Raad van Europa liegt over racisme in Denemarken om aan te dringen op vervolging van “racisten”

Screenshot_29

(Vertaald uit de Deense “Jyllands-Posten” door Nicolai Sennels)

Het rapport komt op hetzelfde moment dat de EU ook een verslag publiceert, waarin gevraagd wordt om meer islamcritici te straffen. Het is heel Orwelliaans hoe de Commissaris voor de Mensenrechten vandaag de dag straf eist voor het uitspreken van een eigen mening … “Hatespeech en islamofobie zijn wijdverbreid in het publieke en politieke debat en niet genoeg mensen worden vervolgd voor racisme”, besluit commissaris Nils Muizniek van de Europese Raad voor de Mensenrechten in een rapport over Denemarken.

De Raad van Europa noemt islamofobie en hatespeech “wijdverbreid” in het Deense debat, maar de conclusies in het rapport worden bekritiseerd, omdat ze slecht zijn gedocumenteerd …

… De conclusies zijn gebaseerd op een aantal fouten en twijfelachtige interpretaties en verouderde gevallen, concludeert een analyse gedaan door Jyllands-Posten. In één geval heeft Muizniek een brief aan de redacteur van de krant gebruikt die in 2003 door Pia Kjaersgaard is geschreven. … “

Michael Aastrup Jensen, lid van de Parlementaire Assemblee van de Raad van Europa: “Het leidt volgens mij geen twijfel dat hij de conclusie op voorhand had geschreven en toen heeft geprobeerd om een ​​aantal feiten te vinden terwijl hij in Denemarken was. Daarom probeert hij 10 jaar oude, kleine items bij elkaar te schrapen om dit beeld te schetsen”.

Bron:
http://vladtepesblog.com
Auteur: Eeyore

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", Appeasement, demoniseren, Denemarken, Dhimmitude, EUSSR, Islamofilie, Racisme, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

18 reacties op Raad van Europa liegt over racisme in Denemarken om aan te dringen op vervolging van “racisten”

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Echt… hoogste tijd om al deze land- en volksverraders te berechten, beter gisteren dan vandaag!

  Like

 2. De Europese Unie zal met zijn toekomstige leger het liefst islamcritici opknopen volgens de sharia-wetgeving. Daarmee komen ze tegemoet aan de wensen van een moordlustige pedofiel die zich zelf ‘profeet’ noemde in opdracht van de Duivel (Allah)!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jack Terrible: 21.04. uur. Deze ” COMISSIE VOOR DE MENSENRECHTEN” is gewoon een ISLAM ONDERDANIGE CLUB. Buigen, en bibberen Jack, en dat alles voor de daimon allah. En ons willen ze monddood maken! Ik dacht het niet!

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, dat de Raad voor de Mensenrechten een dergelijke doelstelling nastreeft is al volkomen dubieus en in strijd met datgene, waar men voor zègt, te staan: De mensenrechten. (Tenzij men natuurlijk alleen móslims als mensen wenst te beschouwen; dan klopt het wonderwel.) Dat men echter als klap op de vuurpijl zijn toevlucht neemt tot dergelijke smerige, goedkope trucjes, in een poging, zijn conclusies vooral maar sluitend te maken, getuigt wel van zo’n ongelofelijke gewetenloosheid èn incompetentie, dat de Raad deze ‘commissaris’ terstond zou moeten royeren, teneinde nog een schijn van integriteit op te houden. -Voor zover men die met dit streven op zichzelf al niet verspeeld hééft……
  Het is werkelijk ten hemel schreiend en het brein achter deze zwijnerij zou het verdienen, geliquideerd te worden of in ieder geval berecht wegens misdaden tegen de autochtone Europese bevolking. Het zal wel weer meer dan één persoon zijn, dus zouden we -of in dit geval Denemarken- moeten beginnen met deze Nils Muizniek.

  Like

  • treintrien zegt:

   Theresa:
   je bedoelt mohammedaanse mánnen, toch?
   want vrouwen zijn in die contreien toch min of meer eigendom.
   Ik ga wel steeds meer brood zien in dat winkeltje met pek en veren.
   Fakkels en hooivorken en een enkele (reis)guillotine.
   Weet iemand nog een goeie producent? 😉

   Like

   • Een moslim en een moslima = Een eigenaar met zijn eigendom Mijn visie op man en vrouw = Beiden zijn eigenaars en beiden zijn eigendommen van elkaar!

    Like

 4. Jan zegt:

  Niels Muizniek is dus te vergelijken met bijv. John Dugard, de ‘UN Special Rapporteur on occupied Palestine’. Een dergelijk sujet mag niet positief berichten over Israël, alleen negatief, dus liegen. Nu is het beroepsleugenaar en antisemiet Richard Falk.

  Like

 5. Q zegt:

  Nou,
  dan ontsnappen we toch maar mooi aan dat “islamofobiedebat” hiet met zijn allen.
  Wij hebben geen last van een fobie. We hebben gewoon een marokkanenprobleem.

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  Stuur hem maar naar Tibet , enkele reis , dan kan hij in alle stilte zijn onzin overpeinzen.

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  De naam is niet compleet,moet zijn;raad voor de mensenrechten van moslims!En tegen de mensenrechten van alle andere mensen,want dat zijn honden!Toch niet raar dat ik gek ben op honden,he?

  Like

  • Ik heb zelf een hond waar ik zielsveel van hou al is het alleen maar omdat ie zogenaamd onrein is en vermeden wordt door moslims. Ik denk dat ik ook onrein ben in hun ogen en vermeden wordt door moslims. Want ze mogen mij niet als vriend nemen omdat ik een ongelovige Christen ben. Alleen mijn kop moet er nog af. Staat in dat heilige boek van de Duivel!!!

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Mijn hond streek vorige week bij het passeren langs de spijkerbroek van zo,n mafketel;je had eens moeten horen wat ik naar mijn hoofd geslingerd kreeg en zijn broedmachine kwam ook nog even helpen!Totaal gestoord,dat soort!

    Like

 8. BertG. zegt:

  Ik dacht toch dat we hier in NL met een behoorlijke verzameling gladde gluipers te maken hadden maar het kan dus altijd nog erger, blijkt wel weer.
  Wat zal hij er voor gehad hebben vanuit S.A. Want laten ze daar nou net toevallig ook zo’n wetje uitgeroepen hebben door iedere niet moslim als terrorist te bestempelen.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Europa zit vol met veraders die onze eigen cultuur aan de Fillister willen opofferen.

  Like

 10. Luyckx zegt:

  Over het racisme en de haat van moslims tegenover vrouwen, homo’s, anders- en nietgelovigen en de westerse maatschappij wordt zoals altijd gezwegen. Bende dhimmi’s.

  Like

 11. Paul Zwueste zegt:

  Hoe luider de afkeer van het volk tegenover de ongebreidelde instroom van de islam zal weerklinken hoe crimineler en waanzinniger de reacties van de EU en de eigen landverraderlijke politici zullen worden. En inderdaad, een eventueel toekomstig EU-leger zou uitsluitend de functie hebben landen die in de toekomst niet meer naar de pijpen van EU-Big Brother willen dansen, tot de orde te roepen!

  Like

  • BertG. zegt:

   En zo’n beroeps slijmbal zit er ook nog eens in me familie, me broertje.
   Al ruim 30 jaar in het leger en bevel is bevel, zonder er over na te denken want dat verleer je vanzelf wel als je maar lang genoeg je tijd daar door brengt.
   Geen enkel zelfstandig nadenkend mens zou het daar uithouden, tenzij je je verstand op nul zet. Je begrijpt dat hij van mij de pleuris kan krijgen met zo’n baan.

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @ Paul Zwueste: 16.27. uur. Hoe waar is het wat U zegt. En de rode dictators hebben nu ontzettend haast, met ons de mond te snoeren. Alles zullen ze doen, om kritiek op hun 4e rijk-de eussr- en de wrede islam, strafbaar te gaan stellen. En waarom zult U zeggen, nou dat zijn de belangen van de BILDERBERGERS en de NWO!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s