Afghaanse politieagent brult “Allahu Akbar!” en schiet Duitse oorlogsfotografe dood

Screenshot_9

De Duitse oorlogsfotografe van het persbureau AP, Anja Niedringhaus (foto boven), is in Afghanistan door een politieagent in een afgelegen streek bij de grens met Pakistan doodgeschoten. Volgens een freelance medewerker van AP brulde hij daarbij “Allahu Akbar!” (“Allah is groter!”) en opende met zijn Kalasjnikov het vuur op Anja Niedringhaus. Lees voor meer details verder op bild.de.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afghanistan, Islam. Bookmark de permalink .

47 reacties op Afghaanse politieagent brult “Allahu Akbar!” en schiet Duitse oorlogsfotografe dood

 1. wim van rooy zegt:

  Voor we het vergeten: heeft niets met de islam te maken!

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Met dank aan die idioten van het Kunduz akkoord;die zouden die lui wel eens even opleiden!We hebben toen al gewaarschuwd waartoe dat zou leiden,en zie hier!

  Like

 3. isidor zegt:

  in duitsland wordt dit vast uitgelegd als een ongelukje

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Tja, afgaande op het bericht in Bild wordt het dan wel al min of meer duidelijk, dat het niet geheel willekeurig was: Hij schoot op die vrouwen omdat het VROUWEN waren.
  Zo verdwaasd zijn die monsters, inderdaad.
  Maar ja, toen ik die foto van haar bekeek, breed lachend tussen die baardapen, bekroop me eerlijk gezegd ook wel de gedachte: Wat had je daar ook te zoeken? Je wéét toch, hoe ze daar met vrouwen zijn! Nee, níet alleen de Taliban!
  Weer zo één die kennelijk dacht: Het zal wel loslopen; er zijn ook goeie onder.
  Nu kan ze het niet meer navertellen……

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Theresa Geissler: 18.08. uur. Je snapt het toch niet hé, Theresa. Iedereen, met enig gezond verstand, gaat toch niet op visite bij deze MOSLIMHAATBAARDEN. Maar ja, ze zal wel in de rode propaganda zijn opgevoed. Die vinden de islam een geweldig iets. Ach, ik word zo moe van die islam!

   Like

 5. William zegt:

  Bouw er toch een grote chinese muur omheen . Dit soort is gewoon gestoord,door deze vergiftigde Ideologie . Daar is niks mee te beginnen.
  Komt nooit goed daar. Muur er omheen met een 50 jaar is het dan gebeurd hebben ze elkaar uitgemoord.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ William: 18.16. uur, op 4/4. Inderdaad een levensgrote muur, om alle moslimlanden heen, waar ze nooit overheen zouden moeten kunnen. En laat ze zich dan maar onderling: “de tent uit vechten”.

   Like

  • Peter Buitelaar zegt:

   Mijn idee ook, een grote muur… met dit soort gasten is NIET mee te redeneren.

   Ze had ook de leefruimte van het leeuwenverblijf in de zoo binnen kunnen lopen met het idee “kijk eens wat een lieve katjes”

   Like

 6. Azraël zegt:

  @Theresa Geissler

  Dat dacht ik dus ook. Wat moet iemand daar; Kiekjes maken van de ‘oorlog’ waar d’r al genoeg van zijn? Als vrouw zijnde? Dat kan zo te zien niet goedgaan in een land van ‘allah-u-akbar’.
  Het hield mij voorheen nog weleens bezig maar hoe triest het ook is, ik lig er niet meer wakker van.
  Wie anno 2014 het nog niet snapt moet maar…….

  Like

  • treintrien zegt:

   Als er 100 mannen zo gek zijn om zoiets te gaan doen, staat daar altijd wel een vrouw tussen die net zo raar is 😉 Ik zie niet in waarom een vrouw dat niet zou kunnen. Een goed oog voor het plaatje is niet voorbehouden aan mannen, toch?
   Sterker nog, volgens mij is een groot deel van de grote mannelijke fotografen homo. Denk Erwin Olaf, Mapplethorpe (deze had iets met Lou reed te maken), onlangs een Rus waar me de naam van ontschoten is maar die vluchtte naar Nederland.
   Voor wat betreft de oorlogsfotografen: je houdt altijd mensen met een hang naar spanning en sensatie. Zal wel iets met testosterongehalte te maken hebben;)
   Je moet mij ook niet op een kantoortje zetten, dan ga ik dood van verveling en dan ga ik zitten klieren.

   Like

 7. Luchtpint zegt:

  Rudi Vranckx mocht van geluk spreken een tijdje geleden dat hij er goed vanaf kwam in Syrië.

  (zie vanaf 7 minuten ongeveer)

  Like

  • max zegt:

   En Rudie Vranckx heeft er niets van geleerd.

   En Rudie Vranckx is niet de enige, die zijn idealen zo hoog heeft, dat hij de realiteit niet meer ziet.

   Echt, ze (Rudie Vranckx en zijn gelijkgestemden) leven met hun hoofd in de wolken (idealen), tot de knieën in de drek staand, nog wil en zal hij het niet zien, ook al worden ze in elkaar geslagen, verkracht en vermoord, ze blijven met hun hoofd in de wolken, volslagen blind en wars van realiteitszin.

   Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Een domme blonde culturele snollen kop minder , eigenlijk moeten we dankbaar zin

  Like

 9. Paul Zwueste zegt:

  Ja, eigen schuld dikke bult! helaas, pindakaas! En zo kan ik nog wel even dóórgaan in het bedenken van loze kreten!
  Op zich wel moedig en idealistisch maar wat had zij in Afganistan te maken?!
  Al die ongetwijfeld idiote Europese links-idealistisch gevormd en gebrainstormde hulpverleners en journaille-mensen die aldaar inmiddels ontvoerd, gefolterd en /of het leven erbij zijn in geschoten, hebben daar toch zèlf voor gekozen?! Niemand heeft hun gedwongen!
  Ze worden voor roem, geld… en vóóral door zichzelf gedwongen,… verslag te geven van de gruwelen op het slagveld, terwijl wij daar al reeds allang helemaal niet benieuwd meer naar zijn!
  Wie weet nu zo langzamerhand nog steeds niet… (en dan grijp ik terug naar de 60-tiger jaren óók reeds!) en wie met een beetje ontwikkeling en algemene belangstelling in de gebruiken van de islam is er nu nog niet van op de hoogte…? Ja…? Van de primitieve gebruiken van dit soort islamitisch volkomen onderontwikkeld ongedierte?! Die theatrale onzin inzake voorlichting geven over, en het opwekken van publieke verontwaardiging is alléén maar bedoeld om de linkse propagandamachine op toeren te houden met excuses over en t.b.v de ware islam!!
  Non! and No Sir! Wij trappen er niet meer in.
  Maar () als het mijn zus was geweest was ik overigens al enkele reis Afghanistan gereisd om ter plekke ’n serieTaliban-hoofden te snellen!

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Maar () als het mijn zus was geweest was ik overigens al enkele reis Afghanistan gereisd om ter plekke ‘n serieTaliban-hoofden te snellen!

   over loze kreten gesproken !

   Like

   • Paul Zwueste zegt:

    @Joop Klepzeiker. Pardon? U weet helemaal niets van mij en dan zo’n reactie die ook nog eens getuigd van het totaal gemis aan familiebanden.
    Ik zou zeggen verander in de eerste plaats je voorste-schuilnaam eens. Je weet toch dat de naam “Joop” bekend is in linkse kringen… “Klepzeiker” mag wel blijven staan, vind ik in jouw geval wel op zijn plek!

    Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Joop is een Nederlandse jongensnaam. Het betekent `God is verzoenend

    Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Dat is het grote probleem waar elke gelovige moslim jong en oud mee kampt. Plotseling en zonder waarschuwing vooraf kan het jihad virus uitbreken en zijn vernietigend werk doen. Dit virus zit vanaf de geboorte bij elke moslim ingekapseld ergens in zijn vaak niet al te grote mentale vermogen. Betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit komt door de onbedwingbare moslimse behoefte elke dag opnieuw niet kritisch zeg maar liever met het verstand op nul te reciteren. Zolang deze inkapseling intact blijft is er weinig aan de hand en kan de moslimse man of vrouw overkomen als een normaal persoon. Wordt evenwel deze beschermende inkapseling verbroken dan heb je de islamitische poppen aan het dansen. Dat verbreken van die inkapseling kan veroorzaakt worden door meerdere van te voren onverwachte situaties van overprikkeling. Moslims kunnen overprikkeld raken door o.a. dameskapsels en dito kuiten, varkensvlees, jodenkoeken, het woord minder en christelijke gezangen zoals bijvoorbeeld de Matheus Passion. Omdat moslims door hun zelf gekozen afgeschermd leven overgevoelig zijn geworden voor van alles en nog wat binnen de westerse cultuur zijn ze geëvolueerd tot uiterst kwetsbare specimen die door onze overheden met uitgesproken voorzichtigheid benaderd, behandeld en beschermd worden. Dat is ook de rede dat er toegestaan wordt dat er verspreid over heel Europa honderden moslimenclaves gedoogd en financieel ondersteund worden en inmiddels de status gekregen hebben van beschermde reservaten. Want onze overheden gaan ondanks de immense maatschappelijke en economische schade veroorzaakt door dit virus nog steeds vanuit dat de moslim met zijn kwetsbaarheid betreffende eer en misplaatste superioriteit een verrijking is voor de Europese cultuur.

  Like

 11. janfreak zegt:

  Ik dacht dat het langzamerhand nu wel bekend was hoe ze daar over vrouwen denken. En dan kun je er als vrouw beter niet alleen naar toe gaan. Dat lijkt me vrij naïef. Maar het rechtvaardigt geenszins de daad van deze moslimfanaat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, dat gaat te ver: Rechtvaardigen doet het dat nooit.
   Maar ik geef toe, dat haar brede grijns op die foto eerder mijn wrevel dan mijn deernis wekte: Wéér zo’n linkse trut, die dacht, dat ze het overal wel rooien zou omdat ZIJ die mensen ‘begreep.’
   Nou, je zàg het.

   Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Rechtvaardiging natuurlijk niet , maar maakt dat het minder stompzonnig? maar als slinkse kuttekop denk je immers dat het jou niet zal overkomen want je behoort immer bij de goeden !

   Like

   • Paul Zwueste zegt:

    @Klepzeiker. Waarom blijf je niet gewoon bij de lui waar je bijhoort nl. op “Geenstijl” reageren? Of ben je daar ook al “Weggejorist en Opgerot?…

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Joop zal om 3 over 1 ’s nachts wel hartstikke bezopen zijn geweest, want dat doet ie anders nooit hoor 🙂

    Like

   • BertG. zegt:

    @Paul, waarom doe jij dat niet. Stoor je je soms ergens aan?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Paul Zwueste, 16.50u Joop is nog niet zo’n slechte, Paul; “He does it his way.” Maar àls hij zich ergens voor laat winnen, heb je hem ook ècht.
    En dat is dan alles waard, omdat het dan volkomen vanuit hem zèlf komt.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    @Paul, Rectificatie: het is mij gebleken dat Joop zelfs om 3 over 1 ’s nachts goed kan reageren. Waarom kan zijn reactie jouw goedkeuring niet wegdragen en nodig je heb zelfs uit zich te verwijderen van het enige echte kwaliteitsblog dat gericht is op Nederland? Ik ga een handtekeningenactie starten hoor, een soort Free Willy-campagne.

    Soms heeft Geenstijl een nuttig artikel, vaak leuk en origineel.

    Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    @Paulientje

    Wat weet je eigenlijk, je zit op alle fronten geheel verkeerd.

    Ik bezopen, tja soms denk ik dat ook omdat ik hier nog aanwezig ben.

    Maar jij mag echt blijven denken dat het van enige intelligentie toont om met een hoogblonde onbedekte kop even bij allah aanhangers op visite te gaan.

    Voor mij is het gewoon een domme kuttekop alleen haar lippen staan verkeerd !

    En misschien is het je nog niet doorgedrongen ik heb volledig de dunne schijt aan politieke correctheid, ik noem een domme koe gewoon een domme koe of kuttekop !

    Heb je daar problemen mee, klachten bij de blog opper lord zal ik maar zeggen.

    En ik moet hartelijk lachen om je arrogantie om mij te vertellen waar ik heen zou moeten gaan, klein burgerlijk fascistje ik heb betere mentaal afgeslacht , jij bent vooralsnog niet de moeite waard.

    Zoals ik al velen malen heb uitgelegd dat ik niet aan de kant van dit soort latente fascisten staat, nu niet en nooit niet,

    Ze beschikken immers niet over de mentale rijpheid.

    Like

 12. lucky bee zegt:

  Afghanistan was alleen veilig toen G.W.Bush de taliban na een paar weken verslagen heeft.Jammer dat hij veels te weinig sodaten heeft om een guirella oorlog te beginnen; hij wil dat land eigenlijk niet bezetten.

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Aan haar plaats hadden ze eigenlijk Anja Meulenbelt omzeep moeten helpen.

  Like

 14. Wans Horst zegt:

  Wanneer horen we premier Rutte en PvdA’er Samson hun afkeer uitspreken over dit ‘incident’? Ach men ageert slechts tegen Geert, dat ze hier niet over beginnen, evenals over enig andere verrijking, stelt die “racistische”, “xenofobe”, uitspraak van Wilders in een uitstekend perspectief, dat zal dus wel niet zo erg zijn dan allemaal 🙂 Sterker nog, de echte racisten zitten bij alle partijen dan de PVV! Helemaal nu de partij is gezuiverd van crypto-VVD’ers.

  Like

 15. Jan zegt:

  Anja Niedringhaus verrtelt:

  Like

 16. BertG. zegt:

  Ach, geef er een draai aan. Als het maar niks met moslims te maken heeft.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22475045/__Dood_Duitse_was_wraak__.html

  Like

 17. Republikein zegt:

  Wat een goed mens, zonde!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jij bent altijd zo lekker cryptisch, Republikein!
   Bedoel je nou “goed mens” of “goedmens?”

   Like

  • Wans Horst zegt:

   Je hebt gelijk, als we allemaal zo gevoelloos willen als de moslims van ons willen, dan krijgt de PvdA z’n zin en gaat de echte diversiteit echt naar de klote. Mensen die vrij kunnen nadenken moeten vooral niet gaan vastzitten in een stugge haat jegens moslims omdat er dan alleen nog haat richting moslims je hoofd vult. Ben je dan een beter mens of ben je dan gelijk een moslim? En dan te bedenken dat moslims superieur wanen, LOL!

   Like

 18. Paul Zwueste zegt:

  @Joop Klepzeiker. Ik ga me ècht niet verlagen tot jouw diverse soorten commentaar. Ik vind je woordkeuze walgelijk en als persoon meen ik uit je reacties op te moeten maken dat je aardig in de war bent en inderdaad, misschien had je wel gedronken wat door andere reageerders wordt gesuggereerd. Einde discussie wat mij betreft.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Einde discussie, maar nog wel even een steek onder water? Er valt hier niets te verlagen, we zijn hier allen een digitale entiteit gericht op het uiten van een vrije mening. Dat wil zeggen dat niet Joop z’n berichten op dit forum ongewenst zijn, maar jouw commentaren op die uitingen – als er al zoiets bestaat als ongewenst in deze onschuldige digitale omgeving.

   Kijk ik inhoudelijk naar jouw teksten, dan zou ik bijna denken dat je Joop buitenom dit forum kent, want ik kan geen inhoudelijke verklaring vinden voor jouw teksten op dit forum.

   Misschien is het een goede beweging om zelf toe te geven dat je het fout zag, in plaats van het laatste woord pogen af te dwingen om je zo winnaar te wanen van een strijd die alleen in jouw hoofd zich afspeelt?

   Like

   • Paul Zwueste zegt:

    Beste Hans Worst. In de eerste plaats maak jij niks uit voor anderen…, als ik je eigen reactie zo lees. Ben ik helemaal met je eens. In de tweede plaats moet ik je corrigeren. Ik heb niet gesteld dat die zogenaamde: “Klepzeiker” bij Bron weg MOEST. Ik heb GESUGGEREERD dat hij wellicht béter op zijn plek zou zijn bij de site: “Geen Stijl.” omdat zijn wijze van reageren daar normaal is, dit in tegenstelling tot de wijze van reageren van de reageerders van Bron. Duidelijk? Goed. Niet te hevig dus a.u.b.
    Overigens verbaast het mij dat jij zo aan de alarmbel trekt. Als je iemand die gruwelijk vermoordt wordt op de meest platvloerse wijze meent te moeten afschilderen als: voorbeeldje: “slinkse kuttekop waarvan de mond hetzelfde is al haar vagina, alléén staat hij anders…” Beste Hans Worst. (neem me niet kwalijk maar zo zie ik je nu even) schaam jij je niet?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Overigens, om alle misverstanden te voorkomen, Er is er maar één die bepaalt of iemand een ban verdient en deze ook krijgt! E.J.!!

    Webmaster

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Ik hoef mezelf toch zeker niet te verantwoorden, laat staan te schamen, omdat ik voor een andermans recht op een vrije meningsuiting opkom. Als ik fouten maak en anderen bieden mij dat inzicht, ben ik hen daar dankbaar voor, het gaat immers om de inhoud… Joop bedoelde hoogst waarschijnlijk dat linkse types zo godvergeten eigenwijs zijn in hun liefde voor alles wat geen blanke Christelijke Europese man is, zoals blijkt uit de alinea die voor de door jou aangehaalde alinea staat van Joop. Daarmee ruk je dingen uit z’n verband, net als de wensdenkers doen met de uitspraken van Wilders over Marokkanen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s