Amsterdam is Jihad-hoofdstad van Nederland

Screenshot_44

Vreselijk triest. Het Parool-bericht dat het zo uit de hand loopt met de radicalisering in drie grote Nederlandse steden dat 5.000 professionals worden ingezet om dat proces tegen te gaan. De steden in kwestie zijn Almere, Amsterdam en Den Haag. Vanaf heden is Amsterdam dus de Jihad-hoofdstad van ons land en Den Haag onze Jihad-hofstad.

Die 5.000 professionals moeten radicalisering herkennen en, waar nodig, ingrijpen. Hun werkzaamheden zijn deel van de verscherping door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en de AIVD van middelen en mensen tegen Jihad-gangers. Dat blijkt allemaal uit vertrouwelijke stukken die in handen zijn gekomen van journalisten. En u weet wat er dan gebeurt: hop, die hele handel wordt online gezet.

Jihad-strijders die terugkeren uit Syrië, worden in Nederland intensief gevolgd. Daarvoor wordt de politie ingezet. Agenten mogen de vrijheidsstrijders en de mensen in hun omgeving openlijk in de gaten houden en hun plannen verstoren. ‘Elke Jihad-ganger komt bij terugkeer in het vizier van de autoriteiten,’ zo staat te lezen in de stukken.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Jihad, Nederland, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Amsterdam is Jihad-hoofdstad van Nederland

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  En of dat zal helpen?Volgens mij is er maar een remedie;oppakken en met gehele familie retour met achterlating van paspoorten en uitkeringen;persona non grata voor de rest van hun leven.Leren families gelijk af om trots te zijn op hun zonen/mannen/broers!Waarom moeten wij 5000 man betalen om dat schorem,die moordenaars en lopende tijdbommen,in de gaten te houden?Dat schuim heeft ons al genoeg gekost,van miljarden tot en met hoge bloeddruk.Om over andere ellende maar niet te spreken!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het is een zorgwekkende ontwikkeling. Maar count your blessings: Het wórdt nu tenminste erkend. En ook dat er iets gedaan moet worden. En volgens mij is dat meer, dan ze momenteel bijvoorbeeld in Zweden kunnen zeggen.

  Like

 3. Luchtpint zegt:

  “Toch is in de eerste én laatste plaats ontzettend slecht nieuws: blijkbaar is het gevaar van radicalisering zo groot dat er een enorme troepenmacht moet worden ingezet om er iets aan te doen. Dit betekent vrijwel zeker dat er heel wat meer radicalen rondlopen dan de ‘tientallen’ of hoogstens ‘honderden’ waar we eerder over hebben gehoord – dat laatste getal wordt ook weer genoemd door het Parool. Als je 5.000 mensen nodig hebt om een paar honderd jongens in de gaten te houden doe je iets verkeerd.”

  Met de eindconclusie ben ik het niet eens. Het is logisch dat je meer mensen nodig hebt in veiligheidsdiensten als het aantal radicalen stijgt. Wat zegt dit artikel nu eigenlijk ? “Het zou beter zijn dat de veiligheidsdiensten gewoon doen alsof hun neus bloedt door niet meer mensen in te zetten ?” Als de radicalisering nog verder toeneemt, dan zijn we mooi met zo’n houding !

  Like

 4. Q zegt:

  Prachtig toch weer ? Weer een uitbreiding van de baantjescaroussel. Weer 5000 man die straks PvdA of D66 gaan stemmen alsof d’r baantje ervan af hangt.

  En zeg nou zelf, voor de kosten hoeven we het toch niet te laten ?
  5000 ambtenaren
  keer
  2500,- € bruto
  is slechts een schamele € 12.500.000,- per maand.

  Dus voor een kleine € 2,- per werkende per maand heeft u wel het goede gevoel in uw hoofd dat onze overheid er alles aan doet om onze samenleving veilig en leefbaar te houden.

  Mag ik even een teiltje ?

  Like

 5. jans zegt:

  Dit is een groot risico en kost de samenleving bakken met geld. Waarom ontnemen ze die islam families niet de Nederlandse nationaliteit en sturen ze die islam families niet terug naar de woestijnen van hun voorvaderen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jans: 22.21. uur. op 3/4. Terugsturen zou inderdaad het beste zijn, Jans. Maar dat zal niet gebeuren, omdat de PvdA,CDA,VVD en D66, dat zullen tegengaan. Deze politieke klootzakken hebben namelijk ingestemd met; DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, waardoor wij, gewone burgers opgezadeld werden en zijn, met horden moslims! Die zullen NOOIT weggaan, want ze zijn hier, om ons te gaan overheersen. Met geen dank, aan de vuile politieke kliek, in Den Haag, buiten de PVV en de SGP! Deze partijen, zijn de enige, die GEEN ISLAMISERING van Nederland willen. Denk daar in mei maar aan.

   Like

 6. Avidia zegt:

  Q zegt:
  3 april 2014 om 22:04

  Dat was meteen ook mijn gedachten

  Like

 7. BertG. zegt:

  Al zou ik voor de rest van me leven gratis mogen wonen op een zelf uitgezochte locatie ergens in Amsterdam dan zou ik dit nog direct weigeren.
  Ik heb medelijden met iedereen die nu nog in Amsterdam woont en geen mogelijkheden heeft om daar weg te komen.
  Ben me ouders nog dagelijks dankbaar dat ze verhuist zijn daar uit.
  Anders had ik er nu ook misschien gezetten zonder uitzicht op een andere woning in een andere gemeente. Wat een ellende als je daar moet wonen.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Ik geloof dat is de goedkoopste maatregelen om alle moslims terug te sturen naar hun land, waar ze nog steeds, een deel van is.

  Like

 9. danny zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22470225/__DUO_betaalt_jihadstrijders__.html

  Een deel van die zogenaamde jihadstrijders die deelnemen of hebben deelgenomen in de strijd in Syrie, krijgen ook nog studiefinanciering. Echt te gek voor woorden.! Dat die studiefinanciering aan die malloten niet stop gezet kan worden, op grond dat ze in vreemde krijgsdienst vechten,dan kan justitie op deze grond ook nog het Nederlanderschap ontnemen.

  Verlies van nationaliteit door vreemde krijgsdienst

  Volgens de “Wet op het Nederlanderschap en het ingezetenschap” (1892) verviel de Nederlandse nationaliteit als een Nederlander in vreemde krijgsdienst trad. Tussen 1892 en 1985 heeft de wetgever echter diverse malen moeten ingrijpen om het verlies van Nederlanderschap door vreemde krijgsdienst ongedaan te maken. Het verdrag van New York om staatloosheid tegen te gaan was bijvoorbeeld zo’n reden. Bovendien kwam het in het begin van de 20e eeuw ook nog voor dat Nederlandse militairen als adviseur (mede op verzoek van de Nederlandse regering) in dienst traden van andere legers. Tevens is vreemde krijgsdienst vrijwel onvermijdelijk als iemand meerdere nationaliteiten heeft en gehouden is zijn dienstplicht elders te vervullen. Te denken valt bijvoorbeeld aan Nederlands-Israëlische jongens en mannen die in het Israëlische leger meestreden als dienstplichtig militair en – meer recent en heel actueel – Nederlandse jongeren die als dienstplichtig militair worden opgeroepen in het Turkse leger. Opgemerkt wordt daarbij dat Turkije en Nederland NAVO-leden zijn, dus in militair opzicht bondgenoten. Toen Nederland zelf nog dienstplicht had, werden met een aantal NAVO-landen afspraken gemaakt over het vervullen van de dienstplicht in slechts één der lidstaten.

  De Rijkswet op het Nederlanderschap uit 1984 bevat dan ook de toevoeging dat verlies van Nederlanderschap door vreemde krijgsdienst pas mogelijk werd indien er tevens handelingen tegen de Nederlandse staat plaatshadden.

  Verlies van het Nederlanderschap
  Het Nederlanderschap wordt ingetrokken of ontnomen als het Nederlanderschap is verkregen op basis van bedrog of andere valse gegevens. Als een periode van twaalf jaar sinds de toekenning van de Nederlandse nationaliteit is verstreken, kan hierop niet meer worden beroepen. Een uitzondering geldt voor genocide, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden. Als de nationaliteit wordt afgenomen, geldt dat met terugwerkende kracht. Als een Nederlander, die naast de Nederlandse ook nog een andere nationaliteit bezit, een misdaad pleegt en veroordeeld is voor minimaal acht jaar gevangenisstraf, wordt ook het Nederlanderschap ontnomen. Deze persoon kan binnen vijf jaar het Nederlanderschap niet meer herkrijgen.

  Iemand kan ook het Nederlanderschap verliezen door het vrijwillig aannemen van een andere nationaliteit. Dit gebeurde vijf schaatsers die voor Kazachstan wensten uit te komen tijdens de Olympische Winterspelen in 2010.[2] Een uitzondering geldt voor Nederlanders die met een buitenlander trouwen en de nationaliteit van de echtgenoot aannemen. Ook gaat het Nederlanderschap verloren als er vrijwillig afstand van wordt gedaan.

  Het is volgens de Rijkswet niet mogelijk dat iemand het Nederlanderschap wordt ontnomen die geen andere nationaliteit bezit. Een uitzondering geldt voor de gevallen die het Nederlanderschap hebben verkregen op basis van bedrog.

  ‘Een uitzondering geldt voor genocide, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden’.

  Dit moet toch zeker gelden voor de meeste van die jihadstrijders. Zeker voor die mafketel uit Almere.

  https://ejbron.wordpress.com/2014/04/03/jihadist-van-foto-mag-land-niet-in/

  https://ejbron.wordpress.com/2014/02/13/nederlandse-jihadist-poseert-met-afgehakt-hoofd/

  Like

 10. Jan zegt:

  Binnenkort eerste halal-prostitués in Amsterdam?

  According to Belgian news website Nord Presse, “Hot Croissant,” a new bar expected to open doors in Amsterdam in June 2014, will be offering access to the unprecedented services of what it calls “halal prostitutes.”

  The same bar claims that the “halal-certified” ladies of pleasure will constitute a service that is unprecedented internationally. According to Jonathan Swift, manager of the upcoming controversial bar and former manager of a hotel in Gembloux (Belgium), the bar’s halal prostitutes will meet a very particular set of specifications.
  http://www.moroccoworldnews.com/2014/05/131258/new-bar-featuring-halal-prostitutes-to-open-in-amsterdam/

  Maximum leeftijd negen jaar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s