Bilderberg 2014 vindt plaats in Denemarken

Screenshot_2

De ontmoeting van de Bilderbergers vindt dit jaar definitief eind mei in Denemarken plaats. De vermoedelijke datum is tussen donderdag 29 mei en zondag 1 juni en de ontmoetingsplaats is het Marriott hotel in Kopenhagen. De “geheime” ontmoetingsplaats is uitstekend geschikt voor deze ontmoeting van de globalisten, gezien het aantal kamers en de vergaderruimtes. Het hotel is ook slechts 15 minuten van het vliegveld verwijderd.

De datum werd waarschijnlijk daarom gekozen, omdat de eerste Bilderberg-ontmoeting tussen 29 mei en 31 mei 1954 plaatsvond in hotel Bilderberg in het Nederlandse Oosterbeek, zodat de Bilderbergers nu hun 60-jarige jubileum kunnen vieren.
De data en de plaats van ontmoeting zijn onder voorbehoud, omdat deze nog niet 100% zeker zijn. Het gaat hierbij om de 62e ontmoeting, omdat er in het jaar 1955 en in het jaar 1957 in totaal vier ontmoetingen plaatsvonden.
Zoals we weten aan de hand van voorbije ontmoetingen, heeft de vergaderplaats respectievelijk het land waar de Bilderberg-ontmoeting plaatsvindt, een speciale betekenis. Ze kwamen in 2009 naar Griekenland en we zien wat er met de Grieken is gebeurd. In 2010 was Spanje aan de beurt en ook daar ging het daarna snel bergafwaarts. In 2011 kwamen ze naar St. Moritz en sindsdien ligt Zwitserland hevig onder vuur.
Washington was in 2012 aan de beurt, want tussendoor komen ze in Amerika bij elkaar om de president te bepalen. Het was een verkiezingsjaar. In 2013 werd Watford bij Londen uitgekozen, mogelijk vanwege de City of London. Nu is Denemarken aan de beurt. Wat zijn ze van plan met het land?
Wat we in ieder geval weten, is dat Denemarken naast Zweden het modelland van de NWO is. De samenleving is nu al volledig omgedraaid en geperverteerd. De Deense regering stuurt ook altijd als heerste haar gevechtsvliegtuigen om te bombarderen als de NAVO in Brussel dit beveelt, zoals tegen Libië en nu richting Oekraïne.

Bron:
http://alles-schallundrauch.blogspot.nl
Auteur: Freeman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in New World Order. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bilderberg 2014 vindt plaats in Denemarken

 1. DonnaDolce zegt:

  Smerige bende …..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Bilderberg? Ja. Het smerigste van het smerigste. Drijft op toegeëigende macht, toegeëigend kapitaal, baantjesjagerij, hielenlikkerij, corruptie, dedain, hypocrisie en volksverlakkerij. Alles ineen.
   Kortom: Uitermate geschikte omgeving voor, bijvoorbeeld, het vieze, smerige, miezerige mannetje Pechtold.
   Je zou het hele zooitje met plezier aan de lantaarns hangen, met Madame sans gêne Bea voorop!
   Een normaal ingesteld mens zou al onpasselijk moeten worden als-ie er aan denkt!

   Like

   • Harry zegt:

    Theresa , Zou je kunnen stellen dat de oranjes net als een koekkoeksei zijn ?
    Het laat zich ongevraagd in een nest pleuren en na een tijdje eist het serpent alle vreten voor zichzelf op .
    De andere vogeltjes worden rücksichtlos uit het nest gedonderd en vallen te barste of worden door de katten opgevreten .
    De arme oudervogeltjes vliegen zich bewusteloos om de veelvraat te voeden .
    Het ondankbare kreng zit continu met zijn of haar ondankbare bek wijd open om de ouders tot nog meer vreten te pushen .
    Ik zie wel parallellen geloof ik .
    En als ik die dikke Willem zie koekhappen denk ik altijd : kijk de koekkoek van Oranje .
    Nog steeds niet genoeg gevreten .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Goeie vergelijking wel, Harry!
    Met dien verstande, dat in dit geval de koekoeksMOEDER, heel wijselijk, eveneens in het nest zit en nog steeds een heel leger aan kwetterende anderssoortige vogels om zich heen verzameld heeft dat niet alleen haar zoon, maar ook hààr voedt. Volkomen redeloos. Zo zie je maar, dat mensen niet meer verstand hebben dan dieren en vaak zelfs minder.
    Vogels, althans, staan niet op sommige hoogtijdagen met vlaggetjes naar een Gouden koets te zwaaien of te kwijlen van dankbaarheid als de koning(in) ze minzaam een hàndje geeft.
    Trouwens, ze zijn ook niet zo gek, om de koekoeksMOEDER erbij te nemen. Haar jong, noodgedwongen, maar Ma moet echt voor zichzelf zorgen.
    Ja, we kunnen nog wat leren van de dierenwereld!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Theresa Geissler: 01/04 om 20.43. uur. Jouw reactie is volledig conform de waarheid, Theresa!

    Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  Hoe verdrietig makend…

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Bilderberg 2014 vindt plaats in Denemarken en @APechtold mag vast ook komen als nieuwe kroonprins http://wp.me/p1O7aM-fqr

  Like

 4. Harry zegt:

  Laten we nu maar eens openheid eisen van die BB verzameling , of anders die club tot criminele organisatie benoemen .
  Zoniet , dan moet een drone ons maar van die bende verlossen .
  Hou niet zo van bommen , maar voor het goede doel knijp ik een oogje dicht .
  De draak van Drakenstein zal de club wel weer aanvoeren , zeker ?
  Ze houden hun snode plannetjes knap geheim !
  Buitengewoon verontrustend als je Nederland een democratie noemt .

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Bommetje?Alle criminelen bij elkaar!

  Like

 6. Joop Sigaar zegt:

  Er staat ergens nog een zg vermist vliegtuig …..

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  ALARM: WIJ HEBBEN GEEN DEFENSIE MEER
  GEPLAATST DOOR ADMINISTRATOR ⋅ 1 APRIL 2014 ⋅ 10 REACTIES
  Wij betalen slechts een opgeschoten huurlingenlegertje
  Het wordt tijd om een bikkelhard standpunt in te nemen over zogenaamde buitenlandse, humanitaire vredesmissies door ons gefinancierd, maar waar ons nimmer iets over is gevraagd. Alle missies gaan zonder permissie, met uw permissie……

  De laatste ontwikkelingen in Mali geven aanleiding een definitief standpunt te bepalen voor het geval onverwacht de republiek zou worden uitgeroepen.

  Wat horen we in de wandelgangen?

  We vernemen tussen neus en lippen door, dat Nederland in Mali zit met 450 man troepen, die een collaborateur als Bilderbertje Koenders van de Partij van de Bilderbergers, moet beschermen. Het moet lijken of “we” daar de zaak volledig onder controle hebben, zodat Bertje vrij onverveerd rond kan banjeren in het zand. Ja, even maar, want de plicht roept aan het thuisfront. Camera weg: Bertje ook weg. Het Nederlandse bataljon wat daar is geland is ongeveer het enige nog parate legeronderdeel met theoretische vechtcapaciteit. De laatste drie Chinook helicopters zijn thans ook uitgezonden, zodat het effect van een slachting straks maximaal is. Waarschijnlijk zullen de “terroristen” en barbaarse Tuaregs wachten op de komst van de Opperbevelhebber ter land, ter zee en in de lucht en dan de aanval inzetten. Onze landmacht telt nog 7.000 man, onze NATIONAL-POLIZEI al meer dan 100.000 manschappen. Het gevaar komt blijkbaar vast en zeker van binnenuit.

  Beste lezers: ik heb geen compassie met moordbrigades en al helemaal niet als ze zijn samengesteld uit huurlingen. Want dat zijn het: huurlingen, op zoek naar onbewapende negers en ander werkschuw tuig en totaal bereid ze in naam des konings kapot te schieten. TOTAAL bereid – ze kunnen er niet op wachten. Boem boem, paf paf paf! Dát willen we doen, daar hebben we cursus voor gevolgd. Ieder interview met leidinggevenden bulkt van de moordbereidheid, verpakt als humane toewijding en professionaliteit, want “daar hebben we op getraind, dat is ons werk”.

  ONS WERK??
  Ik wil met die missie, die vrijwillige huurlingenbende en de omgekochte corrupte volksverraderlijke troep in Den Haag die ze op onze kosten de Sahara instuurt, NIETS te maken hebben, duidelijk? Voor mij zijn dat geen Nederlanders, geen landgenoten. Niets bindt dit gewapende uitschot met mijn principes

  Etc. etc.

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/04/01/alarm-wij-hebben-geen-defensie-meer/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jowitteroos: 08.12. uur, op 2/4. Jo ik kan mij goed vinden in jouw reactie. Bilderberg mensen, let op, onze nationale Pinokkio-RUTTE (VVD), was samen met het “miezerige kereltje PECHTHOLD (D66), daar vorig jaar op bezoek geweest, om ons LAND nog sneller kapot te maken, en te islamiseren. DUBBELE AGENDA DER POLITIEK!! Buiten de PVV dus!

   Like

 8. lucky bee zegt:

  Ik weet niet wanneer de eerst gehouden wordt en mij interesseert het ook niet als dit de allerlaatste zouw zijn.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Qat zal hierna ons weer boven het hoofd hangen, na iedere conferentie, NIET veel goeds!!!

  Like

 10. Makropoelos zegt:

  Het is niet alleen zaak de Bilderbergers in de gaten te houden, maar het zou niet slecht zijn om deze club die door een oud NSDAP en SS lid als belangrijkste inniatiefnemer opgezet is, eens op de keper te beschouwen.
  Want de gevaarlijkste die zich direct in dat decadente clubje thuis voelde waren de Rothschilds. het is deze familie die niets anders in hun kop hebben dan een “Wereldheerschappij”. Zij hebben om dat te bereiken al twee wereldoorlogen gefinancieerd. En nu zijn ze bezig om via de EU dat af te maken wat hun tot nu toe nog niet gelukt is. Ze noemen het nu de “Nieuwe Wereld Orde”.
  Hitler schreeuwde Ein Reich! Ein Volk! Ein Fuehrer! en dat in opdracht van deze decadente Rothschilds, die zichzelf niet schamen om inteelt aan te wenden op hun financielen power bijeen te houden. Niets is heilig voor hun,, alleen ‘macht’.

  Wat we nu in de Ukraine en tegen Rusland zien gebeuren, heeft naar mijn mening te maken met het volgende.
  Toen Rusland zich vrij maakte van het communisme was het een failliet land met schulden aan Rothschid en IMF(staat onder controlle van Rothschild zoals alle centrale banken wereldwijd).
  Een jaar voor het in storten van het communisme in 1990, gaf Rothschild financielen steun aan een zekere Mikail Khordorkovsky om de Menatep Banking Group op te richten en tijdens de periode van Jeltsin heeft deze Mikail zich steenrijk gestolen. En samen met hem vele anderen.

  In 2000 kwam Putin aan de leiding en deze begon schoon schip te maken, In 2006 had hij de schuld aan het IFM van 16.6 miljard dollar terugbetaald en de schuld van 36 miljard dollar aan “Paris & London club of Creditors (staat onder controlle van de Rothschilds) terug betaald.

  Putin wil zijn land, het grootste van de wereld , loskoppelen van deze machtstucturen.

  De Rothschilds, en de aan hen gerelateerde bloedlijnen en via haar machtstructuren van het zionisme, geheime genootschappen en de katholieke kerk wereldwijd, gingen Rusland onder leiding van Putin als een grote bedreiging zien in het vestigen van hun langgedroomde; “New Wereld Order” Het annexceren van Rusland in hun plannen is door Putin voorkomen.

  Dus wat we nu zien met het Ukraine verhaal, dat is de voortzetting van het streven van de Rotschilds om via de Bilderbergers en de Bilderberg vazallen in Brussel trachten Rusland op zijn knieen te krijgen.

  Rusland gaat echter onverstoorbaar zijn weg en dat is vooral te danken aan Putin.

  Samen zijn we sterk.

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  Bedankt en goed verwoord Makropoelos!

  Iedereen kent tegenwoordig wel de Bilderberg groep. Een geheimzinnig clubje van machtige mensen die eens per jaar samenkomen op de Bilderberg conferentie om daar met elkaar te overleggen. Omdat de inhoud van de gesprekken nooit bekend wordt gemaakt, doen er allerlei verhalen de ronde over deze groep. Met name zou het een groepering zijn die een New World Order(NWO) nastreeft en sommigen gaan zelfs zo ver te stellen dat het hier een tak van de beruchte illuminati betreft. >>>>

  http://urubin.com/?p=7436

  Rutte en Pechtold zullen er voor zorgen dat ook in ons land de door de Bilderberg gewenste EU/NWO trein op volle vaart zal doordenderen, ongeacht hoeveel dat u als burger zal gaan kosten.

  Behalve natuurlijk vaste gast koningin Beatrix nemen dit jaar ook premier Mark Rutte en D66 leider Alexander Pechtold deel aan de Bilderberg conferentie in Chantilly, Virginia (VS) (1). Dat naast de zichzelf verklaarde ‘eurofiel’ Rutte, die ervoor zorgde dat Nederland instemde met het ESM verdrag en ons vetorecht -en daarmee soevereiniteit- opgaf, ook de leider van oppositiepartij D66 werd uitgenodigd is bepaald geen toeval; Pechtold staat er namelijk om bekend dat hij het liefste meteen alle macht aan Brussel wil overdragen. Het is tevens een signaal dat feitelijk al vaststaat dat D66 hoe dan ook aan de volgende regering zal deelnemen, zodat de Nederlandse overgave aan de Nieuwe Wereld Orde definitief wordt veiliggesteld.
  Eén blik op de deelnemerslijst van Bilderberg laat zien dat het grootste deel van de gasten afkomstig is uit de machtigste Westerse politieke en financiële elite. Sinds enkele jaren worden ook hoge officials uit Rusland en China uitgenodigd. Daarnaast zijn er zoals gebruikelijk topjournalisten (Financial Times, Wall Street Journal) aanwezig, omdat de reguliere media een cruciale rol spelen bij het manipuleren van de massa en het verspreiden van de propaganda van de NWO machtselite. >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/06/rutte-en-pechtold-verzekeren-op-bilderberg-top-nederlandse-overgave-aan-nwo

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @ Makropoelos: 13.31. uur. Dat ben ik helemaal met U eens! Dat is de dubbele agenda, der machthebbers en politici! Ik hoop dat Putin niet bijgeeft!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s