Werkloosheid aanpakken = discriminisme aanpakken

Screenshot_4

De werkloosheid onder allochtonen. Die is dus te hoog. En dat is kut, want dan krijg je dat ze geen baan hebben, dus geen geld, dus dan maar crimineel worden, dus dat demense een grafhekel krijgen aan allochtonen en ze zomaar doodschieten. Nouja, daar moet nog ergens tussen dat ze gewapende overvallen plegen, maar oké, we hebben het plaatje. Daarom: werk. Dus: de taal netjes beheersen, in woord en geschrift. Geen malle kleding aan. Geen werkkleding weigeren. Geen uitzonderingen eisen op basis van koeltoer of geloof. En solliciteren maar, samen met de rest van het legioen werklozen. Werkgevers zullen in eerste instantie misschien niet speciaal happig zijn op mensen met een exotische achternaam, dat is reputatieschade en heel zuur maar dat kost tijd en inspanning om die negatieve associatie weer weg te nemen, dus dat hebben allochtonen zelf in de hand.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Nederland, Racisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Werkloosheid aanpakken = discriminisme aanpakken

 1. Monalisa zegt:

  Dan pakken we meteen de PVDA aan hier zijn bewijzen genoeg voor, werkeloosheid aanpakken!!!! dat kan alleen als de grenzen dicht gaan, en de bazen aanpakken die geen sociale lasten afdragen er zijn er zat van.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22472001/__Glasfabriek_Sas_Glas_failliet__.html

  NO 2 vandaag weer een failliet.het gaat zo mooi in nederland, er komen er nog meer aan. Straks 1 miljoen WW en dan de bijstand nog en al die WAO-jong en al die AOW’ers dus de vraag wie werkt er nog!!!. dan zitten we al op 5 miljoen mensen die niet werken maar wel geld moeten hebben om te overleven ik dacht dat er 9,4 miljoen mensen stemgerechtigd zijn???? dat weet ik niet zeker.

  Like

 3. Nico Omen zegt:

  Volgens de Haagse nazaten van de gebroeders Grimm (in Nederland beter bekend als Pinokkio Rutte & Didioot Samsam) begint de de economie weer flink aan te trekken.
  Echter, ook dat is weer een schaamteloze leugen, zoals blijkt uit dit artikel in de digitale financiële Telegraaf van vandaag:
  http://www.telegraaf.nl/dft/22471843/__Reorganisatie_Philip_Morris_in_lange_rij__.html
  Voor een juiste beeldvorming heb ik even alle cijfertjes bij elkaar opgeteld, hetgeen een totaal banenverlies opleverde als volgt: (voor aantallen waarbij een ‘in de orde van grootte tussen minimum- en maximumwaarde staat vermeld, is het gemiddelde daarvan genomen. Voorbeeld: geeft het bedrijf op dat er tussen de 500 en 1.000 ontslagen gaan vallen, dan is dat geteld als 750.
  Philip Morris: 1.230
  ING: 300 + 1.400 = 1.700
  Ballast Nedam: 150 + eerdere 850 = 1.000
  KPN: 4.650 + het gemiddelde tussen 1.500 en 2.000, maakt totaal 6.400
  MSD: 440
  Rabobank: tussen de 1.000 en 2.000 is wordt hier geteld als 1.500
  Careyn: 1.000
  Achmea: 4.000
  Philadelphia: 900
  Sanoma: ‘maximaal’ 500 wordt hier geteld als 250
  ProRail: 600
  Bam: 500
  De Opbouw: het gemiddelde tussen 800 en 1.200 = 1.000
  Meander: 1.000
  Estro: 4.000
  RijksRoverheid: 15.000
  Imtech: 550
  Nuon: 500
  Rabobank: 3.000
  Post.nl: het gemiddelde tussen 450 en 650 = 550
  ING: 1.400
  TOTAALCIJFER: 46.520 (RUIM ZESENVEERTIGDUIZEND BANEN FOETSJIE!)
  En dan in Den Haag nóg steeds volhouden dat de economie weer aantrekt?
  Conclusie: een schrijnender beeld van totale incompetentie op het riant betaalde Haagse pluche, is in de ruim tweehonderdjarige parlementaire geschiedenis van Nederland nog niet eerder vertoond.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Nico Omen: 16.57. uur. Heel goed uitgelegd. En ook wat deze ellende betreft, is de REGERING/ DE OVERHEID/ DE POLITIEK niet de OPLOSSING, maar is de POLITIEK ONDERDEEL VAN HET PROBLEEM. Bedankt hé idioten in Den Haag. En nog maar wat meer verrijking toelaten, kots ende walg!

   Like

   • Nico Omen zegt:

    Dank voor je instemmende reactie op mijn posting.
    Alleen denk ik dat je het nog altijd iets té positief heb geformuleerd.
    Want naar mijn mening is de regering/overheid/politiek (lees: de poLIEGici) niet ONDERDEEL van het probleem, maar juist de OORZAAK van het probleem!

    Like

 4. leo zegt:

  uhh,…. is effe kijkuhh,…..46.520 banen foetsie, dat is dus 46.520 GEZINNEN in de problemen, pak gemiddeld 3 personen per gezin dan hebben we het toch gauw over 139560 uitgerangeerde MENSEN !!! toch ??

  Hopla !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s