Schok om steun voor overvallers

Screenshot_45

Kijkers van PowNews reageren vol ongeloof op een reportage waarin meerdere geïnterviewden het opnemen voor de in Deurne doodgeschoten rovers.

“Iedereen heeft geldproblemen, vooral als je jong bent. En iedereen wil weleens wat moois kopen en iets moois dragen. Als je geen werk hebt, wat moet je dan,” vraagt een man zich maandagavond in PowNews af.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Schok om steun voor overvallers

 1. BertG. zegt:

  Totaal offtopic. Maar wel een tip voor iedereen met een auto.
  2 gratis tank beurten voor iedereen.
  Maak er gebruik van als je even krap zit. Zonder gevolgen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22453164/___Twee_gratis_tankbeurten___.html

  Like

 2. Monalisa zegt:

  wat moet als nederlander nu nog zeggen over die uitspraken! dus let op je spullen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat je moet zeggen? “Totaal verrotte mentaliteit; niets mee te beginnen. Dus: Opdonderen met die gasten.”
   Heel simpel.

   Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Geert moet inderdaad het een en ander gaan ‘REGELEN’.
  Als dit een veel voorkomende gedachte is bij dit TUIG dan zijn ze echt niet langer waard in ons land te mogen verblijven. Er uit met dat GAJUS!

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  en als klap op de vuurpijl lees ik net in de Volkskrant dat Pva haar zin heeft gekregen:strafbaarstelling van illegalen gaat definitief niet door,met instemming van zak Rutte!

  Like

 5. Driek zegt:

  Nederland begint op een open inrichting voor geestelijk gehandicapten te lijken. Wat heb ik met dat juweliersechtpaar te doen, die stumpers zijn nu volkomen aangeslagen, en hun winkel kunnen ze wel opdoeken, dank zij onze bewindslieden die ons mooie landje naar de armoe leiden, en ons hebben opgezadeld met een stelletje uitschot uit achterlijke landen. En het onbegrijpelijke vind ik nog dat een partij als D66 nu hoog in de peiling staat. Het wordt hier volkomen onleefbaar, en als ik mijn mond opentrek, over de PVV, word ik voor racist uitgemaakt. Al jarenlang worden we geteisterd door Marokkaans geteisem, en nu zijn die lui verontwaardigd, omdat twee van hun maten een keertje tegengas hebben gekregen. Allemaal terug naar land van herkomst.

  Like

 6. realist zegt:

  wat een verschil in mentaliteit

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  Duidelijk geval van hersenrot, ja als je geen werk hebt, dan moet je dat gaan zoeken EIKELS, net als iedereen in Nederland, verwende over het paard getilde klote islamtuig, oeps recht uit het hart.

  Like

 8. s breget zegt:

  Welk soort vind dat ze steun nodig hebben niemand houd ze tegen ze in huis te nemen,ik niet.

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Strafbaarstelling illegaliteit van tafel, is het nieuwste konijn uit de hoge hoed van het dynamische duo.
  Coalitiepartijen VVD en PvdA gaan het voorstel om illegaliteit strafbaar te stellen schrappen. In ruil voor deze deal gaat de arbeidskorting omhoog, een wens van de VVD. Dat heeft PvdA-leider Diederik Samsom vanmiddag aangekondigd. Lees verder >>>

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11698/Kabinet-Rutte-II/article/detail/3626235/2014/04/01/Strafbaarstelling-illegaliteit-van-tafel.dhtml

  Like

 10. Republikein zegt:

  Je hebt mensen en zombies.

  Like

 11. Oud Marinier zegt:

  Oh , i begrijp best dat je graag eens een keer iets moois koopt of iets leuks wil doen , zeker als je geen werk hebt,……MAAR DAT GEEFT JE GVD NIET HET RECHT OM DAN MAAR EEN JUWELIERSZAAK TE OVERVALLEN of iets anders , enkel en alleen omdat je ook graag iets moois , duurs , leuks wil. Die lui die sporen niet helemaal die zulk commentaar geven. En aan de foto te zien…lijkt het ook wel een Moccro….

  Like

 12. jowitteroos zegt:

  Promofilmpje protestmars 5 April 2014

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Dat zijn allemaal mensen die Nederland komen verrijken. In Nederland geboren en een taal gebruik waarvan je de broek afzakt. Helemaal niet inzien hoe fout de twee criminele veelplegers zaten. Hoe zouden hun uitspraken geweest zijn als de juwelier en zijn vrouw gedood waren? Valt het jullie ook op hoe veel van deze geïnterviewde figuren op een gewone doordeweekse dag wanneer iedereen aan het werk is al zittend op een terras tijd hebben voor een interview. Ook is het opvallend hoe een van deze prachtexemplaren zegt “”als een Hollander was doodgeschoten””. Een uitspraak waaruit duidelijk blijkt dat ze dat dubbel paspoort alleen voor de voordelen hebben die horen bij een Nederlands paspoort. Nederland zelf en de Nederlandse medeburger kan hun gestolen worden. Wie nog durft te zeggen dat de mislukking van de integratie te wijten is aan de autochtone Nederlander die moeten ze bij wijze van spreken acuut aan de eerst volgende boom opknopen.

  Wie wil weten hoe Marokkanen erover denken als een autochtone Nederlander wordt doodgeschoten bekijkt even deze video.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 15.14. uur. Prima gezegd Guus. Zeker als jouw opmerking gaat, over het doodschieten van een NEDERLANDER c.q. een NEDERLANDSE MAROKKAAN- walg- ZIJ maken juist onderscheid! En alles door de VERVLOEKTE KORAN/ISLAM! Ze willen alleen Nederlander zijn, als dat HUN uitkomt!

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb dit filmpje weer eens zitten bekijken, alhoewel ik eerst niet wilde.
   Wij 2-en hier, waren rond die tijd daar n.l. ook om bloemen te leggen voor Pim Fortuyn. En hebben die jeudige “nwe NL-ers” toen ook gezien. Als je ,t meemaakt, VOEL JE DE HAAT IN JE OPBORRELEN, en eigenlijk wil ik dat niet.

   Like

 14. koddebeier zegt:

  Kan je na gaan wat een door en door verrotte mentaliteit die lui hebben………En maar pamperen, het is de schuld van de maatschappij dat ze geen baan hebben, er moet extra geld uitgetrokken worden om ze aan een baan te helpen enz, enz enz. En wie gaat dat weer betalen ????
  U en ik natuurlijk !!

  Like

 15. Cathja zegt:

  Deze reacties maken me zó boos! Nederland is ONS land, en deze nietsnutten verdedigen de daders alsof het de doodnormaalste zaak van de wereld is, dat wanneer je even krap bij kas zit, je dan maar een overval pleegt, want ‘je wilt toch ook wel eens iets leuks kopen?’. Dat is toch niet de mentaliteit die wij hier in Nederland hebben? Het beste is dat criminele Marokkanen én hun ouders/’opvoeders’ terugkeren naar waar ze thuis horen, en dat is Marokko. Daar kunnen ze dan kennis maken met de Marokkaanse politie, die er echt niet vies van is om de gummiknuppel in de nek van criminelen te leggen als ze over de schreef gaan!
  Dat ze zich hier buitengewoon liederlijk en walgelijk gedragen, komt omdat ze én niet opgevoed zijn door de ouders, want die kijken de jongens alleen maar naar de ogen, én niet hard genoeg worden gestraft.
  Wegwezen dus!

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende,gloeiende vinkentering, je gelooft het toch niet hé! Dit is sodeju dus de ZELFREFLECTIE bij de MAROCS/MUZELMENSEN! Een grote schande, van dit VOLK gaan we nog giga problemen krijgen! En vuile klootzakken van de PvdA,CDA,VVD,Demonen666,GL,CU, nog bedankt voor deze verrijking hé!!

  Like

 17. Jan zegt:

  “Als je geen werk hebt, wat moet je dan,”

  Wat dacht je van oprotten?

  Like

 18. s breget zegt:

  Het vuil van PVDA,CDA,VVD >D66 voorop GL.CU heeft al wortel geschoten.

  Like

  • Thomasson zegt:

   Ha! Ha! Het vuil van de ‘Partij van de Allah’, CDA, Vieze Vullis & Dieven (VVD) Z66 (zwendel & zakkenvullen) en voorop Geile Lullen en CU hebben meer dan een wortel geschoten. Ze zijn al tot een grote onzalige boom geworden die met zijn wortels de hele boel verziekt.

   Like

 19. Sjaak zegt:

  Seit 17.45 wird zurück geschossen !

  Like

 20. lucky bee zegt:

  Ik geloof bij deze compliciteit hebben wij toch de Goeie Herder nodig, die alle vreemdelingen op de sodemieter geeft.

  Like

  • Driek zegt:

   Lucky bee, die Goeie Herder is er eigenlijk nooit als je Hem nodig hebt, zoude Hij er misschien ook geen heil meer in zien? Dat zou mij niet verbazen.

   Like

   • Harry zegt:

    Misschien is ie allang overleden en leeft alleen z’n gedachtengoed nog voort .
    Veel steun hebben we niet aan hem . Je gaat toch ook niet staan leunen op een wolk ?
    Val je ook ongenadig op je giechel .
    Als ie er nog is , is ie waarschijnlijk tegen ons . Zie al jaren geen enkel gunstig signaal .
    Ik heb de hoop opgegeven .
    Denk dat we het zelf moeten klaren .

    Like

 21. de 13de imam zegt:

  Kortom: “wij zijn allemaal marokkanen”. Inderdaad, kutmarokkanen wel te verstaan!

  Like

 22. donder2014 zegt:

  Kutmentaliteit…werken willen ze helemaal niet, dus laten we ons maar geen illusie’s maken. Ze willen snel geld verdienen om een luxe leventje te leiden en met werken duurt dit te lang. En het eerste wat die vuile woestijnratten in hun smoel nemen..” het was toch een goeie jongen”. Flikker gauw op, die liggen namelijk 2 mtr onder de grond.

  Like

 23. lucky9 zegt:

  Het is goed dat pow nieuws dit laat zien. Het is de realiteit en geeft perfect weer hoe en wat dat gespuis werkelijk denkt. Iemand die in Nederland nu nog méér roept verdient een gratis lobotomie!

  Like

  • Azraël zegt:

   Ja.
   Wanneer spreekt koning mohammed VI eens tot zijn onderdanen in NLD?
   Wanneer stopt de instroom van marokkanen?
   Wanneer stopt de dubbele nationaliteit?
   Wanneer wordt er eens duidelijk gemaakt aan een bevolkingsgroep dat je eerst arbeid moet leveren, dat je pas daarna loon ontvangt zodat je dan pas bling-bling kunt kopen voor een eerlijke prijs?
   Wanneer stopt al deze waanzin?
   Wanneer dit ….?
   Wanneer dat….?
   Enz, enz…..

   Ja….hoe Wilders zijn beleid kan uitvoeren bijv. zou ook een goede zijn.
   En verder……

   Like

 24. Azraël zegt:

  Ik zag het gisterenavond aan het einde van de uitzending.
  Tjonge jonge….
  Ik weet dat er hier in Nederland marokkanen leven die niks hebben met de islam en hun stinkende best doen om hier iets op te bouwen (en met succes). Zij zeggen zich Nederlander te voelen maar hun roots willen/kunnen zij niet verloochenen. Ik heb daar niet zoveel problemen mee.
  Zoals ik al schreef; Zij doen hun stinkende best. Ze gaan op in de massa, alleen aan het uiterlijk kun je het zien. Nederland is hun land geworden. Marokko dat van hun (voor)ouders.
  Maar van hun, omdat zij hun roots hebben, mag ik toch wel een keer hopen dat zij eens een keer een krachtig signaal/geluid laten horen over dit schorum.

  Bij het uitzenden van deze reportage moeten er toch overal in het land alarmbellen afgaan?
  Dit kan toch niet.
  “En iedereen wil weleens wat moois. Als je geen werk hebt, wat moet je dan…?”
  Straks gaat die vetnek (foto) nog zeggen; ‘Iedereen wil weleens wat moois maar als je geen vriendin hebt, wat moet je dan?’

  -Wilders moet hier sterk uitkomen en zo te zien gaan de marokkanen dat zelf regelen.-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s