Le Pen: verbied speciale lunches voor moslims

Screenshot_7

PARIJS – Scholen in Frankrijk moeten moslimkinderen in de kantines niet langer de mogelijkheid bieden om speciale lunches zonder varkensvlees te kiezen. Dat heeft de leider van het extreemrechtse Front National, Marine Le Pen, vrijdag gezegd tijdens een bijeenkomst, meldden diverse Franse media.

Le Pen ziet de plannen het liefst zo snel mogelijk ingevoerd worden door de nieuwe burgemeesters in de 11 districten waar het Front National vorige week de gemeentelijke verkiezingen won.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, Islamisering, Marine Le Pen, Moslims. Bookmark de permalink .

52 reacties op Le Pen: verbied speciale lunches voor moslims

 1. bobzelf zegt:

  als je jezelf gedraagt als een varken, dan vreet je het maar ook !!

  goeiesmorgens gr. bob

  Like

 2. Jan zegt:

  Ik hoor de roden het nu al krijsen: “Racisme!”

  Like

 3. Ze vreten maar wat de pot schaft! Dat moeten wij ook als we in bijvoorbeeld Turkije komen. Daar kunnen we ook geen broodje ham krijgen.

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Kijk, dit is nu echt een vrouw naar mijn hart, één vrouw met ballen en recht op haar doel af en hopelijk compromisloos, die een einde probeert te maken aan het misselijke bevoorrechten van de islamieten en het moslimtuig weg doet zetten waar zij horen.

  Verkiezingen Hongarije: Anti-EU partijen koersen op meerderheid af – Engeland: Nigel Farage wint met 68% tegen 27% TV-debat van pro-Brusselse leider Liberaal-Democraten

  Na de Britten willen nu ook de inwoners in Scandinavië uit de Europese Unie treden. De Finnen, Zweden en Denen zijn voorstanders van een nieuwe Nordische confederatie, die enkel nog handelsverdragen met de EU zal afsluiten. Ook in Groot Brittannië en Hongarije neemt het verzet tegen de Brusselse heerszucht verder toe.

  Uit een peiling van de EUDemocrats alliantie blijkt dat 50% van de Finnen de voorkeur geeft aan een nauwere Scandinavische samenwerking, en slechts 31% voor verblijf in de EU zou stemmen. In Zweden (49% tegen 28%) en Denemarken (47% tegen 28%) liggen de verhoudingen ongeveer hetzelfde.

  Het EU-lidmaatschap wordt in deze landen dus door nog niet eens een derde van de bevolking gesteund. De Nordische confederatie die ervoor in de plaats zou moeten komen, zou tevens IJsland en Noorwegen moeten bevatten. Deze landen kunnen dan nauwer samenwerken op het gebied van bijvoorbeeld justitie, economie en milieu, maar zullen –in tegenstelling tot het EU-lidmaatschap- wel hun autonomie en zelfbeschikkingsrecht behouden. >>>>>>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Scandinavirs-willen-uit-EU-en-eigen-confederatie-oprichten

  Like

 5. Oud Marinier zegt:

  een begin moet er zijn toch…? Mooie start zou ik zeggen….

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Dat is stevige taal en in principe heeft ze natuurlijk groot gelijk, al ben ik bang, dat het, zeker in het begin, strubbelingen gaat opleveren.
  Ik kan me namelijk voorstellen, dat die kinderen dusdanig geïndoctrineerd zijn, dat ze zeker de eerste tijd van die lunches met varkensvlees ófwel geen hap door hun keel krijgen, ófwel door psychische factoren er zó misselijk van worden, dat alles er weer uitgebraakt gaat worden.
  Doorzetten moet je het wel, maar ik vrees toch dat daar extra begeleiding voor nodig is: Onder andere extra klassengesprekken over wat varkensvlees precies is en waarom we het hier in het westen gewoon eten, zónder er ziek van te worden. Dat zal nodig zijn en dat ik voor één keer niet de schuld van die kinderen. Wèl van die krankzinnige islamitische cultuur.
  Maar in zo’n geval kan het westen dus maar beter even de wijste zijn en er extra aandacht aan geven: In het westen worden kinderen niet willens en wetens ziek gemaakt.
  Daar zijn ZIJ toe in staat, WIJ niet.-Als het goed is.

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Dan nemen ze maar broot van thuis mee, moeten wij onze kinder ook mee geven. ze eten wel chocola en gummi snoepjes zit ook dierlijk vet in alleen dat weten zijn niet of ze houden zich dom.

  Like

 8. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Gelijk heeft ze.
  Ik las egens een artikel dat halaleten een van manieren is om de sharia in te voeren.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Beste Louis,

   Halal eten is sinds jaar en dag vast onderdeel van de sharia. De sharia is de hele verzameling aan geboden en verboden bij elkaar gesprokkeld en geïnterpreteerd met de koran en overleveringen van de profeet als bron de afgelopen 1400 jaar. Ook nu gaat de ontwikkeling (beter gezegd tot in absurditeit het hele menselijke bestaan vervatten in voorschriften en verboden) van de sharia gewoon door. Halal en haram zijn begrippen uit de sharia die in algemeenheid aangeven of iets is toegestaan of niet. Een moslim is per definitie verboden onafhankelijk een keuze te maken of iets goed of slecht is. Dat is juist ook het grote verschil met het Christendom en het Jodendom. Binnen deze godsdiensten wordt juist de zelfstandigheid in keuzen tussen goed en slecht enorm benadrukt. De sharia is binnen de islam het plaats vervangend geweten als het ware. Ook het aanbieden van halal woningen onlangs in Nederland is invoering sharia, naast het gedogen van polygamie en het verwijderen van kunst waarin de profeet of een varken afgebeeld worden. Zonder dat we het weten zitten we al tot onze nek ondergedompeld in sharia wetgeving. Ooit geprobeerd een moslimse vrouw vriendelijk aan te kijken en dan plotseling geconfronteerd worden met abrupt wegdraaien van haar hoofd. Ook dat is toepassing van de sharia. Alles maar dan ook alles in een islamitische samenleving is sharia. Van het opstaan in de ochtend tot het slapen gaan bij nacht wordt het leven van een moslim bepaald door sharia. Begrijp je nu ook waarom moslims niets liever willen dan onze samenlevingen stap voor stap te islamiseren. Het meest vreselijke van alles is, dat je er ook nog aan went.

   Like

 9. Dr.Kwast zegt:

  http://www.refdag.nl/opinie/anti_israelische_stoltenberg_ongeschikt_als_navo_topman_1_817879

  Anti-Israëlische Stoltenberg ongeschikt als NAVO-topman
  05-04-2014 12:00 | Dr. Manfred Gerstenfeld
  Anti-Israëlische Stoltenberg ongeschikt als NAVO-topman – beeld EPA

  beeld EPA

  Zijn anti-Israëlische houding maakt Jens Stoltenberg ongeschikt als topman van de NAVO, stelt dr. Manfred Gerstenfeld.

  De benoeming van de voormalige Noorse premier Jens Stoltenberg tot nieuwe secretaris-generaal van de NAVO is misplaatst. De houding van zijn regering jegens Israël en het antisemitisme in Noorwegen maken dat hij niet de geschiktste persoon is om het militaire bondgenootschap te leiden.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Dat was ook mijn eerste gedachte toen ik vernam dat deze man hoofd van de NAVO zou worden. Misschien doen ze het wel juist daarom?

   Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Een absolute waarheid als een koe. Als hun het aangeboden eten in school kantines en fabriekskantines niet bevalt kunnen ze hun eigen lunch van thuis meenemen. Is de normaalste zaak van de wereld zou ik zeggen. Ooit Joden horen klagen over het niet beschikbaar zijn van koosjer maaltijden in winkelschappen en kantines? Dacht het niet. Halal winkels en Koosjer winkels geen probleem mee. Alleen de moslim heeft dit soort eisen en belast de niet moslim met zijn capriolen op allerlei gebied. Bovendien laat hiermee de moslimgemeenschap duidelijk zien doelgericht uit te zijn op de islamisering van niet islamitische samenlevingen. Worden moslims opgenomen in ziekenhuizen en ze willen aldaar halal eten nuttigen dan moet hun een toeslag in rekening worden gebracht op de maaltijden. Halal eten verzorgen kost extra inspanning. Dit soort regels moet overigens ook gelden voor vegetariërs en allerlei andere mensen die denken dat ze een speciale behandeling nodig hebben. Is er geen medische noodzaak voor een specifiek dieet gewoon de rekening onder de neus duwen en als dat niet bevalt zou ik zeggen, de wereld is groot genoeg.

  Like

  • Driek zegt:

   @guusvelraeds zegt: Dit soort regels moet overigens ook gelden voor vegetariërs en allerlei andere mensen die denken dat ze een speciale behandeling nodig hebben. Is er geen medische noodzaak voor een specifiek dieet gewoon de rekening onder de neus duwen en als dat niet bevalt zou ik zeggen, de wereld is groot genoeg.

   Beste guusvelraeds, vegetariërs hebben geen speciale behandeling nodig, ze laten gewoon het vlees staan, en het is niet nodig om tijdens een ziekenhuis verblijf daar een punt van te maken.

   Like

 11. fonz zegt:

  faire une onces plus de porc

  Like

 12. Yvonne van Cleef zegt:

  Als iemand zich moet aanpassen,zijn zij het;dus:pluim voor Marine!Dan eten ze maar niet;is ook een oplossing!

  Like

 13. isidor zegt:

  dan nemen die moslims Maar hun eigen schaap mee

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Hier zullen hun vrienden de Marxisten massaal te hulp komen. Wedden?

  Like

 15. tjonge zegt:

  mijn heldin !!!!!!!!!

  Like

 16. bigljohn zegt:

  In Frankrijk zijn ze wat dat betreft al verder dan in Nederland, want bij ons komen er steeds meer kantines en scholen bij waar alleen maar hallal vlees te verkrijgen is. Kan Marine Le Pen haar nek hier ook eens komen uitsteken ? Zo misselijkmakend zoals ze hier Moslims behandelen….Zo hebben we ook nog schilderijen van oude meesters met bloot erop. Misschien zijn ze geneigd zijn om die ook nog eens in de verbrandingsoven te gooien ten gerieve van Moslim eisen. Alles kan vandaag de dag, en zeer zeker als het uit de Moslim hoek komt met hun eisen. En de overheid, justitie en gemeentebesturen blijven maar eeuwig toegeven aan die eisen !

  Like

 17. Een domme zet van Le Pen.
  Dat is onverdraagzaam.
  Waarom zou iemand geen varkensvlees mogen weigeren?
  Dan mag je ook geen vegetariër meer zijn, zeker?
  En hindoes moeten dan koe gaan eten als dat toevallig op het menu staat?
  Het gaat om de islam, niet om het varkensvlees
  Dan moet je consequent zijn en zeggen: je mag geen varkensvlees weigeren op grond van de islam, maar wél als je biggetjes gewoon veel te lief vindt om op te eten.
  Maar als je zover gaat dan ligt het toch meer voor de hand om de hele islam te verbieden?
  Je komt ook voor de vraag te staan waarom een hoofddoek wel zou mogen en varkensvlees weigeren niet.
  Of: wat is het verschil tussen naar geslacht gescheiden zwemmen en varkensvlees weigeren.
  Ik zou zeggen: hoofddoeken en scheiding naar geslachten is een veel opdringerigere vorm van “cultuurdwang” dan die keuze tegen varkensvlees.
  Hier geldt het argument van het “captive public”: mensen kunnen zich niet onttrekken aan de aanblik van hoofddoeken en van scheiding der geslachten in de publieke ruimte.
  Maar het niet eten van varkensvlees mist die opdringerigheid.
  Dom voorstel dus.

  Like

  • Driek zegt:

   Meneer Pennings, ik ben het volledig met u eens, nu ben ik vegetariër, maar indien dat niet het geval zou zijn, dan zou ik toch weigeren om varkensvlees te eten, en wel om andere redenen.

   Like

  • Vederso zegt:

   Ik citeer uit het comment; “Maar het niet eten van varkensvlees mist die opdringerigheid”.
   Mee oneens. De sharia-voorschriften gelden voor iedereen. Dus wel opdringerig. De zoveelste stap om ons de sharia door de strot te duwen. En al helemaal niet dom, nog even afgezien van die arme beesten.

   Like

 18. BertG. zegt:

  Van mij mag iedereen vreten wat ie zelf wil. Maar dan ook echt iedereen.
  Wat er gebeurt, is dat er nu 1 groep bevoorrecht werd en dat deugd niet.
  Alles moet in het aanbod zitten. Maar niets moet dwingend zijn. En dat is wat er nu gebeurt.
  (Haal ik laatst een gebraden kip op de markt, staat er op die zak, wat ik thuis pas zag, halal geslacht. En daar wordt ik nou misselijk van inderdaad.)

  Like

 19. Sjaak zegt:

  BRAVO ! EEN EXTRA WORST ?
  GA MAAR NAAR EEN HALAL RESTAURANT !
  HET LIEFST IN HET LAND VAN HERKOMST !
  WE WORDEN LANGZAAM MAAR ZEKER
  STRONTZIEK VAN JULLIE EXTRA WENSEN !
  GRAAG OPFLIKKEREN ! WEGWEZEN ! OPROTTEN !

  Like

 20. Rick zegt:

  Héle dómme zet. Dit valt in de categorie “Kort door de bocht moslims pesten”.
  In feite zegt zij: Kindertjes op de scholen moeten tégen hun geloof en ouders wil in Varkensvlees eten, Hélemáál maar niet eten of simpelweg oprotten van school. Indien er in Frankrijk ook een leerplichtwet bestaat; zal dit hele verhaal op het bordje van de controlerende ambtenaar terechtkomen. moslim ouders zullen hun kinderen namelijk thuis gaan houden. Vervolgens komt dit hele verhaal via het ministerie van onderwijs terecht bij de rechter. Oók al zal er geen verplichte verstrekking van halal voedsel uit voort vloeien; er zal toch op enigerlei wijze een maaltijd aan die kinderen verstrekt moeten worden. Kan ze moeilijk laten verhongeren. Vervolgens bestaat er een hele grote kans, dat deze uitspraken zich a la Geert tégen haar zullen keren. Laat dat maar met een gerust hart over aan die booslims en (S)linkse handlangers.

  Like

  • Sjaak zegt:

   NIET MEE EENS ! JODEN BEZOEKEN OOK DEZE SCHOLEN
   EN KRIJGEN HET OOK GEREGELD DAT HUN KINDEREN
   NAAR HUN FASSON KOSHER MAALTIJDEN BEKOMEN !
   DE MOSLIM MOET MAAR OPROTTEN EN WE KRIJGEN
   WEER RUST IN EUROPA ! ER KOMT DE DAG DAAR KRIJGEN
   WE ZOWIEZO AMERIKAANSE TOESTANDEN ! EUROPA IS
   NAMELIK NIET HET ORIENT WAAR ZE ZICH TEGENZIJDIG
   AFSCHLACHTEN ! EERDER VERBRAND DE EUROPESE
   AARDE ALS HIER DE SHARIA INKEERT !
   ERGO ! OPROTTEN MOSLIM !

   Like

  • tjonge zegt:

   “er zal toch op enigerlei wijze een maaltijd aan die kinderen verstrekt moeten worden. Kan ze moeilijk laten verhongeren”

   rick, wat lul je nou met verhongeren, wij kregen nooit een maaltijd op school, wij moest zelf onze lunch/boterhammetjes mee nemen.

   dus lekker oprotten met dat halal-gelul !

   Like

   • Rick zegt:

    Er zijn ook échte landen binnen Europa…Niet zoals Nederland alwaar je je nek breekt over de urbanisatie en de daarbij behorende school gebouwen.
    In die qua afstanden grotere landen gaan die kinderen vaak met de schoolbus naar school. Afstanden van 40 Km zijn daarbij niet ongebruikelijk.
    Te beginnen bij Frankrijk en zuidelijker is het tevens de gewoonte om tweemaal daags warm te eten. Vandaar dat er dus complete Lunch maaltijden verzorgt worden.
    In het UK en de USA worden overigens complete warme maaltijden aangeboden.

    Like

  • Harry zegt:

   De tijd van politiek correct handelen van onze kant is voorbij Rick .
   We moeten dat islamitische tuig keihard voor het blok zetten .
   Alles is eenrichtingsverkeer bij die rotlui .
   Het is toch te zot voor woorden dat al die klootzakken die niet werken een uitkering krijgen en dan ook nog de overheid voor het voederen van hun kinderen op laten draaien .
   Moeten we dan twee keer voor hetzelfde betalen ?
   Persoonlijk vind ik EEN keer al teveel !

   Like

  • Vederso zegt:

   Nee, dat is niet dom. Het lijkt dat ze wil proberen de sharia terug te dringen. Stap voor stap, langere termijn. Ze verdient alle steun.

   Like

 21. Harry zegt:

  Hoorde nog een aardig verhaal trouwens van iemand in het onderwijs . Op een of ander feest van de school werd er op warme snacks getrakteerd .
  Daar waren ook knackworstjes bij die door de docent zelf meegebracht waren .
  Daar zat varkensvlees in .
  Vele kinderen ( 7 tot 12 jaar ) vroegen wat voor vlees er in die worst zat .
  Kip , was het antwoord .
  Oh, goed, goed .
  Ze hebben het varkensvlees allemaal smakelijk opgegeten .
  Ze werden er ook niet ziek van .

  Wel als ze het zouden horen , natuurlijk .
  Ook geen lolletje waarschijnlijk , als je je hele leven zou weten dat je naar de hel gaat .
  Ondergronds verzet , zeg maar !

  Like

 22. Napoleon Planta zegt:

  Als ze halal willen, kunnen ze toch halal krijgen ?

  Zoals in “Haal-al-les van thuis mee.”

  😀

  Like

 23. peterselie1 zegt:

  Er is geen enkele democratische controle op wat er achter de glanzende ramen van de EU-gebouwen in Brussel over ons wordt besloten.

  Volgens de website EUObserver is macht in de Europese Unie in alle stilte overgenomen door een nog vrijwel onbekend comité met de naam ‘Trialoog’. Dit anonieme comité, wier leden niemand kent en dat aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt bijna alle belangrijke besluiten voor de hele EU. De verkiezingen voor het Europese Parlement in mei zijn dan ook een complete schijnvertoning, aangezien dat parlement in werkelijkheid helemaal niets in te brengen heeft.

  Dat er de laatste jaren nog amper van democratie in de EU gesproken kan worden, wisten de meeste mensen al. Dat de daadwerkelijke macht van de Unie echter in handen blijkt te liggen van een duister schaduwcomité, is echter vrijwel niemand bekend.

  De EU-Commissie, bestaande uit ongekozen oud-politici die veelal functioneren als lobbyisten van grote banken en multinationals, is officieel het enige orgaan dat het recht heeft wetten op te stellen. Het Europese Parlement heeft vrijwel geen enkele invloed, en is feitelijk niets anders dan een extreem royaal betaalde vorm van sociale werkverschaffing voor leden van de nationale partijen.

  Onbekend comité bepaalt lot van heel Europa>>>>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Schaduwcomit-Trialoog-heeft-macht-EU-overgenomen

  Like

 24. Republikein zegt:

  Als je honger hebt vreet je alles.

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @ Peterselie 1: 22.52. uur, op 5/4. Dit is toch het ultieme bewijs Peter, dat deze hele EUSSR, niet meer is dan een DICTATUUR!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s