zoekbalk in te typen.
    Het is duidelijk, dat over dat heerschap de laatste vraag nog niet beantwoord is.

    Like

   • Wachteres zegt:

    “Er komt meer niet aan de orde. Rottenberg weet niet (of verzwijgt) dat Elforkani voorzitter is van Europe Trust Nederland, een belangrijke organisatie van de Moslimbroederschap in Nederland. Hoe verdragen de meer vrijzinnige opvattingen van de jongerenimam zich met de ideologie van deze beweging, die diverse stromingen kent, van zeer pragmatisch tot zeer fundamentalistisch”?

    Uit het artikel van Carel Brendel: Over taqiyya gesproken ….

    Like

   • Vederso zegt:

    Inmiddels gelezen, goed artikel.

    Like

 5. jans zegt:

  Mij lijkt een goeie oplossing, naast het afnemen van de Nederlandse nationaliteit, LIJFSTRAFFEN!!! Gewoon zoals dat islamitisch tuig gewend is: stokslagen. Onder toezicht van een arts krijgt de crimineel een aantal slagen met een stuk hard en flexibel materiaal on het achterwerk en de rug. De meeste criminelen kunnen niet meer dan 5 slagen, dus moeten men na 3 maanden, dan is het genezen, weer terug voor de rest. In de 3 maanden van genezing kan de crimineel alleen maar op een lucht bandje zitten en zal hij iedere keer aan zijn fouten en de gevolgen ervan worden herinnert als deze gaat zitten. Verder doet het ook best wel pijn op het toilet en tijdens het douchen. Er is ook nog nooit iemand dood van gegaan en de kosten van deze straf zijn erg laag. Dit islamisch tuig, en ook al het andere tuig verdient het niet om op kosten van de samenleving opgesloten te worden. Deze problemen moeten bestreden worden met draconische maatregelen en straffen, voordat het te laat is.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Rustig aan, Jans: Dat soort dingen doen we hier niet.
   Dat doen ze binnen de Sharia-wetgeving en mede daarom zijn we er zo tegen.
   Ik ben er vóór, dat zulk tuig hard wordt aangepakt tijdens straatgevechten en/of arrestatie door de politie als ze zich dàn verzetten mogen ze van mij best wel in elkaar getremd worden, maar zodra het officieel wordt ingevoerd als gereguleerde lijfstraf, die als volkomen legaal en rechtmatig wordt gezien, wordt er wat mij betreft een grens overschreden. Onder dokterstoezicht of niet, dat doen we hier in het westen NIET.
   Daar ben ik heel eigenwijs in en laatst heb ik al eens iemand hels gemaakt, die wou, dat ik aan bepaalde dingen mijn goedkeuring gaf of tenminste begrip had -onder bepaalde omstandigheden, maar dat kan hij dus wel vergeten, want het is mijn vaste overtuiging:
   In elkaar tremmen bij verzet: Ja.
   Afknallen als zelfverdediging: Ja.
   Maar: Openbare executie en/of gereguleerde lijfstraf: Nee.
   En zeker ook -waar het toen feitelijk om ging- publiekelijke vernedering: NEE.
   Houd het U maar voor ogen: Wij zijn niet zulke beesten als díe beesten.
   Sodemieter ze er maar liever uit, met z’n allen, dat is óók een oplossing. Maar begin nooit, althans niet gereguleerd, aan het soort vergelding dat ZIJ zouden toepassen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Theresa Geissler: 08.02. uur. Respect voor je reactie Theresa. Ook al kook ik van woede, en zou ik deze smeerlappen iets aan kunnen doen, toch is het zoals jij het zegt. Laten we ons niet verlagen tot hun niveau!

    Like

 6. Jade zegt:

  Sorry, na 2 minuten reeds afgehaakt…
  Allemaal Takiya…Stink er niet in!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Is zo: Altijd op je hoede blijven, al lijken ze nóg zo redelijk.
   Als de Islam hier de overhand krijgt, worden die redelijken op zijn best ‘wegkijkers.’

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Eens! Zolang een moslim nog een moslim is valt hij niet te vertrouwen, mógen we hem – ook al zouden we het graag willen- zelfs niet vertrouwen, op grond van de koran die hij dan nog onderschrijft. Doet hij dat laatste niet, dan is hij geen moslim meer en staat bloot aan doodsbedreiging. En dát is iets wat zeker een IMAM (!) zich niet kan permitteren.

   Like

  • Harry zegt:

   Precies , ze liegen dat het gedrukt staat , en dat lijkt soms ofdat ze een stap terugdoen , maar het is slechts de voorbereiding om zo meteen weer drie stappen vooruit te maken .
   Zo onderhandelen ze , ( ook met Israel ) .
   Alleen zijn die minder onnozel .
   Hoe stom moet je zijn om een moslim te geloven of te vertrouwen ?
   Ik ben dat punt allang gepasseerd .

   Like

  • Harry zegt:

   En die vieze stinkbaard op hun bakkes hebben ze alleen om te verbergen dat ze hun smoel niet in de plooi kunnen houden als het onnozele koor gutmenschen hun leugens voor zoete koek slikt .
   Eigenlijk lachen ze onder dat schaamhaar van oor tot oor .

   Like

 7. Jan zegt:

  I.t.t windbuil Abu Taleb: “Ik voel de pijn van criminele Marokkanen na de uitspraak van Wilders”
  In gesprek met ‘beledigde’ baardapen en zwachtels

  De Marokkaanse gemeenschap in Rotterdam en omgeving wil burgers mobiliseren om in actie te komen tegen Geert Wilders, die onlangs pleitte voor minder Marokkanen in Nederland. Ook is er contact met de landelijke vereniging van Marokkaans-Nederlandse moskeeën om in gezamenlijkheid actie te voeren, mogelijk via een open dag.

  mensen zijn () boos en voelen ze zich bedreigd.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3625769/2014/03/31/Aboutaleb-voelt-pijn-van-uitlatingen-Wilders.dhtml

  Dit bevestigt eens te meer het terechte beeld dat over Marokkanen bestaat: blaaskaken, nietsnutten, ziekelijke leugenaars. Conclusie: minder en vooral de combinatie PvdA-Marokkaan. Wat een teringvolk

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   GEEN 1 APRILGRAP, MAAR EEN GOTSPE!

   Marokkanen in MIJN stad, Rotterdam, willen volgens een bericht in de krant spreken over de gekwetste gevoelens die bij Marokkanen leven ten aanzien van Wilders, die de wens van miljoenen Nederlanders uitsprak, en dat weliswaar onhandig, maar ook terécht deed: ‘Minder (criminele) Marokkanen’ !!!

   Nu krijgen we te maken met Marokkaanse huichelachtigheid. Ze blijken gevoelens te hebben, vinden zich kennelijk ZIELIG en onbegrepen.
   En wensen de bewust verkeerd geïnterpreteerde woorden van Wilders aan te grijpen om ook zielig gevonden te worden.
   Foei, Wilders. We gaan je nu eens niet bedreigen, want dat blijkt niet te helpen, maar we gaan nu een ‘zachte’ actie voeren om je met behulp van de verraders van de Nederlandse identiteit het zwijgen op te leggen…..

   Wat die Marokkanen eens moeten beseffen is dat ze niet zielig zijn, maar uitermate laks en totaal onverantwoordelijk in het opvoeden van hun jeugd. Al die Marokkanenterreur, al die Marokkanenbrutaliteit, al die Marokkanencriminaliteit, al dat schofterige Marokkanengedrag, DAT alles was en IS wat Wilders tot zijn uitspraak bracht, waarmee hij aangaf dat gezond denkend Nederland dat zát is, volkomen en uitputtend zát.

   Ga maar eens aan de gang met integreren in de Nederlandse maatschappij, Marokkanen. En maak een stevig begin met het opvoeden van je jeugd. Dan komt het allemaal goed. Allochtonen uit andere landen is het ook gelukt om deel te gaan uitmaken van die NEDERLANDSE maatschappij.

   Frans Brassens
   1 april 2014 (en géén grap!)

   Like

  • Pieter G zegt:

   I.t.t windbuil Abu Taleb: “Ik voel de pijn van criminele Marokkanen na de uitspraak van Wilders”
   —————–
   Hij voelt niet de pijn van de duizenden slachtoffers van het leed dat ze veroorzaken.
   Maar wel de pijn van de daders die zich betrapt voelen.
   Dat is helemaal geen pijn!
   Maar boosheid omdat er iemand is die iets aan de problemen wil doen die criminele Marokkanen veroorzaken. En iets tegen de voortwoekerende islam wil doen.
   Dat zint ze niet. Zo simpel is het.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jan: 06.07. uur. Mee eens Jan. En juist de KORAN/ISLAM maakt dat deze Marokkanen, zich alles menen te kunnen permitteren! En door de LAFHEID van onze politici, die blijven wegkijken, komt daar geen einde aan. Totdat de bom barst!

   Like

 8. Jan zegt:

  Buuuuhuuuu: In De Telegraaf van dinsdag vertelt de zus van Abdel H. over haar doodgeschoten broer, zijn MOEILIJKE JEUGD en torenhoge schulden.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22451946/___Derde_rover_gezien_in_Deurne___.html

  Like

 9. BertG. zegt:

  Hij kan het allemaal mooi vertellen en natuurlijk zal niemand zeggen dat hij ongelijk heeft maar deze man praat als het goed is ook met diezelfde ouders die blijkbaar dan ook schijt hebben aan ‘m.
  Allah staat nu eenmaal ver boven deze man en dat is toch wel de lijdraad in hun leven.
  Exact zo leven als mo, dat schijnt toch wel het mooiste te zijn wat je kan bereiken en daar staat hij nog ver onder op de ladder na wie geluisterd gaat worden.
  Hun leven en hoe zich te gedragen is 1400 jaar geleden al uitgeschreven en er is geen andere wet of die hier boven staat.
  De wereld is van de moslims is wat ze hun kroost dagelijks bijbrengen. Wij zijn de baas.
  De ouders zijn zelf medeplichtig. Daar kan geen zinnig pratend mens tegenop.

  Like

 10. fleckie zegt:

  DE ‘GESNEUVELDEN’ ZIJN BIJ HET UITOEFENEN VAN HUN ‘VOORKEUR’, NU GELUKKIG TOCH!! BIJ DE 72 MAAGDEN ‘TERECHTGEKOMEN’ .

  Like

 11. sprx zegt:

  Als je goed naar deze imam luistert, probeert hij nog steeds het wangedrag goed te praten en zit hij er vooral over in dat de marokanen elkaar afmaken in plaats van oude vrouwtjes te beroven.
  Dat elkaar afmaken is natuurlijk contra productief en instrijd met de doelstelling de suprematie van de islam te bewerkstelligen, wat angst en haatzaaiend straatterrorisme nog wel bereikte, maar nu in z’n tegendeel verkeert.
  Ook hier geldt de dialectiek, de omkering van waardes.
  Dus straat terrorisme OK, maar stop met het elkaar afschieten.

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Was hij maar lekker in Marokko gebleven dan kan hij slangen en scorpioenen beroven.

  Like

 13. Daiyu-ninja zegt:

  Ik hoor marokkanen/politici/burgemeesters/de linkse kerk etc, nooit praten over de pijn, die dat marokkaanse tuig, ons aandoen.
  Het gaat alleen maar over hoe erg gekwetst marokkanen zich voelen door Wilders, en dat moet ophouden. En dat ze,’ marokkanen’ moeten ophouden met overvallen plegen op winkeliers, met stelen, met mensen voor de lol half dood tot dood schoppen, met mensen bespugen, etc.

  Nee, het gaat alleen over hoe geketst marokkanen zich voelen door de uitspraken van G.Wilders.
  Hoe wij ons voelen daar hoor je ze niet over.

  Like

 14. Daiyu-ninja zegt:

  Correctie. geketst moet zijn, gekwetst.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Nogmaals correctie. De tweede zin – Het gaat alleen maar over hoe erg gekwetst marokkanen zich voelen door Wilders, en dat moet ophouden – moet weggelaten worden.

   Like

 15. Theodoor zegt:

  De kansenpareltjes van de PvdA, D66 en GroenLinks scoren hoog op de ladder van criminaliteit. Vooral Pechtold zal tevreden zijn over de opleiding.

  Like

 16. tjonge zegt:

  kan mij niet aan de indruk onttrekken dat die imam zich meer zorgen maakte om het feit dat ze op 21 jarige leeftijd naar hun 72 jarige maagden zijn ?

  tja, elke dooie marrokaan/moslim is natuurlijk wel weer een stukje overheersing minder denkt de imam, en dat is zeeeer zorgelijk.

  en wij trappen er weer (bijna) in !!

  Like

 17. schnoebel zegt:

  Die imam maakt zich slechts zorgen over het feit dat criminele Marokkanen elkaar afmaken. Zolang zij het bij “ongelovigen” houden hoor je hem niet. Hij weet ook wel dat die jongens leven volgens het voorbeeld van hun profeet. In dar al-harb (huis van oorlog) mag je ongelovigen “ongestraft” aanranden, bestelen, beroven en vermoorden.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Wij zijn geen islamitisch land, dus ze moeten allemaal hun biezen pakken, ook deze leipo.

  Like

  • wouteenhoorn zegt:

   We worden waarschijnlijk gewoon weer ouderwets belazerd want in huichelen hadden ze bijna allemaal op school een tien. En de meesten trappen er weer in. Het kan ook nog zijn dat hij dat doet in samenwerking met partijen die wat er ook gebeurt de Islam vertroetelen.

   Like

 19. Paul Zwueste zegt:

  Deze imam is het gewone voorbeeld van een moslim die het gerechtvaardigd vindt om Christelijke vijanden te beliegen. Het viel mij op dat hij op alle essentiële vragen antwoordde met: Dat weet ik niet!…”Hij weet alles, maak je geen zorgen, alles behoort tot zijn opdracht: “de islam verspreiden.” Met welke middelen ook. In de toekomst gebruiken wij andere middelen enz.
  En hij weet dat het bij ‘Knevel en van den Brink’ c.q. ‘Pauw en Witteman’ goed toeven is!
  Wilders is de enige die deze commerciële, linkse wegkijk en islam-liefhebbende eigen volk discriminerende, kortom links-fastriocide-programma’s mijdt als de pest!

  Like

 20. Pingback: HYPOCRIET NEDERLAND! (deel 1) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s