In Kenia opnieuw vrijdagonlusten na moskeebezoek

Screenshot_1

(Door: Kybeline)

In bijna alle Afrikaanse landen, waarin tamelijk grote islamitische en niet-islamitische gemeenschappen naast elkaar moeten leven – want de moslims leven niet samen met de niet-moslims! – vinden regelmatig islamitisch geweld, onlusten en terreur, tot aan burgeroorlogen toe, plaats. Ook in Kenia escaleert de situatie. Altijd na het vrijdagsgebed. Gisteren braken de onlusten uit, omdat de Somalische radicale islamieten, die naar Kenia “gevlucht” zijn, met andere “islamitische jongeren” tegen de politie optrokken.

Enkele dagen geleden hadden zij namelijk ergens in Mombassa brand gesticht en toe de politie kwam, werd er tijdens de rellen een imam doodgeschoten. Nu zijn de gemoederen verhit rondom deze dode radicaalislamitische imam. In deze moskee komt het steeds opnieuw tot politieke agitatie, want hier wordt gerekruteerd door de Somalische radicale islamieten.

Een beroemde islamprediker uit het milieu van de moskee, Abubaker Shariff Ahmed, ook bekend als Makubari, werd dinsdag doodgeschoten.
Makubari was een ondersteuner van de Somalische Al-Shabaab-groepen en van Al Qaida en hij had kort voor zijn dood de Keniaanse politie ervan beschuldigd hem te willen doden.

Al Jazeera

We moeten blijven benadrukken dat er in Kenia altijd al een moslimgemeenschap bestond, die in alle West-Europese media, net als hier bij Al Jazeera, met de anderen “in vrede wil leven”.
Deze wil tot vrede ging echter niet zo ver dat de Keniaanse moslims de immigratie van de radicale islamieten uit Somalië verhinderd hebben of dat zij een einde hebben gemaakt aan de radicaalislamitische activiteiten. De vredeswil van deze Keniaanse groep moslims houdt dus op bij het dicteren aan de journalisten van hun wil tot vrede.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islamisering, Kenia, mainstream-media, Moslims, Naïviteit. Bookmark de permalink .

13 reacties op In Kenia opnieuw vrijdagonlusten na moskeebezoek

 1. Ik vind dat er minstens een half miljard euro als ontwikkelingshulp naar Kenia kan om daar de arme moslims te helpen die geheel tegen hun wil in een benarde oorlogssituatie zitten. Ik zal het morgen met Mark Rutte overleggen. Ik weet voor 100 procent zeker dat die burgeroorlog is betaald door Joods geld en Amerikaanse wapens. Allemaal knechtjes van Jezus! We moeten die arme moslims wel helpen aan …

  Like

 2. BertG. zegt:

  En dan zijn er hier nog mensen die beweren dat ze maar met een imam moeten gaan praten om ze bij te sturen. Nou we zien ’t wat dat voor effect heeft.

  Like

 3. jans zegt:

  De vredeswil van “normale” moslims is de immigratie van nog meer moslims, dan als het land vol met moslims is zal er volgens de islam vrede aanbreken. Dit is de grote leugen van de islam, want voordat ze de meerheid hebben slachten ze de niet-moslims af en daarna beginnen ze elkaar af te slachten. Kijk maar hoe het in Egypte, Irak en Syrie gaat.

  De islam is moet verboden worden!! MINDER MINDER MINDER!!

  Like

 4. de 13de imam zegt:

  Dit zie je heel vaak in de islamitische wereld, dat de gelovigen na het vrijdaggebed compleet opgefokt naar buiten komen. Ja nadat je als gelovige een uur lang door de imam teksten krijgt toegeschreeuwd waarin je wordt opgedragen de ongelovigen te martelen en doden, dan krijg je na afloop wel de behoefte eventjes los te gaan. Let er maar eens op, altijd na afloop van het vrijdaggebed. En ondertussen maar ontkennen dat islam en geweld samen gaan.

  Like

 5. Azraël zegt:

  Ik snap de termen ‘radicale islamieten’ en ‘radicaalislamitische imam’ niet zo in dit verhaal.

  Na het inlezen van die doodscultus/ideologie weet ik niet of er nog wel een overtreffende trap bestaat in de zin van ‘radicaler’.
  De islam is wat het is; Op en top radicaal.
  Wij hebben de pech dat wij veel te maken hebben met mensen die de islam gematigder willen doen laten lijken maar radicaler dan de islam is haast niet mogelijk.
  De media wil ons doen laten geloven dat de weg precies omgekeerd gaat; Binnen de ‘religie van de vrede’ zijn er elementen die radicaliseren.

  Maar dat is vergif.
  Mooh heeft ook een hele grote groep aanhangers die denken een zijweggetje te kunnen nemen.
  Maar dan kom je nooit tot het doel van de islam.
  Die ‘religie’ is wat het is. Men kan wel proberen de scherpe kantjes er van af te halen of bepaalde zaken te verbloemen, het is en blijft ‘alles of niets’…..buigen voor allah anders…….

  -Met het geciteerde gedeelte ben ik het wel eens. Geen gezeur en benoemen hoe we alle dingen benoemen. Want die imam is niet radicaal. Hij onderricht jongelingen in de leer van mohammed. Hij is niet radicaal maar gewoon een ‘beroemde islamprediker’ volgens de koran en hadith’s.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  En de Obama’s en Odinga’s waren al altijd de erregste van ze allemaal.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Een onmogelijke combinatie, Afrikaan zijn en de Islam aanhangen. Afrikaan zijn betekent stammenoorlogen, corruptie, dictaturen en oplichtingspraktijken (ook internet). Voeg daar de Islam aan toe en je hebt alle soorten van gruwelen op deze aarde. In Europa; van die helderziene professor die alle liefdesbreuken lijmt, tot en met die E.mails waar je voorgeschoteld word dat als je een bedrag stort, daarna dit bedrag in duizendvoud terugkrijgt. Ik denk dat we nooit andere soorten van berichten krijgen uit Afrika. Wel die berichten dat er weer zo’n duizend van die fanatieke gekken ergens Europa (waaronder Lampadusa) binnengeslopen zijn. Een cultuurverrijking volgens die randdebielen in Den Haag !

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Als er steeds onlusten uitbreken na het vrijdagavondgebed zul je tot de conclusie moeten komen dat de moskeebezoekers de boodschap van de imam uitdragen. De imam vertegenwoordigt de islam. We moeten dus de islam bestrijden. Niet mee wachten maar overal luid te kennen geven dat de islam een gewelddadige, criminele organisatie is.
  Deze ideologie dient z.s.m. VERBODEN te worden en hardnekkige ‘gelovigen’ dienen vervolgd te worden.

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat is dus wat ze in het echt ingezongen krijgen in alle mosketen!

  Like

 10. Paul Zwueste zegt:

  In ieder geval heb je na het vrijdaggebed weer een week de tijd om die moslims om te leggen. Maar ik zou beginnen met het vrijdaggebed als ze allemaal met hun kont omhoog in de moskee liggen. Een grote bom erop en je kunt verder in vrede leven.

  Like

 11. Charles Martel zegt:

  De godsdienst van de terreur, van leugen, van de psychose… en daarmee is dan alles gezegd. Overal ter wereld waar deze godsdienst meer dan enkele procenten vertegenwoordigt, hebben de anderen het geweten. En ze moeten er nog voor betalen ook.

  Like

  • BertG. zegt:

   Een gebrek aan assertiviteit. Gewoon je bek open trekken wanneer het nodig is.
   Maar dat zit er bij de meeste mensen niet echt in. Dat zou betekenen dat je een risico loopt. Maak dit maar een gemiddelde NSB’er wijs. Een laf en bang volk is waar we uit bestaan. Te weinig hebben het door of hebben er wat voor over.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s