En de “verrijkers” blijven maar komen…

Screenshot_18

Italiaanse marine onderschept honderden bij Sicilië.

AGRIGENTO (ANP) – De Italiaanse marine heeft in de Middellandse Zee ten zuidwesten van Sicilië 730 migranten in twee overvolle boten onderschept. Ze zijn op een marineschip naar de Siciliaanse stad Porto Empedocle gebracht, deelde de marine woensdag mee.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Afrika, EUSSR, Immigratie. Bookmark de permalink .

31 reacties op En de “verrijkers” blijven maar komen…

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Terug slepen naar volle zee;ze zoeken het maar uit;Europa zit bomvol,er zijn geen huizen,er is geen werk,criminelen lopen er al te veel en het geld is op!!!De tamtam moet eens de andere kant uit gaan roffelen!

  Like

 2. bobzelf zegt:

  paar lunchpaketten afgeven , de man 2 blikjes cola, en in 1 x terug is het zo over met die gelukszoekers
  opzouten !!!!!!!!!!

  Like

 3. Harry zegt:

  Waarom slepen ze die boten niet terug naar Afrika ?
  De Australiers slepen de wrakken uit Indonesie terug naar waar ze vandaan komen .
  Waarom zou je die parasieten nog terwille zijn ook ? Oh , komt U maar , krijgt U een sleepje van ons , wij brengen U veilig naar de wal .
  En dan hebben ze hun doel bereikt .
  Wat moeten wij met al die lui ?
  Hadden ze al niet eens een plan geopperd om eerst eens een aantal van die boten gewoon lek te schieten ? Waarom doen ze dat niet ?
  Oh ! Linkse politici !

  Like

  • Driek zegt:

   Dat ziet u toch verkeert meneer Harry, want het zijn voor het merendeel toch lieden met een universitaire opleiding en velen zijn technisch zeer hooggeschoold, dus ik vind dat wij dit aangespoeld wrakhout zo snel mogelijk hier naartoe moeten laten komen. We laten anders een heleboel kansen liggen. En – , het belangrijkste, u vergeet ook dat we straks te maken krijgen met het vergrijzingsprobleem, we worden alsmaar ouder en ouder, en wie moet straks voor al die ouderen gaan zorgen? Het antwoord zit in die boot met asielzoekers, die gaan het oplossen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Harry: 17.12. uur. U vraagt nog -terecht- waarom hier niet tegen opgetreden wordt. Nou, dat kunnen we vragen aan de RODE LEIPDOZEN: Ashton,Reding en Eucalypte Malmström, die WENSEN nog meer “verrijkers”, toe te laten. Ze zullen blijven komen. En de achterliggende agenda, van de SCHOFTEN in BRUSSEL en Den Haag is: BILDERBERG,ORANJEHUIS,OLIEMAATSCHAPPIJEN,EUSSR en uiteindelijk de NWO!

   Like

  • Peter Buitelaar zegt:

   Linkse politici? …. mee op die boot en DAN lek schieten.

   Like

 4. Jan zegt:

  Italië moet de A-10 vliegtuigen van de VS overnemen en daarmee de tsunami’s keren. Na een paar keer komt niemand meer.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Ik heb zo’n idee dat compleet Afrika plannen heeft om naar Europa te komen. Als ze eenmaal gehoord hebben van het grootste open gekkenhuis van de wereld, Nederland genaamd……
  Dat belooft wat voor de toekomst. Waarom valt dat fuck kabinet toch niet, iedere keer wordt er weer een uitweg gevonden en blijven ze zitten. Terwijl iedereen, mijzelf incluis, er van overtuigd was dat het al binnen een jaar gebeurd zou zijn. We focussen ons nu maar op de komende E.U. verkiezingen en lang daar achter aan de tweede Kamerverkiezingen (PVV !).

  Like

 6. Jade zegt:

  Helemaal eens met de reacties hierboven.
  Deze waanzin moet gestopt worden.
  Dit zijn geen vluchtelingen, maar dit is een
  invasieleger.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Dan te bedenken dat elke gelukzoeker tussen de 5000 en 10.000 Euro heeft moeten betalen aan mensensmokkelaars inclusief de uit financiële belangen mee sympathiserende hulporganisaties die ook graag via een omweg een graantje mee pikken. De echte vluchteling geraakt helemaal niet in een dergelijk bootje, die wordt sinds jaar en dag ergens onderweg een kopje kleiner gemaakt of zit te verpieteren in een van de vele vluchtelingenkampen. Waar zou ons goedmensen dom blijven als de vluchtelingenstroom zou opdrogen?

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Het zal pas stoppen als je ze terugsleept naar Afrika, anders blijven ze komen !!

  Like

 9. Jean zegt:

  Waarom niet meteen teruggebracht naar die zeer grote Afrikaanse zandbak? Oh, die komen onze welvaart opkrikken? Wie zegt dat, vanRAMPay? Gewoon meesturen naar die grote zandbak, opgeruimd staat netjes.

  Like

 10. donder2014 zegt:

  Kom maar lekker allemaal naar Nederland. (In hun ogen waarschijnlijk ” Disney Land” )
  Illegaal…??!maak ook niets uit want het is toch niet strafbaar. En die blanke slaven die door de overheid worden uitgeknepen als een citroen die zullen wel braaf voor jullie werken. En mocht je toch niet rond komen van de kinderbijslag van 10 kinderen en een uitkering ,waar je nog nooit voor gewerkt hebt…….dan pleeg je toch een overval op een juwelier. …je moet toch wat hè! !! En onze lieve overheid zal ook zorgen voor een huis waar je niets voor hoeft te betalen. De blanke slaven die al jaren op de wachtlijst staan die wachten nog wel wat langer.
  Ben het niet beu in Nederland…MAAR KOTSBEU…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ donder2014. uur, op 2/4. Inderdaad, wat U zegt. En wij worden daarvoor uitgeperst, tot de laatste cent, want de verrijking moet toch zeker doorgaan. In Den Haag, bij de politieke clowns, van VVD,PvdA,CDA,D66,GL,SP, is het adagium: WEG MET ONS! Ik voel mij niet meer vertegenwoordigt door deze verraderskliek!

   Like

 11. Jan zegt:

  Illegaliteit niet meer strafbaar in Italië
  ROME –

  Het Italiaanse parlement heeft dinsdag met grote meerderheid gestemd voor de afschaffing van de strafbaarheid van illegaliteit. De separatistische Lega Nord was tijdens het tumultueuze debat in de Kamer van Afgevaardigen fel tegen de maatregel.ctie hier in …
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22459354/__Illegaliteit_mag_in_Italie__.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jan: 06.54. uur. Dat kan geen toeval meer zijn,Jan. Na de knieval van de VVD op dat punt! Hier zit veel meer achter. Het heeft te maken in mijn optiek, met Bilderberg en de NWO, i.s.m. de communisten van de EUSSR.

   Like

 12. BertG. zegt:

  En zo sterven we eerdags allemaal een gruwelijke dood door allerlei ziektes die hier nooit geweest zijn door al die “vluchtelingen”. Hier moet wel een bedoeling achter zitten.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22464600/__Dodental_ebola_loopt_op__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s