Moslima weigert hygiëne en vangt € 10.000,- oprotpremie

Screenshot_41

Stel dat je in een ziekenhuis werkt, waar kwetsbare en infectiegevoelige patiënten verblijven. Stel dat er bij een ander ziekenhuis in de stad een uitbraak van de multiresistente bacterie Klebsiella is geweest. En stel dat het ziekenhuis waar je werkt daarop besluit om uit hygiënische overwegingenvoorzorgsmaatregelen te nemen, onder andere door korte mouwen te verplichten voor al het personeel dat met patiënten in contact komt. Zou u dan uw mouwen opstropen en met ontblote onderarmen doorzwoegen? Natuurlijk, want u bent niet religieus geïnfecteerd met een egoïstische en onwerkbare Mijn God Boven Alles-houding. Dat was een moslima in 010 wel, en die weigerde dus aan de nieuwe kledingvoorschriften van het ziekenhuis in kwestie te voldoen. Daarom diende het ziekenhuis een verzoek tot ontslag in bij de rechtbank van Rotterdam. Gedoe allemaal, maar het ziekenhuis werd wel in het gelijk gesteld en de vrouw mocht ontslagen worden. Op 1 voorwaarde:

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Moslima weigert hygiëne en vangt € 10.000,- oprotpremie

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zo gaat dat dus in NEDRIGLAND/ABSURDISTAN. Het is om te janken!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wel, dan weten we dat we geen moslims meer toe moeten laten, overal waar mensen risico lopen op besmetting. De moslima was een risico voor patienten door haar gedrag, en had dus die bijna 10.000 euro niet mogen ontvangen.
  Nederland wordt een land waar veel krankzinnige beslissingen genomen worden, maar zélden in het belang van zijn eigen authentieke bevolking!
  Walgelijk!
  Bah!!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja….Vertel dàt maar liever aan de Islamknuffelaars en Wildersbashers….
  Hebben ze weer een reden om ààngifte te doen…..

  Like

 4. Sjaak zegt:

  EN DAN NOG KLAGEN DAT GEEN WERKGEVER MEER AAN
  HUN INTERRESEERT IS ? OPROTTEN ! WEGWEZEN ! KUTVOLK !
  Incidentje? Nope. In Den Bosch speelde in 2010 een vergelijkbaar
  verhaal, dit keer van 8.500 piek. Noem ons maar moralistisch.
  Schreeuw maar weer dat we moslimbashers zijn.
  Maar het is godverdomme de 21e eeuw.
  Sodemieter op met je sprookjesmalloterij.
  Nederland heeft wel wat belangrijkers aan zijn
  hoofd dan de religieuze breinrot van egoïstische individuen.

  Like

 5. fleckie zegt:

  hoe HOOG zijn de ‘VOORWAARDEN’ om te solliciteren in de ziekenhuizen? worden sollicitanten dan NIET PSYCHISCH getest?

  Like

  • avander zegt:

   Fleckie, ik denk dat openbare instellingen de verplichting hebben een bepaald percentage allochtonen, godsdienstwaanzinnigen, gehandicapten en andere positief gediscrimineerde werknemers in dienst moeten nemen, dus je kan zo’n instelling niets verwijten. Ze moeten gewoon.

   Like

 6. Jean zegt:

  Er werd maar één fout gemaakt nl. dergelijke smeerlapperij in dienst te nemen, wie dergelijke achterlijke barbaren in dienst neemt vraagt om moeilijkheden.
  Ik heb steeds een document op zak waarop staat, mocht ik in een ziekenhuis opgenomen worden: “”Ik maak gebruik van mijn patiënten recht: Geen moslims aan mijn lijf én niet op mijn kamer””.

  Like

 7. Peter Buitelaar zegt:

  De waanzin kent geen einde blijkbaar.
  Wanneer vinden we een remedie tegen het vreselijke “mijn-god-boven-alles” virus? Dat heeft al meer mensenlevens gekost dan welk ander virus ooit!

  In de middeleeuwen was ’t het christendom dat regeerde en indoctrineerde, nu wilt islam dit graag nog eens over doen en het lijkt wel met steun van de eu.

  Ik ben er van overtuigd dat de meerderheid van de Nederlanders TEGEN dit soort achterlijke beslissingen is.
  Wanneer neemt gezond verstand de leiding weer over?

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Stel dat iedere Moslima’s dat doet dan wordt het een onbegonnen werk;veels te duur !

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Niet aan de regels houden is overal ontslag zegt tattooboer en gelijk heeft hij.
  En dan maar gek vinden dat steeds meer nederlanders een hekel aan moslims en hun eigen rechtspraak krijgen.

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Schandalig. Gaat het ziekenhuis niet in beroep?

  Like

 11. benesha zegt:

  Nog absurder vind ik dan de door de politiek correcten veel gebruikte dooddoener ‘discriminatie’ als het op aanwervingen aankomt. Ik hoorde gisteren op radio 1 nog zo’n lolbroek verkondigen dat wij zouden moeten investeren (betalen) voor al deze gediscrimineerde mensen. Wie wil er nou als werkgever dergelijke lui op zijn werkvloer die zich baas wanen boven iedereen?

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Een dag of 10 geleden heb ik hier in Fr een kleine operatie ondergaan. Als je dan ziet, de instructies die je krijgt, met bepaalde troep jezelf wassen, ook in de ochtend zelf.Dan in ziekenhuis zelf. Hygiene, tot in ,t uiterste. Het kwam ons zelfs wat “overdreven” voor. Zoiets als in artikel wordt gezegd, zou hier totaal ondenkbaar zijn. Net zoiets als in NL bij ingang van ,n ziekenhuis: “Islamitische-Gebedsruimte” linksaf. In NL zijn ze toch wel van”-,t-rechte-padje”afgedwaald.! !

  Like

  • Harry zegt:

   Delamontagne , goede vriend , je hebt toch hopelijk niet je voorhuid alvast opgeofferd met het oog op de toekomst ?

   Like

   • delamontagne zegt:

    Nee hoor, maar dat “soort” toekomst komt EERDER in NL en in de grote Franse steden, dan hier in de campagne. Het was alleen maar m,n arm. Toch liever hier behandeld worden dan in NL.

    Like

 13. Tempelier. zegt:

  Ja , ja en maar kijken tot hoever ze het kunnen drijven tot er iemand STOP roept of minder x 3. Zo waren er ook eens van die moslima’s die vonden dat ze recht hadden een hoofddoek op te hebben in het ziekenhuis, hun gezaghebbende gaf als antwoord, prima maar dan wel met het logo van het ziekenhuis erop.

  Like

 14. Oud Marinier zegt:

  Heeft het ziekenhuis dan GEEN MVK’er of HVK’er (Middelbare Veiligheid Kundige / Hogere Veiligheid Kundige in dienst ? Die had de rechter nl haarfijn uit kunnen leggen dat wanneer IETS of IEMAND een mogelijk gevaar vormt voor de gezondheid en het algemeen welzijn van medewerkers en in dit geval patienten …..de te nemen voorzorgs maatregelen WEL DEGELIJK van kracht zijn en ZELFS aanscherpen op algemeen geldende regelgeving en DUS geoorloofd zijn. Dit betekent dat de Moslima dus ZONDER problemen ontslagen had kunnen worden (op staande voet zelfs) en ZONDER dat het ziekenhuis haar een oprot premie hoefde te betalen.

  Like

  • Harry zegt:

   Rechters worden geleidelijk aan ook steeds grotere idioten , lijkt het wel .
   Het D66 stemmen maakt ook die bedrijfstak helemaal geschift .
   Een oud medewerker had zo’n 50.000 euro aan goederen van me ontvreemd en verkocht .
   Rechtzaak aangespannen en de dief verklaarde dat ik hem toestemming zou hebben gegeven om met dat materiaal te doen wat hem goeddunkte !

   Weet je wat die mongool van een rechter zei ?: ” Bewijst U maar dat dat niet waar is ”
   Hoe kun je in hemelsnaam zoiets bewijzen ?
   Hoe kan zo’n idioot zoiets verzinnen ?
   D66 en gezond verstand bijten elkaar , kennelijk .

   Like

 15. koddebeier zegt:

  Oprot premie ????? Ze 10.000 euro boete moeten krijgen de viespeuk !!

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Zeker weer zo,n achterlijke D66 rechter ?

  Like

 17. Louisa zegt:

  Het zou ongelooflijk veel schelen als we, in plaats van hier onder elkaar te ouwetiefeshoeren digitale kranten (AD, Volkskrant, Trouw) benaderen en op een beschaafd/scherpe wijze bestoken met beschaafde kritische reacties plaatsen.

  Ik ga enige voorbeelden zoeken en kom daarna terug.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Zelfs beschaafde politiek incorrecte comments worden onmiddellijk bij de digitale kranten verwijderd Louisa!

   Webmaster

   Like

   • Louisa zegt:

    Dat is NIET WAAR : In de eerste plaats heb ik, in plaats van hiero (ik blijf een Rotterdamse ) te zaniken, de hoofdredacteuren uitgebreid te mailen ( Philippe Remarque, Volkskrant) en (Cees van der Laan, Trouw) en dat ervaren zij op zijn minst als ongemakkelijk. Zij moeten dan : 1) Na gaan denken 2) mijn ervaring is dat zij veel van die shitartikelen afsluiten van commentaar .
    Je moet wel heel duidelijk aangeven dat wij in ons land vrijheid hebben van pers ( hunnie dus) maar wij ook van meningsuiting !
    Ik ben hier al jaren mee bezig en het werkt. Een klein beetje, maar alle beetjes werken. En: Volhouden, Doorzetten ,Doorzieken en Doorzeiken. Tweede Kamerleden van de door jou uitverkoren partijen lastigvallen met het zelfde. Tot men zo spuugzat wordt van je dat zij er iets mee doen.
    Want wij zijn nog altijd een Parlementaire Democratie en zullen dat zooitje in 070 dienen te bestrijden met Woorden.

    En dan is daar bij Trouw weer een artikel van Ome Jaap Hamburger en dat is een goed voorbeeld: Geef deze man van katoen, scherp, maar wel beschaafd ….

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik wens u, met alle respect, veel succes!

    Webmaster

    Like

 18. Louisa zegt:

  Dat succes heb ik al deels binnen.
  Probeer het zelf ook eens.

  Like

 19. Louisa zegt:

  Ik heb in ieder geval bereikt ( enige jaren geleden) , nadat ik de papieren versie van het AD heb opgezegd met duidelijke redenen dat ik de pro- Marokkaanse lulkoekartikelen ( uit de Rotterdam-bijlage ) niet meer pik en de artikelen over Joden en Israel en de bijbehorende antisemitische reacties van lezers uit de bijlage “Buitenland” ook niet meer pik . Ik ben toen opgebeld door een vrouwelijke redactrice/journaliste die zich verontschuldigde (“U heeft gelijk, ik wist niet wat ik las !”) en toen was het wel over en uit.
  En de digitale versie van het AD bevat geen artikelen meer met antisemitische shit.
  Waarschijnlijk was ik niet de enige die protesteerde.
  Het is een zaak van lange adem: beschaafde reacties geven en daar eindeloos mee doorgaan en als men deze reacties niet plaatst een reactie geven met de vraag waarom men deze keurige, beschaafde reactie niet plaatst.
  Ik denk dat dit toch de beste methode is: Met hooivorken, brandende toortsen, en galgen oprichten op het Malieveld….werkt niet en daar is de Nederlander toch iettewat te schijterig voor.
  Bestrijdt die Zooi In Den Haag Met Woorden, er zijn op dit blog meer dan voldoende beschaafde woorden, onderbouwd met geschreven die kunnen worden gebruikt !

  Like

 20. Louisa zegt:

  Deze website is een bron van goed gedocumenteerde info.
  Kijk ook eens op de site van Carel Brendel. Hij fileert schitterend de ellende op het Moslimfront.
  Maar…. wij kunnen slechts strijden met woorden .
  Dat werkt beter dan….. ?

  Like

 21. Harry zegt:

  Het jammere is dat ze ( de “heren” politici ) alle commentaren gewoon kunnen negeren en er bij wijze van spreken hun derriederriére mee afvegen .
  Velen hebben een hele gladde rug .
  Zo’n groot mogelijk publiek bereiken zou misschien enig effect kunnen hebben .
  Maar hoe doe je dat ?
  Een hele voorpagina van een groot dagblad afhuren kost goudgeld .
  Helaas , meer dan fanatiek blijven hameren op de misstanden in de diverse media kan ik ook niet bedenken .
  Wilde dat ik de oplossing had om met een enorme ” bang ” het hele zootje tot inkeer te brengen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s