WTF! Allochtoon krijgt uitkering van 800.000 euro!

Screenshot_45

Koning Willem-Alexander krijgt een uitkering van 800.000 euro per jaar. En daarover hoeft hij geen belasting te betalen. PvdA Kamerlid Jan Vos vindt dat dit exorbitante bedrag teruggeschroefd dient te worden naar de Balkenende-norm. Oh, u dacht misschien naar aanleiding van de kop dat dit topic over iets anders zou gaan? Nou, de kop van dit topic dekt anders volledig de lading. Laten we het niet ontkennen. Dat ‘salaris’ van koning Willy is een verkapte uitkering van ons belastinggeld. En Willy is misschien wel #bornhere, maar zijn vader is Duits en dat is niet de enige buitenlander in de familie. Bovendien heeft hij een importbruidje uit Argentinië gehaald. Dat juist iemand van de PvdA de uitkering van 800.000 euro van deze allochtoon wil inperken, geeft misschien hoop voor de toekomst van deze ‘brede’ (muhahaha) volkspartij.

Lees verder>>>
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Koningshuis. Bookmark de permalink .

32 reacties op WTF! Allochtoon krijgt uitkering van 800.000 euro!

 1. Jan zegt:

  De appel valt niet ver van de boom. Zijn opa was ook een parasiet, net als overigens zijn pa. Altijd bietsen en schooien en liegen en bedriegen als het om geld ging. Tijdens en na de oorlog stal Bernard voedsel van soldaten uit legerdepots totdat Montgomery het de strot uitkwam. Zelfs voor een lintje doorknippen eiste de SS’er geld, slechts getrouwd met Juliana om het geld.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tuurlijk! EN om Prins-Gemaal te worden.
   Had tijdens de oorlog de tijd van zijn leven! Juul en de kinderen ver over de oceaan in Canada en hij kon doen wat-ie wou; die wereldvreemde schoonmoeder van ‘m leidde hij wel om de tuin.
   En op de koop toe die Ann Orr-Lewis, waar hij toen mee was nog aan Juul willen voorstellen óók, de gotspe!
   Nee, wat Vredeling jaren geleden allemaal over hem uitgebraakt heeft klopt héél aardig. (Waardeloze minister van Defensie, maar wat mensenkennis betrof…..)

   Like

   • Jan zegt:

    Bernard vond dat hij slachtoffer was geworden van de 2e WO (hij was echter lid van de NSDAP) en dus diende staat op te draaien voor het opknappen van de ‘Piet Hein’ die hij notabene hij gekocht met geld van de staat maar als ‘cadeau’ aan Juliana had geschonken.
    Vervolgens maakte hij misbruik van de Duitse herstelbetalingen van oorlogsslachtoffers, niet voor hem bedoeld want hij zat op zijn luie reet in Londen of daar achter de vrouwen aan. 1 miljoen gulden peuterde hij los van de Duitse staat voor het verlies van het krot in Woynowo, zijn ouderlijk huis. Voor hetzelfde huis peuterde hij van de Poolse staat nog eens 134.000 los om vervolgens nog een 30.000 los te krabben omdat zijn moeder dit huis was kwijt geraakt. Later zou hij bekennen dat dit zo’n krot was dat hij zijn schoonouders er om die reden niet heeft willen uitnodigen omdat dan duidelijk zou zijn wat voor armzalige kerkratten het waren (ook te zien aan de armzalige kleren) en dat hij het om die reden in brand wilde steken.

    Like

  • lucky bee zegt:

   Herformde kerk erkent de afschaffing van de Adelstand niet,ze zijn de absoluthisme geweidt; denk aan de Keizer en Hitler.En zo zijn ook de RKK en de Anglicaanse kerk.Ze lapten de leer van Jezus Christus aan hun laarsen.

   Like

   • lucky bee zegt:

    Alle drie kerken , beslissen in de Wener Congres over het lot van Nederland, zonder ons er bij te vragen wat wij er van vinden.

    Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Maar de fractie heeft wel even duidelijk gemaakt dat ze zijn mening niet delen!Tja,je kon er ook vergif op innemen.Hun argument:Maxima kun je niet in een H&M-jurkje laten lopen?Waarom eigenlijk niet?Zelfs dat kan ik me niet eens permiteren!Maar ja,verschil moet er zijn.niet waar?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Normaal gesproken heb je bij de naam Johnny Quid redenen te over om de alarmbellen af te laten gaan, maar nú zeg ik eens een keer: Chapeau!
  Dat hele nep-oranjehuis is al een misselijkmakende vertoning zónder die torenhoge uitkeringen en zeker in tijden als deze zijn die de druppel die de emmer doen overlopen! En dan nog belastingvrij ook! Bovenop die 50 miljard van ze!! Terwijl steeds meer landgenoten zijn aangewezen op de voedselbank!!!
  Opzouten met die bolle, dat misselijkmakende salsa-wijf van ‘m en die drie wurmen! Sodeflikker voor mijn part op naar Mozambique, want je maakt mij langzamerhand niet meer wijs, dat dat optrekje daar ècht verkocht is!
  Oh, en vergeet je moeder niet mee te nemen: Ik kan de tronie van dat kreng niet meer zien!!!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   U heeft het steeds over die “Salsa-….[vul-maar-in ], maar de tegenwoordige gemalin H.K.H.K. Maxima van Willem koning der NL, komt uit B.A en wel het district waarin “Calle Vienti Cinqo de Mayo ligt.” Inplaats van de Salsa is de tango daar eerder populair. Salsa komt n.l uit veel noordelijker streken van Z-Am en Caribisch gebied. Ik vind het verder wonderbaarlijk dat iemand uit Buenos Aires, zomaar INEENS prinses kan worden. Vinden die Argentijnen ook. ( p.s zijn groot(schuimsmarcheerder)-vader prins Bernhardt sleet voor NL oude afgedankte treinen via Werkspoor in dat land. Was erg “bevrindt” met Eva/Peron.
   Wat dat betreft is die Willem toch wat van ,t kalmere type. )

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Whatever, Delamontagne, ik HAAT die teef!
    Nog te stom om te beseffen wat ze gezegd heeft met haar “Dé Nederlander bestaat niet!”
    Trouwens, ik haat alles, wat in deze tijd het lef heeft om kronen te dragen….
    Oprotten met die handel, als het aan mij ligt!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Theresa Geissler: 19.06. uur. Helemaal met je eens, Theresa! Laat deze uitvreters s.v.p. maar vertrekken, “auf niemals wiedersehen”, wat dat betreft!

   Like

 4. Harry zegt:

  Ik weet niet wat ik heb , maar na 60 jaar pro koninkrijk geweest te zijn , ben ik dankzij Beatrix zo anti-monarchistisch geworden , dat het gewoon beangstigend is .
  Het is met iedere staatsvorm wel wat , maar een president kun je nog wegsturen .
  Beatrix heeft wat mij betreft de boel voorgoed verziekt .
  Het is toch van de zotte dat je een koningin hebt met groen-links sympathieën ?
  En een Wilders die nog vecht om “haar” land te redden , wordt verguisd .
  Ali-B wordt omhelsd .
  Wat mankeert dat mens ?
  Miljarden hebben ze al opgeëist , en waarvoor ?
  En dan ook nog verdommen om een beetje uitkering in te leveren ?
  Oprotten , dan maar met die klapkuiten .
  En neem die bolle dombo ook maar mee .
  Wég met die bende .
  Gaan we met een schone lei beginnen .

  Als we mogen stemmen wie koning mag worden , weet ik het wel : Geert !

  Like

  • Jan zegt:

   Ik heb het boek van Annejet van Zijl gelezen ‘Bernhard – een verborgen geschiedenis’. Samengevat: een parvenu en sociopaat, een schooier en ziekelijke leugenaar en bovendien een dief, voor, tijdens en na WOII
   http://www.volkskrant.nl/wca_item/boeken_detail/453/140745/Bernhard.html

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je vraagt je af wat het mens mankeert? Nou, Harry, behalve pure hoogmoed en een graaiersmentaliteit waarschijnlijk ook nog een gebrek aan werkelijkheidszin!
   Wie nooit met de harde realiteit in aanraking is geweest, kan hem ook niet herkennen, zo simpel is het.
   Je vraagt je terecht af, wat een koningin met GroenLinks sympathieën moet: Nou, dat komt sus omdat ze geen syllabe verstand heeft van wat het inhoudt.
   En gemakkelijk praten, dàt ook!
   Haar moeder -je weet wel: Gekke Juul- droomde ervan een gewone mevrouw te zijn. Je kunt er alleen maar naar raden wat ze zich daarbij voorstelde.
   Waarschijnlijk de ambassadeursvrouwen, die ze af en toe ontmoette.
   Zeker geen Mien-met-de-bloemetjesjurk, driehoog achter in de Pijp!
   Voelde zich vre-se-lijk gewoon omdat ze af en toe de fiets pakte, maar vond het vanzelfsprekend dat de Limo om de hoek klaar stond als het begon te motregenen.
   Wat móet je met dat soort, anno 2014?
   Opgedonderd, naar de Pampa’s. -Daar hebben ze trouwens een minder hoge pet op van het salsa-wijf en haar familie, zeg ik je!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Met “gekke Juul, neem ik aan dat U H.K.H.H Juliana bedoelt. Ze was toch in wezen een ZEER eenvoudige vrouw. Ik heb zelfs ooit eens een documentaire gezien, waarin zij spruitjes zat te schillen. Zo eenvoudig. Net als hier bij ons in Fr bij Louis XVI-, +- 1788 ( voordat de koppen gingen rollen ), Marie Antoinette, speelde “herderinnetje” in ,t Petite Trianon, terwijl het volk van honger om kwam.
    Maar van die Mevrouw ( ze wilde, STOND EROP ) zo genoemd te worden., herinner ik me nog een aardige annecdote:
    Zoals U weet hoeven dit soort lieden nooit GELD op zak te hebben. Alles wordt voor ze geregeld. Nu wilde het geval dat Juliana ook weleens zelf mee wilde maken, hoe je dat doet: betalen met papiertjes en stukjes metaal; muntjes.
    Na lang zeuren, vond Freule Kamenierster Huppelepup het goed dat ze naar het dorp ging ( Baarn ) en enkele boodschapjes ging doen bij de kruidenier.
    Voor de zekerheid kreeg ze 100 GULDEN mee, een heel bedrag in de jaren 50. Ze kocht wat zoethout voor Bernhard, veterdrop voor Bea en nog wat andere lekkernijen. Alles ongeveer f 7.43
    Nadat ze het wisselgeld in munten en briefjes van 10 terug kreeg, zei ze tegen de kruidenierster: “:”Houdt U dat maar, anders moet ik al die papiertjes en muntjes weer terug-stoppen” in mijn beurs.”

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Delamontagne, 21.52u En dat soort verhalen vindt U nog leuk ook?
    Hemeltergend vind ik het!
    De gemiddelde Nederlandse huisvrouw had voor die ‘muntjes en paiertjes’ in die jaren een moord gedaan, teneinde haar gezin te voeden!
    Maar zelfs dààr had ze geen weet van!
    Kijk, dat bedoel ik nou: Die willen vorsten spelen, maar van de noden van het volk hebben ze geen flauwe notie!
    Als U er om kunt lachen, bent U een gelukkig mens; IK kan dat niet!

    Like

   • BertG. zegt:

    Was in de jaren 50 een bedrag van 7,43 niet bijna een dagloon voor de gewone arbeider?
    Daar had je toen dus een snoep voorraad voor om de kofferbak van je auto mee te vullen.
    Dus dat verhaal is flink aangedikt en geromantiseerd om te laten zien dat het toch wel een schat van een vrouw geweest moest zijn.

    Like

 5. Anneke zegt:

  Hé King Willy Billy…..eerlijk zullen we alles delen en NIETS VERSPELEN. Denk maar eens heel vlot aan het groeiend aantal ARME LANDGENOTEN. Velen, zeer velen, moeten momenteel hun spaarcenten LETTERLIJK verhappen, inboedel verkopen en in het ergste geval hun stekkie VERKOPEN. Velen hier in dit land worden omgetoverd tot ZWERVERS…als gevolg van JULLIE grijpgrage, geldverslaafde handen. Vieze HEBBERTS…….eens zullen jullie voor het Hemelse gerecht komen te staan bij goedgeluk. Jullie eindbestemming zou in het negatiefste geval, regelrecht de vurige hell kunnen worden!!! Wàt is ’t gros van de mensheid EGO-CEN-TRISCH geworden, een ‘dodelijke’ ziekte met vernietigende (na)-weeën!!!!

  Like

 6. Jean zegt:

  Als ik 800.000 euro per jaar kreeg om de idioot uit te hangen dan zou ik ook zo lachen, hier in Vlaanderen krijgt die hele troep de rekening volgepropt,,, 15.000.000 euro per jaar aan die middeleeuwse waardeloze folklore.
  Met die 15.000.000 euro kunnen duizenden gepesioneerden jaarlijks uit de armoede gehouden worden na 45 jaar uitgemolken te zijn.

  Like

 7. Daiyu-ninja zegt:

  Als men willempie zo op de euromunt zet, dan heb je de eerste Europese Horror Munt.
  Alle jesus zeg, als of je naar een gemuteerd konijn zit te kijken.

  Like

 8. hacked ! zegt:

  Het zijn dacht ik zo ongeveer de eerste wijze woorden van een figuur met ” het syndroom van LINKS / ROOD” !!!!! ( PVDA er )

  Is er een medicijn tegen” het syndroom van LINKS / ROOD” uitgevonden , of zou het dan toch te genezen zijn ?

  r begint weer hoop te gloren !

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  ook ik ben klaar met dat oranje-cocktail trio. Bea Bilderberg voorop, hebben gewoon lak aan de bevolking. Ik ben voor een Republiek!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Laat ik ook een duit in het zakje doen, we hebben het over spruitjes en Juul.

  Like

  • Jan zegt:

   Wat een vreselijk sukkeltje was Juliana. Liet zich belazeren door Bernard maar bleef tegen deze nul, leugenaar en geldwolf opkijken. Eigenlijk geeft dit fragment goed weer hoe onnozel zij was.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Waarom denk je, dat ik haar principieel ‘Gekke Juul’ noem?
    Getroubleerd was ze! Daar vallen hier en daar nog aardige staaltjes over te lezen, ook nà de affaire met haar kompaan Gekke Greet (Hofmans). Ministers maakten mee, dat ze haar hondje tijdens overleg in haar werkkamer rustig op het tapijt liet schijten zonder dat ze een spier vertrok! Als dàt nog normaal te noemen is……

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Republikein: 00.14. uur. Leuk hoor, hahahaha, malle Juul!

   Like

 11. Avidia zegt:

  Ik wil niets met ze te maken hebben, ze zijn ook in mijn stad geweest, de hele stad (nou ja) liep uit om ze te begroeten, nou ik niet hoor.
  Al dat opgefokte gedoe, ik gril er van. En die Maxima met haar gemaakte lach, er is niets echts aan. o ja, wij bestaan niet als “Nederlanders” maar ze wil er wel de koningin van zijn, ik bedoel maar.

  Like

  • Jan zegt:

   Drees en Schermerhorn had die hele kliek moeten afzetten na WOII. Wilhelmina met haar geleuter via Radio Oranje was niet eens democratisch gezind. Als het aan haar had gelegen was zij bij wijze van spreken keizerin geworden.

   Like

   • BertG. zegt:

    Wat ik op deze site, http://herstelderepubliek.wordpress.com/ hier niet allemaal over gelezen heb en hun wangedrag, nou daar lusten de honden nog geen brood van.
    Telkens als ik denk, nou zullen we het toch wel gehad hebben met wat er boven komt drijven, dan nog vinden ze weer iets wat al het vorige bijna in het niets laat verdwijnen.
    En nog is dit niet publiekelijk bekend om een of andere reden.
    Die beerput stinkt meer dan wie dan ook maar enigszins kan vermoeden.

    Like

 12. delamontagne zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  3 april 2014 om 22:39
  ././../././../
  Dan heeft U ,t niet (mij) begrepen. UITERAARD vind ik dit niet leuk. Het is een annecdote en ik wilde er alleen maar mee-aangeven dat dat “soort” mensen TOTAAL geen begrip hebben van(voor) geld. Ik bedoel dus:”Hoe de gewone Jan…u-weet-wel” er mee om moet gaan. Ik ben van 1938 en heb dus als jongmens de jaren 50 in NL meegemaakt. Alles sober /en of arm. Ik weet nog een programma eind jaren 50. DaT ging erover dat de gemiddelde Arbeider f 80 schhoon in de week ( je had toen nog weeklonen ) mee naar huis nam.
  Dat was dus in die jaren dat de Z.K.H>K Prince Bernhardt er 10-duizenden guldens door-heen-draaide met zijn “hobbies”. Stond gisteren in de telegraaf. Om het te verdoezelen, werd dit over verschillende ministeries uitgespreid. Het VOLK werd bedondert…….. EN wordt bedondert.
  Ik vond dus alleen de annecdote leuk, NIET dat dit kan (kon). Ik zie verder dat Mijnheer Republikein die documentaire hieronder heeft gezet ( van dat peultjes schillen ) Ga ik even bekijken.

  Like

  • delamontagne zegt:

   (p.s. Ik heb pas geleden een Website gevonden, waarop de levens van veel GESCHIFTE koning/koninginnen wordt beschreven. [ erg interressant ] in ,t Engels……….
   Ook al kun je tegen koningshuizen zijn en de hele “sante-me-kraam”er om heen. Toch blijft het zo dat ze veel van de geschiedenis hebben beinvloed/bepaald. En als je om geschiedenis geeft, lees je dat ook. )

   Like

 13. Alf Janszoon zegt:

  Toepasselijk en profetisch lied van Jules DE Corte:
  http://www.songteksten.overtuin.net/liedjes/liedjes70/jules-hallo.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s