Demonstratie in Deurne (+ video)

Screenshot_9

(Door: Henny Eekhof)

De demonstrerende Marokkanen in Eindhoven en Deurne laten een nare smaak achter bij veel Nederlanders. Het handjevol Marokkanen (opmerkelijk genoeg voelen zij zich kennelijk voor geen prijs Nederlander) beweerde tot de vriendenschare te behoren van de neergeschoten overvaller(s) van een juweliersechtpaar in Deurne. De demonstranten beroepen zich op de rechtsstaat Nederland en dat is hun goede recht, daar niet van. Maar om de zich tegen een gewapende overval verwerende vrouw ‘moordenaar’ te noemen gaat veel te ver. Nederland is inderdaad geen jungle, ook al hebben de overleden vrienden van de demonstranten alles in het werk gesteld om dat toch zo te doen lijken met hun overval.

Er kwam een bericht in de publiciteit dat de neergeschoten overvaller uit Eindhoven in een moskee zou zijn herdacht. Op zich niets bijzonders wanneer leden van een religieuze gemeente een gestorven lid van die gemeenschap herdenken. De term ‘een moskee’ wekt echter nieuwsgierigheid, want moskeeën hebben immers een nadere naam en kennelijk kon de publieke omroep het niet aan dit te vermelden. Een vluchtig onderzoek leert dat de herdenking is gehouden in de ‘Al Fourkaan’ moskee in Eindhoven. Tja: die kennen we nog wel! Deze moskee werd ooit besproken in het NTR-programma ‘Mijn moskee is top’.  Achteraf was deze moskee helemaal niet zo’n topper, want in 1999 bleek dat daar een conferentie had plaatsgevonden waar wat minder vrome zaken werden besproken. In ieder geval leken 3 van de latere 11 september terroristen deelgenomen  te hebben aan die conferentie. Later kwam de moskee nog enkele malen minder fraai in het nieuws, nadat verschillende jonge bezoekers van de moskee op jihadreis waren vertrokken. Dit riep toch wel vragen op over wat er nu precies werd gepredikt in die moskee. Het is helaas duister gebleven. De tegenactie van Deurnese jongeren liet de demonstrerende Marokkanen al snel afdruipen. De burgemeester van Deurne verbood wijselijk verdere demonstraties en enkele Marokkaanse organisaties spraken hun afschuw uit over de intenties van de overvallers en de demonstranten. Dat bracht de gemoederen weliswaar tot bedaren, maar toch was een glimp op te vangen van het brede gevoel van onbehagen onder de Nederlandse bevolking. Zij zijn helemaal klaar met het ergerlijke gedrag van slecht geïntegreerde groepen ‘Nieuwe Nederlanders’. Dat is een veeg teken omtrent de opbrengsten van de multiculturele maatschappij en legt een zware verantwoordelijkheid op aan degenen die deze keuze hebben gemaakt. Voor zover bekend hebben wij immers geen stembrieven gezien waarop Nederlanders hebben kunnen kiezen voor deze verrijking van onze natie. Integendeel. Er tekent zich juist het omgekeerde af zoals in Deurne een kort moment was te zien.

(video van Martien van Dam/Persbureau MVD)

Door:
Henny Eekhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Multiculti, Nederland, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

20 reacties op Demonstratie in Deurne (+ video)

 1. Sjaak zegt:

  WIE GEZEGT ! TERECHT ! KUTMARROKANEN !
  EN WANNEER IK ZO EEN HAATMOSKEE MET DE
  BAART APEN ZIE , WAAROM KOMT ME DAAR
  ALTIJD HET BEELD VAN DE BEELDENSTORM
  IN MIJ OP ?

  Like

  • jans zegt:

   Dat zei ik laatst ook al. Het zal uiteindelijk leiden to iets tussen een mix van de beeldenstorm en Joegoslavie. Die kut marokkanen hebben niet-moslims al 30 jaar geterroriseerd en het sociaal systeem uitgezogen, maar nu is de beurt aan hun de niet-moslims, een mix van Vikingen, Germanen, Aziaten en Afrikanen. Wedden dat die terig islamieten bang zijn: MINDER! MINDER! MINDER!!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @jans: 20.36. uur. Dat gaat uitlopen op een conflict als in Joegoslavië! En net als daar zullen de roden van de eussr, en bij ons opkomen voor de HAATJURKEN, en ons in de rug aanvallen! Samen met de verraders van liberale, en christen-democratische snit! DAAR BEN IK VAN OVERTUIGD, alleen de PVV komt voor ons op!

    Like

 2. nieuwenhuis zegt:

  Te zielig voor woorden:

  Hartjes uitdelen:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22474945/__Marokkanen_delen_hartjes_uit__.html

  Steek ze maar in de fik en dan in je reet ermee!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. bobzelf zegt:

  bravo een geweldige constatering !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  EN WEER WERDEN WE NIETS GEVRAAGD , WE KREGEN ZE GEWOON BINNEN !!

  met de leus, : DOORLOPEN EN JE MUIL HOUDEN , WANT U BEGRIJPT ER

  NIKS VAN !!!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Inschattingsfouten fouten die gemaakt zijn in het verleden kunnen altijd weer tot op zekere hoogte hersteld worden. Alleen onze overheden zijn te laf en te ruggengraatloos deze fouten toe te geven. Het herstel van gemaakte fouten kost ook veel geld. Groepen die op culturele gronden en religieuze gronden weigeren zich aan te passen moet op vrijwillige basis gevraagd worden terug te keren naar hun thuislanden waar ze blijkens geen afscheid van kunnen nemen. Bij dat op vrijwillige basis mag wat mij betreft best een oprot premie afgegeven worden. Ze niet geïntegreerd hier houden kost ook bakken met geld jaar in jaar uit. Inmiddels tot de derde generatie en de derde generatie blijkt nog on-aangepaster te zijn dan de eerste. Over goed overheidsbeleid gesproken. Niet genoeg gepamperd zeker? Als ze terug gaan hebben we er in elk geval geen maatschappelijke last meer van. Die Marokkanen die hier willen blijven mogen hier blijven maar moeten in dat geval aan de eisen voldoen betreffende aanpassing en tolerantie naar allen die niet Marokkaan zijn. Want racisme en intolerantie zit ingebakken in de Marokkaanse cultuur. Breek me daar de bek niet over open. Het is gewoon schandelijk om op T.V. te moeten zien hoe racisten pur sang zich bezwaren over vermeent racisme gedaan door autochtone Nederlanders. Als lid zijnde van die groep zou ik me kapot schamen in plaats van met mijn kanis op T.V. te verschijnen en mijn gram te halen op de Nederlandse maatschappij die hun letterlijk als bevolkingsgroep de miljoenen in de schoot geworpen heeft.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Natuurlijk is het een veeg teken. Door de jaren heen waren er al meer, maar dit, toevallig nèt tegen de achtergrond van de “minder! minder! hetze” belicht het probleem wel bijzonder scherp: Opnieuw bleek het gelijk van Geert, kort nadat er zulke hysterische pogingen waren gedaan om hem voorgoed de mond te snoeren. Links geeft het natuurlijk nooit toe, maar ik geef U op een briefje, dat ze momenteel behoorlijk met het geval in haar maag zit!
  Laat ze zich dààr nou maar eens uitlullen, de houding van haar marokkaanse ‘troeteldieren’ mede in aanmerking genomen.Dat zal nog niet eenvoudig worden!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En toch zulle PvdA,VVD,CDA,D66,CU,GL,SP weg blijven kijken. Want, zoals ik het al eerder heb naar voren gebracht, de eerste 4 genoemde partijen hebben ervoor gezorgd in 1975, dat NEDERLAND/ DE ROVERHEID instemde met de ” RESOLUTIE VAN STRAATSBURG”. Daarmee werd de DEUR van NEDERLAND wagenwijd open gezet voor de MOSLIMINVASIE!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  zulle moet zijn: zullen.

  Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  IK BEN HET ZO ZÀT!

  @geertwilderspvv @APechtold @MinPres LEES dit en DEZE art. bij EJ Bron! Demonstratie in Deurne http://wp.me/p1O7aM-fuA via @wordpressdotcom
  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba Afgeschermde tweets nu

  @geertwilderspvv WIJ zijn jullie idioterie aan MULTICULTI meer dan ZAT! C’est ça! @APechtold @MinPres @wordpressdotcom

  Like

 9. Als je tegen de talloze buitenlanders die in Nederland kwamen wonen protesteerde werd er zelfs door mijn eigen ouders gezegd tegen mij; “doe niet zo extreem racistisch en wees eens verdraagzaam. Er zijn een heleboel goede Turken en Marokkanen…”

  Like

 10. janfreak zegt:

  In het artikel wordt gesproken van geïntegreerde groepen ‘Nieuwe Nederlanders’, dit is niet correct, deze groepen hebben helemaal de intentie niet om te integreren, hooguit te assimileren, maar ook daar schijnen ze heel veel moeite te hebben.

  Like

 11. janfreak zegt:

  daar moet daarmee zijn.

  Like

 12. johannes zegt:

  weg kijken en liegen is zo’n beetje het enige waar die hufters in den haag toe instaat zijn.
  stem dus allen op Geert Wilders.

  Like

 13. Paul Zwueste zegt:

  Bravo Henny Eekhof, prima stuk met aan het eind een héél belangrijke constatering namelijk deze:
  “dat wij nimmer democratisch hebben kunnen kiezen voor of tegen massa-immigratie die er al decennia lang voor zorgt dat Nederlanders zich niet meer thuis voelen in een land dat steeds meer gedomineerd en getekend wordt door de verderfelijke islam en haar dagelijks terrorisme!”

  Like

 14. nieuwenhuis zegt:

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/22475165/__Anti-Wilders-activisten_gepakt__.html

  Zoek hier de verschillen tussen Molima’s en de anderen!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 15. jans zegt:

  Door de overeenkomst van Straatsburg zitten we met die islamieten.
  Het is een duivelsplan, pro-islam, tegen Europa en tegen Israel.
  Stem allemaal Wilders of een andere anti-EU partij, anders zitten binnen 20jaar er net zo bij als nu in het Midden-Oosten.

  Like

 16. bull, uw nederige onderdaan zegt:

  Heb zo n groenlinks t shirt gehad,met geile tekst “ik ben marokkaan”. Mag wel stellen dat deze heerlijk over mijn reet voelde na het schijten, nog nooit z o n schone bipske gehad..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s