Strafbaarstelling illegaliteit van tafel

Screenshot_50

De strafbaarstelling van illegaliteit is van tafel. De PvdA zat vreselijk met de afspraak uit het regeerakkoord in de maag en heeft met de VVD afgesproken dat die geschrapt kan worden.

In ruil voor het schrappen van de omstreden wet gaat de arbeidskorting omhoog met 500 miljoen euro. Dat werkt denivellerend, geeft Samsom toe, waarmee het wisselgeld aan de VVD is betaald.
„Het lag als een steen op de maag”, aldus PvdA-leider Samsom. „De strafbaarstelling bleef ons maar achtervolgen.” Binnen de partij was regelmatig fel protest tegen het plan te horen en aan de achterban bleek het niet uit te leggen.

Screenshot_49

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, PvdA, Rotzakken, VVD. Bookmark de permalink .

28 reacties op Strafbaarstelling illegaliteit van tafel

 1. s breget zegt:

  Dat zegt alleen een getinte die zonder verblijfsvergunning de kantjes van onze welvaart vreet

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Geert Wilders ✔ @geertwilderspvv
  Volgen
  Laffe VVD-buiging voor PvdA. VVD legaliseert hiermee illegaliteit. Ben je illegaal, dan ben je dus welkom in NL. Rekening voor samenleving.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  HAAL DE OORLOG MAAR NAAR EUROPA !

  Like

  • Driek zegt:

   Die oorlog komt er aan hoor Sjaak, want wij kunnen al dat loslopend tuig niet meer opvangen, en straks raakt het geld op en dan gaan ze overvallen plegen en bejaarde lieden beroven. Oh nee, dat doen ze nu al. Maar hoe komen we dan ooit in hemelsnaam van dat schorremorrie af? Want niemand van onze bewindslieden wil ze terug sturen naar het land van herkomst, en alle partijen, behalve de PVV, ziet de islam als zijnde een vreedzame spirituele godsdienst. Maar het is een nep godsdienst, een heidense afgoderij die mij ongevraagd in de maag is gesplitst en die een dagelijkse bron van ergernis voor mij is geworden. De islam is een criminele organisatie die nog een graadje erger is dan het Nationaal Socialisme van Adolf.

   Like

 4. de 13de imam zegt:

  “Geen mens is illegaal” zo staat op het spandoek. Wel in dat geval bestaan er dus ook geen illegale nederzettingen op de westbank; TOCH LINKSMENS, of dan ineens weer wel?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja. Dan ineens weer wèl; het moet uiteraard al om móslms gaan……
   Ze hadden beter op dat spandoek kunnen kladden: Geen MOSLIM is illegaal.
   Was wel zo eerlijk geweest: De bedoeling is tenslotte dat de móslims als heer en meester over de hele wereld overal maar hun smerige woestijnvoeten kunnen planten…..

   Like

  • lucky9 zegt:

   Natuurlijk zijn mensen niet illegaal maar hun verblijf op ons territorium is dat wel!

   Like

   • Peter Buitelaar zegt:

    Juist opgemerkt Lucky.
    Eigenlijk is ALLES op deze site JUIST opgemerkt.
    Welk doel kan er toch achter zitten dat onze regering zulke blindheid vertoont…
    Baantje behouden geld binnen slepen?

    Like

 5. peterselie1 zegt:

  Jullie zijn het schuim der aarde VVD’ers! Ongelooflijk voor twee jaar terug zou toch niemand van het VVD electoraat zich zo in het kruis getast gevoeld hebben als nu. Echt zij zijn de schaamte reeds vele malen voorbij, en nog een stap docieler geworden aan de EU doctrine. Men kan op zijn klompen aanvoelen dat de politiek in Nederland nóóit meer het zelfde wordt als voorheen. Steeds bewijst mijns inziens Wilders zijn gelijk en gelijk heeft hij, 22 mei mijn stem gaat naar Wilders zijn PVV.

  En dat terwijl een meerderheid van de Nederlanders voor strafbaarstelling van illegaliteit is en maar liefst 85% van de VVD’ers. Aanvankelijk leek de VVD buitengewoon standvastig over illegaliteit; dat moest gewoon ‘keihard’ vervolgd worden. Maar toen begon de CU te morren, terwijl D66 al tegen was en de PvdA de rijen ook maar moeilijk gesloten kreeg. Eerste twee partijen zijn belangrijk voor steun in de Eerste Kamer en de PvdA is een coalitiegenoot.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/04/de-draai-van-de-vvd

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Peterselie1: 17.07. uur. Het is toch niet te geloven hé, Peter! Dit land is door het RODE en politiek-correcte VIRUS, compleet naar de verdommenis aan het gaan! En weer een LAFFE en HUICHELHOUDING van de Vereniging Van Dieven! Haal snotverdomme maar de hele wereld binnen! We worden geregeerd, door GEKKEN en CRIMINELEN. Ik weet alleen niet wie het meeste invloed heeft. Arm Nederland, van mijn vaderen…….

   Like

 6. Harry zegt:

  Wie nou nog niet ziet dat de pvda uit imbecielen bestaat moeten ze ook maar voorgoed opsluiten .
  Ofdat je nou legaal of illegaal bent , maakt niet uit .
  Of je nou werkt of lanterfant , ach ……….
  Ofdat je nou iets koopt of steelt , allemaal hetzelfde .
  Ofdat je wit of zwart werkt , totaal onbelangrijk .

  Ho ho , wie betaalt dan straks al die socialistische hobbies ?
  Nee ! Dat kan natuurlijk niet .
  Werken en betalen , smeerlappen ! Stelletje rechtse rotzakken . Egoisten !
  We moeten ons stemvee toch in de watten kunnen leggen ?

  Het tuig , de illegalen , het illegale tuig , worden warm onthaald en de autochtone werker mag het gelag betalen .
  We zouden met z’n allen moeten stoppen met werken en betalen , zodat het hele zootje aangetasten voor eeuwig uitgerangeerd raakt .
  Laat ze maar eens gruwelijk op hun smoel vallen .

  Socialisme doet hetzelfde met de hersenen als de islam , het tast de boel onherstelbaar aan .
  De illegalen problematiek lag Samsom als een steen op z’n maag .
  Nou , kobold Didi , die hele pvda zit bij ons als een basaltkei in onze pens .
  Heb je daar al eens aan gedacht ?
  Geen wonder dat we zoveel stelende pvda-ers hebben tegenwoordig , die hebben de bui al zien hangen en hebben gedacht : de boel gaat toch helemaal naar de verdommenis , laat ik maar vast een flinke portie bij elkaar stelen .
  Zo brengt de pvda de verloedering binnen handbereik .

  En de VVD ? Nou die hebben ook weer een itempje als argument bij de volgende verkiezingen .
  Mooi dat we er een belastingverlaginkje uitgesleept hebben !
  Fijn doekje voor het bloeden na alle lastenverhogingen .

  Dat we hier straks de poot breken over de illegalen , zal ze een rotzorg zijn .
  U bent immers verzekerd ?

  Allebei een verkiezingsstunt , win-win zullen ze denken .

  Like

  • Driek zegt:

   Meneer Harry, u heeft het hier heel fijn neergezet, en soms, als ik op straat loop, en die moslims zie lopen met hun hoofddoek, en dat worden er steeds meer en meer, dan heb ik de neiging om hardop te gaan schelden, maar daar ben ik dan weer een te nette man voor, zoiets doe je niet.

   Like

   • Harry zegt:

    Beste Driek ,
    Ik kanker vaak wél hardop .
    Met een grote bek kun je ze vaak nog wel afbluffen .Je kunt je altijd nog beroepen op het syndroom van De la Tourette , U weet wel die uitschietende vloekers en scheldbeesten .
    Persoonlijk beroep ik me altijd op een milde vorm hiervan , kunnen ze je nog niks maken ook , mochten ze de politie bellen .
    Zoals bij een vrouw met een hoofddoekje die een aanrijding kreeg met haar auto , toen ik vroeg of die lorren voor haar ogen gezakt waren .
    Ze greep meteen naar de telefoon !
    Stom wijf !

    Like

 7. realist zegt:

  illegaliteit is volgens mijn weten en de vandale nog steeds onwettigheid. of gaan de linksen de woordenboeken herschijven,ze zouden beter de wetboek herschrijven en aapassen aan de 21ste eeuw.we (d)evolueren naar een natte linkse droom,een anarchie. na decenia lang traditionele partijen aan de macht zijn we op een punt gekomen waar juist fout is en waar fout correct is enzovoort,ik snap het niet meer.komt dit doordat hebzucht boven moraal staat bij die linkse ubermenshen?alles voor een vetbetaald mandaat ook al word de toekomst van hun dierbaren daardoor vernietigd

  Like

 8. bigljohn zegt:

  En hoe zit het dan met ons autochtone Nederlanders. Als illegalen geen identiteitspapieren meer nodig hebben, vanaf het begin dat ze Nederland binnenkomen, kunnen wij dan ook onze gang maar gaan ? Dat wil zeggen; Bij een politiecontrole geen paspoort of rijbewijs cq identiteitskaart meer nodig, evenmin in het stemburo als naar je legaliteits papieren gevraagd word. Op het gemeentehuis, enz. enz. enz. Ik denk dat wij het zijn die gemuilkorfd blijven, ten gunste van al dat uitschot dat Nederland komt binnenflodderen ! Ten opzichte van ons, zijn hun rechten en hun (on)mogelijkheden onbegrenst !

  Like

  • Harry zegt:

   Nog even en ze richten een eigen partij op , niks is te gek tenslotte in Nederland .
   We hebben van alles , een vakbond voor tuig , een politieke partij voor massamoordenaars ; een partij voor illegalen kan er ook nog wel bij .
   Subsidie uit Brussel verzekerd !
   De totale waanzin daalt op ons neer !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Harry: 19.26. uur, op 01/04. Een partij voor de illegalen, kan er ook nog wel bij. Nou, Harry ik geloof U op uw woord. NEDERLAND is een compleet GEKKENGESTICHT geworden, met als hoofdkwartier onze “TWEEDE SLAAPKAMER”. Ik walg ervan.

    Like

 9. Rick zegt:

  Nou…Ik gooi de handdoek. Ieder voor zích en God voor ons allen 🙂
  Tjonge jonge. In de eerste de beste hoerenkeet heerst nog meer discipline dan in “ons” parlement. Wij worden letterlijk “geregeerd” door opportunistisch handjeklap!! Als ze maar aan het pluche kunnen blijven plakken!! Het land? Het Volk? Oohh…dat is maar bijzaak.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Een citaat van een wuzzer,Nederland heeft vandaag gekozen voor iligaliteit. De PVDA legaliseert illegaal zijn, aanwezig zijn en daarna een strafbaar feit. Immers elke burger die iets illegaals doet is strafbaar. De VVD ruilt dit voor zelfverrijking in. Resume. PVDA en VVD zijn partijen die dit land, de samenleving en de moraal volledig verkwanselen. Elke stem op een van deze partijen is een stem voor illegaliteit.

   Like

 10. tjonge zegt:

  ik zat te denken, als illegaliteit toch niet meer strafbaar is, kunnen we massaal onze paspoort en elke vorm van id weggooien en ons zelf illegaal verklaren en hoeven we dus ook nooit meer belasting te betalen !

  dit is natuurlijk alleen interessant voor mensen die veel belasting betalen, of grote schulden hebben.
  dus je neemt een fictieve naam aan (er moeten natuurlijk geen vingerafdrukken of dna bekend zijn van jou want dan is er bewijs wie je bent), je gaat verhuizen 100 km verder op en je lacht ze allemaal uit !

  laat de overheid maar eens proberen er achter te komen wie jij werkelijk bent aan de hand van alleen jouw uiterlijk.

  ik ben benieuwd of de overheid daar juridisch wat tegen kan doen ?

  Like

 11. Tempelier. zegt:

  Zo en hebben de EENCELLIGE pantoffeldiertjes uit Den-Haag ook al na gedacht wat dit voor gevolgen gaat hebben. Want ja Brussel zegt dat je die illegalen ook moet voeden, kleden en onderdak moet geven. Samson heeft vast al Center park opgekocht.

  Like

 12. de 13de imam zegt:

  Was echt een goede move dat strategisch VVD stemmen mensen. Erg bedankt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s