Sterven binnen 3 maanden, anders zijn de kosten voor uzelf

Screenshot_7

Ongeneeslijk ziek
Al zeker 20 jaar komt er een ouder echtpaar bij ons in de kapsalon. Nu kreeg mevrouw in oktober te horen dat ze ongeneeslijk ziek was en de kerst niet zou halen. Zij vroegen mij of ik voor zolang als het duurde hun haar thuis wilde komen doen. En dat doe ik met alle liefde.

Laatste maanden thuis doorbrengen
Omdat het echtpaar besloten had dat mevrouw niet naar een verpleeghuis ging, nam meneer zelf de zware taak op zich om samen met zijn vrouw de laatste paar maanden van hun leven samen zo close mogelijk door te brengen. Ze kregen een ziekenhuisbed dat zichzelf opblaast tegen het doorliggen. Een zuurstofapparaat tegen de benauwdheid en een po, omdat mevrouw zeer moeilijk ter been is. Wat wil nu het geval… Waarschijnlijk vanwege de goede zorg van haar man haalde mevrouw dus wel de kerst en leeft ze tot op de dag van vandaag nog steeds. Ondanks dat ze elke dag een beetje achteruit gaat. Wat wil nu het geval in Nederland…. Wanneer je dus terminaal verklaard bent en de nodige attributen thuis krijgt (verpleeghuis is vele malen duurder), dan moet je dus ook echt binnen 3 maanden komen te overlijden…

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

38 reacties op Sterven binnen 3 maanden, anders zijn de kosten voor uzelf

 1. Wachteres zegt:

  Lees ook de soms hartvescheurende reacties onder het artikel.

  Like

  • Driek zegt:

   Wachteres, ik heb die hartverscheurende reacties onder het artikel gelezen, en aangezien ik tot de alleenstaande oudere behoor, hoop ik wel dat die pil van Drion wordt vrijgegeven, want om op die manier nog een paar maanden langer te leven is een ramp. Dan maar dood. Nou, ik heb weer een fijne avond.

   Like

 2. Jade zegt:

  Goed artikel Wachteres, pijnlijk om te zien hoe
  onze zorg om zeep is geholpen, en er met onze
  oudjes wordt omgesprongen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ten gunste van een invasie aan immigranten, een handvol intriganten en een familie met 50 miljard, houd je dàt vooral goed voor ogen!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Theresa Geissler: 21.11. uur. Precies Theresa, zo gaat onze ROVERHEID om met van geboorte NEDERLANDSE BURGERS. Alles voor de COMMUNISTEN van de EUSSR, voor de MOSLIMS, en voor elke gelukzoeker die ons land binnen komt!

    Like

  • Driek zegt:

   Jade zegt: “en er met onze oudjes wordt omgesprongen”.

   En waarom toch altijd dat denigrerende “ONZE OUDJES”, kunt u niet gewoon schrijven over “onze ouderen” of “oude mensen”. Ik word er altijd een beetje moedeloos van als ik dat lees, het lijkt wel een groep uit een dierentuin of zoiets.

   Like

   • Jade zegt:

    Ok Driek, in het vervolg zal ik “onze ouderen” schrijven.
    Vaak lees je “onze oudjes” en dat pik je dan automatisch op.

    Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  T
  Triest, bizar, ongeloof. Je hebt er gewoon geen woorden voor als je dagelijks moet lezen hoe al die buitenlandse klaplopers hier in de watten gelegd worden.

  Like

 4. Vederso zegt:

  Hier wordt ik niet vrolijk van, schokkend.

  Like

 5. Rick zegt:

  Attendeer ik de geïnteresseerden op de zogenaamde “Helium Methode”.
  http://www.eenwaardiglevenseinde.nl/
  Op de DVD wordt haarfijn uit de doeken gedaan hoe e.e.a. werkt.
  Grootste voordeel is, dat alle benodigde spulletjes vrij verkrijgbaar zijn.
  Saillant detail…Helium is verkrijgbaar in de Feestartikelen winkel 🙂

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ik had dit 2x op deze site geplaatst. Alleen Tom had een reactie. Verder niemand.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daarom, ik hou er mee op. Succes met mee schreeuwen op de waan van de dag.
   Iets anders gebeurt er hier niet.
   Iets lezen van andere is al te vermoeiend blijkbaar. (niet iedereen)

   Like

   • Vederso zegt:

    @ BertG, misschien bent u teleurgesteld, maar slaap er nog een nachtje over.

    Like

   • Rick zegt:

    Misschien “verzeild” geraakt in de wachtrij voor moderatie.
    Moet u zich verder niet druk over maken.
    Gewóón doorgaan 🙂

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik had ’t zelfs opgestuurd naar de redactie, maar helaas niet de moeite waard.
   Zoek het nou maar lekker uit met ze alle. Ja, ik ben boos.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik wil niet zielig doen hoor. Maar misschien zou je je ook eens kunnen verplaatsen in de situatie van de webmaster. Vijf dagen per week werken, iedere vrije minuut in de site stoppen, mails lezen, reacties modereren, vertalen, stukken van anderen redigeren, plaatsen en van illustraties voorzien. op internet zoeken naar goede artikelen om deze daarna zelf te vertalen.
    Tsja…dan kan het wel eens gebeuren dat ik iets over het hoofd zie.

    Maar wat jij wilt Bert. Ik houd niemand tegen. Ik ga ook niemand meer overtuigen dat hij of zij moet blijven. Die tijd is geweest. Je gaat of je blijft. Jouw keuze. Als je blijft, kunnen zulke dingen gebeuren. Ik ben ook maar een mens. Ik zie wel wat je uiteindelijk beslist.

    E.J.

    Like

   • Driek zegt:

    BertG, maar ik lees uw reacties altijd hoor, dus kom op Bert. Deze site is te belangrijk voor ons om maar links te laten liggen. Nachtje slapen.

    Like

   • KeesvanD zegt:

    EJ Bron is een held, een menselijke held dus er worden “fouten” gemaakt. Of gebeurt dat jou niet?

    Like

   • Harry zegt:

    Ik heb groot respect voor alle inspanningen van de heer Bron .
    Zelf vind ik het al een heel werk om alles alleen al te lezen !
    Laat staan alle werk dat daaraan vooraf gaat .
    Bron heeft hetzelfde probleem als Geert , te weinig tijd om iedereen te pamperen .
    Denk ik .
    Het lijkt me nu meer dan nuttig om de gelederen gesloten te houden en niet gaan zitten mierencopuleren .
    Denk aan het landsbelang .
    En dat van Uzelf en ev. familie .

    Like

   • Tempelier. zegt:

    Beste BertG , boos zijn is een goed teken, dit geeft aan dat u strijdbaar bent en van deze mensen zijn er nog niet genoeg ! Buig u boosheid om daar waar hij hoort, het bestrijden van. Niet bij de webmaster.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ BertG: 21.48. uur, op 01/04. Beste Bert, toch hoop ik dat je blijft. Ik lees iets verder de reactie van @ rotsus. We zullen ons niet erbij moeten neerleggen. Vorig jaar stonden we in September op de Koekamp in Den Haag. Ik ben van mening, dat we massaal kunnen protesteren, een 2e Koekamp kan toch mogelijk zijn?

   Like

  • Monalisa zegt:

   ik plaats ook linken en een ander gaat er mee vandoor, dat komt dat we te veel naar her bron toesturen gewoon doorgaan met je linken sturen, eens maak ook jij een kans @Monalisa

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Toen ik dit artikel zag dacht ik: “dat heb ik al een paar dagen geleden ergens gelezen.” Nu begrijp ik ,t: was de link die meneer Bert G. in een reactie ergens aan gaf. Ik was er wel door getroffen, door dat artikel. Lijkt wel of NL steeds meer ontmenselijkt. Jammer als meneer Bert, ,t “keyboard” aan-de-wilgen hangt. Geeft ( gaf ? ) dikwijls waardevolle tips/links door. Weet zelf niet zoveel van computers en alles wat er-omheen zit. Maar heb toch ook bedacht:”hoe doet die meneer Bron dat allemaal ?” Hoe je dat op internet zet, modereren etc,etc. Begrijp er geen Yota van.
  Maar wat mij betreft: DE COMPLIMENTEN VOOR AL DIT WERK, ik zou het niet kunnen.
  groet.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Je kunt beter van een andere kleur of een bepaalde gezinte zijn (Islam). Dan ineens gaan alle deuren en subsidiekranen voor je open. Hulpverlenende instanties buigen als knipmessen voor je. Wordt gelukszoeker en reis af naar Nederland. Succes verzekerd. Identiteitspapieren zijn ook niet meer nodig ! Allemaal bedacht door die ministers van rare zaken in Den Haag. In een gekkengesticht lopen nog grotere intellectuelen rond !

  Like

 9. rotsus zegt:

  Beste reageerders op deze site.
  Wil toch ook even een reactie achterlaten in verband met de frustratie welke ik lees in de woorden van Bert G.
  Ikzelf heb ook meerdere malen gereageerd op deze site welke ik, en dat meen ik oprecht, toch een van de betere en vooral transparanste vind en daarbij ook nog eens ongecensureerd, althans, ik merk hier niets van of je moet het al heel bont maken.
  Ik kan echter wel héél goed de frustratie van betreffende persoon begrijpen daar ik zelf ook frustratie voel, en niet zo’n beetje ook. Ik wil niets goed- of slechtpraten maar het is nu eenmaal zo!!
  Ook hierover heb ik al opmerkingen gemaakt, zeker als “men” alweer schreef, en ik citeer: “wanneer gooien we ze” en wat dies meer zei, echter WIE is WE. Wij toch neem ik aan en ook heb ik al vele malen, en niet alleen op dit blog opgeroepen dat WIJ iets moeten doen maar nooit, ook hier niet, reactie hierop ontvangen.
  Ik word er nu langzamerhand ook doorziek van en het enige wat ik inzake dit probleem te melden heb is dat ik binnenkort ook met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid failliet zal gaan en alles wat ik in 39 jaar werken en nagenoeg nooit ziek te zijn geweest bij elkaar heb gesprokkeld kwijt ben. Zelfs mijn huis gaat de bank me afnemen en de rest zal de belastingdienst wel “regelen” deze ratten. Misschien dat ik dan echter wel de tijd krijg om de heer E.J.Bron te helpen (pro deo uiteraard) met het vertalen en bij elkaar zoeken van stukken welke goed, interessant of explosief zijn. Ik ben namelijk ook op vele Duitse blogs en sites actief met lezen en zoeken naar waarheidsvinding etc. Om me heen zie ik niets anders dan bedrijven die na vele jaren hun deuren moeten sluiten. Op de straten is na 0.00 uur niemand meer te zien en in de weekeinden als ik rond sluitingstijd van kroegen over straat loop ook niemand meer te bespeuren. Ik zie dit en met mij neem ik aan ook u. We zien voor onze ogen het systeem in elkaar storten en doen niets, helemaal niets. Hooguit vanachter ons pc’tje klagen en kankeren op de rest welke beslist rottigheid uithaalt of de boel belazert en nog een bonus krijgt ook of een of andere rat welke zich vergrepen heeft aan kleine kinderen en van hogerhand een hand boven het hoofd gehouden krijgt en zelfs een lintje voor het geweldige “werk” dat hij verzet heeft. Ik noem geen namen. We gaan mee in deze rottigheid zolang we NIETS doen en ernaar luisteren en kijken.
  Mensen, geloof me, schrijven en petities tekenen helpt niet, echt niet. We moeten ze eieren voor hun geld geven en keihard terugslaan!!!
  Rest mij nog de hoop uit te spreken dat Bert G. toch hier blijft, net zoals ik, ondanks ook mijn megafrustratie en de heer Bron te bedanken voor inderdaad al dit werk wat hij toch maar elke week dag in dag uit weer doet (voor ons, toch???!!!)
  De tijd van praten is voorbij. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en ik ben nu zover dat ik het liefst vandaag nog de beuk erin wil gooien. Ook wil ik ter overweging meegeven dat nagenoeg alle cruciale veranderingen welke ooit ergens hebben plaatsgevonden teweeg zijn gebracht door niet meer dan ongeveer 3% van de mensen uit het VOLK, WIJ DUS.
  Zouden we met zijn allen hier op dit blog geen 3% van de bevolking kunnen meekrijgen???
  Ervan uitgaande dat er geschat 17 miljoen mensen in NEDERLAND wonen gaat het om een kleine half miljoen mensen. Denk hierbij dan in elk geval aan het sneeuwbal- of het piramide-effect.
  Plannen te over, wel nagenoeg lamgeslagen door deze ROVERHEID, maar ik geef nooit op.
  Ben tot heel veel bereid. Ik zou zeggen…..schiet maar.

  Met vr. gr.

  Rotsus

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Rotsus: 03.00. uur. Ik stem geheel in met uw betoog! NEVER SURRENDER!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is, denk ik, voor geen van ons allen gemakkelijk; het is zelfs verdomd moeilijk.
   Degenen onder ons, bijvoorbeeld, die graag meer zouden doen, kunnen zich uiteraard bezinnen op hun eigen mogelijkheden daartoe, maar tegelijkertijd is het noodzakelijk om te bedenken dat niet iedereen die mogelijkheden heeft.
   Het verwijt van Louisa, bijvoorbeeld, gisteren op een ander onderwerp, ‘dat we maar wat tegen elkaar aan zaten te ouwehoeren,’ of iets dergelijks, trof mij pijnlijk en was ook tamelijk onnodig hard gezegd: Als zij zich geroepen voelt om naar de hele digitale pers protestbrieven te laten uitgaan, moet ze dat vooral doen, maar voor het tegenargument van onder meer E.J. dat zijn eerdere pogingen ‘beloond’ werden met niet-plaatsing en zelfs een ban valt dan ook weer niet te negeren, vind ik. Logisch, dat je het op die manier eens voor gezien houdt. E.J. doet op zijn manier al veel door ons door middel van deze site al deze informatie te verschaffen, die we anders nooit zouden krijgen en zolang wij maar de moeite blijven nemen om het te blijven lezen en het op ons in te laten werken doen we immers toch al iets, dan is het toch al niet voor niets geweest! Ja, wat je hier verneemt, moet je proberen, te verspreiden, maar ik ben er dan ook van overtuigd dat de meesten hier dat ook doen, al is het maar verbaal, terloops, tegen de toevallige gesprekspartner. Als je de geboden kennis hier maar bijhoudt, vindt dat vroeg of laat heus zijn weg. Meer doen…..tja…..Als ik even voor mezelf mag spreken, zeg ik: Ik zou het ontzettend graag willen, maar ik sta machteloos: Nog afgezien van het feit, dat ik om fysieke redenen blij mag zijn, dat ik de zinnen überhaupt uit het toetsenbord krijg; Ik ben wel uit zó’n a-digitale familie afkomstig, dat ik van huis uit niets maar dan ook niets van computerwerking heb meegekregen en mijn ouders zaliger hebben nooit enig idee gehad, dat ik het zelfs ooit nódig zou hebben, zelfs. Mijn oudste zoon heeft het zichzelf geleerd, er een opleiding in gevolgd (èn goed) en gooide mij in het diepe door me een laptop cadeau te doen, zonder verdere uitleg. Beetje bij beetje heb ik me nèt genoeg dingen eigen gemaakt om op sites te kunnen inloggen en te reageren. Bij andere dingen heb ik weer zijn hulp nodig, die hij alleen geeft als hij tijd heeft; voor nadere uitleg heeft hij nooit tijd/geduld.
   Maar dat wil dus niet zeggen dat het van mijn kant gemakzucht is; het betekent eerder frustratie. Ik zou dolgraag linkjes willen kunnen zetten, bijvoorbeeld, maar dat beheers ik niet. Flyers maken? Hoe doe je dat? Geen idee. Dingen uitprinten? Ik heb geen printer.
   En als ik eens inspiratie heb voor een artikel krijg ik het nu weliswaar op het scherm, dat is al wat, maar hoe zoek je verder de plaatjes erbij, hoe verstuur je het hele geval? Zelfstandig kan ik dat nog steeds niet. Het LIJKT zo of je weinig doet, maar je zou het graag anders willen.
   Dat zijn mijn obstakels. Anderen zullen weer de hunne hebben. Er is maar één ding, dat we deze site in ieder geval allemààl kunnen geven en dat is onze belàngstelling.
   Als BertG. de indruk krijgt, dat die er voor zijn bijdragen niet is, dan is dat begrijpelijk omdat het niet opvalt, maar waar is het waarschijnlijk niet: Ikzelf, bijvoorbeeld, word altijd weer nieuwsgierig, als er weer een reactie van hèm geplaatst is en ga dan meteen kijken. Je merkt dat niet altijd, maar het ís wèl zo. -als je op elk woord van iemand reageert, wordt het ook weer krampachtig-opdringerig, op den duur. Dus waar ligt het juiste midden?
   En E.J. doet toch meer dan zijn uiterste best, dat kan iedereen zien; Sterker, het is goed te zien dat het zijn léven is. Natuurlijk kun je dan verwachten, dat er af en toe wel eens wat doorheen slipt, bij wie zou dat niet zo zijn? Dat calculeer je toch automatisch in. Ik wel.
   Daarom, Bert, (G.), ik hoop ook inderdaad, dat je niet vertrekt, joh, als je het allemaal nog eens overdenkt. Je bent al eerder vertrokken en altijd weer teruggekomen; daaraan kun je toch zelf zien, wat een sterke band je met deze site hebt! Sterker dan jezelf zogezegd! En, al zet dat misschien geen zoden aan de dijk, je moest eens weten, hoe blij ík ben, elke keer als je weer terug komt!
   Samengevat bedoel ik maar: Al lijkt de betrokkenheid soms nog zo gering, ik weet zeker dat we allemaal bijdragen, wat we kúnnen. Laten we daar elkaar dus geen verwijten over maken.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 09.15. uur. Ook ik ben een “stuntel”, met mijn laptop Theresa. Ben het verder geheel met je eens, dat we door dienen te gaan! Respect voor “onze Bert”, de webmaster, waar haalt die Bert toch die energie vandaan? Kun jij mij het recept daar voor geven Bert? LOL

    Like

  • Tempelier. zegt:

   Nou, dan beginnen we een vriendenclub met islam, EU en overheid kritische mensen ?

   Like

 10. trebor2110 zegt:

  Gewoon alle kosten bij de desbetreffende arts neer leggen die zei dat ze nog maar 3 maanden te leven had en gelijk alle kosten die de man en vrouw thuis hebben gemaakt plus een emotionele schade vergoeding .
  Want de vrouw zou al dood moeten zijn , en iedere dag langer is heel mooi, maar iedere ochtend is maar weer de vraag .

  Like

 11. trebor2110 zegt:

  Bert het is een roeping van E.J om deze site te doen en daar moeten wij hem heel dankbaar voor zijn en net wat hij al zegt er kan wel eens wat tussen door vallen .

  Like

 12. BertG. zegt:

  Ik neem de hr. Bron helemaal niets kwalijk maar ik zie dit regelmatig gebeuren.

  (Ik zou ook de tijd nauwelijks kunnen opbrengen voor zoveel werk, en dan glipt er wel eens iets tussendoor. Niet meer dan normaal.)

  Iemand plaats een goede link (onderwerp doet er even niet toe) zonder enige reactie hierop.
  Plots wordt het een aantal dagen later een artikel en iedereen gaat los hierop. Terwijl het er dus allang gestaan heeft op de site zonder enige respons hierop.

  Als of er nog nooit iemand dat artikel eerder gezien heeft reageert men hier op en gaat los.
  Net zo als steeds opnieuw de vraag herhaalt wordt naar b.v. het PDF van mohammed rasoul.
  Over 2 weken vraagt iemand dit weer opnieuw of iemand dit nog heeft. Het staat er nu al zeker 10x. Dat alles bij elkaar wordt vermoeiend.

  Iets is pas de moeite waard als het een artikel geworden is, anders sterft het een stille dood wanneer het alleen als link ergens staat.
  Ik krijg niet echt de indruk dat er interesse bestaat in andere en hun reactie ergens op of althans zeer weinig.

  Mensen lezen pas iets als het een artikel wordt en daar wordt dan heel spontaan op gereageerd bij het moment en de waan van de dag. Een vrij eenzame bezigheid wordt dit op deze manier.
  Wat is de zin dan nog geworden om mensen een antwoord te geven of een link te plaatsen als zeer weinige dit uitmaakt wat ergens bij staat.

  Like

  • Rick zegt:

   Ja dát is mij óók vrij regelmatig overkomen. Inderdaad voel je je dan enigszins in de kuif gepikt. Draag je een “scoop” aan en wordt je vervolgens niet navenant gehonoreerd. Uiteindelijk streeft een ieder van ons, al dan niet bewust, naar enige erkenning.
   Inmiddels ben ik “gehard” en beschouw het achteraf als een leerzame fase in mijn gezapige leventje 😉
   Zó druk als de heer Bron het heeft om alles op zijn blog te plaatsen; zó druk heb ik het af en toe om alles te kunnen bij poten. Het tempo is af en toe moordend. De combinatie van de wachtrij voor moderatie en de “overkill” aan artikelen kunnen er toe leiden; dat sommige, door vertraagde plaatsing, zaken ondergesneeuwd raken.
   Heb er inmiddels mee leren leven 🙂

   Like

   • BertG. zegt:

    Rick, ik kan het niet anders dan volmondig met je eens zijn.
    Ik moet daar nog wat meer in “gehard” worden. En er mee leren leven.
    Het tempo is af en toe inderdaad moordend. Maar ik mis maar zeer weinig.
    En waar meneer Bron de tijd vandaan haalt, om dit allemaal zo te regelen blijft voor mij een raadsel. Ik had er wat beter over na moeten denken, maar er begon zich enige frustratie op te bouwen door enige herhaling hierin. Vandaar mijn 1ste reactie.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @BertG.

    Spijt me Bert. Ik zal proberen om de links die je plaatst of doorstuurt naar mijn mail sneller te bekijken of ze van waarde zijn!

    E.J.

    Like

 13. lucky bee zegt:

  Ik heb altijd gedacht dat alleen God mag weten wanneer je sterven zou;want zeggen ze als iedereen dat weet dan weet de duivel dat ook, en dat is dan heel slecht voor de stervende?

  Like

 14. Anneke zegt:

  “Sterven binnen drie maanden….; ACTIE….”. GETVERDEMME het lijkt wel een millitair bevel van de NL-dictator (de intens rotte) RUTTE. “Heeft teveel Hitler-films gezien in zijn jonge jaren”???Helaas is de zorg enorm gezakt naar de zeebodem. Dit proces is toch al enige jaren gaande; al heeft menig burger dit nog niet zo ervaren. “Al vóór de beruchtte crisis”. Zelf nu alweer bijna vijftien-jr. chronisch ziek het vervolg van schildklierkanker…..Dat ‘k nog leef is eigenlijk een doorn in het oog van menig wetenschapper èn van de zorgverzekeraar. Dit begrijpen de wijze medici totaal niet, dit staat zo niet in de universitaire leerboeken. “Zou geen 45-jr meer worden…toen was de leus ineens: Mw. Elen u zal de 50 niet halen…MISPOES”. Of ‘k de 53 mag halen, dat weet ‘k over enkele wkn. Een verrassing; zeg maar…… De actieve kankercellen zijn enige tijd rustig gebleven, maar helaas de laatste paar mndn is het weer mis. “Dus verlossing uit deze intens zieke fysieke mantel, is voor mij géén straf”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s