Vlaams Belang verzet zich tegen versoepeling visumregeling

Screenshot_54

EU wil immigratiekraan verder openzetten

Als het van de EU afhangt, wordt de visumregeling voor 22 derde landen over afzienbare tijd aanzienlijk versoepeld. De plannen die de Europese Commissie in dit kader heeft klaarliggen, sluiten naadloos aan bij de politiek die nu al jaren wordt gevoerd en die erin bestaat de Europese grenzen steeds verder open te gooien.
Zo sloot de EU de voorbije jaren met almaar meer niet-EU-landen akkoorden over visumvrijstelling. Eind vorig jaar nog stelde de EU zelfs de afschaffing van de visumplicht voor Turkse staatsburgers in het vooruitzicht, wat in het Klein-Aziatische land zonder twijfel zal worden geïnterpreteerd als een open uitnodiging om de Turkse kolonies in Europa te komen versterken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie, Vlaams Belang. Bookmark de permalink .

10 reacties op Vlaams Belang verzet zich tegen versoepeling visumregeling

 1. Tom Hendrix zegt:

  O maar nu begrijp ik waarom de hypocrieten van de VVD, de PvdA hun zin gaven, om de illegaliteit niet meer strafbaar te stellen. Het gedrocht EU, de rode vuile Ashton,Reding en Malmström, krijgen hun zin van het POLITBURO, van Barosso,von Rompuy en Verhofstad.
  We moeten de hele wereld binnen laten…..het.gaat.maar. door. 24/7!

  Like

 2. s breget zegt:

  Heel Europa word meegesleurd de afgrond in door die achterlijke kneuzen ,hoop dat de Nederlanders gaan inzien dat alleen Wilders nog redding kan brengen in deze chaos .

  Like

 3. marie zegt:

  Het gaat nog even verder, want treiter macho Erdogan heeft wel bedongen dat Europeanen een visum moeten hebben om Turkije te bezoeken. Wordt ie niet eens beleefd voor op de muzelmanse vingertjes getikt. Bejje gek, helemaal in de flow van het eenzijdig concessies uitdelen roept men nog steeds om de onderhandelingen ( en de betalingen ) te versnellen. Wat er in die systeemdenkers omgaat is niet meer te volgen, maar de uitkomst is de zelfmoord van een heel continent. Als de volgende verkiezingen niet heel glashelder in het voordeel zijn van de Euro-sceptici , Wilders, Farage, Le Pen, dan hebben we wellicht de laatste kans voorbij laten gaan om onze huid te redden.

  Like

  • Driek zegt:

   En ik maak mij zorgen dat die verkiezingen niet in het voordeel zijn van de Euro-sceptici Wilders, Farage, Le Pen. Maar dan is het voor ons definitief afgelopen. Dan is het over en uit. En helemaal nu de illegaliteit niet meer strafbaar is, want waar moeten we dan in hemelsnaam al dat geld vandaan halen om al die mensen te onderhouden? Ik zie het somber in.

   Like

 4. Sjaak zegt:

  HOE DICHTER DE EUROPAVERKIEZINGEN NADEREN;
  HOE GEKKER ZE WORDEN ! OFDAT ZE NOG KORT VOOR
  HUN ONDERGANG WRAAK WILLEN NEMEN !

  Like

 5. Willie zegt:

  Juist het volgende artikel/link naar VB gestuurd , http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot.be/2013/01/the-coudenhove-kalergi-plan-genocide-of.html

  Lees allen maar s door ,dan weten we dat dit opgezet is door de elite van lang geleden maar tot nu toe altijd aan gewerkt is :de blanke Europeaan UITROEIEN !!!!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik krijg een héle vieze smaak in de mond van de “Gouden Dageraad” uit Griekenland…antisemitisch als de pest! 😦

   Like

   • Willie zegt:

    Ok Bert , maar t Italiaanse site waar dit artikel origineel op verscheen versta ik de ballen niet van ,dus daarom deze (enige) Engelse vertaling ,ondanks op deze site : dus : kind niet met badwater weggooien !!!!

    Like

 6. tjonge zegt:

  ik zie er nog van komen dat illegalen straks stemrecht krijgen, is toch weer zinvol voor de pvda, niet dan ?

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Zo te zien verzet zich Wilders ook bij ons tegen het legaliceren van illegalen, dat door Arie Slob wel ondersteund wordt.Dat is tegen de 10 Geboden meneer Slob!Exodus 20 vers 1-26.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s