En daar gaat weer 10 miljard naar Griekse bankiers!

Screenshot_8

We blijven maar betalen…
Griekenland kan eind april rekenen op 6,3 miljard euro. Dan volgen in juni en juli elk 1 miljard euro en de rest van het steunprogramma (circa 2 miljard euro) pas daarna. Dat besloten de ministers van Financiën van de 18 eurolanden dinsdag in Athene, maakte de voorzitter van de Eurogroep, Jeroen Dijsselbloem, na afloop van het overleg bekend.
Fijn verplicht economisch integreren met de EU: Eerst de Griekse samenleving slopen, en daarna heel Europa verplichten losgeld bedragen aan Griekse Bankiers te betalen…
Uiteraard betreffen ook deze 10 miljard leningen, leningen die we uiteraard ook NOOIT meer terug gaan zien. Niet tenzij er uiteraard sprake komt van hyperinflatie. Er is immers geen ander scenario te bedenken waarin Griekenland al die ‘geleende’ miljarden gaat terugbetalen.

En vergis je niet, deze 10 miljard gaat niet naar de noodlijdende Griekse samenleving. Nee, ook dit geld zal voor 95+% direct naar bankiers gaan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurocrisis, EUSSR, Griekenland, Krankzinnigheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op En daar gaat weer 10 miljard naar Griekse bankiers!

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat kan allemaal wel.En wij mogen,volgens de nieuwe EU-regels niet meer rood staan op de bank;anders valt er straks niet genoeg te confisceren!

  Like

 2. ezra70 zegt:

  En wij maar zien dat we maandelijks rondkomen. Klerelijers.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Nou bedankt MARX RUTTE (VVD) en de “BOLLE”, de Jager (CDA) voor het tekenen vorig jaar, van het ESM wurgcontract. Nu zullen we voor tijden, “de Sjaak”, zijn, wat voor tig jaren. De LUL RUTTE, heeft onze SCHATKIST materieel gezien neergezet, bij de SOCIALISTEN van de EUSSR in Brussel. We hebben GEEN KLOTEN meer te vertellen, over ONS EIGEN GELD!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ja Tom, mijn overleden vader zei het vroeger al. Hij zei; Als ik net zoals in de gemeente of daar in Den Haag zo met mijn geld omging, dan was ik (Hij had een bakkerszaak) al binnen een week failliet. En van jaar tot jaar gooien die klerelijers de belastingen omhoog, als ze met nog meer van ons geld gesmeten hebben. Het bekende rijtje; De begroting komt niet rond; Nieuw soort belastingen of verhogen van de bestaande, accijnzen omhoog, bezuinigings operaties. En de economie krijgt de schuld, want de recessie wil maar niet over gaan ! De broekriem aanhalen tot je darmen naar buiten komen !

   Like

  • Republikein zegt:

   Kusje van Jan Kees, een echte Hollandse Yankee!

   Like

 4. Benesha zegt:

  Die bankiers voelden nattigheid dat ze in Griekenland hun miljarden kwijt dreigden te raken door corruptie en wanbeleid en zijn maar wat blij dat hun EUSSR bedienden hun verspeelde geld toch maar weer netjes bij de Europese belastingbetaler kan gaan halen. Hoeveel steekpenningen zouden onze EU politici daar niet voor krijgen? Die paar elitaire banksters families ter wereld hebben alles terug. Wij mogen meer besparen of belastingen betalen om dit op te hoesten, en de arme drommels in Griekenland mogen verder creperen van de EUSSR, als banking collateral damage. Het is toch wel heel duidelijk waarom het failliete Oekraiëne kost wat kost bij de EU moet komen…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Benesha: 23.08. uur, op 01/04. Inderdaad, we worden compleet voorgelogen door zowel de EUSSR, en ons FAALKABINET RUTTE II, miljarden, niet voor de arme slachtoffers in Griekenland,Spanje,Italië of Portugal, maar voor de BANKEN. En als het even tegenzit, gaan ook wij “voor de ratten”, dankzij het ESM WURGCONTRACT! We hebben al een staatsschuld van meer dan 420 miljard Euro, en Pinokkio Rutte, heeft ons nog verplicht bij de RODEN van Brussel voor plm. 150 miljard. Omgerekend per Nederlander, van zuigeling tot grijsaard, tussen de 30 en 35 duizend Euro. Schande!

   Like

 5. Theodoor zegt:

  Hopelijk komt de tijd nog eens dat de initiators van dit stelen van de belastingbetaler zich moeten verantwoorden voor een burgergerecht.

  Like

 6. Jelle R zegt:

  Het zit iets anders in elkaar, namelijk bij de val van Griekenland in 2010 waren de banken in Europa verplicht door de EU om Griekenland en later Spanje, Portugal,… te financieren met leningen. Natuurlijk konden deze landen die leningen nooit op tijd afbetalen en dus wordt dit verder afbetaald door financiële steun. Dus wij betalen aan deze landen miljarden om de leningen die onze banken hebben af te betalen, gebeurt dit niet dan zullen onze banken in elkaar storten en bijgevolg heel Europa. Dus daarom is het dat de financiële steun niet voor de samenleving is maar voor de banken.

  Like

 7. Jan zegt:

  Citaat uit een van de columns van de verdwenen site van Frans Timmermans:

  “Zestien jaar later zijn de landen in Centraal Europa economisch succesvolle, stabiele democratieën. Dat is in de eerste plaats een prestatie van die landen zelf, maar ook de verdienste van de EU, die een succesvolle integratiestrategie heeft toegepast.”
  http://web.archive.org/web/20060303021521/http://www.franstimmermans.nl/renderer.do/menuId/30651/clearState/true/sf/30651/returnPage/30651/itemId/231073/realItemId/231073/pageId/30375/instanceId/30657/

  NB. Handig. Gewiste sites zijn vaak nog te vinden met de waybackmachine: http://archive.org/web/

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Wat is met Onasis en cornuiten? zijn die ook platzak?

  Like

 9. Anneke zegt:

  OM TE KOTSTEN. …..Terwijl menig burger ARMER, ARMER en nog ARMER moet worden van de geldverslaafde EU-lijders. Terwijl jonge weduwen GEEN CENT van NL-staat toegestopt krijgt. “Eet je spaarcenten maar op en je inboedel….zet de bups maar op marktplaats te koop”. Het is overduidelijk de bedoeling, om de mondige -, merendeels goed opgeleide W-EU-burger de mond te snoeren en men zet alle zeilen bij om deze burgers ‘uit te schakelen’ op maatschappelijk en sociaal vlak. Mag dit zelf al zo’n kleine twee decennia ervaren, heb er de kanker van gekregen. Nog letterlijk ook…..Ach; wie weet is mijn fysieke einde eveneens nabij. Het kan me géén donder meer schelen, op deze hell voel ‘k mij NIET THUIS / – WELKOM. “Gezellig saam met manlief in het hierna-maals……”.

  Like

 10. roger catrysse zegt:

  Het enige voordeel zou kunnen zijn duizenden stemmen bij voor Wilders ik hoop het toch

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s