SPANNING MAROKKAANSE JEUGD STIJGT!

Screenshot_14

(Door: Martha N.)

De uitspraken van Geert Wilders over Marokkanen en de dood van twee Marokkaanse overvallers in Deurne heeft de “sluimerende onvrede onder Marokkaanse jongeren laten toenemen.” Experts maken zich ernstig zorgen. Nee nou wordt ie mooi! Met deze woorden, uit een artikel in de Telegraaf, wordt regelrecht opgeroepen tot haat! Haat tegen Geert Wilders. Is dit bericht geen uitlokken tot actie! Uitlokken tot een moordaanslag, oproepen tot moord tegen wie..? In de eerste plaats Geert Wilders, maar tevens op de mensen die achter de PVV-gedachte staan en dus voor behoud van eigen land! Wij zijn ineens de “outlaws” in eigen land geworden, wij hebben geen rechten..!

Ja mensen, het staat echt te lezen in de Telegraaf van deze ochtend op 4 april, 2014. Ik probeer altijd netjes te blijven, maar mijn man heeft vanochtend een paar opmerkingen gehoord, die ik de lezers zal besparen. Laten we ter zake blijven.

Vervolg bericht uit de Telegraaf: Dat blijkt uit een rondgang van dagblad Trouw. De Marokkaans-Nederlandse Karima Daoudi is directeur van het Bureau Maatschappelijk Herstel en Rehabilitatie, dat moeilijke jongeren begeleidt. Volgens haar hebben die jongeren niets meer te verliezen en kunnen ze hun woede niet kanaliseren. „Als ze dan ook het gevoel hebben dat de samenleving tegen hen is – zoals met Wilders en in Deurne – bestaat de kans dat ze in opstand komen met alle gevolgen van dien.” Criminoloog en bestuurskundige Eric Bervoets vreest vooral dat de jongeren nihilistisch worden en gaan rellen. Echter, de kans dat het tot een hevige treffen komt, zoals in Londen en Parijs, is volgens hem klein.

Probeert men hier te zeggen dat de aanslag op de juwelier in Deurne te wijten is aan Geert Wilders´  uitspraken..? Daar blijft je de adem toch bij weg! Met andere woorden: omdat de uitkering trekkende Marokkaanse jongeren geen uitweg meer zien en opgehitst worden door de woorden van Geert Wilders, gaan ze een juwelier overvallen? Omdat je EXTRA geld wilt hebben bovenop je uitkering ga je overvallen plegen, een gezin ongelukkig maken. Mensen die hard werken voor hun brood?

www.telegraaf.nl en www.telegraaf.nl

Worden dit soort mensen al niet genoeg in de watten gelegd? Nee, het is nooit genoeg. Mogen alleen Marokkaanse jongeren woede hebben? Kennen onze Nederlandse jongeren geen woede? Mogen wij Nederlanders geen woede kennen..?

Ruim 5000 handtekeningen tegen Geert Wilders. Ook door een groot aantal Nederlanders ondertekend! Hoe dom kun je zijn?!

Er zijn ook andere Nederlanders, en die zijn het zat. En die groep zijn wij. Wij zijn het zat. Wat zijn we zat? Wij zijn het zat dat onze “regering” ons met voeten treedt. Wij dienen een klacht in! Waarover? Over het volstoppen van ons land, een land waar wij als echte Nederlanders recht op hebben, ons vaderland! Wij dienen een klacht in tegen alle Nederlandse regeringsleiders die tegen ons zijn! Maar om ergens te beginnen, nemen wij de valse stembiljetten, dus al die stemmen die teveel uitgebracht zijn.

Wij dienen dan ook tevens een klacht in tegen het “vals tellen van stemmen”. Men schijnt het “tellen niet meer zo goed in de hand te hebben”! Rekenen, dat leer je ook niet meer op school, het onderwijs in Nederland krijgt een dikke min. Maar ja, dat is “politiek gezien” correct, want anders vallen de prestaties van de Nieuwe Nederlanders zo op, zij, die geen moeite doen om onze taal te leren. Dus passen wij ons aan, wij, de Nederlanders.

Screenshot_16

Dus…gaat het rekenen bij ons in Nederland net als met het cijferwerk in de Europese Unie, U weet wel, Jeroen Dijsselbloem, je gaat ”anders” tellen en opeens is Europa (bijna) uit de crisis. Waarom is er geen duidelijk protest te horen over al die verkeerde stemmen? Vinden wij dit allemaal goed.? Het komt eigenlijk neer op het stelen van een “stem”, maar dat mag in Nederland. Maakt U geen gebruik van Uw recht om te protesteren wanneer Uw bankpasje is gestolen? Karin Reeuwijk van de gemeente Rotterdam (zeker PvdA of zoiets) lijkt zich niet heel druk te maken over de vele spookstemmen. “Het gaat per stembureau om kleine aantallen en zeker als je het vergelijkt met alle kandidaten, dan is het effect klein. Een sluitende verklaring voor de verschillen hebben we echter niet.” (Komt niet zo goed uit waarschijnlijk). Een kleinigheidje dus..! Vals spel wordt getolereerd!

Lees: www.powned.tv

Ach het zijn er maar een paar, noem je dit een paar..?

Lees verder: www.powned.tv

Spookstemmen en andere fouten kunnen een zetel verschil uitmaken!

www.elsevier.nl

Uitslag klopt niet als een bus! Het aantal onregelmatigheden is zo groot, dat het mogelijk een effect had op de einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen zijn ontzettend veel fouten gemaakt met het tellen van de stemmen op stembureaus in grote steden. Dat meldt het AD. Alleen al in Rotterdam zouden 1666 spookstemmen zijn geregistreerd.

Lees: www.joop.nl

Dit waren “slechts”Gemeenteraadsverkiezingen.

Binnenkort echter Europese Parlementsverkiezingen. Binnenkort gaan we voor de Europese Parlementsverkiezingen naar het stembureau. Gaan we wel of gaan we niet..? Ik wel… Het zal er NU om gaan! Ik houd niet zo van het woordje IK, maar ik ga stemmen TEGEN de EU, ik ben VOOR Nederland en de toekomst van onze mensen. Ik zie een betere toekomst alleen door te stoppen met ons land vol te proppen met kansarme immigranten en al ons zuur verdiende geld massaal weg te kruien ter meerdere glorie van politici…

Straks gaan we dus weer naar de stembus. Gaan ze weer op eenzelfde slordige wijze om met onze zo belangrijke stemmen? Wie gaan de stemmen controleren? Kunnen we de tellers vertrouwen? Gaat het opnieuw zoals bij de Gemeenteraadsverkiezingen? Wie kunnen we nog vertrouwen? Gaan we opnieuw bedonderd worden. Was de foutieve telling een voorproefje om te kijken wie er zou reageren op het feit dat er bij de Gemeenteraadsverkiezingen zoveel fouten gemaakt werden?

Screenshot_15

Onze kinderen zijn en worden steeds meer de dupe! Onze kinderen zijn kansarm, onze bevolking gaat het steeds slechter, terwijl Marokkanen zeuren dat ze kansarm zijn! Moslims die zeuren dat alles de schuld van die rot Nederlanders is…

Wanneer Brussel nog meer macht krijgt, hebben wij, Nederlanders, er dan baat bij? Krijgen we nog meer kansarme tot potentiële moordenaars in de maag gesplitst?

Nemen we als voorbeeld: Jihadist van gruwelfoto mag land niet meer in. Hebben wij dan nu eindelijk de grens getrokken, is dit een Nederlander met twee paspoorten! Begrijpen goedmenschen nu nog niet wat ons te wachten staat!? Is het onze schuld dat deze man trots is op “koppensnellen”? “Zaaien wij haat” of is dit gewoon hun cultuur? Kun je werkelijk trots zijn op moorden? Er is een groot verschil tussen “moorden” en jezelf “verdedigen”!

Wij willen dit soort mensen niet. Dankzij onze regering, dankzij de overheersende druk uit Europa, die ons met alle geweld dwingt meer mensen op te nemen. (Laat ik voor alle veiligheid maar even zeggen, dat niet allen zo zijn).

Lees verder en gruwel dat door onze regering en zelfs door Nederlandse mensen dit soort mensen “begrepen” worden. Ga U schamen christelijke partijen, PvdA, VVD, D66. Ga U schamen dat U haat verspreidt tegen diegenen, die nog voor hun eigen land staan!

www.ad.nl/ad

Ga U schamen dat U deze PVV-mensen, allemaal Nederlanders in hart en ziel, voor Hitlers en nazi’s uitmaakt!  GA U WERKELIJK SCHAMEN, REGERING! Schamen, ach nee,  wat is dat? Nee, dat woord zijn jullie al lang geleden vergeten! Hoe bestaat het dat iemand die trots is op zijn vaderland, ofwel zou moeten zijn, een petitie tegen Wilders ondertekent omdat hij gewoon de waarheid spreekt?

Mensen, die nog een hart voor ons eigen Nederland hebben, stem met de PVV  voor een goed, veilig en vreedzaam Nederland. Neem het op voor mensen die “zwart” gemaakt worden door hun eigen overheid! Die vernederd worden door niet alleen Marokkanen, maar de facto door alle moslims in ons eigen land.

PvdA-voorzitter Spekman heeft volgens Wilders gezegd dat “Marokkanen die niet deugen, moeten worden vernederd, voor de ogen van hun eigen mensen”. De PVV-leider vindt dat die uitspraken veel verder gaan dan zijn eigen uitspraken over minder Marokkanen.

www.ad.nl

Mensen, laat zien dat we het zat zijn. Stem tegen de Europese Unie! Stem voor uw eigen vrijheid. Stem voor uw toekomst en die van uw kinderen en kleinkinderen. Wij zijn mondig geworden. Wij kunnen kiezen. We laten ons niet verder vernederen. Wij laten ons niet aanvallen door allerlei buitenlanders. Wij laten onze Nederlandse vlag niet neerhalen, niet vervangen door een EU-vlag, die in werkelijkheid het islamembleem draagt.

Screenshot_20Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op SPANNING MAROKKAANSE JEUGD STIJGT!

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Heerlijk !!

  Like

 2. willem zegt:

  de werkelijkheid :
  Ik , 80-jarige , woon in een wijk met veel overlast door islamitische
  vandalen . Ervaring heeft mij geleerd, dat deze vandalen vrienden hebben
  bij de politie (wijkbureau) . Ik zou graag een aanklacht willen indienen tegen Samsom en Spekman. Onze democratie werkt niet meer, want ik durf niet te gaan vanwege de
  zeer waarschijnlijke represailles van de vandalen.

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Tjonge en dat na een heel leven pvda stemmen !!

   Like

   • Joan zegt:

    Behoorlijk respectloos Klepzeiker!
    Die meneer Willem is van een andere tijd, maar leeft óók in deze!
    Vroeger had men niet veel keuze en was de PvdA niet zo slecht niet, dat is de laatste jaren veranderd dus waarom die meneer zo neerhalen, zijn schuld is het niet!
    Doe jij dr eens wat aan brulbeer.
    En toon respect voor de mensen die hun hele leven lang hebben gewerkt om ons land mooi te houden , verliezen hun pensioen , worden nu beroofd en gedood en dan ook nog machteloos toekijken als beesten er een puinhoop van maken, weet niet of je het weet, maar dat is JOUW taak nu!!
    Willem heeft hard genoeg gewerkt!

    Like

  • D.Day zegt:

   Willem, wij hebben de mooiste tijd van ons leven gehad toen er nog geen moslims in de westerse samenleving aanwezig waren. De wijken zijn overgenomen door moslims en zij bepalen hoe deze wijken eruit zullen zien. Veel autochtone mensen worden weggetreiterd. Verrassend is dit niet: al 1400 jaar zijn moslims bezig met het beoorlogen van ongelovigen.
   Met de komst van moslims bij de politie wordt het de autochtonen steeds moeilijker gemaakt om je beklag te doen.

   Like

   • danny zegt:

    @ D-Day

    ja de moslims infiltreren op alle mogelijke posities om Nederland te islamiseren. Bij de politie, in de politiek, in het onderwijs, in de gemeente politiek, waar niet. volgens de koran is dit infiltreren toegestaan om het land, in dit geval Nederland, over te nemen als de moslims machtig genoeg zijn, om daarna de sharia in te voeren.

    Like

 3. willem zegt:

  vervolg :
  Excuus : ik maak een fout , die veel gemaakt wordt :
  ik sprak over de democratie, die niet meer werkt (dat is ook waar vanwege de media),maar
  ik bedoel natuurlijk de rechtstaat ( die niet meer funktioneert ).

  Like

 4. benkok zegt:

  http://tora-yeshua.nl/2014/04/yassin-el-forkani-jongerenimam-onze-opvoeding-schiedt-tekort-nationaal-debat-nodig/
  Helaas durven ze het gesprek niet aan, zie artikel. Liegen om er onder uit te komen. Maar wel dreiggeluiden laten horen, in Deurne, vanuit dat wegrijdende autootje “wij komen terug”.
  Anderzijds: ik deel dagelijks onze folder uit “gewaardeerde moslim, geschapen door God” en die wordt door iedereen tot op heden vriendelijk aangepakt.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr .pastor)
  PS: de folder “oprutte Rutte, hoepel op Slob, weggerold Pechtold, verdwijn met de noorderzon Samson, bla bla Buma” moet nog gemaakt worden.

  Like

 5. Thorgard zegt:

  5000 mensen die aangifte tegen Wilders doen….. terwijl er 100.000-en Marokkanen zijn. Ook al is het aantal dus hoog, het is minder dan 5 % van alle Marokkanen in ons land.. Daarbij gerekend dat er heel wat Nederlanders hebben meegestemd is de groep Marokkanen die tegen Wilders is dus toch maar heel klein.

  Like

 6. D.Day zegt:

  Martha, een schitterend stuk. Het sluit helemaal aan bij mijn visie over Marokkanen. Zij zijn nu 40 jaar in Nederland en hebben al die jaren mogen doen en laten waar ze zin in hadden. Nooit is hen ook maar een strobreed in de weg gelegd, zij moesten op basis van door Brussel afgesloten verdragen met de Arabische wereld met rust gelaten worden. Dus we lieten ze met rust (overigens geldt dit ook voor de Turken, maar dit even terzijde) en gaven ze subsidie op subsidie om ze maar te vriend te houden. Dit speelt al jaren. Crimineel gedrag wordt door de multi-culti meteen verklaard dat dit komt door de sociaal-maatschappelijke achterstand en dat ze altijd gediscrimineerd zouden worden. Deze opstelling van de multi-culti buiten de Marokkanen uit en worden hierdoor gesterkt in hun negatieve opstelling naar onze samenleving: zij zien een gespleten autochtone maatschappij waarin zij met hun crimineel gedrag altijd wegkomen.

  Jaren geleden heb ik eens gezegd: als wij kritiek leveren op het gedrag van de nieuwe Nederlanders, zoals ze genoemd moeten worden, dan hebben wij het gedaan. En helaas, ik krijg gelijk!

  Het enige waar we op kunnen hopen is een grote PVV.

  Like

 7. Mooi uitvoerig artikel geschreven, Martha N!

  Like

 8. Fred zegt:

  PVV aanhangers zijn net als de joden uit 1933 in Duitsland. Vogelvrij.
  En de beulen zijn……….vul zelf maar in.
  Benieuwd wanneer “ze” willen dat PVVers een herkenbaar merkteken op hun kleding moeten gaan dragen.
  Ik zie “ze” er toe in staat.

  Like

 9. Paul Zwueste zegt:

  Mevrouw Martha N. U geeft ons een uiterst waardevolle blik op de huidige Nederlandse samenleving die verziekt wordt en is door een omvangrijke groep kwaadwilligen!
  Dit zijn de zogenaamde marokkanen van berberse afkomst. Overigens door hun eveneens onderontwikkelde soortgenoten ècht al eeuwen gediscrimineerd in hun land van herkomst.
  Zij, die soortgenoten, zijn die andere zogenaamd èchte marokkanen, die van een éven andere professie zijn. Èchter, u weet net zo goed als ik dat elk klein verschil telt… dáár waar ontwikkeling en moderne beschaving zo zeldzaam en uiterst schaars zijn!
  Uw artikel aandachtig gelezen hebbende treffen mij het meest Uw woorden: ” Wij willen dit soort mensen niet…” Kijk, dáár gáát het om! “Wat willen wij… Wat willen wij niet!”
  Wij, dat zijn de heersers en behoeders over en van ons eigen land. Wij, het échte eigen volk dat zich, (Opnieuw en sinds Eeuwen van Vrede) en wéér opnieuw, niet laat knechten door gewelddadige gelukszoekers die in dienst staan van een politiek-godsdienstige terreursekte dewelke handelt in naam van een onbekende en heidense godheid die niet bestaat!
  Die hun terreur over ons land en onze samenleving brengt! Hebben wij niet tachtig lange jaren niet weerstand geboden aan een oppermachtige vijand? Het toenmalige superieure Spanje!?
  Dit tezamen met onze Vlaams-Zuid-Nederlandse-Broeders?! Zouden wij dan nu niet dat gajes dat met helemaal niks uitgerust ons bestaan komt bedreigen niet kunnen weerstaan?! Kom nou toch!!!! Waar is nu die angst! Toon je eigen wil op een gewelddadige wijze en ze zullen zich verlamd en kreupel terug naar hun thuislanden spoeden!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed gesproken, Paul! Dat is zo ongeveer, wat ík hier van tijd tot tijd ook al probeer te benadrukken!
   Zo nu en dan ontstaat er hier en daar wel eens een neiging tot doemdenken en geloof in de onafwendbaarheid van het noodlot. Begrijpelijk, maar dat is nu net, waar we ons NIET aan moeten overgeven!
   Gewoon blijven zeggen: Dit gebeurt niet, op een dag smijten we ze er uit, en dan lukt het, tenslotte!
   En per slot van rekening hebben wijn met onze vrijheid van meningsuiting nog steeds een heel machtig wapen in handen!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    3de regel van onderen: wijn=wij, uiteraard.

    Like

   • Ik deel de mening van minister Spekman; “Je moet Marokkanen vernederen tot op het bot”! En daar kun je ook van maken; “Je moet moslims en hun vrienden vernederen tot op het bot”! Dat wil ik ook in de toekomst doen!

    Like

   • BertG. zegt:

    Jack, en als je dat vind, ik ben het geheel met je eens verder, dan moet je daar dus zeker geen aangifte tegen doen. Dat is nogal tegenstrijdig.
    Ik vraag me af en toe af of mensen daar wel eens over na gedacht hebben.
    En dat geld ook voor b.v. Fleur Agema. Je doet namelijk een soort van aangifte tegen jezelf dus.
    Een aangifte doen tegen iets waar je het eigenlijk mee eens bent vind ik een beetje merkwaardig.

    Like

   • Ik doe ook geen aangifte tegen Samson en Spekman wegens hun uitspraken over Marokkanen omdat Wilders dat wil. Ik heb wel meer te doen. Ik ben bezig met een zelfportret te schilderen met de tekst erboven: “Shalom… I am a Jew!”

    Like

 10. Pilgrim zegt:

  De EU-vlag draagt absoluut geen Islamembleem zoals hier gezegd wordt. De ontwerper van de vlag, Arsene Heitz, inspireerde zijn ontwerp op de vrouw met de sterrenkroon zoals beschreven in Openbaring 12. Volgens een recente theorie zijn de Europeanen de nakomelingen van de 10 verdwenen stammen van Israël.

  http://www.wereldvanmorgen.org/artikel_pktl_10stammen.htm

  Voeg daar de twee overgebleven stammen aan toe van het huidige Jodendom en je hebt de 12 stammen van Israël gesymboliseerd in de Europa-vlag.

  Like

 11. Thorgard zegt:

  Ik zag vandaag op TV een artikel over Letland; dat de Russen daar eigen scholen, met hun eigen taal, eigen producenten van schoolboeken, eigen tv-programma’s etc. hebben.

  De angst bestaat daar dat die Letten (Russen) op den duur autonomie cq. aansluiting bij Rusland willen. Waarin zouden die Letten (Russen) anders zijn dan de Nederlanders (Moslims) hier?????

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Inderdaad, een troll. Ik rook het goed. Verdiep je nu eerst eens even in het verschil tussen Letten (een volk dat in ontwikkeling hoe dan ook kan evolueren) en Moslims (geen volk, maar vastgepinde vertegenwoordigers van een versteende ideologie waaruit ze niet kunnen ontsnappen of straffe van doodsbedreiging)

   Like

 12. lucky9 zegt:

  De ‘piece’ is geen probleem. Het probleem is de ammo. Ik verkies een 9×19mm Parabellum op korte afstand (Glock, Smith & Wesson, Walther, Vektor, Taurus, Tanfoglio, Sphinx, Sig-Sauer, Ruger, Mauser, Llama, Korth, Kel-Tec, Jericho, Hecker & Koch, Feg, CZ, Colt, Browning, Bersa, Bernadelli, Beretta, Benelli, Astra, AMT.) Het is de beschikbaarheid van het kaliber dat telt.
  Op langere verdedigingsafstand best de 5.56mm NATO. (Armalite, Glock, Smith & Wesson, Ruger, Bushmaster, LWRC, Colt, Rem enz.)
  Beide in bulk en liefst zo snel mogelijk. Dat is zeker én goedkoper, nu het nog kan! Gebruik alleen betrouwbare zoekmachines.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Vanavond op de TV. Juweliers willen zich niet bewapenen. Sommigen waren al meerdere malen overvallen, waarbij de Marokkanen telkens met pistolen dreigden. Die juweliers spelen Russische roulette met hun leven. Ze verzoeken de goden ! Er hoeft maar EEN overval te komen waarbij de overvaller ook daadwerkelijk schiet, en ons juweliertje zit voortaan bij Petrus. En die kans om vermoord te worden is zeer groot, want het Marokkaanse tuig wordt steeds gewetenlozer in hun optreden !

  Like

 14. William McCoy zegt:

  WEL DAN IS DAT HET ENIGE JOODS, WAAR IK OP TEGEN BEN,.
  DAT BLAUWE FLAGGETJE MET DIE GELE STERRETJES.
  SORRY ISRAEL WAT MOETEN JULLIE WEL NIET DENKEN,DAT ANTI JOODSE ORGANISATIE eu GENAAMD,MET EEN FLAG MET JOODSE SYMBOLIEK.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Goed geschreven stuk, Martha N. Wij zijn door de verraderlijke partijen, van PvdA,CDA,VVD,D66,GL,SP,CU, vreemdelingen geworden in ons eigen land. Dit is nu waar achtereenvolgens Hans Janmaat, Pim Fortuyn, en NU DHR. WILDERS voor waarschuwden! Maar men blijft het ontkennen, bij de voornoemde partijen.

  Like

 16. Roel du Pree zegt:

  Onze samenleving is ziek gemaakt door politieke leiders die de deuren van ons land wijd open hebben gezet voor al het gespuis uit de rest van de wereld dat maar zin had om van de welvaart en sociale voorzieningen te profiteren die anderen hebben opgebouwd, en misbruik te maken van vrijheden die in hun eigen (religieuze) cultuur niet bestaan. Politieke leiders die al deze personen van de Nederlandse nationaliteit, een uitkering, en bescherming door de staat hebben voorzien door jarenlang elke vorm van kritiek op ‘cultuurverrijkers’ die ons financieel leegzuigen en cultureel kapot maken de kop in te drukken met termen als “discriminatie” en “racisme”.

  Zij zijn ook degene die ons met honderden miljarden aan schulden hebben opgezadeld door jarenlang in de rest van de wereld voor Sinterklaas te spelen met het geld van de Nederlandse belastingbetaler, en die ons verraden hebben aan een gedrocht wat ons steeds meer vrijheid en zeggenschap in eigen land ontneemt (EUSSR), en die ons beroven om het in stand te houden.

  De (r)overheid is niet de oplossing maar de oorzaak van alle ellende!

  Like

 17. BertG. zegt:

  Het is werkelijk overal hetzelfde met die gasten.
  -Het conflict startte toen een klein groepje vooral donkergekleurde jongemannen om een sigaret vroeg,-
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/04/horde_bestormt_bruiloft_austra.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s