Jeroen Pauw misbruikte Eva Jinek!

Screenshot_4

(Door: Martien Pennings)

Iedereen kent de talentvolle Eva Jinek, die zonder dat uiterlijk óók wel tot een van de meest gevraagde ankervrouwen van de Nederlandse tv zou zijn geworden. Toch? Mán, dat wijf is me een pak intelligent! Volgens Ymke van Britt&Ymke heb je als vrouwelijke mens het hoogste bereikt als  je met invloedrijke mannen date, een lekker wijf bent en zelf ook nog op tv bent. Dat doet Jinek op haar vijf-en-dertigste al allemaal! Geen wonder dat ze in interviews een zelfvertrouwen uitstraalt waarop menige overmoedige puber jaloers mag zijn. Iedereen kent haar ontwapenende jongeteefjesgedrag van het boobies-filmpje, maar pas op: achter die tieten zit een inborst met inhoud.

Dus even serieus. Want zo ziet Eva zichzelf graag: als een lekker jong dier dat niettemin met intellectueel gezag de mensen-in-het-nieuws langs de morele meetlat legt. En wie kan je dan beter als coach hebben dan Jeroen Pauw, de grijze eminentie van alle eeuwig jeugdige interviewkrullenjongetjes? Geruchten dat Pauw door Jinek in natura betaald zou zijn voor zijn interview-techniek- adviezen zijn uit de lucht gegrepen.

Maar ze kennen elkaar dus nog beter dan het linkse inteeltmediawereldje elkaar gemiddeld toch al kent. Blijft de vraag of het misbruik dat gisteren in Pauw&Witteman van Eva Jinek werd gemaakt, op initiatief van Pauw gebeurde of dat de redactie van het programma zelfstandig op het idee kwam. Welk idee? Om het interview dat Jinek had met Fleur Agema op een zodanig smerige manier te citeren – kijkluister vanaf 23:28 – dat het leek alsof Agema en de hele PVV nu toch wel definitief als middeleeuws primitief waren weggezet. Terwijl de primitieve heksenjacht toch echt van de kant van de Pauwen en de Jineks komt.

Let op hoe ad rem . . . . nee  . . . agressief Jinek tegenover Agema reageert, maar als “de denker des vaderlands” René Gude (nooit van gehoord) na 40 seconden de meest bedreigde en zwaarst bewaakte man van Nederland een “lafbek” noemt, dan gaat ze met graagte de diepte in met deze Hansworst en is er geen snibbige kwalificatie, maar de belangstellende vraag “waarom”.

Hoezeer Jinek zich heeft ingelikt bij zelfs de bejaardenhiërarchie van de Linkse Kerk kon je afgelopen zondag zien toen ze er blijk van gaf de ouwe Janmaatdemoniseerder Fons de Poel te mogen ouwejongenskrentenbroden. Nee, laat die Jinek maar schuiven! Die voelt heel goed aan hoe een koe een haas uit de wind moet houden.  Kijkluister op 10:35 hoe Jinek de klefheidsbarrière doorbreekt: “Fons, mijn zeer ervaren collega!” “Fons, de hamvraag: heb je dat jasje nog?”

Ober, mag ik een teiltje?

En nou de hamvraag aan mij. Zou jij, heteroseksuele man van ondanks jouw 68 jaren uitzonderlijke potentie, Eva Jinek willen “doen”? Het antwoord luidt: nee, dat wijf laat me instinctief volkomen koud.
_______________________________

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, Rotzakken. Bookmark de permalink .

47 reacties op Jeroen Pauw misbruikte Eva Jinek!

 1. catherine zegt:

  Sinds ze van vriend veranderd is, lijkt haar politieke positionering ook veranderd te zijn. Haar ijzige houding t.o.v. Fleur Agema en het domme (linkse) geblaat over haar Tsjechische afkomst en die te koppelen aan de vermeende hetze van Wilders c.s. tegen Marokkanen laat precies zien op welke energie mevrouw meetrilt. Nix onbevooroordeelde interviewer maar een vooringenomen, rancuneuze en zich bij het establishement inlikkend sujet.

  Like

  • Shalomilikeyou zegt:

   INDERDAAD!!! wat is er mis met objectiviteit? Waarom moet ik beinvloed worden door de persoonlijke mening van een wandelende tiet? Zo onprofessioneel. Om nog maar te zwijgen van de gemaaktheid in haar emotie. Wulps gaan doen om antwoorden te manipuleren. Dit getuigd van een totaal gebrek aan levenservaring (boven de gordel).

   Like

  • MrEsceha zegt:

   Ik ben zo vrij een correctie toe te passen:
   “domme (linkse) geblaat” = “domme (s)linkse geblaat”, waarmede ik bedoel te stipuleren dat links gekoppeld aan geblaat in wezen pleonasme en/of tautologie (u mag zelf beoordelen welke term het meest op zijn plaats is) kan worden geacht, en in mijn visie onomstotelijk vast staat dat links nagenoeg altijd als slinks kan worden betiteld.

   Like

 2. BertG. zegt:

  Jinek is de bitch van het bejaarden hiërarchie van de Linkse Kerk.
  Dus voorlopig nog werk zat voor der.
  Een nare vrouw met een irritant nasaal stemmetje en in mijn ogen beslist niet zo’n schoonheid is als beweerd wordt.

  Like

 3. Philippine zegt:

  Ik kijk niet. Nooit.
  Ik heb al genoeg te piekeren over bijv de EU.

  Like

 4. Alleen mooi aan de buitenkant maar van binnen een slang!

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Eva Jinek weet donders goed welke kant van haar dik belegde boterham besmeerd is, en dat zij zich naar de top geneukt heeft is ook al niets nieuws onder de zon. Zo gaat het immers het snelst met de carrières in omroep land. En dan conformeer je aan de linkse gewoontes, Eva is een ‘Taker’ dat is gemakkelijk te zien en te volgen, geheel op eigen wijze en politiek correct, gebruikt zij een ieder om maar beetje bij beetje naar boven te klimmen tot dat zij uiteindelijk de top heeft bereikt. In ieder geval spreekt zij perfect Nederlands ondanks haat Tsjechische afkomst, beter dan haar land genoot Martin Šimek die volgens mij expres blijft steken in zijn hinderlijke Tsjechische accent.

  Like

 6. Azraël zegt:

  Ik vind die Fleur pas echt knap. Niet alleen qua uiterlijk maar ook haar optreden.
  Op een ander forum was de meerderheid het er over eens dat Jinek ‘gehakt gemaakt had’ van Fleur.
  Ik heb de uitzending pas net gezien maar hoe die mensen daar bijkomen is mij een raadsel.
  Die vrouw staat ergens voor en accepteert onzinnige steken-onder-water (“….hoe voel je je daarbij? Dat is toch wel triest en eenzaam….”) met een smile waar ik erg vrolijk van word.
  Toch zat ik eigenlijk een beetje te hopen op een catfight aan het einde van de uitzending.
  Die laatste paar vragen van Jinek gaan nergens over. “…zelfs een marokkaan?” “Ja…..ik sluit niks uit.”
  Waar hoopt die Jinek nou op dan? Dat Fleur zegt; ‘Ik moet geen marokkanen….’
  Zodat zij (de media) verder kunnen gaan met de hetze tegen de PVV?
  ‘Openlijke bekentenis; Fleur Agema is een racist’
  Van haar correcte en eerlijke antwoord (“liefde is liefde”) zullen wij nooit meer iets vernemen.
  Bij een volgend incident zal de media gewoon weer de hele trukendoos opengooien en trachten te bewijzen dat het hier gaat om ‘racisme of discriminatie’.
  Haar antwoord zullen we nergens terug kunnen vinden dan….. (liefde=liefde/ het maakt niet uit; ik ben geen racist en sluit geen hele bevolkingsgroepen uit).

  -We hebben onze handen in Nederland al vol aan het schorum van eigen bodem. Dat wat er bijkomt vanuit Marokko, of waar dan ook, moeten wij hier niet.
  Het gaat om criminele, vaak islamitische mensen/maar ook de Oostblokkers en exoten, die schijt hebben/niet willen integreren naar wat wij voor ogen hebben.
  Daar gaat het om, you stupid blond bitch!-

  Like

 7. @Martien
  Ik zou d’r ook niet doen al zou ik het nog kunnen maar ik zou er wél op schijten.

  Like

 8. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Martien ik ga niet op alles reageren maar ik vond het Agema redelijk goed doen hoewel ik nog een paar extra opmerkingen gemaakt had.
  Die f. v.d. Poel ging voor mij helemaal af.
  We gaan toch niet praten over het recht op zelfverdediging of zoiets.
  Ik wist eigenlijk niet dat hij zo erg was.
  Gelukkig zat er een kale kop tegenover die een tegengesteld standpunt had en meer sympatie voor de juweliers dan de overvallers.

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik heb met kromme tenen en verbazing dat interview gezien;wat een draai heeft die gemaakt sinds ze bij Bram weg is;en niet ten goede!Star en verbeten;andere woorden kan ik er niet voor vinden!

  Like

 10. Niek Verheyen zegt:

  Jinek kon zich op een gegeven moment in de discussie met Fleur Agema alleen nog maar redden door krampachtig vast te blijven houden aan het feit dat Geert Wilders in de beruchte café-toespraak zijn uitspraken niet genuanceerd heeft. Ook zeer irritant dat zij Fleur op momenten dat zij bezig was haar argumenten te onderbouwen steeds interrumpeerde. Maar ja, dit is een zeer vaak toegepaste tactiek door Witteman, Huys en consorten. En, inderdaad Bert, echt niet zo’n schoonheid.

  Like

 11. Ach, ik heb absoluut geen behoefte om de hypocriete dominee en het dorpsteefje samen lekker roddelend op de buis te zien! We weten onderhand hoe dit clubje achter de heg werkt toch?

  Like

 12. topsporter zegt:

  Ik moet zeggen dat ook ik het door Martien waargenomene al een hele tijd doe er is echter een verschil, dat ik zeer op prijs stel. Hij brengt het waargenomene onder woorden en dat waardeer ik ten zeerste.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  De eerste Eva verleide Adam met de appel van de boom des levens. Deze (neo Eva) Jinek is een lelijke toverheks die u ook een mooie glanzende appel aanbiedt, welke in feite een giftige appel is. Aanpakken die heks, want zij is net zo’n smerige toverkol als Cecilia Malmström en Catherine Ashton. En dan zeggen ze wel eens dat heksen nooit bestaan hebben, en nu nog niet bestaan.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ bigLjohn: 15.01. uur. Dat is volkomen waar. Meestal zijn deze RODE KOLLEN, zo lelijk als de nacht! Daarbij steekt zelfs Eucalypta, de heks uit Paulus de Boskabouter, nog gunstig af.

   Like

 14. topsporter zegt:

  Een ding bijna vergeten. Ik begrijp niet dat een Fons van de Poel het nog aandurft zijn smoel te laten zien, uitermate hypocriete man een soort lijkenbezorger.

  Like

 15. 4sjun zegt:

  Ik was al wat langer klaar met het Nederlandse journaille dat er een politieke agenda op na lijkt te houden. Het zal wel iets van den hebben met de subsidiëring van de omroepen en de partij voor de anchorman die het meeste belooft. Ik deze verlengstukken van de gearriveerde politiek dan ook slechts sporadisch bij een ander op de koffie omdat mijn TV al jaren geleden de deur uitgedaan is. Zo te lezen scheelt het niet enkel veel tijd maar ook nog eens structurele ergernis.

  Like

 16. ieznogoud zegt:

  Heel erg door de mand gevallen, deze Jinek.
  Daarbij zag ze er ten tijde van het befaamde boobyfilmpje ronduit lekker uit.
  Ze is erg afgetakeld en ziet er nu uit als een opgekalefaterde muts van minstens 45 jaar oud.
  Door haar politieke onkunde is zij in haar eentje is al een reden om minder minder minder Tjechen te roepen.
  Immers, ook zij lijdt aan de psychologische stoornis die zo kenmerkend is voor linksdenkers.
  Dat volk kan je beter kwijt dan rijk zijn.

  Like

 17. BertG. zegt:

  Daar kan geen evan jinek tegen op.

  Like

 18. Jan zegt:

  Het mens heeft geen benul waarvan mensen moeten rondkomen:

  WNL: Jinek meent dat ‘middeninkomen’ 150.000 euro per jaar is

  Like

 19. Jan zegt:

  Het totaal verkeerde beeld dat Jinek van Richard Gere heeft en van mensen. meent dat iedereen Gere als seks-symbool ziet. Stelt de vraag nog nadát Gere heeft gezegd dat hij gewoon wil zijn op de set, bij de voorbereidingen:
  http://www.npo.nl/eva-jinek-ontmoet-richard-gere/15-05-2013/WO_WNL_133396

  Like

 20. Theresa Geissler zegt:

  Het is met Eva Jinek precies hetzelfde als met al die andere media-bitches, die je in tussen al de revue hebt laten passeren, Martien: Ze weten wat er van ze verwacht wordt en welke leugens ze moeten verspreiden om hun lucratieve baantje te houden en hun gezicht op TV. Verder kan niets ze ook maar één ruk schelen, anders wordt het ook véél te ingewikkeld!
  Fleur is van een ander kaliber omdat zij op voorhand de kant van Geert gekozen heeft. Dat maakt haar automatisch interessant en aantrekkelijk.
  Het ligt vaak niet eens aan het uiterlijk, maar aan de uitstraling.

  Like

 21. Paul Zwueste zegt:

  Wat mij opviel was de lichaamstaal van Jinek aan het eind van het “interview?…!” van waaruit duidelijk bleek dat zij de discussie als verloren beschouwde! Kijk dat is belangrijk, niet haar agressiviteit en dom links gezwets dat kun je nu eenmaal van haar verwachten.

  Like

 22. rinus zegt:

  Ik kan me nog herinneren dat Eva Jinek bij WNL op zondag een interview had met Pechtold. Dat programma had men beter ”Bij Alexander op schoot” kunnen noemen vanwege het gelik en geslijm. Een week (of paar weken) later had mevrouw Jinek eenzelfde ”vraaggesprek” met Geert Wilders. Het scheelde toen weinig of deze opgedirkte toverkol had Wilders aangevlogen. Wat een gesnauw en wat een haat! Die kop van dat mens! Degene die dit destijds gemist hebben zouden het eens terug moeten zien. Wat een trut.

  Like

 23. johannes zegt:

  mooi? nou ik zou ze nog niet over haar stomme smoel willen zeiken van af een minaret,bah wat een harpij,van een teef.van de gedachte allen al zou je al moeten kotsen.

  Like

 24. s breget zegt:

  We hebben allen kunnen zien hoe ze van de beschaving weg gleed richting PVDA ,dus dan weten wat voor drab er in de kuip zit ,precies eva.jinek (zonder hoofdletters )

  Like

 25. Avidia zegt:

  Ik begrijp de adoratie tegenover die Jinek niet, ze ziet er oke uit, maar heeft totaal geen uitstraling, zo koud als ijs. Er zit geen warmte in haar.

  Like

 26. BertG. zegt:

  Je zou er bijna in geloven dat er iets bestaat. En hij heeft nog humor ook.
  http://www.powned.tv/nieuws/tech/2014/04/mekka_dode_door_varkenspest.html

  Like

 27. rinus zegt:

  @Vederso Juist!! Ik heb het 2 keer op die zondag terug gezien en was het een beetje vergeten, maar dit is zo ontzettend erg, zo walgelijk!! Als het nog even langer had geduurd was Jinek Wilders nog aangevlogen. Die ontzettende haat! Die ogen!! Zoals ik al zei, eerder zat ze nog zowat bij Pechtold op schoot…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s