Marokkanenberaad: wij kunnen er niets aan doen.

Screenshot_15

Er wordt in media nogal eens gesproken over ‘de Marokkaanse gemeenschap.’ Het punt is dat deze gemeenschap niet bestaat. Zeker, via moskeeën worden Marokkanen massaal opgeroepen om een handtekening te zetten tegen Wilders, en als de overheid bereid is om voorgedrukte aangiften te verspreiden, dan willen ze soms best wel even in de rij staan om een handtekening of een kruisje te zetten. Maar dat is het wel zo’n beetje.

Marokkanen zijn ook goed in staat om hun eigen glazen in te gooien. Leek het er even op dat ze met de massaal door de media en de gevestigde politici ingestelde Wilders hetze zowaar een goede pers kregen, prompt plegen Marokkaanse overvallers een veelbesproken overval, in Deurne, en kijk eens aan, de Nederlanders schieten nu terug, en raak, althans daar lijkt het op, want het is niet uitgesloten dat een van de Marokkaanse overvallers ook nog eens per ongeluk de ander doodschoot. Professionals waren het in elk geval niet.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Marokkanenberaad: wij kunnen er niets aan doen.

 1. Monalisa zegt:

  Marokkanenberaad: wij kunnen er niets aan doen.Klopt als het fout gaat dan wassen ze zich in onschuld dat is algemeen bekend ikke ikke niet weten!!

  Like

 2. johannes zegt:

  wij kunnen er niets aan doen?
  nou wij wel .

  Like

 3. Peter Klaasing zegt:

  Wat een lelijk volk zijn die berbers toch. Men kan aan hun gezichten zien, dat er aan hen geestelijk iets schort, (kijk maar naar die foto). Zij worden zelfs door de arabieren in marokko met minachting behandeld.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nee, hoor, ze kunnen er niets aan doen; dat kun je inderdaad niet als je alle zelfinzicht mist. Het enige wat in die kringen echt telt is, of de meiden wel als maagd het huwelijk ingaan want op iets anders nemen ze elkaar de maat niet,, zeker niet op de criminalisering van de zoons. Bedelen, om geld voor opleidingen, dàt kunnen ze. En als ze dat niet onmiddellijk krijgen geven ze de Nederlandse maatschappij?Wilders (doorhalen wat niet verlangd wordt) de schuld van alles! Het is ook geen wonder, dat die lefgozers zo worden en denken: Het voorbeeld krijgen ze in zekere zin wel degelijk van thuis! Die knullen vangen immers best op, hoe hun ouders tegen de samenleving aankijken, ook al wordt er waarschijnlijk nooit met ze gepraat. Of: De ouders…..de vàders dan waarschijnlijk. Je hoeft je als Marokkaanse lefgozer immers niets aan te trekken van een onzichtbaar wezen met een hoofddoek om! Goed om het eten op tafel te zetten en je sokken te stoppen……

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Neen, hoor deze zandpiloten kunnen er niets aan doen. En waarom niet, om dat al hun SMEERLAPPERIJ goedgekeurd wordt volgens hun WALGBOEK de KORAN. En laffe politici van “links tot rechts”, blijven maar wegkijken!

  Like

 6. s breget zegt:

  Die Marokkanen raad hebben die macht ook niet ze zijn de harlekijnen van de criminele personen zonder gezicht ,dat als je ze een spiegel voorhoud schrikken ze zich te pletter,

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Zij de lusten,wij de lasten;zo is het toch?En de schuld ligt noooooooit bij hen,altijd bij de ander.Ik hoop zo dat we een kans krijgen uit de Eu te stappen;daar wil ik nog wel een poosje langer armoe voor lijden!Kunnen we eindelijk de grenzen sluiten en uitschot uitzetten!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  De 10 Geboden zegt, geen Goden duld onze god die door mensen aanbeden wordt voor zijn aangezicht.;dus weg met die fullus.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hey lucky bee, als je dat gezeik over de bijbel en wat er in staat, nou eens stops.
   Jij hebt wel degelijke zinnige opmerkingen.
   Maar hou er nou eens mee op. Niemand zit er op te wachten of laat het ergens een kwartje vallen. Dat is JOUW wereld.
   Laat het weg en reageer als MENS. i.p.v. een dienaar.

   Like

 9. Harry zegt:

  Eigenlijk is het niet eerlijk om die Marokkanen aan te rekenen dat ze er niks van snappen .
  Het valt ook allemaal niet mee .
  Soms hebben ze echt een IQ van boven de honderd hoor !
  Alleen moet je dan wel de scores van de hele familie bij elkaar optellen .

  Like

 10. Jan zegt:

  Brabant in top-20 overlast Marokkaanse criminelen

  Brabant is flink vertegenwoordigd in de top-20 van steden met overlast van Marokkaanse criminelen. Den Bosch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Tilburg en Breda zijn terug te vinden in de top van de lijst.

  De dienst heeft alle 181 gemeenten in kaart gebracht met meer dan vijf Marokkaanse criminelen. De lijst is gebaseerd op cijfers uit 2007 en is begin 2009 opgesteld, maar nu pas openbaar gemaakt. Van ruim 177.000 criminelen waren er 14.462 Marokkaans en 101.437 autochtone Nederlandse misdadigers.
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/133509902/Brabant+in+top-20+overlast+Marokkaanse+criminelen.aspx

  Dit was een bericht van jaren terug. Inmiddels is het overal erger geworden, maar een Helmondse wethouder schiet in de stress:
  Wethouder ‘baalt’ van media die Marokkanen beschuldigen van overlast in Helmond
  De Helmondse wethouder Margreet de Leeuw (CDA) vindt dat media de afgelopen dagen ‘discriminerend’ en ‘stigmatiserend’ waren in hun berichtgeving over overlastgevende jongeren in haar gemeente.
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/190130382/Wethouder+baalt+van+media+die+Marokkanen+beschuldigen+van+overlast+in+Helmond.aspx

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  “En wat doet dan de niet bestaande Marokkaanse gemeenschap? Een paar ervan gaan demonstreren in Deurne. Je verzint het niet, zo dom. Een ervan hoorde ik zeggen dat we toch in een Nederlandse rechtstaat leven en niet in een jungle. Zomaar mensen in koele bloede neerschieten, en daarmee wegkomen, dat kon toch niet? Daarmee dus doelend op de Nederlanders.

  Dat soort uitspraken bewijzen maar weer eens dat veel Marokkanen geen flauw idee hebben hoe dat werkt met beeldvorming in een moderne maatschappij als de Nederlandse. Of ze weten het wel, maar het interesseert ze niet omdat ze in een volstrekt eigen wereld leven. Spreken over een ‘jungle’ ter verdediging van overvallers die zelf leven volgens de wetten van de jungle. Hoe haal je het in je hoofd.”

  Dat heb je met Marokkanen. Ze komen de straat op en demonstreren dan voor hun rechten, waar zij dan wel recht op hebben, en autochtonen niet. Beter nog, Marokkanen vinden dat ze exclusief alle rechten hebben, maar helemaal geen plichten moeten nakomen, en zo werkt een beschaafde samenleving niet. Vrijheid van het individu in een moderne samenleving impliceert vanzelf ook de verantwoordelijkheid van elke medeburger om de rechten van alle anderen te respecteren. Alleen op die manier kan een samenleving stabiel zijn, wanneer die niet tolereert dat de integriteit van anderen geschonden wordt door bijvoorbeeld pro-actief geweld te plegen voor een doel dat door de pleger als een zinnige rechtvaardiging kan worden aangehaald. M.a.w. als deze samenleving blijft aanvaarden dat er gerechtvaardigde excuses zijn om barbariteit mee toe te dekken, zoals bijvoorbeeld het fabeltje van “socio-economische achterstelling” of “racisme” (en meer van dat soort flauwekul), dat maakt de beschaving zichzelf van binnenuit kapot. En dat zouden al die Marokkanen graag hebben, blijkbaar, want al hetgeen ze doen vinden ze gerechtvaardigd vroeg of laat, dus moeten wij dit allemaal door de vingers kunnen zien zoals zij dat zelf doen.

  Ik zou eens graag hebben dat er een journalist op zo’n betoging aan al die rechtenroepers eens de volgende vraag gaat stellen: “Als jullie voor jullie rechten betogen, over welke rechten gaat het dan eigenlijk ? Het recht om homo’s bij elkaar te slaan, vrouwen te verkrachten die zgn niet zedig genoeg gekleed lopen, mindervaliden en ouden van dagen die makkelijk te bestelen zijn,…enz. ? Gaat het dan ook om het recht dergelijke misdaden te plegen zonder gestraft te worden achteraf ?”

  Want daar komt het uiteindelijk op neer ! Dat beschouwen die Marokkanen als “rechten”, dat en niets anders ! Die vraag stellen is natuurlijk politiek incorrect, maar de gemiddelde Nederlander of Vlaming die weet perfect waar het om gaat. Zo zien Marokkanen het nu eenmaal, en dat weten we allemaal !

  Maar dat hebben die domkoppen inderdaad niet gesnapt. Doe zomaar verder, denk ik dan. Hoe meer polarisering hoe beter, hoe meer ze zich onmogelijk maken en hoe minder ze daardoor op onze sympathie nog kunnen rekenen, hoe beter voor ons.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Het is een toestand, dat er nog over gepraat moet worden, die marokkanen wilde een overval plegen, DAT is een misdaad, wij mogen ons zelf beschermen, ik heb ook een bescherming in huis en die zal ik gebruiken ook, ze moeten niet proberen bij mij naar binnen te komen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s