Tweede overvaller Deurne was 29-jarige Marokkaan

Screenshot_9

De tweede overvaller die vrijdag om het leven kwam bij een overval van een juweliersechtpaar in Deurne is een 29-jarige Marokkaan. De man verbleef tijdelijk in Nederland en komt niet in de Nederlandse systemen voor. Dat heeft het openbaar ministerie bekendgemaakt.

Er wordt onderzoek gedaan naar de vraag waarom de man in Nederland was. Nabestaanden zijn op de hoogte gesteld, aldus het OM. Eerder maakte justitie bekend dat de andere dader een 20-jarige Marokkaans-Nederlandse man uit Eindhoven is. Hij was eerder veroordeeld voor een soortgelijk misdrijf.

Lees verder>>>
(h/t Jack Terrible)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Marokkanen, Nederland. Bookmark de permalink .

34 reacties op Tweede overvaller Deurne was 29-jarige Marokkaan

 1. Harry zegt:

  Geloof maar gerust dat hier veel , heel veel illegale marokkanen en turken zitten .
  Weet van een geval in Gorinchem , gezinnetje van twee ouders en een kind , hadden voortdurend landgenoten op bezoek die zogenaamd op vakantie waren hier .
  ZEVENTIEN PERSONEN , die steeds bij andere familie en geloofsgenoten logeerden , rouleerden , om geen argwaan te wekken . Het hele jaar rond !
  Weet niet of je die lijn door kunt trekken naar de hele Marokkaanse kudde , maar als ik zie hoe allejezusveel van die lui je op straat ziet , op de rijksweg , in de winkels , etc . , zou ik me goed voor kunnen stellen dat er zo maar een miljoen illegalen hier zijn .

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dan gaat die kennis van ons, die we gisteren vanuit NL aan de telefoon hadden, mischien wel gelijk krijgen met hetgeen hij zei: “dat wordt dan wel een “cultuur-shock” voor jullie, als je hier komt. Komen in juli voor ,t eerst sinds heel lang weer eens een kijkje nemen in NL.
   Laatste dagen die beelden gezien uit Deurne. Kunnen onze ogen niet geloven als je zoveel brutaliteit ziet om te gaan demonstreren vlakbij de plek waar je “soort-genoten” 2 mensen hebben overvallen en beroeps-halve daardoor “het-loodje-leggen”.
   Dan die borden: Justitie in NL ….FAALT. !
   Hebben ze weleens aan hun ouders gevraagd hoe ,t er aan toe gaat in de landen van oorsprong. Die Brabantse jongemannen ( de echte ), hadden er gelijk op los moeten slaan.
   Zou dit een voorproefje zijn wat er nog gaat komen………

   Like

  • Jean zegt:

   Harry,
   Wie nu nog niet die bende huichelaars van pvda, d66, cda, vvd en nog van dat vuil grit wegstemt is medeschuldig aan de ondergang van onze westerse beschaving en is medeschuldig aan vermoorden van eigen volk.

   Like

  • Peter Buitelaar zegt:

   En wat doet de regering er aan…? NIETS
   Maar o wee als jij 3 km te hard rijdt, gelijk een bekeuring in je brievenbus.
   Nederland is een onredelijk land geworden.

   Like

  • Jade zegt:

   Inderdaad Harry, soms heb ik het idee dat ik hier in Istanboel loop.
   Gewoonweg niet normaal meer.

   Like

 2. leo zegt:

  Fijn He? Rutte,,,,,,,,, illegaliteit niet strafbaar meer ( stellen ) maken.
  De overheid heeft tot taak de burger te beschermen. Maar ze hebben schijt aan de burger, zo blijkt
  Dan zal de burger ook de overheid ( en haar organen) niet meer gaan ontzien, let maar op!

  Burgers , heb schijt aan de overheid , ze hebben het ook aan jou !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Leo: 22.35. uur, op 01/04. Leo U zegt: ” Heb schijt aan de overheid, ze hebben het ook aan jou”. Daar kan ik mij veel bij voorstellen. Onze huidige premier- Pinokkio Rutte- wist vorige week niet hoe snel hij de Marokkanen moest gaan pamperen op het Jeugdhoernaal. Maar geen woord, geen telefoontje, voor het overvallen juweliersechtpaar uit Deurne. En weet U wat, de “dubbele agenda”, van onze premier, en de politieke clan van PvdA,CDA,D66,VVD,GL,CU,SP speelt daarbij de hoofdrol! Namelijk de belangen van onze ORANJE-CLAN, BILDERBERG,WERKGEVERS,BANKEN,OLIECONCERNS, EN DE NWO!

   Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Het is een onheilspellende zaak dat er zo weinig bekend is over de illegalen in Nederland. De opheffing van het voorstel om illegaliteit strafbaar te stellen is ook een teken aan de wand.
  De coalitie heeft er vrede mee dat er zoveel ‘mogelijk criminele’ illegalen in ons land zijn.
  Het enige gunstige aan deze zaak is dat er duidelijkheid ontstaat met het oog op de komende verkiezingen. Voor veel Nederlanders gaan nu de ogen open.
  Het is zoals Harry hiervoor opmerkt. De straten en pleinen in Nederland zijn geheel bevolkt met vreemdelingen, waarvan vrijwel zeker een heel groot deel illegaal in Nederland is. En de kraan staat nog steeds wijd open. Er wordt ook nog niet gedacht aan dweilen.
  Geert Wilders heeft gelijk. Er moet nodig wat GEREGELD worden. Dat zal echter niet gebeuren in de huidige politieke situatie.
  We zullen onze mede-landgenoten, indien nodig (?), moeten blijven duidelijk maken dat het zo niet langer kan. Het roer moet om en om te beginnen moeten we dat laten zien bij de verkiezingen voor het Europees Parlement.
  Alle stemmen voor de PVV !!!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Alweer het systeem van de aloude mafia. Zoals de gewone mafia voor een speciale opdracht of een executie een zgn. hitman van buiten de leefomgeving aantrekt, doet de Islam mafia dat volgens mij ook. Dat verklaart waarom het zolang duurde eer de identiteit van de tweede dader bekend was. Gelukkig liep het nu nog goed af voor het juweliers echtpaar. Maar voor hoelang zal dat duren ?

  Like

 5. dgneree zegt:

  Harry, die lijn kun je zeker doortrekken naar heel Nederland.

  Like

 6. En de kerken doen aan pappen en nathouden! Liefde voor je naasten! En de waarheid, over de islam, niet zeggen. En liefde en sympathie voor de Valse Profeet Mohammed die in de Openbaring beschreven staat. En… heb je vijanden (moslims) lief. En geef al wat je hebt aan islamitische landen (ontwikkelingshulp). En de heilige zondagsrust staat nergens in de bijbel beschreven! Want de sabbat is van vrijdagavond zonsondergang tot zaterdagavond zonsondergang. En gij zult geen overspel plegen is tegen dovemansoren gezegd! Dat zijn maar een paar dingen, kun je nagaan hoe dom ze zijn!

  Like

  • Jean zegt:

   Jack,
   religie (met kleine letter) is opium voor het volk, daar ik niet drugsverslaafd ben kunnen al die religiehuichelaars de boom in, ik voel me én ben héél gelukkig zonder die bullshit.

   Like

   • Jean,
    ik geloof heel sterk in God, maar als ik in een kerk kom en hoor de preek voor die kuddedieren dan zit ik me te ergeren. Ik hoef niet eens in een kerk te komen want ik lees er genoeg over, in blaadjes en op internet.

    Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Harry,dat denk ik ook.En dat moet toch ook allemaal eten,onderdak,en,als het even kan een Mercedes of een Audi!En aangezien die onderdak verschaffende families doorgaans het werken niet hebben uitgevonden,zal het geld toch ergens vandaan moeten komen!

  Like

 8. Ron V zegt:

  Ach ja, en sinds vandaag is illegaal zijn niet meer strafbaar.
  Binnenkort zal het kabinet wel een manier vinden om ze legaal van een uitkering te voorzien.

  Like

 9. Fubar zegt:

  Op de dag dat bekend wordt dat één van de twee daders een illegaal was, tijdelijk in Nederland zei de NOS, maakt de regering de strafbaarstelling op illegaliteit ongedaan. Wat een vreselijke trap na voor deze juweliersfamilie van onze overheid. Walgelijk.

  Vroeger kwamen de barbaarse zeeschuimers en de ottomaanse moordenaars de kustplaatsen van Europa plunderen en de bevolking in slavernij voeren. Tegenwoordig komen ze gewoon voor een korte ‘werkvakantie’ naar de binnenlanden om hun familie die hen voor ging bij te staan.

  Like

  • Jean zegt:

   Fubar,
   Denk daar goed aan op 22 mei en stem samen met ons héél dat verraderszootje weg incl. die EU misdaadorganisatie want daar is die kankercel ontwikkeld.

   Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Die andere Marokkaan wil begraven worden in de Zandbak, hoezo Nederlander? en is herdacht in de moskee. Ik was er niet bij, maar ik vermoed dat de crimineel daar herdacht is als “strijder voor de goede zaak”.

  Like

 11. Jan zegt:

  En de derde is ook al een mocro

  Like

 12. s breget zegt:

  Lees net dat de Marokkaanse Ambassadeur al weet en ook bepaald dat Wilders niet zal winnen.

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Duuuuuuus ze zijn beide Marokkanen, deze criminelen.

  Like

 14. de 13de imam zegt:

  Willen jullie meer of minder criminele illegalen?
  Samson: Meer Meer Meer!
  Rutte: Dat gaan we dan regelen.

  Like

 15. Jean zegt:

  Gevolg: Niet “minder” marocs maar “GEEN” marocs in Europa want met dat tuig gaat het van kwaad naar dramatisch.

  Like

 16. Peter Buitelaar zegt:

  Allemaal rake reacties hier. Maar de gemiddelde (naïeve) Nederlander leeft liever onverstoord verder in hun roze wolk.
  Of gaat er werkelijk iets veranderen in Nederland na de verkiezingen?

  En ipv een herdenkingsdienst in Deurne kan die moskee beter zijn afkeuring uitspreken over de criminele daad van die 2 “mede-broeders”
  Maar DAT doen ze dus nooit.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  http://www.ed.nl/regio/eindhoven/overleden-overvaller-herdacht-in-eindhovense-moskee-1.4295614

  Overleden overvaller herdacht in Eindhovense moskee.

  Zeker 200 mensen waren aanwezig, vooral jongeren.

  Like

 18. Tempelier. zegt:

  Dat was vast een hele korte bijeenkomst, “hij was zo’n goeie jongen”.

  Like

 19. schnoebel zegt:

  De tweede Marokkaanse overvaller verbleef “tijdelijk” in ons land. Inmiddels is dus illegaal verblijf vervangen door tijdelijk verblijf. Newspeak.

  Like

 20. Republikein zegt:

  Het zijn allemaal moordenaars, anders zijn het ongelovigen.

  Like

 21. Avidia zegt:

  leo zegt:
  1 april 2014 om 22:35

  Leo, ik heb altijd al schijt aan de regering gehad en de EU, ik doe juist alles wat ze verbieden, ik ga mijn eigen gang, opschieten allemaal, wie denken ze dat ze zijn???? Over een paar jaar zijn het weer gewone burgers zoals wij, pffffffffff

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s