Oproep aan de bevolking van Nederland: Steun kansarme Marokkaanse jongeren!

Screenshot_25

(Door: Martha N.)

Veel Marokkaanse jongeren gaan de misdaad in, omdat ze hier in Nederland kansarm zijn. Is het geen tijd een steunfonds op te richten waar mensen van Nederland hun gulle bijdrage kunnen leveren? Op deze manier worden Marokkaanse jongeren dan extra gesteund en zullen ze geen misdaden meer begaan, vast niet! Aha, hoor ik hier een krachtig “De pot op” of nog erger? Mensen, pas op, er zijn altijd advocaten die een arme noodlijdende jongere (en niet alleen die van Marokkaanse afkomst, maar ook allerlei andere criminelen) willen verdedigen. Waar komt het geld voor een dure advocaat trouwens vandaan? Wie betaalt dit..?

Laat Uw hart spreken… maar lees eerst het bericht over een verpest leven! Dit alles was niet nodig geweest wanneer deze zgn. kansarmen hun handen niet vuil hadden gemaakt met stelen en jatten, waarschijnlijk met geweld in het hoofd! Laten we eens even stil staan bij wat het juweliersechtpaar in Deurne heeft meegemaakt en wat het nooit zal vergeten. Hun leven is kapot, kunnen zij nog verder werken en hun zaak openhouden? Het is niet de eerste juwelier en het zal ook niet de laatste zijn die overvallen wordt. Het loopt de spuigaten uit, maar justitie houdt met strenge hand illegaal wapenbezit in de gaten.

DEURNE:
“Die mensen zitten er vreselijk mee in”, aldus een bron dicht bij het onderzoek. „Ze zijn niet in staat om normaal contact met de buitenwereld te hebben. Het is ook maar zeer de vraag of ze hun zaak kunnen of willen voortzetten.” De twee slachtoffers proberen al dagen hun leven weer een beetje op de rails te krijgen, maar slagen daar volgens directe betrokkenen nauwelijks in. „De klap was zaterdag al immens, maar nu we wat verder zijn, realiseren ze zich pas echt dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn.” In overleg met justitie wordt nu geestelijke hulp geregeld. Wel maakt het echtpaar zich grote zorgen over de gevolgen en dan met name eventuele wraakacties uit de hoek van kringen rond de slachtoffers.

Lees verder: www.telegraaf.nl

Heeft Wilders gelijk? Ja, maar laten we het hebben over “criminele” Marokkaantjes. Criminele Marokkaanse jongeren, zoals deze twee die nu helaas per ongeluk zijn doodgeschoten door een vrouw die haar man verdedigde, waren dus kansarm en zochten hun inkomen op een andere manier. We moeten goed begrijpen dat het allemaal onze schuld, de schuld van die vreselijke Nederlanders is.

Marokkaanse jongeren worden genegeerd, vals beschuldigd. Dat in de gevangenis de Marokkaanse criminele jongeren oververtegenwoordigd zijn ten opzichte van andere culturen, nee, dat verzinnen wij. Het is allemaal de schuld van de Nederlanders! Marokkaanse jongeren hebben geen criminele inborst.

Het is opvallend dat de schuld altijd aan een ander wordt gegeven, ik kan er niets aan doen… Mijn kinderen zijn losgeslagen, zeggen nu ineens Marokkanen… en waardoor komt dit? Mogen we misschien heel voorzichtig zeggen dat “het de regels van de koran zijn” die van zeer grote invloed zijn door hun minachting van anderen en andersdenkenden..? Beleven we hier opnieuw de zoveelste uitbarsting over een geloofskwestie..? Ik heb het ware geloof, nee ik… jullie zijn allemaal christenhonden, ongelovigen, wij hoeven niet naar jullie te luisteren, wij minachten jullie. Jullie rechtspraak is niet de onze! Wij minachten jullie vrouwen en meisjes, want die hebben in onze cultuur geen rechten. Wij minachten jullie, wij hebben onze eigen cultuur en rechtspraak!

Screenshot_27

Wanneer een Marokkaanse jongere een misdaad pleegt (niet bij eigen mensen), dan stijgt hij in aanzien en hoort hij erbij, is hij iemand geworden in de Marokkaanse “jongerenwereld”. Hoe zijn deze jongeren tot deze gedachte gekomen? Is het de invloed van hun “geloof in de ´profeet´”? Is het de opvoeding door de Marokkaanse ouders? Hebben zij (de vaders) opeens geen invloed op het gedrag van hun kinderen? Nee, zo staat er in de krant… Marokkaanse vaders (vrouwen hebben geen stem) kunnen hun kinderen (zonen) niet de baas.

“Ouders van kinderen van Marokkaanse origine staan machteloos als het gaat om criminaliteit en schooluitval. De ouders zitten volgens het Landelijk Beraad Marokkanen met de handen in het haar en zijn niet opgewassen tegen hun kinderen. Ze hebben volgens het beraad dringend hulp nodig om de jongeren weer in het gareel te krijgen.”

Mijn vraag is: Gebeuren dit soort dingen ook in Marokko..? Overvallen ze eigen volk?

Lees verder: www.ad.nl

Opnieuw een vraag: Welk gareel? Hebben Marokkaanse jongeren nooit hulp gekregen hier in Nederland? Gratis computers en clubhuizen, zelfs boksles of judo om zich te weren tegen het Nederlandse tuig..? Mogen zij niet ongestraft op hun (vaak, maar niet altijd gestolen) scooter rondrijden.

Het voer van het kwaad werd/wordt door ouders met de paplepel ingegoten. Waarbij ik moet zeggen, dat er enkele uitzonderingen zijn. Er mag niet gesproken worden in dit vrije Hollandse land (van oorsprong het christelijke geloof aanhangend, maar ook mensen die niet in een god geloven, moet dit trouwens?) waar alles kan en mag, veel getolereerd wordt door regering en justitie, dat bepaalde aanhangers van een zeer tegenstrijdig “geloof” gewelddadiger reageren ten opzichte van andersdenkenden.

Denken de homo’s en lesbiennes misschien dat ze getolereerd worden wanneer de moslims de overhand krijgen hier in ons land? Geen schijn van kans. Is Wilders tegen homo’s en lesbiennes, is Wilders tegen Joden?

Het is door het linkse goeddoen dat een bepaalde groep “Nederlanders”, en met name de mensen die de PVV gedachte aanhangen, in een hoek gedreven wordt. Er zijn veel buitenlanders die ons minachten (zeker van een bepaalde geloofssoort) en zich eenmaal  bewust van alle mogelijkheden in dit kleine landje er dan ook dankbaar misbruik van maken.

Onze Abdelhak, echte Nederlander, kon niet anders meer doen dan een juwelier te overvallen. Kon zijn huur niet meer betalen. Kreeg hij dan geen uitkering..? Waarom dan niet..? Wilde graag een goede baan, maar wilde hiervoor niet studeren. Ik wil ook wel eens wat. Was een heel goede jongen, maar ja, hij kreeg geen kansen. Misdaad is makkelijker om aan je geld te komen en ja, dan is het weer de schuld van de Nederlandse maatschappij, de Nederlanders.

Schande dat de juweliersvrouw opkwam voor haar man! HOERA VOOR DEZE VROUW! Je mag je eigen have en goed niet verdedigen?Doe je dat wel, dan mag je niet gericht schieten.Op benen ja, of zoiets.Daar heb je allemaal tijd voor zeg!Stomme Nederlanders, die zich verdedigen!De overvallers wilden alleen wat geld om er leuke spullen voor te kopen, hebben we toch allemaal recht op? Daar was de uitkering niet groot genoeg voor, dus..?

Ook moeten we nu eens goed nadenken over het gegeven dat deze overval voortkomt uit het feit dat deze Marokkaanse jongeren een schrijnend probleem hebben. Ze hebben geen vooruitzicht! Nu, ik zou zeggen, ga dan de Eifeltoren beklimmen, dan heb je er een, maar ga je misdadig gedrag niet verbergen achter deze dooddoener… “We hebben geen vooruitzicht”.

Screenshot_24

Heel veel autochtone jongeren en ouderen (we moeten immers doorwerken tot 67 straks) weten ook niet wat de toekomst hen brengen zal, zijn bang hun halfjaarlijkse baan te verliezen. Veel, heel veel autochtone jongeren hebben er moeite mee een baan te vinden, laat staan een goede, ze zijn al blij wanneer ze er een hebben en zij hebben wel gestudeerd of hun scholing afgemaakt. Ook zij hoopten op een goede toekomst en baan, gaan ze daarom juweliers e.a. overvallen? Meisjes in de prostitutie brengen, drugs verkopen? Oh ja, het gebeurt, maar dit valt in het niet vergeleken bij de Marokkanen. Zij beheersen de markt… Marokkanen beheersen eveneens de drugsmarkt. Het is alweer een paar jaar geleden, maar is er zoveel veranderd dan? Ook slechte jeugd gehad? Ouders geen invloed op de opvoeding gehad?

De runners dwingen buitenlanders op de A2, de snelweg die door de Limburgse hoofdstad loopt, met hen mee te gaan naar een illegaal drugsverkooppunt. Daarbij schuwen ze niet om auto’s van de weg te rijden en toeristen met wapens te bedreigen.

Deze gewaagde uitspraak werd gedaan, naar aanleiding van de dood van drie Marokkaanse drugsrunners in Maastricht. De drie mannen (20-25 jaar) uit Rotterdam zaten in een auto die met hoge snelheid van de weg raakte en tegen een muur botste. De drie waren op slag dood. Een vierde inzittende, een 21-jarige man uit Gouda, raakte zwaar gewond. De bestuurder had bovendien geen rijbewijs, hebben zij ook niet nodig.

Wilt U verder lezen: www.elsevier.nl

Is het eveneens een onwaar bericht dat Marokkaanse cultuur loverboys kweekt? De mensen, die hiermee ervaring hebben gehad, zoals ouders, de dochters en justitie, zouden dit moeten weten. Schrijven de kranten hierover? Laat Uw mening eens horen..!

Screenshot_26

Misschien mag ik het niet zeggen en zal ik wel weer complotten uitvinden, maar lees hier verder: www.trouw.nl

Als laatste wil ik dit nog zeggen. Wanneer we over de schuldvraag ten aanzien van Marokkanen praten (en andere moslims) dan ligt die voor een zeer belangrijk deel bij onze regeringen van de laatste jaren maar OOK bij  een zeer groot deel van onze eigen Nederlandse bevolking! Jaren- en jarenlang werd gestemd voor mensen die in feite tegen hun eigen vaderland en bevolking zijn, maar Brussel aanbidden, het “Gouden Kalf” van politici die macht gevonden hebben en deze willen behouden! De laatste stemming van twee jaar geleden getuigt hiervan. Wanneer de heren/dames van de politieke partijen maar een “goed verhaal” kunnen verzinnen, dan gaan vele burgers er weer met een hijgende tong en het rode potlood tegenaan. Wij volgen U, oh Meester..!

Onze linkse overheid, regering, heeft hard meegewerkt aan de problemen, zoals ze NU opnieuw doen door de Europese Unie te aanbidden! Een wolf in schaapskleren! Opnieuw staan deze Nederlanders voor NOG meer buitenlanders met een andere cultuur, die zich nooit aan de onze zal aanpassen! Er is een zeer grote groep mensen die zich verzet tegen dit gebeuren. Een groep, die weet wat er gaande is en zal gaan gebeuren, maar hij wordt weggehoond. Hij telt niet mee. Hij mag niet “Kiezen voor Vrijheid”. Maar deze groep wil niet nog een keer de onderdrukking uit de Tweede Wereldoorlog meemaken. Indertijd werd gekozen voor “Vrijheid” en nu dient men opnieuw te kiezen.  Wij zijn een “Volk voor Vrijheid”, laten wij ons onderdrukken? En voor “Vrijheid kiezen wij”!

Niet steeds meer mensen, die hun eigen cultuur meebrengen. Genoeg is genoeg. Ons land is vol. Onze regering moet naar eigen mensen luisteren. Justitie moet recht spreken. Marokkanen of welke buitenlanders ook moeten zich aanpassen aan onze regels.

Wij stemmen tegen nóg meer invloed van Brussel. Alleen door massaal tegen te stemmen, kunnen wij als individuen met een eigen mening in een klein land overleven!

Er is maar één groep die dit nog kan bewerkstelligen: de groep van Geert Wilders. De Partij voor de Vrijheid, voor de vrijheid van ons, de Nederlanders.

UW STEM IS BELANGRIJK OP 22 MEI!

Screenshot_20Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Barbarisme, Brussel, Criminaliteit, demoniseren, Dhimmitude, Elite, EUSSR, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Overheid, politici, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

36 reacties op Oproep aan de bevolking van Nederland: Steun kansarme Marokkaanse jongeren!

 1. Monalisa zegt:

  Welke gek verzint dit, werken voor je vreten moesten wij ook.

  Like

 2. Jan zegt:

  De ziener: Nederland voor de Nederlanders

  Socialisten, de eeuwige fascisten

  Like

  • Monalisa zegt:

   Jan heb je van de week de weduwe van janmaat gezien en gehoort op de TV jan een mooie video vooral het lied op het eind.

   Like

  • huubsan zegt:

   wat een gave man was dat zeg ,,ik heb zijn huis[van de partij ] nog geschilderd veel mensen hebben dat geweigerd ik vond het best ..een zeer aimabel mens ,veel gepraat met hem ,,ik was toen eigenlijk nog niet eens zo pro Hans Janmaat ,,ook niet tegen wist het niet zo ,,,,maar ben blij dat ik een periode in zijn leven was ,, respect ook voor zijn lieve vrouw

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jan: 19.47. uur. Deze man is een “ziener”. Gehaat door de Socialisten, de Groenen, het CDA,D66. En met name deze partijen, hebben Nederland naar de verdommenis geholpen. Eerst Janmaat bashen, daarna Pim Fortuyn, en nu Geert Wilders. Demoniseren, en moorden daar schrikken deze partijen NIET VOOR TERUG!

   Like

  • Martha N zegt:

   Jan, Janmaat was een geweldig man, hij verdient een standbeeld.
   Wij staan/stonden achter hem sinds het begin.!
   Bedankt voor de film.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb dat filmpje wel 2x bekeken. Wat voor dingen zegt die man die niet waar zijn(waren)? ER IS VEEL VAN UITGEKOMEN…Ik heb er nog spijt van dat ik toen nooit op hem gestemd heb. Stemde eigenlijk nooit in die jaren. Hij was een van de weinigen die voor de “ECHTE” NL-er opkwam. Om het zoveel jaren later goed te maken, doe ik moeite om op de Heer Wilders te stemmen.
   Verder moest ik bij dat filmpje ( toen ik die menigte op dat binnenhof hoorde krijsen tegen Janmaat ) ook denken aan een foto hier op dit log: Een paar dames die met “fel-rode-T)shirt% lopen; met de tekst: “Ik ben een Marokaan.” Wat moet je daar nu van denken???

   Like

 3. alidas1 zegt:

  Die man heeft volkomen gelijk gehad.
  Waar blijven nu al die schreeuwers geven ze hem nu nog ongelijk dat zou ik wel eens willen weten

  Like

 4. Sjaak zegt:

  dat “het de regels van de koran zijn” die van zeer grote invloed zijn door hun minachting van anderen en andersdenkenden..?
  ————————————————————————————————————————–
  Daarmee is alles gezegt ! En nu oprotten vieze vuile teringmarrokaner !
  Deen discussie ! Trap ze terug naar de marrokaanse zandbak !

  Like

 5. leo zegt:

  Kansarme ?? Mar.jeugd steunen !!!! GAATJE in je hoofd ????

  Liever de kansarme Nederlanders onder de armoede grens steunen. Eigen volk HEERS !!

  Like

  • Martha N zegt:

   Leo,Ik hoop niet dat je denkt dat ik dit geschrevene over “extra hulp bieden” meen?
   Het was ironisch bedoeld.
   Een schop onder hun jeweetwel kunnen ze krijgen.

   Maar ik meen wat ik zeg over politieke partijen en de Nederlanders.: Behalve de politie partijen, zij ook veel Nederlanders schuldig, door te stemmen op bv. PvdA, D66, VVD en de meest andere partijen, die naar de EU pijpen dansen en ons land volstoppen met nog meer buitenlanders, de bevolking maakt het mogelijk en zou onderhand beter moeten weten.

   Like

 6. s breget zegt:

  Is dit het nieuwe land der krankzinnige ,waar het drek der Marokkaanse volk dubbel moeten worden gesteund bij hun inbraken ,verkrachtingen ,koppen schoppen als zaterdag avond pleziertje ,oude mensjes in hun huis beroven ,kinderen van 9 jaar hun telefoontjes jatten ,vrouwen beroven .En de meeste lopen nog vrij rond dat is de hulp die jullie al krijgen van onze goed geefse overheid .vrijheid .Wie met zo’n onsmakelijk idee is gekomen moet ze na laten kijken

  Like

 7. janfreak zegt:

  Is dit een verlate 1 april grap?

  Like

 8. donder2014 zegt:

  Steun al meer ” kansarme Marokkanen” dan me lief is. IK WERK…

  Like

 9. Rick zegt:

  Ja. Laten “we” ze, bij crimineel gedrag, een financiële ondersteuning in het vooruitzicht stellen. Dát zal vast en zeker helpen om het probleem onder controle te krijgen. Deze tactiek wordt inmiddels al zo’n slordige 50 jaar toegepast door “onze” Sinterklaas spelende politici.
  Allochtoon probleem…Volop geld in pompen en allerlei overleggroepen in het leven roepen.
  En niet te vergeten; het op gratis Kickboks lessen sturen van potentiële criminelen.
  Kunnen zij hun Autochtone slachtoffers nog vakkundiger in elkaar c.q. dood trappen.
  Dit soort politiek WANbeleid kan toch geen toeval zijn!??

  Like

 10. Azraël zegt:

  Rare gewaarwording vandaag de dag. (dit gaat over de post van Jan; de ziener)
  ‘We’ zijn met ons allen ietsjes verder opgeschoten maar het cordon sanitaire wordt nog steeds aangelegd.
  Waar sommigen toen tegen streden, is nu algemeen goed.
  Je moet haast wel radicaler worden om je te onderscheiden van de rest.
  OK….de isolatie moet je maar op de koop toenemen maar we schijven op met z’n allen.
  Stapje voor stapje.
  Dat is het positieve.

  On;
  Een steunfonds of een ‘aanvinkje’ bij de belastingdienst als u die kansarme marokkanen wilt steunen, is wel leuk en aardig maar dat nodigt alleen maar uit. Het stopt/brengt de instroom van marokkanen niet terug.
  Nederland is er goed in om via een andere weg toch het doel (leven en gebruikmaken van…) te bereiken.
  Dat moet stoppen.

  Vol = Vol
  En Genoeg = Genoeg

  Like

 11. Jade zegt:

  Niks steunen, ze hebben de kans gehad en ze
  hebben er een grote rotzooi van gemaakt.
  Wat mij betreft gaan ze allemaal terug naar Marokko.

  Like

 12. huubsan zegt:

  hij was zijn tijd ver vooruit Hans Janmaat ,hij had echt gelijk ,,,eigen volk ,,eerst ..diep respect voor hem …r.i.p Hans Janmaat

  Like

 13. Vederso zegt:

  Ik vind het een goed en duidelijk verhaal. Nu nog het juiste hokje rood maken.

  Like

 14. Tempelier. zegt:

  Nee niks steun, ga maar janken in de Moskee , S.A heeft nog genoeg ping ping ga daar maar vragen.

  Like

 15. Jaan zegt:

  Nederland is verloren. Als je de Dagelijkse Standaard leest en ziet verdwaasde imbecielen imbecieken als Michel van der Gallien, Frank verhoef en Dirk Jan van Baar tekeer gaan over minder minder van Wilders en twee dagen na deze schunnige misdaad in Deurne het niet kunnen laten en weer Wilders beginnen te beschuldigen, dab zeg: Geef ze /e.em grijze hersencel of is dat teveel gevraagd. Kennelijk wek voor dat soort randidioten.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze worden inderdaad steeds enger bij de DS. Als een blad om een boom draaien ze daar.
   Ik denk dat vele daar op de loon lijst staan van de eu om hier reclame voor te maken.

   Like

 16. Wel t hele stuk lezen mensen haha tis sarcastisch mooi omschreven!

  Like

 17. Yvonne van Cleef zegt:

  Jaren geleden zei zo,n ingepakte broedmachine tegen mij bij een kassa:wij nemen het hier over!Nu,jaren later wordt ik mijn eigen wijk uitgekeken door dat schorem met blikken van:hoe durf je hier te lopen/Notabene ,gloeiende ju,in mijn eigen land!Van iedere 35 huizen zijn er minstens 30 ingepikt door haatbaarden en aanhang,moskee om de hoek kregen we er gratis bij!Alles wat moslim is mogen ze er van mij uitflikkeren want het is hier niet leefbaar meer en je moet ogen in je rug hebben!Stuk voor stuk hebben ze een grote bek en zijn agressief!Ik ben niet bang en geef ze hun vet wel terug,maar ben wel zwaar hartpatient,en ik gun het ze niet om door hen het loodje te leggen!Allemaal dikke auto,s.vaak spiksplinternieuw,maar werken:nooit van gehoord!Dat is voor die slechte Hollanders,om hun luxe leventje te bekostigen.Ik heb het gehad met alles wat islamgerelateerd is;eruit met dat schuim,eruit met onze misdadige regering en UIT de EU!Waarover Farage vandaag nog fikse ruzie had met Clegg,maar Farage won[hoe kan het ook anders]wel het debat:grandioos!Hopelijk zijn er weer een paar ogen geopend!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 00.53. uur. Beste Yvonne, in mijn woonwijk, in mijn stad, is het PRECIES zoals jij het beschrijft. En van de meeste -MAROKKANEN- weet ik wel zeker, dat zij NIET WERKEN, wel 5 x p/dag naar de MOSKEET, of naar het koffiehuis.

   Like

 18. Syrier zegt:

  De nederlanders mogen op straat zwerven van de beleidsmakers en de islam turken en marocs worden overgoten met subsidies.

  Like

 19. zero zegt:

  Ze willen zwarte piet afschaffen en ons het hele jaar sinterklaas laten spelen voor mensen die niet willen werken. Liever lui dan moe en die linkse eurocraten geven ze ons geld toe. Fuck de eu en Fuck PvdA d66 VVD etc. etc.

  Like

 20. Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden.
  De waarheid mag gehoord worden.
  Ik stem geert 22 mei

  Like

 21. Frank de Vries zegt:

  Eerst een groot compliment aan de schrijfster Martha N.
  Ik weet hoeveel tijd het schrijven (en vaak construeren c.q. herschrijven) van een stuk van dit formaat inhoud. Natuurlijk geldt dit ook voor al die betrokken (reactie)schrijvers, die met iets meer dan één regel schrijven en/of reageren. En …. ook Martha kom ik vaker tegen met haar weldoorwrochte epistels.

  Nogmaals hierbij weer mijn hulde aan haar en al die andere mensen, die ONDANKS DEN HAAG (en “Brussel”) toch blijven waarschuwen tegen AL DIE “Nederlandse” POLITIEKE LAND- EN VOLKSVERRADERS (NB DOOR ONS ALLEN GESALARIEERD!) en hun naïef en misleid geïndoctrineerd gehouden kiezers …. NU OOK AL SAMEN MET DE DOOR HEN ZELF ONDEMOCRATISCH INGEVOERDE FASCISTISCHE ISLAM EN HUN MILJOENEN GEDWONGEN ACHTERLIJK GEHOUDEN VOLGELINGEN, …..die (net als de volgelingen van Hitler en zijn “boekje”) de ruim vijftienhonderd lang lange- en nog steeds principiële opdracht hebben ons ALLEMAAL als “slechte ongelovige mensen, die in Islamitische ogen geen genade verdienen (Koran hfst. 98 vers 6!), gewoon moeten vermoorden!
  (DAT DOEN ZE NB AL JAREN .. DAGELIJKS EN WERELDWIJD!)

  En als je dan de dagelijkse gang in politiek Den Haag hoort … (invoer meer illegalen PvdA tegen belastingverlaging van 300/jaar VVD!… tegen de dagelijkse criminele gebeurtenissen in onze samenleving OP ELK DENKBAAR GEBIED, dan vraag ik mij af of deze “uitverkoop en het aanbieden van “NEDERLAND BV” aan de wereldwijde Maffia (op elk gebied) en de AL EEUWEN naar Wereldheerschappij strevende Islam … al niet lang geleden met alcohol vrij bier door de z.g. westerse Wereldleiders met Mekka beklonken is!

  (Die hebben daarbij WEL “in ruil” hun PRIVE vluchtwegen en veiligheid al afgesproken met ONZE HALAL SLACHTERS!)

  Noot (mijn enige hoop op hun Judasachtige beleid): Moslims MOETEN LIEGEN tegen niet-moslims en hen NOOIT in vertrouwen nemen! (Zie Koran hfst: 3 vers 28 en hfst: 16 vers 106. EN… Moslims MOGEN NIET twijfelen aan de Koran! (Zie hfst: 2 vers 1!).
  “Ze worden gelukkig dus net zo onthoofd als al die Nederlandse ongelovigen!” (Zie koran: hfst: 9 vers 5!)

  Alleen. hoeveel (meer) mensen zullen dit weer (willen) lezen? Hoeveel (meer) “geloven dit eindelijk?
  De westerse landen leven WEER (zie 1930 -1940) in de sfeer van “Het gebroken geweertje”, t.a.v. de herbewapening van Nazi-Duitsland, terwijl er dagelijks nog gruwelijker aanslagen, moordpartijen, verkrachtingen en martelingen door moslims worden gepleegd!

  Ik heb het al vaker geschreven: Ondanks al het werk en de voorlichting door en op de site van E.J. Bron, zie ik (nog steeds) telkens een zelfde (geringe) aantal scribenten, die (meestal positief) reageren.

  HOE BEREIKEN WE AL DIE MILJOENEN, DIE NOG STEEDS DWAAS NAIEF EN HISTORISCH ONBENULLIG (wel!) GELOVEN IN “Het zal wel meevallen” EN “IK heb geen last van die moslims” EN “De Christenen waren ook niet van die doetjes” EN “In de Bijbel staan ook haatstellingen” EN “Alle mensen (culturen) zijn evenwaardig”. EN “Wij moeten al die arme vluchtelingen en asielzoekers toch helpen?” …. eh….
  “Oh, er wordt WEER aan onze voordeur gebeld (WELKE COLLECTE NU WEER?)
  Om de nog meestal Nederlandse collectant voor “Een Nederlands Goed Medisch Doel” open te doen en (maar weer) met een euro te belonen voor zijn vrije tijd en inzet “om primair de baas van zijn GD-organisatie aan zijn vaak meer dan een ton(nen) salaris te helpen!”
  Tegenwoordig heb ik de salarislijst al klaar en moet zeggen “Sorry, ik doe daar niet meer aan mee!”

  DAT IS PAS ONZE NAIEVE WARE STEUN AAN HEN, die ONS GELD ONGEVRAAGD EN ONVERANTWOORD (Zie: z.g. “Ontwikkelingshulp”) met miljoenen OP DEZELFDE WIJZE naar elk z.g. “arm hulpbehoevend buitenland” toe weg schenken (zonder enige echte controle!).
  ?
  BV: “Voor welke z.g. “Arabische Lente” en “Socialistische Democratisering” nu weer?”
  Er is geen betere “contradictie in terminus” mogelijk!
  ?
  Helaas is (blijft) het in Nederland zo, dat “HET STOMME GELOOF” ook onze politici dicteert!
  Ons “overleefde” Strafrechtboek is nog steeds gebaseerd op de Bijbelse stelling dat: “Er meer vreugde is over de ene zondaar, die zijn zonden inziet en zich bekeert, DAN MEDEDOGEN MET ZIJN SLACHTOFFER(S), …. die “de hemel al verdient hebben”!
  DE KERKVORSTEN DACHTEN ALLEEN MAAR AAN HUN BETALENDE ZIELTJES!!!!

  M.a.w. Alle zondaren zo snel mogelijk (te lage straffen!) en weer als z.g. “heropgevoede nette burgers” op ons los te laten! (Gem. Reclasseringssucces is nooit hoger dan 5% geweest).

  WE HEBBEN NB GETEKEND VOOR EEN “FORMELE SCHEIDING VAN KERK EN STAAT”.
  De kerken protesteren daar nog steeds tegen (derving van inkomsten) EN HUN VOLGELINGEN (CDA-ers !) proberen dit nog steeds terug te draaien! ZE HEBBEN NU ZELFS DE ISLAM TE HULP INGEROEPEN! (Die weten ten minste hoe gruwelijk ze dat (nog steeds) moeten doen!)

  De Kerkleiders en de CDA-leiders WILLEN NIET GELOVEN, dat de Koran ELKE SAMENWERKING VERBIEDT! (Ze sluiten z.g. “politiek-correct” hun laffe ogen voor het wereldwijd vermoorden van Christenen door moslims!)
  Net zoals ALLE z.g. SOCIALISTEN en c.s. DENKEN(!), dat hun invoer van arme buitenlanders EN MOSLIMS hen extra kiesvee op levert ….. “Ja, zolang ze deze ordinaire profiteurs uit ONZE ZAK gratis onder ons laten leven!”
  Ook deze laffe politieke egoïsten WILLEN NIET IN DE KORAN LEZEN, dat ALLE MOSLIMS hen moeten beliegen en bedriegen EN ZIJ VAN ONS MOETEN PROFITEREN EN ONS BESTELEN tot……… zij de aantallen*/… hebben bereikt om (i.p.v. nu nog op de PvdA) dan op hun eigen (invloedrijke) MOSLIM-PARTIJ te gaan stemmen! (*/ Rond de 8 % van onze bevolking!)

  MAAR, DAT ZAL ONZE HUIDIGE KORTZICHTIGE EN EGOISTISCHE POLITICI IN DEN HAAG “WORST ZIJN”. Tegen die tijd zijn zitten zij al met een eigen en beter geregeld pensioen dan “dat stomme Nederlandse kiesvee” in hun villa’s in “een veilig buitenland!” (Net zoals jarenlang vele ex-Nazi’s!)
  U weet dan weer niet?

  Je moet natuurlijk wel enige kennis van de (recente) Geschiedenis voor hebben.
  Ja, DAAROM hebben CDA en PvdA zoveel jaar geleden de Mammoet(onderwijs) wet ingevoerd. “Geschiedenis leren werd toen een keuzevak voor dezelfde jonge kinderen, die NU worden geïndoctrineerd met “HUN goed geld opbrengende” z.g. DUURZAME MILIEU- GODSDIENST, die OOK WEER…. DREIGT MET ONZE ONDERGANG! (Hun “Laatste Oordeel”!).

  Helaas moet ik concluderen, dat “de meeste Nederlanders NOG STEEDS .. EN GOEDGELOVIG ZIJN … EN .. KRITIEKLOOS z.g. GEZAGSGETROUW! (Het lijken wel Islamieten!) .
  Jammer voor ons…. de nog WEL politiek/maatschappelijk/cultureel kritische mensen, die WEL aan de toekomst denken!

  Wat hoor ik daar uit “Brussel”?
  Ik lijd aan HUN laffe uitleg van mijn Xenofobie?
  Wat? Daardoor bezig met een Nieuwe Europese Wet om elke vorm van kritiek op (ALLEEN) de Islam strafbaar te stellen?
  DUS TOCH AL JAREN GELEDEN (achterbaks en ondemocratisch !) MET DIE ACHTERLIJKE HALS-AFSNIJDERS AFGESPROKEN?

  Alleen Wilders met zijn PVV vecht nog voor ONZE GRONDWETTELIJKE VRIJHEDEN VOOR NEDERLANDSE MANNEN EN VROUWEN!
  ALLE ANDERE POLITICI NIET!
  Het zijn voor mij dezelfde landverraders als de NSB-ers in 40-45!
  Waar blijft eindelijk “ONS Neurenberg Tribunaal versus hen allen” in ONS VREDESPALEIS?

  Sorry mensen, het is weer een “tirade” geworden.
  Kan beter onder de naam “Don Quichot” gaan schrijven.

  Advies?
  Wij allen moeten met de PVV regelmatig de DIE STELLINGEN uit de Koran publiceren OP AL DIE PUNTEN, DIE NAAR IK HOOP GEEN NEDERLANDER VOOR ZICHZELF EN ZIJN (KLEIN)KINDEREN WENST (geen Koran meer hier is Geen (of minder) moslims EN geen Sharia in Nederland.. in Europa en naar ik hoop in de rest van de wereld betekent ECHTE EMANCIPATIE en minder ongewenste kinderen, en minder armoede !).
  Natuurlijk is dat NOOIT in het egoïstische belang van z.g. Socialisten en Kerkverdieners!
  (Ik wil voor dat soort Koran publicaties best een bedrag overmaken! U toch OOK?)

  ACTIE !

  Like

 22. Jean zegt:

  Ik heb Geert Wilders zijn gesprek met de bevolking a.g marocs opgenomen en ik kijk er dagelijks naar, reden, omdat het de waarheid betreft.
  Vandaag lees ik dat al 5.000 , vijfduizend handtekeningen verzameld zijn als verzet tegen die waarheid, ha ha ha ha ha.
  Waarom zetten ze het cijfer dat akkoord gaat met Geert Wilders daar niet naast? Schrijfruimte te kort? 500.000 is toch geenlang woord of zou het soms 5.000.000 betreffen?
  Dat hele islamgedoe komt me de strot uit, gelukkig nog niet ‘strot over’ alhoewel dat niet veraf meer is met al die toegevingen aan die achterlijke gewelddadige barbaren.
  Nederlanders en Vlamingen laten we in mei die hele pro islam troep én die islamieten massaal het land uit flikkeren zodat er terug welvaart, veiligheid en leefbaarheid komt, zodat er terug een toekomst komt voor onze kinderen en kleinkinderen want met die stinkende baardapen in soepjurken en die stinkende kopvoddenwijven wordt het hier gegarandeerd enkel armoede en geweld in overvloed.
  Eerst het politiek gespuis wat pro die smeerlapperij is aanpakken, dat is veel werk want er lopt nogal wat van dat gespuis hier te parasiteren, die op droog zaad zetten helpt al een heel stuk in de goede richting.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s