Collecte voor overvaller Deurne

Screenshot_8

DELFT – De Marokkaanse gemeenschap in ons land heeft een inzamelingsactie gehouden voor de familie van de 29-jarige Youssef F. Deze in Italië wonende Marokkaan was één van de twee mannen die een week geleden om het leven kwamen bij een overval, die hij met Abdel H. (20) op juwelier Goldies in Deurne pleegde.

Via Facebook zamelde de Delftse stichting Bladi ruim drieduizend euro in. Het geld is bedoeld voor de begrafenis van F. in zijn geboorteland. Om te bewijzen dat ze echt voor deze doodgeschoten landgenoot geld ophaalde, plaatste de islamitische welzijnsstichting een foto op internet van de verblijfsvergunning die de familie van Youssef, zijn ouders, zus en broer, sinds februari 2009 in Italië hebben. Het gezin staat geregistreerd op een adres in Turijn.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Marokkanen, Nederland. Bookmark de permalink .

25 reacties op Collecte voor overvaller Deurne

 1. Benesha zegt:

  Verschillende gemeenschappen en culturen verplicht naast elkaar -met elkaar is een illusie van linksen- laten leven gaat gegarandeerd fout als er voldoende kritische massa is bereikt door de vreemde cultuur. De laatste jaren zijn we op dit punt aangekomen, als ik het vergelijk met pakweg begin jaren 90, toen we al zulke verhalen veel minder hoorden. En dit gaat goed fout, heel binnenkort. Eén frats teveel en de overheid zal de brave Belg of Nederlander ook niet meer in de hand kunnen houden. Laten we dan de linkse politici in Nederland, België en de EU ook maar uitdrijven.

  Like

 2. Die gasten noemen in het Nederlands die vrouw van de juwelier een varken. Hoezo discriminatie? Welkom alle moslims in de wereld!?

  Like

 3. HansFire zegt:

  Ik heb nog een paar kogels voor die Marokkaanse IDIOOT, meer is die niet waard, en opgeruimd is netjes.

  Like

 4. jans zegt:

  Welke marokkaan heeft nu het lef om de collecte te stelen? De islam moet verboden worden! MINDER MINDER MINDER MINDER

  Like

 5. Harry zegt:

  Nog even en dan eisen ze dat er een standbeeld opgericht wordt voor die klootzakken .
  Hoog tijd om een beetje soepsidie aan te vragen .
  Spekmans en Dodo Samsom zullen ze wel graag terwille zijn , het is maar belastinggeld tenslotte .
  En dan krijgen die arme mocrootjes eindelijk eens de erkenning waar ze zo naar hunkeren .
  Het hoeft helemaal niet zo duur te zijn , geen brons of zo , dat wordt toch weer door de een of andere barbaar gejat , nee gewoon een standbeeld van varkensstront met epoxyhars .

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Wij sluiten een verzekering af bij de geboorte van je kind,( niet iedereen doet dat) maar de Marokkaanse gemeenschap betaald weer zijn begrafenis.

  Like

 7. Driek zegt:

  En hier blijkt dus wel uit wat een gewetenloos tuig het is, ze hebben geen enkel mededogen met het juweliersechtpaar dat nu zwaar in de vernieling zit. Mijn hekel aan die lieden wordt met de dag groter. Oh Heer, verlos ons van dat schorem!

  Like

 8. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Ik ben maar even naar het artikel gaan kijken.
  Die marokkaan was doodgeschoten door een VARKEN, de vrouw van die juwelier dus.
  En voor dat stelende niet werkende tuig wordt van ons begrip en tolerantie gevraagd.
  Waar halen ze de onbeschoftheid vandaan???

  Like

  • Sjaak zegt:

   EN DOORDAT ZE ACHTER HUN EIGEN TUIG STAAN IS HET
   BEWIJS GELEVERT ! ZE MOETEN ALLE OPROTTEN ! HET
   HELE ISLAAMTUIG MOET TERUG NAAR DE ZANDBAK WAAR
   ZE VANDAAN GEKOMEN ZIJN !

   Like

   • jans zegt:

    Inderdaad, alles terug naar de woestijnen van hun voorvaderen. Weg met de islam, de islam moet verboden worden! MINDER MINDER MINDER!

    Like

 9. avander zegt:

  Ik was ook al zo onder de indruk van de inzameling destijds na de moord op juwelier Hund in Amsterdam, zo zie je maar dat er in de etnisch gemonopoliseerde dadergroep wel degelijk meegeleefd wordt met de “slachtoffers”

  Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Tja,dat zijn wij in hun ogen:varkens!Ze hadden het liever andersom gezien:reden voor een feestje;smeerlappen,dat zijn het!

  Like

 11. lucky bee zegt:

  En wat gaan ze met dat geld doen? een overval in Mohammed’s hemelse hoeren huis uit oevenen?

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Neergeschoten door een varken las ik ergens. Zo word er in de Marokkaanse gemeenschap over ons gedacht. Christenvarkens, apen, honden. En geen inzamelingsactie voor het juweliersechtpaar, maar een inzamelingsactie voor dat stuk tuig. In die wereld zal nooit iets veranderen, want ze blijven azen op dominantie in Nederland, gevolgd door een Sharia kalifaat waar wij allen het loodje zullen moeten leggen. Het is geen minder, minder, minder Marokkanen, maar alle Marokkanen en Islamieten Nederland uit. Eer dat besef in Den Haag doordringt zullen we al behoorlijk onder de Sharia plak zitten met geen uitzicht meer voor de toekomst !

  Like

 13. Anonymous zegt:

  hoe durven ze . het tuig steunt het tuig . het land uitschoppen hun zijn niet het slachtoffer maar de mensen die overvallen zijn .

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het is toch wat, hè: Doodgeschoten door een VARKEN…..!
  Dat heb je er van, als je je zo maar in het land van de varkens en apen vestigt; nogal logisch, dat er vroeg of laat dan zoiets gebeurt…..
  En als jullie niet heel gauw inbinden, met jullie grote lefgozer-bekken, dan voorzie ik, dat het in de toekomst nog vaker gaat gebeuren.
  Dus…..Wat dacht je van: Massaal ópdonderen vóór het te laat is?

  Like

 15. Paul Zwueste zegt:

  Ik begrijp dit niet. Ik neem aan dat je in Italië toch ook vakantiegeld krijgt bij je uitkering?
  Dat moet toch voldoende zijn voor een eventuele begrafenis in het buitenland, gezien de aard van de uitkeringsgerechtigden in dit geval?!
  Een van de vele voordelen van dooie marokkanen is dat de meesten in hun thuisland begraven willen worden. Opgeruimd staat netjes. Geen Nederlandse bodem ontheiligd dus!
  Volgens de islam hebben ze allemaal eeuwige grafrechten. Ik stel voor dat we ze helpen om zo spoedig mogelijk van die “rechten” gebruik te kunnen maken!

  Like

 16. onnodrees zegt:

  En dan staat er boven deze foto op de Facebookpagina van de stichting: ‘..Nederland in onze handen hebben’ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1485811061645726&set=pcb.1485811084979057&type=1&theater

  Like

 17. Republikein zegt:

  Bedelen is wel erg besteed hiero, hele stammen leven er van!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s