HOE LINKS DE BAL KRIJGT TERUGGESPEELD!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Toen Wilders in besloten kring riep dat hij MINDER Marokkanen wilde, zag links de bal in open doel liggen! De hele media werden overspoeld met hun verontwaardiging over zoveel discriminatie. Burgemeesters en politici liepen voorop in de rij met groepen die massaal een aanklacht tegen Wilders wilden indienen. Groepen Marokkanen sprongen als een bok op de haverkist om massaal “Schande en Discriminatie” te roepen en de Nederlandse moraalridders die zich met hen solidair wilden tonen, liepen demonstratief in T-shirts met de opdruk “Ik ben een Marokkaan!”

Want zoiets kun je toch niet roepen over een groep medelanders die zich zó heeft aangepast en zelfs zijn cultuur en geloof daarvoor heeft opgegeven! Bewonderenswaardige allochtonen, die iedere Nederlander die zij tegenkomen omhelzen en op de schouders kloppen? Die alle vrouwen met zoveel respect behandelen en die keihard werken om te voorkomen dat de Nederlanders niet alles voor hen moeten bekostigen? Die met vlag en wimpel hun diploma’s halen, zonder dat zij examens hoeven te stelen? Die nooit hele wijken terroriseren en hun scooters en auto’s eerlijk hebben gekocht in plaats van te stelen? Die altijd de ouderen respecteren en er niet aan denken om hen te bestelen en te molesteren! Die nooit van hun leven overvallen plegen of mensen thuis beroven! Die nooit vrouwen verkrachten en nooit iemand doodschoppen of doodschieten?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Linkse Kerk, mainstream-media, Marokkanen, Nederland. Bookmark de permalink .

7 reacties op HOE LINKS DE BAL KRIJGT TERUGGESPEELD!

 1. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN en GROENEN en hun kontlikmaatjes van CDA,VVD,D66,CU,weten niet meer hoe ze zich hieruit moeten liegen. We worden het langzamerhand, dat oeverloos gedram der RODEN en Groenen, met inbegrip van voornoemde partijen, die steeds verder gaan en gingen met het vertroetelen van deze Marokkanen en de ISLAM!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Laat maar even kronkelen, Tom; ik herhaal met klem: LAAT MAAR EVEN KRONKELEN!
   Het is natuurlijk wel heel wrang om vast te moeten stellen, maar je zou bijna gaan zeggen, dat die overval in Deurne….nou, niet op het ‘goede’ -dat kun je bij zo’n gebeurtenis nooit zeggen- maar wèl op het juíste moment heeft plaatsgevonden.

   Like

 2. schnoebel zegt:

  Als die lutsers van GroenLinks, de ontwerpers van het shirt met de tekst: “Ik ben een Marokkaan, lef hebben dan zouden ze nu met die uitmonstering eens in Deurne gaan winkelen of op een terrasje gaan zitten.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Geheel mee eens,maar waarom overspoelt mij dan toch steeds het gevoel dat het vechten tegen de bierkaai is?Strafbaarheidstelling illegalen van de baan;miljarden voor Roma,s,miljarden naar Griekenland,geen visumplicht meer,de grenzen wagenwijd,onbeperkt open,enz.

  Like

 4. Jan zegt:

  De laffe justitie zal de vrouw die de criminele Marokkanen dood schoot een voorwaardelijke geldboete opgeven wegens het plegen van geweld met dodelijke afloop zodat het islamitisch stemvee en de parasieten in het socialistische hok blijven.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Ik verzamel al een week kranteknipsels, waarin onophoudelijk Geert Wilders gebasht word, en waar in de opinierubriek (lezersbrieven) nog steeds commentaren verschijnen van mensen die Wilders bashen, of het niet eens zijn met mijn ingezonden stuk van vorige week. Daarin stelde ik de huichelarij van de kerk aan de kaak vanwege die discriminatie dienst, alsmede het gevaar van de Islam. Het is niet meer dan een doodsstrijd van links, want zij zullen naar verloop van merken dat er met die smerige Islam niet te spotten valt ! Laat ze dan hun bek maar eens opentrekken, dan zal ik iedere linkse gek en de krant eens confronteren met die hersenloze kranteknipsels !

  Like

 6. felix zegt:

  Risico van het vak…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s