HET EUROBEDROG

Screenshot_12

Jean Wanningen neemt ons mee op een boeiende Europese reis, die voert van de Schuman verklaring uit 1950 naar het heden van ‘het redden van de euro’. Er wordt een ontluisterend beeld geschetst van de ontwikkelingen die hebben geleid tot de huidige Europese Unie, het mislukte monetaire politieke experiment met de euro en de toekomstplannen voor een Europese superstaat, die de komende jaren in Brussel gesmeed worden.
Onder het motto ‘beter ten halve gekeerd’ (of moeten we zeggen ‘beter laat dan nooit’?) zouden we nu gewoon moeten stoppen met het streven naar een centraal geleide federale staat. Simpelweg omdat de bevolking van de Europese lidstaten niet vanuit Brussel geregeerd wenst te worden. In dit boek wordt niet alleen een analyse gegeven waarom de eenheidseuro een vernietigende uitwerking heeft op de economie in de eurozone, maar tegelijkertijd ook een oplossing aangedragen voor de diepste financiële economische crisis ooit.

Met een uitgebreid voorwoord van professor Hans-Olaf Henkel, de Duitse topeconoom en voormalig voorzitter van de Duitse werkgeversvereniging BDI.

Speciale voorverkoopactie: U kunt dit boek nu reeds bestellen voor €15,00 i.p.v. €19,95. U ontvangt dan een exemplaar van de exclusieve én gesigneerde 1e druk. We verzenden uw exemplaar op 14 april ’14.

Hier bestellen!

Door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Eurocrisis, Eurofielen, EUSSR. Bookmark de permalink .

13 reacties op HET EUROBEDROG

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba Afgeschermde tweets 23 sec.
  @geertwilderspvv LEZEN en KEER JE AF vdit EUROBEDROG @APechtold http://wp.me/p1O7aM-fuM via @wordpressdotcom

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Waarschijnlijk infantiel van me, maar telkens als ik iets lees over dit thema schiet me wéér die trut van de Viva of de Flair te binnen, kort voor de jaarwisseling 2000-2001, die in een soort jubelstemming de komst van de Euro zat te beschouwen: “Als U het ons vraagt, WIJ vinden het een goed idee: Het brengt eenheid….blablabla…..saamhorigheid…..blablabla….. Toentertijd had ik er nog niet te veel inzicht in, maar ik dacht toen al wrevelig: “Nou, nou, rustig een beetje: Wat mankeert er aan onze goeie ouwe gulden?”
  Nn, dertien jaar later, zou ik er nog wel wat méér over gezegd hebben. EN die vrouwenblad-trutten van toen nog eens aan die lulkoek van ze willen herinneren.
  Hoe zouden ze er nú over denken?

  Like

 3. Paul Zwueste zegt:

  En die Zalm maar grijnzen met zijn transpirerende bovenlip!

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Er is geen enkele democratische controle op wat er achter de glanzende ramen van de EU-gebouwen in Brussel over ons wordt besloten.

  Volgens de website EUObserver is macht in de Europese Unie in alle stilte overgenomen door een nog vrijwel onbekend comité met de naam ‘Trialoog’. Dit anonieme comité, wier leden niemand kent en dat aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt bijna alle belangrijke besluiten voor de hele EU. De verkiezingen voor het Europese Parlement in mei zijn dan ook een complete schijnvertoning, aangezien dat parlement in werkelijkheid helemaal niets in te brengen heeft.

  Dat er de laatste jaren nog amper van democratie in de EU gesproken kan worden, wisten de meeste mensen al. Dat de daadwerkelijke macht van de Unie echter in handen blijkt te liggen van een duister schaduwcomité, is echter vrijwel niemand bekend.

  De EU-Commissie, bestaande uit ongekozen oud-politici die veelal functioneren als lobbyisten van grote banken en multinationals, is officieel het enige orgaan dat het recht heeft wetten op te stellen. Het Europese Parlement heeft vrijwel geen enkele invloed, en is feitelijk niets anders dan een extreem royaal betaalde vorm van sociale werkverschaffing voor leden van de nationale partijen.

  Zie verder voor het artikel alhier: http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Schaduwcomit-Trialoog-heeft-macht-EU-overgenomen

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Als je denkt dat het niet nog erger kan,krijg je dit!Op dat Europarlement en de Bilderbergkliek mogen ze van mij wel iets gooien,terwijl ik toch altijd een heel zachtmoedig mens ben geweest!

   Like

 5. Jean zegt:

  Heel die EU bende judassen is één bedrog, weg met dat tuig in mei zoniet wordt Europa een dode materie waar alleen armoede en geweld overblijft.
  De bende voor een volkstribunaal slepen en dan tot hun laatste snik opsluiten.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Jean. De doodstraf is de beste straf voor zulk tuig van de richel. Zij die het gewaagd en meegewerkt hebben om de Europese cultuur te vernietigen en ons over te leveren aan de muzelmannen. Om ons allen daar slaaf van te laten worden, met ook nog eens het grote risico op een totale vernietiging van de Europese bevolking door diezelfde muzelmannen.
   De doodstraf dus, dat verdienen ze. Laten we de guilotines en elektrische stoelen maar van het stof halen !

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Terug naar Christus.En democratie!

  Like

 7. Dr.Kwast zegt:

  Het enige wat nog kan, is vooruit kijken (denken). Wat is geweest wordt maar al te vaak aangehaald, wat eigenlijk geen zin heeft. De olie stoppen kan eigenlijk niet. Maar ergens anders vandaan halen is op dit moment toch wel mogelijk. Het afsluiten van deze deal is dan toch ook mogelijk. Maar ook hier weer het verleden speelt ons parten en houd het tegen. De kiezers hebben weer gesproken. De regering blijft zitten.

  Like

 8. Pingback: Stille dood oorspronkelijke Europese gedachte | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s