De Nederlandse opstand tegen Marokkanen

Erik60

(Door: Erik60)

Ik wilde het er eigenlijk niet over hebben, maar gezien alles dat nu plaatsvindt, kan ik niet anders dan er een opiniestuk over schrijven. Het weekend is dramatisch ingezet voor de eigenaren van de juwelierszaak in het Brabantse Deurne. Zij hebben hun eigendom en hun leven beschermd. En hierbij zijn de twee overvallers doodgeschoten. Een normale gang van zaken zou je denken: maar niet in Nederland. De twee overvallers waren Marokkanen en die lopen hier al jaren op de tippen van hun tenen. Zij wijzen permanent de Nederlanders aan als racisten, terwijl zij zelf de grootste racisten zijn die hier in dit kikkerlandje leven. 

Weet je wat mij nu nog het meest van alles ergert? Dat is het feit dat zij ook nog eens het lef hebben om in Deurne te gaan protesteren tegen het echtpaar dat zich alleen maar verdedigde. Misschien had het zich maar moeten laten doodschieten. En indien de daders dan gepakt waren, had je die Marokkanen niet gehoord. Want het is toch maar de zoveelste moord op een ongelovige. En dan nog had het echtpaar misschien de schuld gekregen. Het wordt stilaan tijd dat de Marokkanen deze slachtofferrol van zich werpen, want anders zal mettertijd zelfs de linkse goedmensch ze met een scheef oog gaan bekijken.  Het wordt tijd dat ze eens in eigen boezem gaan kijken en de rotte appels uit hun gemeenschap gooien of hen aangeven bij de politie. Ze moeten zich profileren als Nederlanders en zich geen Marokkaan meer voelen. Dan pas zal het beter gaan met hen en de staat en kunnen ze werken aan een goede toekomst. Er zijn genoeg Marokkanen die het goed doen, maar een agressieve minderheid verbruit het voor de rest.  Tijd om van het spreekwoord af te raken ‘ik Marokkaan heb niks gedaan’. Bovendien wordt het tijd voor hen om zich modern te profileren in deze moderne maatschappij en de achterlijkheid van de islam af te werpen. Want dat geloof brengt niks dan ellende voor hen. Marokkanen zijn heel gelovig en dat kun je zien aan hun gedrag. Hoe geloviger des te agressiever. Mij moeten ze niks meer wijsmaken dat islam de religie van de vrede is. Deze “godsdienst” is uitgevonden door een woestijnrover uit de 7e  eeuw die een voorliefde voor jonge meisjes had. Het is tijd voor de jeugdige moslims om dit achterlijk “geloof” de moderne tijd binnen te loodsen zoals dit met het christendom is gebeurd.

Zij hoeven geen partij te trekken voor die doodgeschoten overvallers. Deze mannen hebben de gewelddadige randen van de maatschappij opgezocht. Elke crimineel weet dat het dan fataal kan aflopen.  Welnu, voor deze gasten is het fataal afgelopen. Bye leven, ik heb ermee gespeeld en verloren.  Het is nu maar te hopen dat Allah bestaat en zij een plek in het paradijs krijgen. Ik persoonlijk denk dat Allah graag gewelddadige moslims tot zich neemt. Dus als hij bestaat, hebben ze waarschijnlijk een leuk plekje aan zijn zijde.

Nu het voor de Marokkanen eens anders is en zij aan de verliezende hand zijn, voelen zij zich weer eens erg gediscrimineerd door de harde woorden van de Nederlanders die met het echtpaar uit Deurne meevoelen. Maar wat zou je nu anders verwachten van de Nederlanders die al meer dan twee decennia te horen krijgen van de linkse politici dat zij racisten zijn. Terwijl veel Nederlandse onschuldige burgers al jarenlang in elkaar geslagen, bedreigd, verkracht, onze bejaarden thuis en op straat overvallen worden  en onze vrouwen uitgescholden worden voor hoer. Maar in Den Haag keken en kijken ze nog steeds de andere kant op. Ze vinden dat wij maar verdraagzaam moeten zijn. Met andere woorden: onze Nederlandse politici geven geen sikkepit om ons. Alleen ons geld is nuttig voor hen en als wij oud worden dan moeten we zo vlug mogelijk deze wereld verlaten. Dank u wel Den Haag, om jullie beleid dat ertoe geleid heeft dat dit land op ontploffen staat. Want als het zo voort blijft duren, zal er wat gaan gebeuren.  Laat ons hopen van niet.  En als het gebeurt, is het jullie schuld.

De enige politicus die achter het volk staat, is Geert Wilders. Hij noemt steeds het beestje bij zijn naam.  Maar wordt door de zogenaamde rechtschapen volksvertegenwoordigers steeds in de verdomhoek gedrumd. Wilders heeft al tien jaar van zijn vrijheid af moeten staan. Geen enkele linkse Nederlandse politicus moet onder deze omstandigheden leven. Schaam jullie om deze rechtschapen politicus met alle zonden van de wereld te overstelpen. En daarbij: Iedere Nederlandse burger weet dat Marokkanen de meest vertegenwoordigde groep zijn in de misdaad. Als Marokkanen in een groep zijn en je kijkt ernaar dan heb je een probleem. Dan word je in elkaar geslagen en breng je het er niet zonder kleerscheuren vanaf. Het maakt hen niks uit of je man, vrouw of kind bent. En is het eens andersom dan schreeuwen ze moord en brand. Dan is heel Nederland racistisch. Schaam jullie idioten en doe iets nuttigs voor deze maatschappij die jullie hier met open armen ontvangen heeft. In plaats van te protesteren en om wraak te roepen, steek eerst eens de hand in eigen boezem. Bezint eer ge begint.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, Nederland. Bookmark de permalink .

37 reacties op De Nederlandse opstand tegen Marokkanen

 1. Ekster zegt:

  Mee eens. Pas als de moslims hun verderfelijke sekte vaarwel zeggen kunnen we gaan werken aan wereldvrede. De mohemmedanen zijn volgers van een in-slechte doodscultus die wereldwijd verboden en bestreden zou moeten worden. Zolang dat niet gebeurt gaat de opmars van deze kanker door.
  De reacties van die mocro’s in Deurne waren ook zoooo voorspelbaar. Iedere keer is het hetzelfde liedje; zodra een mocro weerstand ondervindt van degene die hij probeert te beroven, komen de protesterende sympatisanten weer onder hun stenen vandaan gekropen. Meteen roepen ze moord (letterlijk) en brand (figuurlijk). Maar draai de situatie eens om en stel je voor dat de juwelier en zijn vrouw mocro’s waren geweest en de rovers autochtone Nederlanders. Ik hoef jullie niet uit te leggen wat er dan zou zijn gebeurd. Ik zal het toch opschrijven voor het geval er politiek-correcte figuren meelezen; in dat geval waren de mocro’s schreeuwend van vreugde over straat gegaan, ze zouden hebben gejuicht en dolblij geweest zijn dat de blanke “racisten” gedood waren. Ze zijn door-en-door hypocriet, net als hun PC-vriendjes.

  Like

  • Rick zegt:

   De Marokkaanse volksaard heeft niets met de islam te maken.
   Het is de “oog-om-oog” stammencultuur van de Berbers en overige Rif bewoners.
   Roven, plunderen, moord en doodslag zit er traditioneel ingebakken. Voeg daarbij een continue dosis inteelt en je hebt de zwakzinnige Hyena’s waarmee wij in NL nu opgezadeld zitten.

   Like

   • Rick zegt:

    Geachte heer Bron,
    Nu zit ik met een klein probleempje. Hieronder om “1 april 2014 om 18:22” duikt er plotseling een tweede “Rick” op. Heb op zijn eventuele reacties geen grip. Ik loop dus het “risico” om, ongewenst, in verhitte discussies meegesleept te kunnen worden. Overige bezoekers kunnen namelijk niet zien welke Rick verantwoordelijk is voor welke reactie.
    Hoe te handelen? Gaarne uw advies 🙂

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Rick

    Check je mailbox!!

    E.J.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ja dat krijg je nou van al die akties. Wij zijn allemaal Rick.. Ineens. Heel spontaan.
    Is dit maar geen trend wordt.

    Like

   • Rick zegt:

    🙂

    Like

 2. Lotte zegt:

  Ach, dit speelt al zo”n 35 jaar. Toen werd ik al bedreigt door een rifapie van 12 jaar op straat, terwijl ik een kindje van ruim in jaar in het zitje voor op de fiets had zitten. De oudere jongens lachen er omheen, ik kon mijn fiets niet laten vallen, en niemand die een poot uitstak.

  Like

 3. janfreak zegt:

  Beter zich niet tot een andere godsdienst bekeren, ook fanatieke Christenen zijn een plaag voor de maatschappij. Die verschillende geloven, waarvan ieder meent dat zijn godsdienst de ware is, leidt alleen maar tot enorme moordpartijen, kijk maar eens wat in Centraal Afrika gebeurt

  Like

  • jantjeuitnl zegt:

   Dat zijn Christenen die tegen moordpartijen door moslims in opstand zijn gekomen. Als Christenen dit vaker hadden gedaan dan waren er nooit zo veel moslims geweest. De islam is een kankergezwel met inmiddels zeer veel uitzaaiingen. Het is vijf voor 12 om het nog te stoppen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @janfreak; 17.40. uur. Toch zie ik geen Christenen, die massaal anderen vermoorden. Dat staat ook niet in het N.T. Christus was een zachtmoedig mens. En als zich christenen noemende personen, in de Middeleeuwen, of vroeger, moorden pleegden, was en is dat in totale TEGENSTELLING met hetgeen Christus voorstond. Bij de ISLAM is dat geheel anders, in hun KORAN staat duidelijk, dat Joden en Christenen vermoord dienen te worden, of als slaaf van de HAATJURKEN dienen te leven! De islam heeft in 1400 jaar tijd 278 miljoen DODEN GEKOST. En nu U weer.

   Like

 4. Driek zegt:

  U schrijft: “Er zijn genoeg Marokkanen die het goed doen, maar een agressieve minderheid verbruit het voor de rest”.
  Nu, beste meneer Eric, ik denk dat het eerder andersom is, het is de agressieve meerderheid die de boel verpest.
  Verder schrijft u: “Het is tijd voor de jeugdige moslims om dit achterlijk “geloof” de moderne tijd binnen te loodsen zoals dit met het christendom is gebeurd’.

  U kunt de islam onmogelijk vergelijken met het christendom. De islam is al 1400 jaar onverzettelijk, en heeft als taak de ongelovigen te vernietigen. Het christendom predikt nog altijd de tien geboden waaronder naastenliefde. De islam predikt alleen maar haat, daar is niks mee te beginnen. Ik heb de koran vrij intensief bestudeerd en ik ben met den Bijbel opgevoed, maar er is geen enkele overeenkomst tussen beide geschriften.

  Verder vind ik het wel weer een goed artikel.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met U Erik 60. Maar ik vrees dat van zelfreflectie, bij deze Marokkanen niet veel terecht zal komen. Okay, er zullen best Marokkaanse burgers zijn, die hetzij seculier, hetzij nog binnen de islam, zich aan weten te passen aan onze vrije democratie, althans zover deze nu nog bestaat. Echter, waar U terecht naar verwijst, de meer dan schandalige houding, van onze regering, en veel politieke partijen- politici- die schijnbaar liever Dhr. Wilders demoniseren, als daadwekelijk de problemen rondom de Islam en de Marokkanen aan te pakken. Ik heb vaak genoeg aangegeven welke verraderlijke partijen ik daarmee bedoel. Maar een oplossing zie ik, tenzij de politiek en overheid het gaan aanpakken, niet in zicht.

  Like

  • Peter Buitelaar zegt:

   Kan ik op jou stemmen Tom Hendrix?
   Vormden de reageerders van deze website maar een regering, dan waren de problemen snel en effectief opgelost.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Peter Buitelaar: 11.44. uur. Die ambitie heb ik niet, Peter. Ik ben slechts net als U een patriot, en maak mij giga zorgen over de toestand in ons ooit zo mooie land.

    Like

 6. bigljohn zegt:

  Citaten uit het stukje; Ze moeten zich profileren als Nederlanders en zich geen Marokkaan meer voelen. Bovendien wordt het tijd voor hen om zich modern te profileren in deze moderne maatschappij en de achterlijkheid van de islam af te werpen. Ziet u het al gebeuren ? Ik niet !
  Zoals Pim Fortuijn al zei; Het probleem (Islam) dat blijft. Het probleem is dat zij voor het leven Islamiet zijn en voor hun alleen de wetten van de Koran tellen. Wat zij verwerpen is de Nederlandse WET. En zij vinden dat de scheiding van kerk en staat niet voor hun geldt. En dat probleem dat BLIJFT; Zij worden Nederland niet uitgezet, maar BLIJVEN. Hun aantal neemt gigantisch toe door de import, gezinshereniging en de zeer kinderrijke gezinnen, waarvan hun ouders stommetje spelen. Zolang zij hier verblijven zal de door hun veroorzaakte ellende alleen maar met de dag erger en erger gaan worden.

  Like

  • D.Day zegt:

   Zeer goed geformuleerd bigljohn. Zij zijn heel sluw, die Marokkanen: ze zijn de ene keer Marokkaan en de andere keer Nederlander, het is maar wat hen op dat moment het meeste profijt oplevert. Zij weten de boel zo goed te verkopen, dat menigeen (eigenlijk de meerderheid van Nederland) echt denkt dat we te maken hebben met welwillende, aardige en menselijke mensen. Mocht iemand hen ook maar enig gevoel toedichten zoals wij als Nederlanders gewoonlijk met elkaar opgaan, dan kom je op een heilloze weg. En waarom: zij zullen zich nooit van z’n leven aan de Westerse samenleving aanpassen, om de simpele reden dat zij moslims zijn en die mogen zich vanwege hun ‘Geloof van de Vrede’ niet aanpassen!

   Like

 7. Rick zegt:

  Geweldig goed geschreven en conform de realiteit.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Laten we het kind bij de naam noemen: De ellende wordt dan direct wel veroorzaakt door de Marokkanen, maar de uiteindelijke veroorzaker is de overheid, aangestuurd door Links, dat de ellendelingen maar de hand boven het hoofd blijft houden en niets beters weet te doen dan met de beschuldigende vinger naar Wilders en de PVV te blijven uitsteken. -Waarbij, dat is nu wel weer eens duidelijk- GroenLinks zoals altijd voorop loopt.
  Hoog tijd om die milieufreaks met hun wereldvreemde arrogantie eens op hun beurt aan de kaak te stellen. En gezien hun eigenaardige capriolen/uitlatingen van de laatste dagen kàn de gelegenheid zich misschien wel elk moment voordoen. (Denk alleen maar aan de werkschema’s bij de politieposten, die op deze manier wel in het honderd móeten lopen!

  Like

  • Driek zegt:

   Theresa Geissler, de uiteindelijke veroorzaker is de Nederlandse burger die steeds. maar. weer. op de verkeerde partijen stemt. Ik heb de grootste moeite om mensen te overtuigen waarom ze op de PVV moeten stemmen, en die mensen klagen het hardst over “die buitenlanders”. Ik heb er een zwaar hoofd in straks op 22 mei.

   Like

 9. Duinsnip zegt:

  Zoals Johannes de doper al aankondigde, maar tweeduizend jaar is uitgesteld; de bijl ( Islam ) ligt al aan de wortel van de boom ( multi-culti ). Het wachten is op de tijd dat de bijl wordt opgeraapt.
  Dat gaat geen Wilders meer tegenhouden.

  Like

 10. Jean zegt:

  Het is al zo dikwijls gezegd en geschreven alleen moeten we het even aanpassen nl. ” religie en monarchie én allochtonen zijn het grootste gevaar én opstakel voor DEMOCRATIE “.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Weer een prima bijdrage van Erik60. Als de bende Marokkanen niet in Deurne had gedemonstreerd tegen de “moord op de arme, onschuldige jonge schepsels” had de landelijke & regionale ‘Pravda media’ er alles aan gedaan om de identiteit van de daders achterwege te laten. Net als in Frankrijk zou men ze gewoon als ‘Les Jeunes’ (jongeren) aanduiden. Het zou inderdaad de zovele moord op autochtone Nederlanders zijn; waarover niet mag praten. De linkse ‘Gutmensch’ vindt het niet goed.

  Erik60 spreekt over de rotte appels uit hun gemeenschap. Hij gebruikt hier de afgezaagde zin: “Er zijn genoeg Marokkanen die het goed doen, maar een agressieve minderheid verbruit de rest”. Waar zijn deze goede Marokkanen? Bestaan ze? Als de Marokkanen bij het schorriemorrie horen (de totale meerderheid) leren de jongens van de imam in de moskee en hun ouders dat de autochtone Nederlanders zijn ‘ongelovige honden’ genaamd Dhimmies. Men mag ze volgens de Koran bestelen, beroven, verkrachten en de rest wat het wetboek van strafrecht als criminele daad aanduidt. Dhimmies zijn de slaven van de moslims. Dat geldt ook voor de beter opgeleide Marokkanen (opgeleid op de kosten van de Dhimmies). De moordenaar van Theo van Gogh, Mohammed Bouyeri, en de terrorist Samir A. zijn beide hoogopgeleid. Tussen de lieve Syrië strijders, die namens de islam kelen van ongelovigen snijden en harten van vijanden vreten, zijn veel Marokkanen die hoogopgeleid zijn. Maar dat hindert ze niet om zich als kannibalen te gedragen. Marokkanen koesteren de wetten van de islam omdat deze wetten passen bij hun mentaliteit. Wat moeten ze met de moderne ‘Dhimmies way of life?’
  Nederlandse politici, EU politici- en andere Europese leiders willen de feiten niet onder ogen zien. Ze verloochenen de realiteit en geven de voorkeur te leven in de wereld van ‘Alice in Wonderland’. Onze nep leiders geven geen sikkepit om ons. Dat is slecht voor hun tweede agenda en hun business. Ze zien ons als een melkkoe die geld geeft. Inderdaad als wij oud worden dan adopteren ze de ‘Dr. Jozef Mengele wet’ en zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk naar de dumpplaats in het hiernamaals worden gestuurd. Zieke oude en gehandicapte mensen kosten onnodig veel geld.
  Wat heeft dat met Marokkanen te maken? Juist. Ook voor hen wordt (dubbel) betaald: a) uit onze kas en b) sponsoren in Saudi-Arabië en de Emiraten. Klinkt bizar? Lees het artikel onder de link: https://ejbron.wordpress.com/2014/03/31/de-financiers-van-de-globale-radicale-islam/
  Een ding is zeker. Op de dag dat Nederland zal vallen, zouden onze leiders weg zijn. Dat hebben ze al eerder gedaan op 10 mei 1940.

  Like

 12. Michel108 zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22454631/__Criminelen_pochen_op_Facebook__.html

  Samsom had gelijk met zn verhaal etnische monopolie: het zit ze gewoon in de genen.
  Dat maakt ze niet zielig, maar extra gevaarlijk.

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  Het gaat nou wel al dagenlang,terecht,over Marokkanen,maar verlies al die andere allahknielers niet uit het oog!Er loopt hier zovvel schuim dat er,vredig,volgens mij niet meer tegen op te boksen is.Nou zijn alle illegalen ook nog welkom,wachtend op het zoveelste pardon.En roma,s en Sinti,s komen er ook aan.Samen met Bulgaren,Roemenen en Oostblokkers;nog heel even en we worden uit huis gezet,omdat zo,n klein landje dat echt niet allemaal herbergen kan!Vvd ruilt strafbaarstelling illegalen zonder blikken of blozen in,zodat de hogere inkomens er nog wat bij krijgen;de lagere inkomens kunnen,zoals gewoonlijk,sterven aan de geeuwhonger!Allemaal om kiezers terug te winnen voor de Eu-verkiezingen in mei!Hoe verdorven moet je zijn?En Teeven;hier kan ik mee leven!Nou,ik niet;ik sta te koken!En dan bedoel ik niet dat ik een maaltijd sta te bereiden!Grrrrrrr!

  Like

 14. Republikein zegt:

  Herhaling van zetten, ik wens geen patstelling!

  Like

 15. Pingback: HOE LINKS DE BAL KRIJGT TERUGGESPEELD! | eunmask

 16. lucky bee zegt:

  Dat heb al eeuwig gezegd de islam is pet;ik kom uit Indonesie maar stamt van Nederland af, weet hoe de islam inelkaar zit, heb het nooit mooi gevonden.

  Like

 17. M.A.L. Sion zegt:

  Eric schrijft:
  “Het is tijd voor de jeugdige moslims om dit achterlijk “geloof” de moderne tijd binnen te loodsen zoals dit met het christendom is gebeurd.”
  Dat heeft geen enkele kans. Wie afvallig wordt is zijn leven niet meer zeker.
  Een ander comment zegt: Ook het Christendom heeft zijn verwerpelijke kanten.
  Dat is correct en daarom zeg ik:
  Het beste geloof is GEEN GELOOF.
  Ik ben streng christelijk grootgebracht maar heb op latere leven mijn verstand gebruikt. Wie dat doet en datgene wat zich op aarde afspeelt en in het universum met enige aandacht op zich in laat werken, kan niet anders dan tot de conclusie komen dat er GEEN GOD bestaat.
  Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om datgene wat je ouders je voorgehouden hebben los te laten maar om uiteindelijk tot een echte wereldvrede te komen is het nodig dat alle RELIGIES aan de kant worden gezet. Alleen het atheisme heeft kans tot overleven.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Dat er geen ‘god’ bestaat wordt nog duidelijker als je de wortels van de vele ‘god’sdiensten onderzoekt. Het betreft allemaal verschijnselen in de natuur en in het heelal waarvoor men ontzag had, onzeker over was, en bang voor was. In oude tijden kwam het woord ‘god’ dan ook helemaal niet aan de orde.
   In de verdere ontwikkeling van ‘god’sdiensten ging men de zaken, om er wat meer grip op te krijgen, personaliseren, voornamelijk door menselijke aspecten in te brengen.
   Het lag er dan maar aan wie de mensen waren die dat deden of er prettige of minder prettige ‘goden’ gevreesd en vereerd werden.
   Ergo: Welke ‘god’ dan ook is door de mens geschapen naar de gelijkenis van de mens.
   Die ontwikkeling zette zich zover door dat de ‘goden’ uiteindelijk precies gingen lijken op de ‘scheppers’ ervan, die ménsen dus. Een heel sterk en gezien de hedendaagse aandacht ervoor overduidelijk voorbeeld vinden we in de islam. Maar verder in álle ‘god’sdiensten.
   Overigens is de etymologie van het woord ‘god’ bijzonder onhelder. Er bestaan vele theorieën over.

   Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Zoals het atheïsme van Pol Pot, Mao etc. Juist ja.

   Like

 18. Mark zegt:

  Geachte lezers en lezeressen,

  De gemiddelde Nederlander heeft het qua financiële en sociale omstandigheden nog veel te goed.
  Daarbij komt het volgende feit, dat wij totaal geen ruggengraat meer hebben zodra het erop aan komt.
  Wel geëmotioneerd raken als er weer eens een keer een meisje slachtoffer is geworden van zo’n loverboy, hou toch op, ballen laten groeien en liquideren zo’n patjakker.

  Ik zeg anonieme doodseskaders, om vuur met vuur te bestrijden, leg er een aantal om en je zult zien wat het effect is, vechten voor volk en vaderland is de enige oplossing.

  Lang leve Israël

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   De Nederlanders zijn zo’n superlaf rotvolk geworden – de goeden uitgezonderd natuurlijk maar ze zijn héél ver in de minderheid – dat ze pas gaan janken zodra de baardapen bij hen voor de deur staan.

   Dit land is veel te veel verdeeld en pas als het niet meer nodig is (TE LAAT) komt er misschien iets van verzet. Intussen heeft iedereen het veel te druk met zichzelf, zijn eigen mening etc. waardoor er geen vuist gemaakt kàn worden tegen de islam.

   Al jaren laten ze Geert Wilders in de kou staan. De PVV zou toch allang 50 kamerzetels moeten hebben – gezien de islamisering van ons land -. Ja, Wilders heeft wel gelijk, maaaaaar: en dan komt er een hele rij (drog)redenen waarom met tòch niet op de PVV stemt. (Wat ik dus al jaren wèl doe, maar dat terzijde).

   Als men de islam een dodelijk gevaar vindt, moet men de handen ineen slaan met IEDEREEN die dat óók vindt. Maar die eenheid, die gezamenlijkheid is er gewoon niet en ik denk dat die er ook nooit zal komen.

   Zo lang ik kan zal ik meehelpen om die satanisten – op wat voor manier dan ook – hun grote bek te snoeren maar beter nog, ons land uit te krijgen. Niet eens zo zeer voor mijzelf maar vooral voor mijn kinderen en kleinkind. Voor HUN toekomst die nu INKTZWART ziet. Ik wil mijzelf recht in de spiegel kunnen aankijken en met een gerust geweten kunnen zeggen: “ja, je hebt je uiterste best gedaan, je hebt ALLES gedaan wat in je vermogen was”.
   .

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Zilvermeeuw: 20.38. uur. Daar kan ik mij veel bij voorstellen. Iedereen is bezig met “ikke,ikke en nog eens ikke”, een gevolg van het extreme liberale denken vanuit de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw. Vooral KNOKKEN VOOR JEZELF! Dat is daardoor het adagium geworden, en knok daar maar eens tegen op! De zorg over de hypotheek, de auto, vrouw en kinderen, en hun baan, slokt hun hele energie op. De hele saamhorigheid in Nederland KAPOT GEMAAKT. Ach, ik ben uit de jaren ’50 van de vorige eeuw, misschien was alles wel wat te streng toen, MAAR WE WAREN WEL NOG BAAS IN EIGEN LAND, NU ZIJN DAT DE MOSLIMS GEWORDEN. Absurdistan bestaat, het is Nederland, het WEGGEEFLAND ERIK60, bij uitstek.

    Like

 19. Mark zegt:

  Zodra men zich verschuilt achter o.a. Een religie om zijn/haar daden te vergoelijken ben je niets meer dan een leeg omhulsel wat de titel mens niet waardig is.
  Ik wilde de zin laffe hond gebruiken maar dan doe ik honden tekort.

  Ik ben islam,moslim religie moe, laat die entiteiten lekker vertrekken naar hun masturbaat ehhh k faat, allemaal het liefst vandaag nog.

  Ben best bereid een enkeltje te betalen.

  Like

 20. Geert zegt:

  Moslims zijn erger dan kanker . En als je kanker hebt doe je alles om er af te komen …… Waarom doen wij dan niets aan die marrokanen willen we dan niet overleven ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s